Win! 2 x ZiZA Smile behandeling

Ergens in mei van dit jaar onderging ik een Ziza Smile behandeling, een natuurlijke peroxidevrije tandenbleekbehandeling op basis van natrium bicarbonaat. Jullie kunnen mijn ervaring en het resultaat teruglezen en -zien in dit artikel ‘ZiZA Smile: tanden bleken op natuurlijke basis‘.

Het resultaat was mooi en natuurlijk en wel degelijk een stuk frisser!

De ZiZA Smile standaard behandeling kost €99,- en de witte kleur zal na zo’n 6 tot 9 maanden langzaam teruglopen naar de originele kleur. Dit is ook het geval bij peroxide behandelingen, weet ik uit eigen ervaring.  Meer informatie vind je op de officiële website van ZiZA Smile.

Voordelen van de ZiZA behandeling:

 • geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling
 • niet schadelijk voor het tandvlees, dus het afdekken van het tandvlees met een beschermende gel is onnodig (en scheelt tijd)
 • klaar in 3 x 15 minuten (met een uur sta je weer buiten)
 • de tanden worden niet lichtgevend wit, maar blijven subtiel en natuurlijk
 • de prijs is een stuk voordeliger dan peroxide blekingen

Het bleken van tanden wordt vanaf 1 november 2012 gebonden aan strengere regels. Vanaf die datum mag er alleen nog in tandartspraktijken worden gebleekt. Deze bleekmiddelen mogen maximaal 6 % waterstofperoxide bevatten. Nu maakt men gebruikt van middelen met 15, 25 of zelfs 35% waterstofperoxide (!). Drogisterijen, webshops, schoonheidssalons en vrijgevestigde mondhygiënisten mogen geen tandbleekmiddelen meer gebruiken en/of verkopen met meer dan 0,1 procent waterstofperoxide.

Deze regel is er natuurlijk niet voor niets gekomen. In de loop der jaren is gebleken dat er met veel te hoge percentages peroxide is gebleekt wat toch wel voor de nodige schade aan het gebit heeft gezorgd. Daarom ben ik blij dat ZiZA Smile bestaat! Met deze behandeling geef je je tanden een frissere uitstraling, het is geheel natuurlijk en niet pijnlijk of schadelijk voor de tanden.

Wil jij een gratis ZiZA Smile behandeling winnen?
Van de eigenaresse van ZiZA Smile mag ik maar liefst twee standaard behandelingen t.w.v. €99,- weggeven aan mijn bezoekers. Na de behandeling krijg je ook nog een whitening pen t.w.v. €35,- cadeau om je gebit bij te houden.

Inmiddels worden de ZiZA Smile behandelingen bij 8 vestgingen in Nederland uitgevoerd:

Mocht er een vestiging bij jou in de buurt zitten én heb je zin om je gebit een opfrisbeurt te geven, doe dan mee met deze winacties door onze Facebook pages te liken. Laat vervolgens een comment achter met de reden waarom juist JIJ een frisse, stralende lach kan gebruiken!

De winnaressen worden over een week bekend gemaakt op de ZiZA Smile Facebook pagina. Good luck!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

255 Reacties

 1. Ajla
  10 februari 2014 / maandag, 10 februari 2014

  Ik wil dit winnen omdat mijn tanden best wel geel zijn

 2. Babs EAM de Brabander
  23 januari 2013 / woensdag, 23 januari 2013

  Mijn gebit is nogal gelig en dit laat me ouder lijken dan ik ben. Ook vind ik het slordig/lelijk staan. Ik wil graag mijn tanden witten dus doe ik hieraan mee. Alvast bedankt. De Brabander Babs

 3. suzanne
  25 december 2012 / dinsdag, 25 december 2012

  ik ben werkzaam als receptioniste, gastvrouw bij een kapsalon in omgeving van Utrecht dat is de reden waarom ik frisse, stralende lach kan gebruiken zodat ik iedereen met een blinkende smile kan verwelkomen.

 4. Amy
  16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

  Ik zou graag een ‘witte glimlach’ willen winnen aangezien Ik dagelijks moet lachen… Dagelijks moet lachen? Ja, in mijn werk als grondstewardess dienen we vriendelijk en beleefd te zijn…. Uiteraard vaak veel ‘echte glimlachen\’ maar soms ook niet .. Maar die ‘fake’ glimlach zou doormiddel van de behandeling nog mooier kunnen worden!!!! Representatieviteit is ook belangrijk en wat is er nou mooier om met witte tanden achter de balie te zitten dan met gele?????… Daarom zou ik graag deze behandeling willen winnen!

 5. sterre zwerink
  6 oktober 2012 / zaterdag, 6 oktober 2012

  waaw geweldig

  helaas……. ik zit nu in amerika voor 2 jaar :0
  nu kan ik niet mee doen

  groetjes sterre

 6. Nathalie
  18 september 2012 / dinsdag, 18 september 2012

  Hoi,

  Ik zou supergraag wittere tanden willen! Ik heb 1,5 jaar met een beugel gelopen en mijn gebit is hierdoor prachtig en recht geworden. Het enige wat nog ontbreekt zijn mooie witte en stralende tanden. Ik zou graag mijn tanden laten bleken maar ben bang dat ik hier gevoelige tanden voor krijg en er schade aan overhoud. De ZiZa-behandeling zou voor mij perfect zijn! :)

 7. Nadine
  17 september 2012 / maandag, 17 september 2012

  Ik heb de facebooks geliked.
  Ik kan wel een stralende lach gebruiken om mijn ex-vriendje misschien ooit weer in mijn leven te krijgen. Ik mis hem.

 8. Anne-Marieke
  16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

  Wow, dit zou ik ook wel willen winnen!
  Ik heb heel erg gele hoektanden, daarom lach ik op foto’s liever niet met m’n mond open. Daar zou ik natuurlijk graag verandering in willen! ^^

 9. daph
  16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

  Hi, ben een nieuwe bezoeker! En wat een top site. Super veel informatie! Ga je vanaf nu volgen :-) Zou deze actie ook graag willen winnen maar zo te zien hebben hieronder mensen het meer nodig dan mij!

  X

 10. Leenaa
  16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

  Het is lastig om hier te plaatsen, maar ik voel me gewoon onzeker over me hoektanden en ondergebit. Het staat recht maar de kleur is echt onaangenaam geel. Ik ben leerling verpleegkundige in ziekenhuis, en ik durf niet eens voluit te praten. In mijn werk is het leven en dood en op dat moment vergeet ik mijn tanden kleur wel omdat ik dan met mensen bezig ben met hun verhaal. Maar wanneer ik aan het praten ben denk ik eraan. Ik heb een voorbeeldfunctie en wil graag meer zekerheid uitstralen. Dit zou mij enorm helpen! Als ik eraan denk.. geweldig!

 11. hui min
  16 september 2012 / zondag, 16 september 2012

  Ik zou dit zo graag willen winnen, want mijn tanden hebben vlekjes en dat is echt niet mooi! Op foto`s durf ik ook nooit te lachen met mijn tanden. Dus ik vind dit een super leuke inactief!

 12. Naasjei
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Poeh, waar te beginnen, ik heb maar liefst 5 jaar een beugel moeten dragen en dan zie je aardig wat kleur verschil in je tandjes voorbij komen :(
  Omdat mijn broer binnenkort in het huwelijksbootje stapt wil ik graag stralende tandjes op de foto’s, dat ziet er toch wel het mooist uit =D Gewoon en ronduit volle lach zonder er bij na te hoeven denken!

 13. Carlijn
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Ik zou heel graag een bleekbehandeling bij ZiZA willen winnen, omdat ik gek ben op knalrode lippenstift, maar zonder parelwitte tanden ziet dat er niet uit :-( Mijn tanden steken altijd behoorlijk geel af bij rode (en zelfs al bij roze!) lippen en daar baal ik van. I would looooove to own white teeth!

 14. Kyara
  15 september 2012 / zaterdag, 15 september 2012

  Ik wil dit zo graag, ik heb echt altijd gele tanden. Zelf al poets ik elke dag, 2x. een vriendin van mij heeft ook al een keer haar tanden laten bleken en het zag er zo mooi uit! Ik like allebei de facebook pagina’s!

  x

 15. 14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Ik zou erg graag een gratis ZIZA Smile behandeling winnen.
  Mijn tanden zijn best wel geel, maar de prijs om je tanden te laten bleken is voor mij te hoog ):
  Ik hoop dat ik win :)

  Ik heb beide facebook pagina’s geliked

  Liefs, Florence

 16. Soudi
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Nou dit keer hoop ik te winnen! Mijn moeder rookt en ze probeert al jaren van der gele tanden af te komen maar het lukt haar niet dus ik zou het graag haar cadeau willen doen..

  Aan de andere kant heb ik zelf ook een hele grote vlek op mijn voortand omdat ik toen ik klein was ben gevallen.. Helaas is de enige oplossing die ik hoor elke keer weer dezelfde: je moet een kunst tand nemen! Dus ik zelf kan het ook goed gebruiken

 17. Dirkje
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Lijkt me zo cool om dit een keer te doen! Zelfs een praktijk vlakbij in Friesland, dat komt niet vaak voor! Ik doe mee. <3

 18. Monique
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Ik heb van mezelf erg gele tanden.. (familie-kwaaltje)
  en ik wil eindelijk een keer mn FELROZE lipstick op kunnen doen zonder dat daardoor mijn gele tanden nog meer worden geaccentueerd.
  :) Sounds fair enough right?

 19. 14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Ik heb nu een beugel, maar binnenkort gaat ie weg. En dan wil ik dat mijn tanden heel erg mooi wit zijn. Dan zie je zogenaamd mij De nieuwe frisse Salma. En dan wil ik dat iedereen zegt: ”WOW, wat zijn je tanden heel erg mooi wit”.

  Groetjes Salma

 20. Swetha
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Leuke winactie weer! Na 2,5 jaar rondgelopen te hebben met een beugel, is ‘ie er vorige week zaterdag eeeindelijk uitgegaan! En wat ben ik blij!! Je ziet nu wel een gelig laagje over m’n tanden, wat erg jammer en stom is. Ik heb al 3D whitening tandpasta gekocht (nouja, mijn moeder!) en het helpt .. een klein beetje! Tanden bleken zou natuurlijk veel handiger zijn!! :D
  Beide pagina’s geliked!

 21. Juliette
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Ik like allebei de pagina’s :)

  Ik zit al een aantal jaar met het idee mijn tanden eens te laten bleken. Behalve dat ik lang heb gerookt, drink ik ook graag koffie en wijn… niet al te best. Mijn tanden zijn verder helemaal in orde, alleen ietsje witter zou een stuk mooier zijn :)

  Ik woon niet heel dicht bij de vestigingen, maar ik zou het niet een probleem vinden er naartoe te rijden als ik zou winnen :)

 22. Debbie
  14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  Zolang als ik me kan herinneren zijn mijn tanden geel geweest, waar ik mij best wel aan stoor. Omdat ik vroeger veel duimde, kon ik als mijn tanden op elkaar stonden mijn hele duim naar binnen duwen. Nu mijn tanden na mijn beugel weer recht staan vind ik het fijn om rode of fel roze lippenstift te dragen, maar ik durf dan nog niet lachen. Regelmatig wordt ik hier mee gepest/geplaagd door mensen, die op dat moment in mijn omgeving zijn. Mijn tanden bleken met peroxide heb ik nooit gewild, vanwege de verhalen over hoe slecht het voor je tanden is. Ik heb van alles al geprobeerd om mijn tanden wel op een redelijk natuurlijke manier te bleken, bijvoorbeeld door met zeezout tanden te poetsen. Maar het geel blijft toch overheersen. De behandelingen die je kunt winnen, zijn een mooie oplossing om mijn tanden wel een stuk witter te krijgen en ik zou hier graag gebruik van maken! Hopelijk wordt het mij gegund, zodat ik zonder dat ik me hoef te schamen mijn favo felroze lipstick kan dragen en er ook nog bij kan lachen!

 23. 14 september 2012 / vrijdag, 14 september 2012

  ZiZa, ZiZa, ZiZa, Lindsay die wil winnen ja! :-)
  Met een stralende smile haar verjaardag verblijden
  hoopt ze op het geluk aan haar zijde!
  Met likes voor zowel Beautylab als ZiZa in handen,
  duim ik voor mooie witte tanden!
  xxx Lindsay
  http://www.LindsayVallen.nl

 24. Carmen
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik heb sinds een hele lange tijd werkloos te zijn eindelijk een baan gevonden. Door mijn verkleurde tanden durf ik niet echt te lachen helaas. Met optredens met mijn band heb ik daar ook heel erg last van en ik schaam me er zo erg door! Ik zou echt zoooo graag een keer gewoon voluit willen lachen op foto’s, werk en tijdens optredens!

 25. xjuliee
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik sprong even een gat in de lucht en ben vervolgens meteen begonnen met typen. Ik ben een meisje van 17 en ik heb sterke maar best gelige tanden van mijzelf. Ik zie om me heen soms van die meisjes met een mooi gebit en ook nog superwit. Zelf ben ik best blij met mijn gebit. Het is sterk en daardoor nog nooit een gaatje gehad. Maar ik vind dat gele gewoon echt niet mooi. Ik heb alle soorten whitening tandpasta’s geprobeerd maar het werkt totaal niet. De tandarts heeft me vaak gewaarschuwd voor bleken omdat het schadelijk voor je gebit kan zijn. Daardoor durfde ik het nooit en wist ik niet wat ik aan mijn gele tanden kon doen. Totdat ik je artikel las over ziza smile. Ik heb het meteen tegen mijn moeder verteld. Ze vond het alleen erg duur en wilde het niet betalen. Ook zei ze dat gele tanden niet het einde van de wereld zijn. En natuurlijk heeft ze daar gelijk in. maar hé, ik zou me wel wat zelfverzekerder voelen en er elke keer weer een brede lach uitgooien. Nou heb ik zelf echt amper geld en ik probeer er voor te sparen. Maar laten we zeggen dat sparen me nog niet zo goed lukt omdat ik ook andere dingen belangrijk vind zoals beltegoed en cadeautjes kopen voor verjaardagen.
  Nouja wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik dit wil winnen omdat ik niet blij ben met met mijn gele tanden en omdat ziza smile niet schadelijk is voor je gebit en ik mijn sterke tanden graag sterk wil houden. Als ik win kan ik alvast doorsparen voor een 2e keer. Dat scheelt enorm in het geld. want laten we eerlijk zijn, zo goedkoop is het niet. Dit was het wel zo’n beetje haha. xx

 26. Mijke
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Vroeger was ik net een jongetje. Ik rende, ik duwde, en ik schopte. Maar toen viel ik uit een boom. Ik kwam weer bij zinnen. Rustig! Ik moest rustig doen! Al mijn tanden lagen uit mijn mond. Die nacht zou ik (letterlijk!) slapend rijk worden. De tandenfee mocht wel een grote portemonnee meenemen.

  En nu? Nu ben ik een echte meid. Ik loop altijd op hoge hakken rond. Maar wel met littekens op mijn gele grote-mensen-tanden. Want vroeger, dames, was ik net een jongetje. Ik viel eens uit een boom…

 27. Jet
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik zou deze behandeling graag willen winnen omdat:

  Ik krijg soms wel eens een opmerking of ik misschien heel veel koffie of thee drink. Als ik dan antwoord met: ‘Nee dat doe ik niet’ zijn ze vaak meteen stil. Als ik dan vraag waarom ze dat vroegen, komt er altijd het antwoord dat mijn tanden iets aan de gele kant zijn.

  Mijn vader vroeg wel eens aan me of ik mijn tanden wel goed had gepoetst?!

  Nja, dit is natuurlijk heel vervelend en ik zou ook graag mijn tanden een wittere uitstraling gunnen. Daarom hoop ik dat ik deze behandeling win!

  (Uiteraard heb ik ZiZa Smile geliked! Beautylab had ik natuurlijk al geliked :)

  Liefs x

 28. jojo
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  jammer via facebook, dan kan ik niet mee doen ik had het graag gewonnen!

 29. lana
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  wat een leuke winactie van jullie beiden.
  mijn tanden zijn best gelig en ook wel een beetje gevoelig. zo’n behandeling is dus ideaal!
  zonder make-up zijn veel meisjes onzeker, ook ik moet er aan toegeven.
  maar geef toe een lach maakt iedereen zo veel mooier. ook zonder make-up.
  en al is de lach ook nog eens stralend dan let niemand meer op mijn onzuivere huid en wallen onder mijn ogen.

  een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

  liefs!

 30. Maya
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik zou heel graag de bleekbehandeling willen winnen omdat ik al zo’n 2 jaar nadenk over een behandeling maar als arme student niet het geld bij elkaar kan krijgen. Meerdere keren heb ik er voor gespaard en telkens als ik het bijna bij elkaar had zag ik weer een schoenen staan die ik persee moest hebben! zo lukt het dus nooit!
  Daarnaast zijn mijn tanden helaas best geel. Ik drink heel af en toe een kopje koffie of thee en rook niet. Ik hou vaak mijn mond dicht op foto’s omdat ik me er toch niet helemaal fijn bij voel. Ik zou het echt helemaal geweldig vinden als ik gewoon kan lachen op foto’s!

  Kusjes van Maya

 31. Karlijn
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik wil graag meedoen, omdat ik me met wittere tanden een stukje zekerder over mezelf zou voelen en ik dan dus ook vaker zal lachen naar anderen :)

 32. 13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik rook al sinds mijn 15/16 jaar en nu ik 31 ben vind ik dat het tijd wordt om echt eens te stoppen. Het is ontzettend ongezond en onfris ook nog eens. Mijn tanden zijn vooral bij de hoektanden behoorlijk vergeeld. Een bleekbehandeling winnen zou ik geweldig vinden. Nu het vanaf november zo’n beetje onbetaalbaar zal worden (voor mij althans) is het slim om er niet al te lang meer mee te wachten.. vind het stoppen wel moeilijk, maar dit zou een geweldige stok achter de deur zijn voor mij. Ik ben bezig met afstuderen (waar ik helaas al heel lang over doe) en als ik dit zou winnen (of ik ga alsnog zelf zo’n behandeling nemen vóór nov. wanneer ik niet win), dan zou ik genoeg motivatie hebben om echt helemaal te stoppen met roken, zelfs nu ik studiestress heb. Minderen heb ik een hele tijd geleden al gedaan en dat gaat nog wel goed, maar echt stoppen vind ik moeilijk, vooral wanneer ik stress ondervind…. dan grijp ik snel naar een peuk helaas. En het zou zo mooi zijn als ik op foto’s glimlach en terug kijk ernaar met weer een glimlach ipv steeds de gedachte ‘oh wat zien die tanden eruit =S’….. Mij rest nu natuurlijk: heel hard duimen! =D (en de pagina liken van ZiZa Smile natuurlijk haha, jouw pagina volg ik al).

 33. Tanasja
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Jeeeej! Hier ben ik heel blij mee!
  Ik ben al een hele lange tijd onzeker over mijn tanden, ik vind ze namelijk te geel. Ik zou er heel graag iets aan willen doen maar de prijs is altijd een drempel.
  Ik kan nu vooral een frisse, stralende lach gebruiken omdat ik gestopt ben met mijn opleiding, waar ik maar 1 dag naar toe ben geweest, het was te ver reizen en een te grote stap/verandering voor mij. Het is erg jammer omdat ik al 3 jaar wist dat ik die opleiding wilde gaan doen.. Nu heb ik besloten te gaan werken in een kledingwinkel, dus kan ik wel een opfrisbeurtje gebruiken, om me toch wat zekerder te voelen over mijn gebit en ik met een lach kan werken, want ik hoop echt dat het werken me wel goed afgaat..!

 34. bloemkolie
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  XXXxxxHee Serena!!!xxxXXX

  Ookal heb ik nog nooit gerookt, mijn tanden zijn gewoon een beetje gelig, en ik vind dat niet zo heel mooi staan bij een echte dame zoals moi… (oke grappig ik ben helemaal geen tut hoor) Ik heb heel vaak de gedachte door mijn rechter hersenhelft laten gaan (of was het de linker?) zou ik het gewoon es doen? zou ik gewoon es mijn tandenbleken!!!!!!!!!!!! Maar na een dubbele check op de bankrekening moest ik het toch maar weer aan de whitening tandpasta geloven. Sucks badly..

  Dus hierbij Serena, bedankt voor je super winactie als ik hem mag winnen natuurlijk. Geef deze jongedame alsjeblieft haar betoverende glimlach terug, zodat ze de wereld tegemoet kan lachen..

  En hartstikke mooi dat het in mijn eigen boerengat kan gebeuren HEE fryslan boppe :D
  SMILEEEE!!!

  XOXO
  Bloemkolie

 35. Margot
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik zou deze graag aan mijn vriend willen geven. Hij heeft heel erg lang op bmx’en gezeten waardoor zijn tand uiteindelijk afbrak. Hij ging naar de tandarts alleen zijn werk had hem plotseling geen tandarts verzekering meer geven zonder hem daarvan op de hoogte te stellen. Na vier jaar heeft hij het geld eindelijk bij elkaar en wil hij zijn tanden weer laten zien! Een Ziza smile behandeling zou daar geweldig goed bij passen.

 36. Esra
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik zou dit prijsje graag voor mijn zus willen winnen. Ikzelf heb namelijk nog een beugel dus dat gaat niet lukken :]
  Mijn zus heeft in haar jeugd heel veel getwijfeld over het nemen van een beugel. Ze heeft van haarzelf een mooi gebit, alleen haar ondertanden staan scheef. Ze heeft twee keer bij de tandarts gevraagd of ze een beugel mocht, maar op het laatste moment is ze er toch niet mee akkoord gegaan. Tegenwoordig is ze heel blij met die keuze. Jammer genoeg vind ze nog wel dat ze te gele tanden van zichzelf heeft. Dus deze behandeling zou zeker een uitkomst voor haar zijn.

  Liefs!

 37. Hermana
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Hoi Serena,
  Ik verdien deze prijs omdat mijn beugel rond december/januari eruit gaat en dan heb ik niet alleen rechte tanden maar ook gewoon een heel mooi gebit. Leuke winactie trouwens XD.

  Hermana

 38. Hanna
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik durf niet zo goed felle kleuren lippenstift te dragen, want dat maakt je tanden geler lijken. Als ik wittere tanden had zou ik zeker vaker een kleurtje op mn lippen dragen! :)

 39. annebel
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Iedereen heeft wel iets aan te merken op haar/zijn gebit. En daar hoor ik ook bij jammer genoeg..
  De gele gloed is eigenlijk gekomen nadat mijn beugel er uit is gegaan. met slotjesbeugel kan je nou immers niet heel goed je tanden schoonmaken.. En het drong pas echt tot me door toen ik met hockey een stuk tand uit mijn mond is geslagen waardoor deze dus gevuld moest worden. Met zo’n speciaal tandartsding werd gekeken welke kleur er bij je tand matchte en je raad het al het was behoorlijk aan de gele kant. Hierdoor ben ik er erg onzeker over geworden terwijl ik qua persoonlijkheid helemaal niet zo ben! En tanden bleken houdt mijn tegen door de schadelijke stoffen die erbij komen kijken. En daarom lijkt me dit een heel goed alternatief om weer een mooie stralende lach te krijgen!

  Liefs, xx
  Annebel

  Ps. het duimpje is bij beide pagina’s omhoog

 40. Charlotte
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Omdat ik nooit mooie witte tanden heb gehad, en ik dat heel graag een keer zou willen, alleen is het een beetje te duur voor me!

 41. Robin
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik heb al sinds ik mijn volwasse tanden heb last van gele plekjes op mijn tanden en over het algemeen gewoon hele gele tanden. Dit komt doordat ik vroeger heel veel antibiotica heb moeten nemen. Ik heb heel weinig galzuur op mijn tanden en hierdoor kan ik niets met whitning strippes doen want dat zal heel veel pijn gaan doen zegt mijn tandarts. Ik drink nooi, rook niet en koffie probeer ik te vermijden. Want nog geleren tanden zullen mij geen goed doen, Maar de meest belangrijke reden natuurlijk is dat ik roze, peachy en oranje getoonde lipsticks op wil kunnen doen en lachen zonder me er van bewust te hoeven voelen dat ik gele tanden heb. Ik hoop dat ik win en een tandpasta lach krijg (maar dan een echte en niet een ge-color graded lach in de computer:P) Groetjes en alvast bedankt, Robin

 42. Vera
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Geen sigaretten, geen rode wijn, geen koffie en geen zwarte thee voor mij. Waar het dan mis gaat met mijn tanden? Ik heb werkelijk waar geen idee! Ik heb al zó veel verschillende whitening-tandpasta’s gebruikt, maar echt resultaat leveren ze helaas niet. Ik zit al jaren te twijfelen of ik mijn tanden zal laten bleken, maar ‘ze’ zeggen altijd dat het niet goed is voor je tanden en je tandvlees en het financiële aspect was natuurlijk ook een dilemma. Maar ik moet zeggen, dit klinkt echt heel erg goed, en het resultaat is, bij jou in elk geval, prachtig! Helaas ben ik ook een crisis-werkloze en met een klein schatje van drie maanden oud schiet de zorg voor mezelf er ook nogal snel bij in. Tandenpoetsen gaat nog wel, maar uitgebreid flossen en spoelen schiet er te vaak bij in. Het zou echt fantastisch zijn als mijn tandjes zo de aandacht (en kleur!) krijgen die ze verdienen!

  Beautylabs facebookpagina heb ik al ééééuwen terug geliked, en die van ZiZa Smile nu ook. Nieuwegein is vlakbij!

 43. Amber
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  AHHHH ik zat tussen de vestigingen te kijken en er zit er gewoon 1 in Vlissingen !

  Normaal zitten ze altijd in Den haag / Rotterdam / Amsterdam enz.

  Whoehoe, maar oké even to the point:

  Mijn tandjes mogen wel gebleekt worden – ik wil het al een tijdje, maar wat ik zeg, de afstand van de plaatsen waar dit kan gebeuren is voor mij best ver. Ook vind ik het best prijzig. Ik lach bewust ook altijd met mijn mond dicht! Vroeger had ik al best gelige tanden en kreeg ik de opmerking van mn vader dat ik mn tanden beter moest poetsen. Ik deed dit natuurlijk al goed en de tandarts gaf nooit commentaar op de kleur. Met de tijd is dit altijd gebleven ..

  So Serena dit zou geweldig zijn !

  Let me smile and SHINE !

 44. Danielle
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik heb niet gerookt, ik drink geen koffie, zelden thee en poets mijn tanden 2 keer per dag…
  Ik heb helaas een aantal jaren gevochten met een eetstoornis, en dat heeft niet voor een mooie gele tandpasta smile gezorgd :( Nu ben ik helemaal “genezen”, word ik er alleen iedere dag aan herinnerd door een gelige smile.. En ik zou zo graag een grote smile opzetten :)

 45. Seda
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Hey Serena,

  Wat fijn dat er toch een paar andere alternatieven zijn. Ik heb nu al twee jaar een beugel en waarschijnlijk mag hij over een maandje eruit. Ze vergoeden helaas geen tandenbleekbehandeling en aangezien ik het duur vind, laat ik het steeds zitten. Nu ik dit lees, is er toch een andere oplossing. Namelijk dat ik gewoon kan winnen! Ik zou het echt tof vinden als ik win.

  Groetjes, Seda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *