Win 3 x &bewonder Hartendief schilderij

Een tijdje geleden schreef ik over een superlief gepersonaliseerd schilderijtje wat ik had gekregen van &bewonder. Het enige wat &bewonder van je nodig heeft zijn 12 foto’s, 3 woorden, namen en/of data en een mooie kleurencombinatie en dan verwerken zij alles in een schilderij. Een geweldig cadeau bij geboortes, verjaardagen en bruiloften. Ik ben echt dol op persoonlijke cadeau’s!

enbewonder_8enbewonder_1enbewonder_4Wil jij ook zo’n lief en gepersonaliseerd schilderij cadeau geven aan een dierbare? Dat kan, want van &bewonder mag ik er 3 verloten onder mijn lezeressen! Lees hier nog even de review voor alle details die je nodig hebt.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op een &bewonder hartendief schilderij is een comment achterlaten waarin je vertelt voor wie jij het schilderij zou laten maken en waarom (voor welke gelegenheid, maar het mag ook gewoon zomaar zijn natuurlijk). Doe dit in maximaal 5 regels.

Voorwaarden;

 • Laat één comment achter per persoon.
 • Je comment is niet langer dan 5 regels.
 • Deze winactie is geldig t/m 16 september 2013.
 • Hierna kies ik zo snel mogelijk 3 winnaars uit die per e-mail op de hoogte worden gebracht van hun prijs.
 • Op deze e-mail dient binnen 3 werkdagen gereageerd te worden.
 • Laat een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

enbewonder_2Ik ben benieuwd naar jullie verhalen.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

558 Reacties

 1. Dindi
  15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  hoi bestaat deze site nog? als ik hem intyp dan zegt hij error.. xxx dindi

 2. Ayesha
  27 september 2013 / vrijdag, 27 september 2013

  Ziet er mooi uit. Ben al lang opzoek naar fotolijstjes, maar dan vond ik ze niet zo kleurrijk en deze zijn echt mooi.

 3. Lian
  21 september 2013 / zaterdag, 21 september 2013

  Ik zou hem laten maken voor mijn vriend. We hebben bijna een jaartje dus dit zou zeker een leuk cadeau zijn. Te veel mooie foto’s, en dit is een leuke manier om ze er toch allemaal in te verwerken.

 4. Shannon
  19 september 2013 / donderdag, 19 september 2013

  Oooh sjeetje! Mijn zus is gisteren bevallen van Jaimey-Sue, hoop dat ik uit de reacties gekozen ben :)
  Ze zou dit fantastisch vinden!

 5. Joyce
  19 september 2013 / donderdag, 19 september 2013

  Volgend jaar wordt mijn moeder 50. Ze is vrij snel tevreden met een cadeau. Maar toch wil ik voor haar 50e verjaardag haar iets unieks geven. Ik ben een aantal kaar geleden naar het zuiden verhuisd. Waar ik voorheen de deur altijd plat liep zien we elkaar nu maar 1 a 2x per maand. Daarnaast is mijn broertje ook ernstig ziek en zou ik dit schilderij graag op willen vullen met mooie momenten tijdens onze kindertijd en nu. Al met al zal dit een memorabel cadeau zijn ( ook een beetje voor mijn vader want die mist mij ook)

 6. 18 september 2013 / woensdag, 18 september 2013

  Mijn vriend en ik zijn bijna 2 jaar samen. We zijn net gaan samenwonen, maar missen nog kunst/foto’s aan de muren. We vinden het gewoon erg moeilijk om persoonlijk, maar mooie schilderijen te vinden. Dit zou de beste oplossing zijn!

 7. kim
  17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  De persoon die ik in gedachten heb, is m’n nichtje van de Filippijnen. Hoe fijn zou dat wel niet zijn, moest ik foto’s van onze reis begin deze zomer kunnen inkaderen! Om de zoveel maand zend mijn mama een box op met allemaal cadeautjes, chocolaatjes enzovoort. Het zou super zijn, moest er de volgende keer een origineler cadeautje tussenzitten :D

 8. wilma
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  ik wil dit graag maken voor mijn beste vriendin die vorige week haar moeder heeft verloren. Na een strijd van maar 8 weken was ze op. Mijn vriendin heeft haar moeder samen met haar zus thuis verzorgd. Ze hebben heel bewust afscheid genomen en de begrafenis was in overleg met haar familie en haar moeder helemaal geregeld. Het afscheid was prachtig en eigenlijk zou ik het liefst niet alleen mijn vriendin zo’n mooi schilderij gunnen, maar ook haar zus. Twee superkanjers die alles gedaan hebben voor hun moeder wat er in hun macht was.

 9. Pam
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Dit schilderij zou ik graag aan mijn familie in Indonesie cadeau willen doen. Ik ben net terug van mijn drie maanden Indonesie reis waarvan ik 2 maanden bij mijn familie heb verbleven. De 12 mooiste fotomomenten zou ik graag willen afdrukken als blijvende herinnering aan mijn geweldige tijd met mijn familie in Indonesie.

 10. Keep your head up :)
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Mijn nicht(je) heeft Genderdysforie (geboren in het verkeerde lichaam), is hiervoor geopereerd maar heeft vanwege complicaties nu nóg niet het ‘uiteindelijke’ resultaat bereikt. Ongelofelijk hoe zij hiermee omgaat, echt een bikkel. Van jongs af aan zijn wij vriendinnen. Toen we 6 waren gaf ik haar een fotolijstje met een foto van mijzelf, die ze nu nog heeft. Binnenkort wordt ze 21 en het lijkt me mooi om haar nu dit schilderij te geven: dit keer met foto’s van ons samen. Om haar te laten zien dat ik van haar houd en ze het na alles zó verdient.

 11. Sanna
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik ben sinds dit schooljaar op kamers gegaan. Nu mist mijn moeder mij enorm, ze heeft moeite met loslaten, omdat ik lang ziek ben geweest. Ik wil haar ontzettend graag verrassen!

 12. Janine
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou dit schilderij willen voor mijn beste vriendinnetje. Zo worden we altijd herinnerd aan onze goede vriendschap!

 13. Sanne
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou graag dit schilderij aan mijn zus willen geven. Zij zit nu voor een half jaar in Ierland, om daar te studeren, en ik ben super trots op haar! En ik mis haar uiteraard. En ze zou het geweldig vinden als ik zoiets voor kan betekenen.

 14. Eline
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Toen ik je vorige artikel over dit schilderijtje las, had ik het idee om dit voor mijn mama te maken. Haar werkplek kan heel wat kleur gebruiken! Zelf zou ik de muren volplakken met foto’s van ons, maar omdat het rustig en professioneel moet blijven lijkt dit schilderij mij ideaal. Ze zou het prachtig vinden… En wat leuk om haar eens te kunnen verrassen op een andere dag dan moederdag! Liefs, Eline

 15. Sarith
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Hoi,
  Ik zou dit schilderij voor mijn beste vriendin maken. We kennen elkaar pas 1 jaar maar hebben al heel veel meegemaakt. Maar tot onze grote schikking moest ik overgeplaatst worden naar een andere school. Ik wil haar dit schilderij geven als aandenken aan de mooie tijden mis haar heel erg….
  xx Sarith

 16. Elisa
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Aangezien ik net getrouwd ben, lijkt het me superleuk om een schilderij te laten maken voor mijn man (!) met mooie kleine herinneringen aan the best day ever!

 17. Eline
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou dit schilderijtje graag willen winnen voor mijn vriendje om te laten weten dat ik heel trots op hem ben. Hij studeert nu aan de andere kant van het land en met deze fotos heeft hij me toch nog een beetje bij zich.

  Liefs,
  Eline

 18. Lien
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Dit cadeau zou het ideale geschenk zijn voor mijn grootouders die binnenkort 50 jaar getrouwd zijn. Foto’s van hun kinderen en kleinkinderen pronken doorheen hun woonkamer maar een uniek “kunstwerk” als dit zou hun huisje alleen nog huiselijker maken! De hartjes tonen de liefde die wij dagelijks van hun mogen ontvangen. We zijn een liefdevolle , sterk samenhangende familie en dit schilderij zou dit perfect weergeven.

  Liefs Lien <3

 19. Patricia
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou hem maken voor een vriendin van mij die net op zichzelf is gaan wonen als housewarming-gift!

 20. Sharon
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik heb een vriendin, die een zoontje van 8 maanden heeft en die voed zij alleen op.
  Ik ben heel erg trots op haar omdat ze het super goed doet, en ondanks dat ze het niet makkelijk heeft er altijd met een lach op haar gezicht voor haar zoontje is.

 21. Mariëlle
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou dit schilderij aan één van mijn beste vriendinnen willen geven. Zij heeft afgelopen week de sleutel gekregen van een huurhuis, alleen het huurhuis is één grote ravage waarin we de komende week veel moeten opknappen. Dit was dan ook een teleurstelling omdat zij had gehoopt dat de woningstichting er iets meer aan zou doen voordat zij er in zou gaan. Om haar op te vrolijken, zou dit schilderij haar erg goed doen. Het zou een waardevolle plek krijgen in het huis.

  Liefs, Mariëlle

 22. Rosa (heldin op hakken)
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Hoi Serena, ik doe heel graag mee met deze winactie omdat ik heel graag een prachtige schilderij wil maken en cadeau geven aan mijn moeder. Ik heb namelijk onlangs mijn oude vertrouwde dorpje in het oosten van het land verlaten en op kamers gegaan in het westen van het land. Door haar dit schilderij cadeau te geven ben ik toch nog een beetje bij haar.

 23. ;)
  16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik zou het voor mijn moeder maken, ze heeft de laatste tijd 24/7 gewerkt en gezorgd. Ze is we altijd voor me en nu ook, ik loop vast op mijn Grieks door mijn dyslexie, en ze is er altijd voor mij, en mijn andere 4 broers en zussen. Het lijkt me super mooi om zon schilderijtje voor haar te maken. Xx

 24. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Ik heb over een paar maanden een bruiloft waarbij ik ook mede oganisator ben en ik zou dit graag als cadeautje geven op de bruiloft!

 25. Zoë
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou dit schilderij geven aan een vriendin die voor 3jaar naar Amerika gaat.
  We doen een verassingsfeestje volgende week en als cadeautje zou dit natuurlijk heel leuk zijn!
  We gaan haar heel erg missen en het zou dus een leuk item zijn op haar kamer.

 26. Janna Kooistra
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou dit schilderijtje bij m’n opa’s graf neerzetten.
  Hoe ouder ik word hoe meer ik er achter kom dat ik hem echt mis.
  Hij was m’n vriend, soms streng maar zo lief en een vechter!
  En als het niet handig is om het schilderij bij het graf neer te zetten, geef ik hem aan m’n oma!
  love her, strong women!!

  • Janna Kooistra
   15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

   Voor z’n verjaardag.

 27. Emma
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Wauw, wat een super leuk schilderijtje!
  Ik zou deze dolgraag willen winnen voor de verjaardag van mijn moeder in november.
  Dit zou super leuk zijn, dan kunnen er foto’s in van mijn twee zusjes en mij (en onze namen).
  Ze zou daar heel erg blij mee zijn, want ze heeft niet zoveel foto’s van ons drieën samen.
  Op deze manier worden de losse foto’s samengevoegd en heeft ze ons alledrie bij elkaar!

 28. Emma
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou dit een ontzettend mooi cadeau vinden om aan mijn beste vriendin te geven. Ik ken haar al sinds mijn geboorte en ze is nogsteeds het liefste persoon op aarde waar ik altijd bij terecht kan!

 29. jessica
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  hee,
  ik ben dit jaar voor de eerste keer alleen op vakantie geweest met een vriendin.
  Ik ben al sinds september 2001 vriendinnen met haar en als ik even snel reken is dat dit jaar 12 jaar. En hoe leuk zou het zijn om daar de foto’s van onze eerste vakantie (alleen!) in te doen! Ze wordt binnenkort ook nog 18 jaar, een beter cadeau is er niet!
  groetjes, Jessica.

 30. Melissa
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Geweldige win actie! Ik heb al een paar keer getwijfeld om zo’n schilderij te bestellen maar dacht steeds, ik wacht tot de vakantie foto’s van dit jaar. Ik zou graag zo’n schilderij voor mijn vriend en mijzelf willen. We zijn al meerdere jaren samen en het lijkt mij leuk om een schilderij van foto’s door de jaren heen te maken.

 31. Shanice
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou graag zo’n leuke schilderijtje willen winnen voor mijn moeder! Over een maand wonen we 1 jaar in ons nieuwe huisje maar het is nog een beetje kaal. En wat kan dat nou beter opfleuren dat dit!

 32. Lobke
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Hallo
  Ik zou heel graag het schilderijtje willen winnen! Mijn beste vriendin is bijna jarig, en ze heeft een hele moeilijke tijd gehad. Ik heb haar geprobeerd zo veel morelijk te steunen. Gelukkig gaat het nu weer goed! We zijn al ruim 11 jaar vriendinnen en ze is zo bijzonder voor me!Dit lijkt mij een perfect cadeau om te laten zijn aan haar dat ik ontzettend veel van haar houd en dat ik heel veel respect voor haar heb dat ze in die moeilijke tijd zo sterk is gebleven.

  Alvast bedankt xx

 33. 15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  heey serena <3
  Ik zou heb willen winnen voor mijn beste vriendin
  we hebben heel veel meegemaakt maar we bleven altijd bij elkaar
  ik hou heel veel van haar
  en ik wil het voor haar verjaardag geven
  xxx

 34. Sofieke
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Superleuk dat je een &bewonder hartendief weg geeft! Ik zou deze graag winnen voor mijn vriend. Eind september zijn we 4 jaar samen. Ik wil hem dit geven om hem te bedanken voor de afgelopen 4 jaar. Mede dankzij hem ben ik uit een diep dal geklommen. Met zijn steun ben ik op mezelf gaan wonen, heb ik een mbo diploma behaald en nu zelfs bezig met een hbo studie! In mijn eentje had ik het nooit gered. We wonen nu samen en zijn klaar voor de volgende 4 jaar!

 35. Evelien
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  ik zou graag zo een schilderijtje maken voor mijn vriendje. We hebben een lastige periode met veel ruzie achter de rug maar we hebben al zo veel mooie momenten. We zijn al bijna 4 jaar samen en ik hou zo veel van hem, door dat geruzie vergeet je de mooie herinneringen en een schilderijtje is een fantastisch idee om ze voor altijd bij te houden.

 36. Evelien
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  ik zou graag zo een schilderijtje maken voor mijn vriendje. We hebben een lastige periode met veel ruzie achter de rug maar we hebben al zo veel mooie momenten. We zijn al bijna 4 jaar samen en ik hou zo veel van hem, door dat geruzie vergeet je de mooie herinneringen en een schilderijtje is een fantastisch idee om ze voor altijd bij te houden.

 37. janneke
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou dit voor mijn vriend maken/geven. We willen gaan samenwonen en we hebben nog helemaal niets aan foto’s of iets persoonlijks voor aan de muur of op een dressoir. Dit vinden we beide prachtig (wilde het eerst vragen voor mijn verjaardag) dus daar zou ik hem heel blij mee maken!

 38. Linda
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou heel graag mijn zusje blij maken met zo’n prachtig hartendief schilderij. Mijn zusje is onlangs 25 kilo afgevallen en ik ben als grote zus natuurlijk ontzettend trots dat zij de discipline heeft gevonden om dit waar te kunnen maken. Met dit schilderij wil ik dat duidelijk laten blijken. :-)

 39. 15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou hem aan mijn vriend geven. De 22e van deze maand zijn we zes jaar samen.
  In die tijd hebben we veel dingen meegemaakt en juist de leuke dingen die we samen hebben beleefd zou ik willen uitlichten.

 40. Lina Senoussi
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  voor mijn broer omdat hij er altijd voor me is & we al veel hebben moeten doorstaan (: ik hou super veel van hem en dit zou de perfecte gelegenheid zijn om dat te tonen !(: en het zou zijn saaie kamer een beetje opfleuren !

 41. Jessica
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik zou dit schilderijtje kado willen doen aan mijn lieve vriend. Binnenkort zijn wij 5 jaar onafscheidelijk bij elkaar en wij wonen inmiddels samen. Wij hebben een speciaal plekje op de muur appart gehouden voor iets bijzonders! Het zou geweldig zijn als daar dit mooie schilderijtje komt te hangen.
  Liefs, Jessica

 42. Anita H.
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Zo prachtig! En ik wil op dit moment die keuze eigenlijk nog niet maken, voor wie ik dit cadeau
  zou willen bestellen. Er zijn meer mensen om mij heen die in aanmerking komen.

 43. patricia hooyer
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Voor een goede vriendin van mij
  Omdat ze 30 kilo is afgevallen en omdat ze een hele zware periode achter de rug heeft

 44. jose
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ah leuk!
  Niet persé voor een iemand eigenlijk, meer een combinatie van foto’s van momenten waar ik heel erg van genoten heb (feestjes etc) en van mij met vriendinnen en familie!

 45. Tessa
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik zou dit schilderij weggeven aan mijn beste vriendin Jill. We kennen elkaar al vanaf onze geboorte en ze is als een zusje voor me. Als er iemand is die zo’n leuk schilderij verdient is zij het wel. Ook leuk als cadeau voor haar 16e verjaardag op 8 december!

 46. Huda
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik zou het ook heel graag met me broertje willen doen.
  We hebben vaak up en downs maar toch hou ik heel veel van hem.
  En dat zou ik heel graag laten zien door dit hele leuke schilderij.

 47. Huda Majid
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik zou heel graag zo iets maken en geen aan me beste vriendin, omdat ik echt alles met haar doe.
  En dat ik altijd bij haar terecht kan.
  Ik zou niet weten wie haar ooit zou kunnen verplaatsen.
  Ik ben haar zeer dankbaar voor alles.
  En dat is de reden waarom aan haar.

 48. Cindy
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik wil het aan mn opa geven, mn oma is dood en hij woont in een ander land dus zie ik m niet vaak.. Met dit fotolijstje zijn we toch nog een beetje bij mn opa <3

 49. maaike
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Ik zou dit cadeau doen aan m’n vriendje, en omdat hij het toch niet zou ophangen in z’n kamer zou ik het in m’n eigen kamer hangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *