WIN: 3 X ‘CHERRY IN THE AIR’ VAN ESCADA!

Een maandje geleden reviewde ik een aantal heerlijke en romantische parfums voor jullie waaronder ‘Cherry in the Air’ van Escada. Uit de comments bleek dat deze geur jullie het meeste aansprak en daarom hebben we wat leuks voor jullie geregeld. Van Escada mogen we namelijk 3 flacons van ‘Cherry in the air’ weggeven aan onze lieve lezeressen.

Escada brengt elk jaar een nieuwe limited edition uit. Voor het voorjaar van 2013 brachten ze ‘Cherry in the Air’ uit. Bij deze geur heeft Escada zich laten inspireren door een onbezonnen fietstochtje door kerstenboomgaarden ergens in Zuid-Frankrijk. Een heerlijk zoete, fruitige maar friszure geur!

Buiten is het nog aardig koud, maar gelukkig begint de temperatuur eindelijk een beetje te stijgen. Het zonnetje komt af en toe achter de wolken vandaan. Die dikke winterjas, sjaal, wanten, muts en Uggs kunnen de kast weer in. Wachten op de trein is niet meer zo erg en je pakt weer de fiets in plaats van de bus. De warme choco wordt verruild voor een lekker fris fruitsapje.

Bankhangen is van de baan en in plaats daarvan gaan we meer naar buiten. Vogeltjes fluiten, lammetjes huppelen weer in de wei, de bloemetjes komen op en het is weer lekker lang licht buiten. Zonnebril op en gaan met die banaan! Heerlijk, ik word er al helemaal vrolijk van. Voelen jullie het ook? We hebben weer lentekriebels!

Omdat jullie zo enthousiast waren over ‘Cherry in the air’ en om jullie een beetje op weg te helpen met die lentekriebels mogen we van Escada maar liefst 3 flacons ‘Cherry in the air’ aan jullie weggeven.

Wil jij kans maken op één van de drie flacons ‘Cherry in the air’ van Escada? Laat dan een comment achter waarin je ons verteld waar jij de lentekriebels van krijgt.

Voorwaarden;
De winactie loopt t/m 12 maart 2013 00:00u, dus je hebt vanaf nu 1 week de tijd om te reageren. Er worden na deze datum 3 willekeurige comments uitgekozen die een flacon van ‘Cherry in the air’ zullen winnen. Met de winnaars wordt per e-mail contact opgenomen, dus zorg dat je een geldig e-mailadres invult en dat je onze mail binnen 3 dagen beantwoord (na die tijd kiezen we een andere winnaar uit). Over de winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Wil je nog eens de review van ‘Cherry in the air’ teruglezen? Klik dan hier.

Succes iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

1.162 Reacties

 1. Evelien
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Mijn ultiem lentegevoel kwam dit jaar al vroeg door het rare weer… Krokussen! Als die eindelijk naar boven komen staat de lente weer op het menu!

 2. samrasimba
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Als het op de fiets warm genoeg is om mn jas uit te doen, als ik de eerste bloemen van dit jaar zie, als ik het deuntje van de ijskraam van onze buurt weer hoor, als ik een bikinie collectie weer spot en natuurlijk als het zonnetje fel genoeg schijnt voor een zonnebril :)

 3. Robin
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Ik was gisteren bij de ici paris xl en daar was een mevrouw di vroeg of we dit geurtje eens wouden uit proberen ik kreeg het op mijn pols gespoten ik vond het Geurtje heel lekker zoet. naar kersen ruiken hmmm…. Heerlijk ik had gevraagd aan mijn moeder of ik hem mocht kopen maar hij was een beetje aan de dure kant dus jammer

 4. Amanda
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Blijkbaar zijn de vogeltjes populair! :D

 5. Amanda
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Ik krijg lentekriebels als ik ‘s ochtends vroeg wakker word van vrolijk fluitende vogeltjes… en dan door een kier van de gordijnen wat zonnestralen zien <3

 6. Anne
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Lentekriebels… Ik krijg ze eigenlijk van alle kleine dingen die ook maar iets te maken hebben met de lente. Ik ben sowieso een levensgenieter en kan al blij worden van alle kleine dingetjes. Voorbeeldjes waar ik ultieme lentekriebeltjes van krijg zijn: Gewekt worden door de vogeltjes, in plaats van mijn wekker. Een klein zonneschijntje door het gordijn als ik nog in bed lig. Om 7:15 bij de bushalte staan en opvallen dat het al aardig licht is. Terrasjes!!! En ook kan ik ontzettend blij worden als ik mijn kat in de tuin zie genieten van het zonnetje. Oh, en zijn heerlijk vachtje die dan zo warm aanvoelt. Heerlijk, lente.

 7. Sylvana
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Lentekriebels krijg ik van de heerlijke buitengeur, de vogels die fluiten en natuurlijk de zon! Maar vooral het heerlijk buiten zijn met m’n zoontje, buiten spelen, wandelen op het strand , lekker fietsen door de weiden!! Ik hou ervan :))

 8. Nienke V.
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  Ik krijg lentekriebels wanneer de zon buiten weer doorbreekt (zoals de afgelopen paar dagen) en mensen weer zonder jas naar buiten gaan. Mijn humeur zie ik stijgen met de temperatuur! ^^

 9. Juliette
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Wauww ik ben gek op escada en heb er in mijn kast dan ook 2 flesjes van staan. De zoetheid in de geuren maken me zo blij! De lentekriebels krijg ik op de eerste dag, dat ik op mijn fiets zit en het gras en de bloemen ruik en de zon schijnt. Meestal begin in dan gelijk te niesen aangezien ik allergisch ben voor graspollen, maar ik vind het zo heerlijk! Je voelt dan gewoon de warmte.

 10. barbara
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  in de namiddag een lentezonnetje achter glas terwijl het buiten toch nog iets te fris is

 11. florien
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  lentekriebels krijg ik van..
  De nieuwe zomercollectie die je in de etalages ziet, meestal al wel veel te vroeg als het hier nog regent of misschien zelfs vriest.Ik krijg dan gelijk alweer de kriebels om leuke rokjes, shortjes en jurkjes aan te schaffen en dan ook zo snel mogenlijk te willen dragen !

 12. Kirsten
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg lentekriebels als ik wakker word en alles nog stil is, alleen de vogeltjes fluiten. Ik in het licht naar mij werk kan en mijn winterjas kan opbergen :)

 13. Julia
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Lentekriebels krijg ik van het zonnetje met een cocktail en een gebruind lijf!

 14. Lizzy
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg de lente kriebels van alle vrolijke en frisse kleurtjes die je gaat zien
  ( make-up kleding omgeving)

 15. Beautyfan
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Wauw ik maak kans op mijn lievelings parfum en ik hoef alleen te vertellen waar ik lente kriebels van krijg, nou daar komt ie.

  Als ik s’ochtends wakker word en ik hoor de volgende fluiten en de uilen roekoe’en dan zit ik helemaal in de lente stemming, lekker chillen in het park en naar het bos met de hond.

  Ik hoop dat ik deze prijs win x
  Doegh xx

 16. Bente
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik ben NU al verliefd op deze parfum! Ik ben sowieso al gék op kersen, en nu zit het ook nog eens in een parfum! :D

  Lentekriebels…dat heeft iedereen wel denk ik! Maar ik krijg de lentekriebels van de vogeltjes die fluiten! Je wordt wakker, en je hoort allerlei gefluit van de vogeltjes! Ik word daar gewoon helemaal blij van!

  X Bente

 17. Maud
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg echt lentekriebels van de geur wanneer de eerste lentebui opdroogt.
  Het zonnetje wat dan de natte grond droogt.. hmmm ruikt heeeeerlijk.

 18. Romy
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Het is een soort onzichtbare sprankel die in de lucht hangt wanneer het lente is. Ik heb het deze week ook al ‘gevoeld’.
  Zoals wel meer mensen zeggen, kun je het buiten ruiken. De vogels in de tuin doen weer net iets meer hun best om een vrolijk liedje te zingen.
  Misschien stoppen de ochtend-elfjes bij het dauw op het gras een glitterend lente-poeder. hihi :)
  Het helpt bij mij ook om de lentekriebels te krijgen als je in de winkels alles van de warme rode kleuren naar de lieve pastel en heldere kleuren ziet gaan.
  liefs, Romy

 19. Anna
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg elk jaar lentekriebels van de eerste keer dat ik weer bloeiende krokussen zie. Vaak is dat al in februari, maar dan weet je dat het niet meer lang duurt tot het lente wordt! :)

 20. Ivona
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Als de terrasjes weer vol zitten!

 21. Karleine
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Wanneer ik vogels hoor zingen wanneer ik ontwaak en ‘de geur van de lente’ ruik is het voor mij duidelijk: de lente is bezig zijn herintrede te doen! Vanaf dat moment kan ik niet meer wachten totdat het echt lente is en heb ik ‘last’ van lentekriebels..elk jaar opnieuw:)

 22. Hermke
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  de geur van vers gemaaid gras of basilicum dat zijn echt de geuren die me aan de lente/ zomer doen denken, heerlijk!

 23. Zina
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  lentekriebels krijg ik van de nieuwe zomercollecties in de winkels! Lekker veel kleur en fijne stofjes!

 24. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg lentekriebels als ik naar alle mooie nieuwe lentecollecties van kleding merken zoals Forever21 en TopShop :)
  xx Emilie
  Ik hoop dat ik win! :)

 25. Nikki
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Grappig genoeg is het bij mij het eten van paasbrood ‘s morgens bij de koffie! Eindelijk mag het dan weer, een lekker stuk paasbrood met spijs on top en wat poedersuiker. Een kleine viering van de Lente!

 26. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Superleuke winactie!!!Ik krijg lentekriebels van die eerste zonnestralen op je gezicht, dat je dan naar buiten gaat in net iets te koude zomerjas, een gezellig muziekje opzet (bij voorkeur will and the people/chef’special) en lekker gaat wandelen met de hond :)

 27. Madelief
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg altijd lentekriebels van de lekkere bloemengeur die dan vaak buiten hangt ik voel me dan gelijk helemaal vrolijk, ik hou van de lente!!!

 28. nienke
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  wat leuk! ik krijg altijd lente kriebels van een bepaalde sfeer die ik dan aanvoel als ik buitenloop. Dan is de lucht helder blauw met vederwolkjes en het zonnetje schijnt zwakjes. De vogeltjes tjilpen zachtjes en er waait een zacht windje door mijn haren. dat zijn voor mij de eerste tekenen van de lente en die van die sfeer buiten krijg ik zulke erge lente kriebels! Krijg er helemaal weer zin in als ik er aan denk.

  Eigelijk als krijg ik al lente kriebels dus als ik al aan deze dingetjes denk, haha!

  liefs Nienke

 29. 9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik moet voor mijn werk elke dag om 6 uur op en dan is het helaas nog donker, tenminste afgelopen tijd. Vorige week hoorde ik voor het eerst weer de vogeltjes fluiten nadat mijn wekker ging. Ik kreeg meteen een glimlach op mijn gezicht en dacht: de lente komt eraan!!!! Wat mij ook lentekriebels geeft is als ik in mijn vrije weekenden s ochtends wakker wordt en de zon schijnt al door de ramen heen. Dan voel ik mij intens gelukkig en stap ik met een grote glimlach uit mijn bed. Laat de lente maar komen! Liefs Naomi

 30. Daniëlle
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Hmmm het veld seizoen is met hockey weer lekker begonnen. En aangezien we een heel nieuw complex hebben aan het kanaal. Op onze oude club hadden we 3 velden waar er 2 van afgekeurd waren. hebben we nu weer heerlijk 5 goede velden. Als ik dan een wedstrijd heb en het lekker zonnig en droog weer is. Dan kijk ik om me heen en dan denk ik ahw fantastisch zo geweldig dat gevoel dat je weer lekker in de buitenlucht bezig bent. Ik hou er echt van. En dan met zijn alle nadat we lekker geknald hebben even een ijsje halen bij Marco oste of italia ahw echt lekker. Dit is echt mijn ultieme lente gevoel.

 31. Sevval
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Lentekriebels krijg ik van kleding

 32. Sevval
  9 maart 2013 / zaterdag, 9 maart 2013

  Ik krijg vooral de lente kriebels van vrolijke, kleurrijke kleding. Rokjes jurkjes etc. Xx

 33. Renske
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Wat een leuke winactie. Het parfum lijkt me heerlijk, zoals alle Escada parfums zijn:)
  Ik krijg lentekriebels van de eerste keer buiten zonder jas, wakker worden door het gefluit van vogels, de vrolijkheid die iedereen uitstraalt, de eerste krokus in de tuin. de katten die voor het eerst naar buiten mogen en niet weten wat hen overkomt, verliefdheid, lentegerechten koken, de geur van gemaaid gras, vrolijke muziek en de zon op mijn huid.

 34. Julia
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Lentekriebels krijg ik wanneer ik ‘s ochtends uit bed kom, mijn gordijnen open doe, en het zonnetje al fel zie schijnen tegen een fel blauwe lucht <3 Om het lentegevoel dan af te maken pastelachtige kleren aan en een grote zonnebril op m'n neus! Heerlijk, de lente!

 35. Anouk
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  ”Spring is when you feel like whistling even with a shoe full of slush!”

  Heerlijk, de lente!
  Het genieten begint voor mij al bij het wakker worden; het zonnetje dat door mijn shutters schijnt met op de achtergrond het geluid van fluitende vogeltjes..
  Mijn kledingskast die de wintertruien weer heeft ingewisseld voor zwierige topjes, rokjes en jurkjes in allerlei vrolijke kleurtjes..
  Make-up in lichtere, frissere mate..
  De lunchpauze kunnen nuttigen met een zonnetje op je gezicht..
  Strandtenten en ijssalons die hun seizoen weer starten..
  Genieten op de fiets (in plaats van afzien)..
  Overal lammetjes rond zien huppelen (ik woon in een ‘groene’ omgeving)..
  Uitzien naar de eerste barbecue in de tuin..
  Én af en toe een vleugje opsnuiven van een goed lente-parfum..

  Zo kan ik nog wel 100 andere punten verzinnen waar ik de lentekriebels van krijg!
  Ik kan niet wachten! (Maar eerst de voorspelde kou (alweer) trotseren met zijn allen)

 36. Angeline
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Lente kriebels krijg ik als de zon schijnt. En als ik verliefd word of als ik gwn een hottie tegenkom

 37. sheeeem
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Waar ik Lente Kriebels van krijg? Als ik het zonnetje weer zie hier in Nederland!
  En als ik weer lekker op mijn balkon kan genieten, en naar beautylabnl kan kijken via mijn telefoon! En natuurlijk… ALS IK DEZE HEERLIJKE GEURTJE WIN :)

 38. Lianda
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  De lentekriebels krijg ik van de terrasjes die weer buiten staan, de mooie blauwe lucht, het zonnetje dat schijnt, de geur van de lente en de kleuren van de bloemen.

 39. katinka
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  ik krijg lente kriebels van: de blauwe lucht, het zonnetje dat schijnt wanneer je s’ochtends naar school fietst, en dat je de handschoenen een keer thuis laat omdat het warm genoeg is om zonder de fiets op te springen! Heerlijk! Ook krijg ik lente kriebels van het niet meer in het donker vertrekken van huis!

 40. helena
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  De geur van versgemaaid gras, BBQgeur in lucht, een glaasje rosé op een zonnig terrasje, studeren in het park, iedereen is net ietsje beter gezind… Ja, ik heb lentekriebels :)

 41. amy
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  heey serena,

  Mijn echte lente kriebels komen als de bloemetjes weer beginnen te bloeien.
  lekker op mijn fiets en al die kleuren om mij heen dat vind ik echt een heerlijk gevoel .
  ook heb ik lente kriebels als ik de kramerijen allemaal weer lekker bezig zie met de heerlijkste ijsjes .

  xo Amy

  • amy
   8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

   *ijskramen* sorry foutje

 42. 8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Ik krijg lentekriebels van de krokussen die weer in bloei zijn! Heerlijk, lekker de was weer buiten hangen, in het zonnetje lunchen, zonnebril op ♥…

 43. Nicole
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Heb hem gisteren geroken bij de DA omdat ik super nieuwschierig was door de review en hij is ZOOOO LEKKER!!!! Hij ruikt echt heerlijk! Was op slag verliefd op deze geur.

 44. 8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Ik krijg de lentekriebels van mijn vriendje zoenen <3 en van vogeltjes die je s'ochtends kunt horen zingen en de kleine dieren die weer geboren worden en het zonnetje dat weer lekker gaat schijnen
  Xoxoxo Romy

 45. barbara
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  het ultieme lentegevoel is voor mij : ‘s morgens heel vroeg wakker worden door het getsjilp van vogeltjes door mijn slaapkamerraam

 46. 8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  ik krijg lentekriebels als de zon schijnt als ik naar school fiets!!!
  en als ik een nieuwe lente garderobe ga shoppen:)

 47. 8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Hmm, lekker! Ik krijg lentekriebels van… de vogeltjes die fluiten, de geur van de lente, vrolijke gezichten van de mensen om mij heen, pasgeboren lammetjes, krokusjes en andere plantsoorten en bloemen die je langzaam ziet opgroeien, pastelkleurtjes, zomers fruit, leuke nagellak en niet te vergeten: het is in de vroege ochtend weer licht!

  Het opstaan in de vroege ochtend is opeens niet meer zo heel erg (ik zal nooit een ochtendmens worden). Als mijn wekker afgaat, zie ik dat het buiten al licht is en de vogeltjes al fluiten. Mijn humeur wordt zoooooveel beter en ik niet alleen het mijne. Dit merk ik in het huis, in de trein en op het werk. Ik krijg vooral lentekriebels van alle vrolijke mensen om mij heen die deze lentekriebels voelen, net zo voelen zoals ik ze voel. Heerlijk! <3

 48. Nathalie
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Lentekriebels krijg ik van dat heerlijke gevoel als het voorjaarszonnetje op je gezicht schijnt!

 49. Debie
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Waar ik de lente kriebels van krijg? Nou ik woon in een plattelands dorpje en als de winter voorbij is laten ze die dieren weer naar buiten en dan krijg ik mijn lente kriebels als ik jonge lammetjes rond zie hupsen en de koeien zie grazen. Ook krijg ik de lente kriebels als ik de vogels buiten hoor fluiten en mijn katten buiten rond kijken waar dat geluid vandaan komt haha

 50. Bonnie
  8 maart 2013 / vrijdag, 8 maart 2013

  Voor mij zitten de lentekriebels in de kleine, lekker, verse parfums dat ik nu wil graag dragen- eigenlijk net als deze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *