WIN | 2 x Braun silk-épil 9 en 2 x Braun Face

Herkenbare situatie: je scheert je benen lekker glad, maar de volgende dag kun je weer opnieuw beginnen. Vooral in de zomer is het scheren best wel een gedoe, aangezien je dan veel vaker in jurkjes, playsuits en rokjes rondloopt. Gelukkig heeft Braun de oplossing!

Braun Silk-épil 9

braun silk-epil 9De Braun Silk-épil 9 is effectiever dan waxen en zorgt non-stop voor een mooie gladde huid! Dit paars-witte apparaatje biedt de nauwkeurigste resultaten tot nu toe. Omdat de kop van het apparaat 40% breder is verwijdert hij meer haartjes in één beweging dan ooit tevoren. Ook is de power van het epileren zwaar verhoogd! De Brown Silk-épil 9 is zowel onder de douche als op een droge huid te gebruiken. Hij is volledig waterbestendig, dus nu kun je lekker multitasken onder de douche. Het epileerapparaat is in staat tot wel 4 keer kortere haartjes te verwijderen dan waxen ooit kan bereiken. En nu komt het, je gladde huid kan aanhouden tot wel 4 weken! De technologie van tegenwoordig wordt toch ook steeds beter he? Ik moet zeggen dat ik met twee weken een gladde huid al erg blij zou zijn, laat staan 4 weken!

De Braun Silk-épil 9 kost tussen de €129,99  en 199,99 (deze prijs is een adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt uitsluitend bepaald door de winkelier).

Braun Face

braun faceOp de foto hierboven zie je de Braun Face. Het unieke aan dit gezichtsreinigingsapparaat is dat het een reiniger-en-epilator-in-1 is. Je kunt er zowel ongewenst gezichtshaar mee verwijderen als er je gezicht mee reinigen, door een simpele switch van de koppen. Met de Braun Face maak je het vuil los, verwijder je dode huidcellen en reinig je je huid vele malen dieper dan met de hand mogelijk is. Braun heeft dit jaar drie nieuwe beauty borstels gemaakt;

 Extra sensitive brush – voor de gevoelige, droge en delicate huid

 Exfoliation brush – voor een wekelijkse, diepe reiniging

 Beauty sponge – speciaal om hydraterende crèmes en verzorgende oliën in de huid te masseren. Ook geschikt voor foundation!

De Braun Face kost tussen de €69,99  en 89,99. De losse borstels kosten tussen de €14,99 en €29,99 per stuk (deze prijs is een adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt uitsluitend bepaald door de winkelier).

WINNEN?

Van Braun mag ik 2 x de Braun Silk-épil 9 en 2 x de Braun Face verloten onder mijn bezoekers. Ben jij toe aan gladde benen die klaar zijn voor de zomer of een apparaat waarmee je je gezicht beter kunt reinigen? Laat dan hieronder een comment achter om te laten weten welk van de twee apparaten jij het liefste wilt winnen, en waarom. Volgende week donderdag kiezen we de winnaressen uit die een mailtje van ons krijgen, dus zorg dat je een geldig e-mailadres gebruikt.

Succes!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1.482 Reacties

 1. jill lute
  14 juli 2015 / dinsdag, 14 juli 2015

  Volgens mij is ie inderdaad afgelopen maar je weet maar nooit. Ik zou graag de silk epil winnen omdat ik met scheren altijd last krijg van nare plekjes en ik allergish ben voor de gel die op scheermessen zit

 2. Lotte
  13 juli 2015 / maandag, 13 juli 2015

  Volgens mij is de actie al gesloten, maar ik probeer het toch nog! (je weet maar nooit)
  Ik wil heel graag de Braun face winnen. Ik heb al een aantal jaar last van hormonale acne en ik hoop dat de Braun face mij kan helpen om de acne en littekens te verminderen.

 3. Nina
  10 juli 2015 / vrijdag, 10 juli 2015

  brauw silk epil zou ik ontzettend graag willen winnen, omdat ik non stop een gladde huid zou willen hebben. Heerlijk !

 4. Fatima
  7 juli 2015 / dinsdag, 7 juli 2015

  Ik zou graag de silk epil 9 en de Braun face willen winnen omdat ik heel snel haar terug groei heb.
  En omdat ik het krap heb zou ik hem graag willen winnen om toch zo een geweldige apparaat in bezit hebben.

  Fingers crusd

 5. Jolanda van Delft-besems
  7 juli 2015 / dinsdag, 7 juli 2015

  De Braun Face kies ik omdat min huid nog meer goede verzorging nodig heb.
  Ik merk het door mijn leeftijd (52jaar).
  Ik wil er goed uit blijven zien

 6. Kelly Bergsma
  6 juli 2015 / maandag, 6 juli 2015

  WAUW wat een super actie!! Ik zou de Braun Silk epil 9 willen winnen. Ik heb altijd een braun silk epil gehad maar hierbij werden mijn haartjes op de benen helemaal niet goed geëpileerd. Ik moest er super vaak overheen en nog bleven veel haartjes aanwezig.. Ik zou een vernieuwde Braun silk epil graag willen winnen om alsnog het goede effect te ontdekken :)

 7. Truc
  4 juli 2015 / zaterdag, 4 juli 2015

  Oeeh wat een leuke giveaway! Ik zou graag de Braun Silk-epil 9 willen winnen :) Zou super handig zijn omdat ik dikke en donkere haartjes heb! xx

 8. Soraya
  4 juli 2015 / zaterdag, 4 juli 2015

  Wooooowiiee… Wat een fijne winactie! Wat zou ik graag de Braun Silk Epil 9 willen winnen! Als ik deze win kan ik eindelijk weer mijn gorilla-beharing onder controle houden en denkt men niet meer dat er weer een gorilla ontsnapt is…. Dus ook een zege voor mijn omgeving. :P

 9. Lara
  2 juli 2015 / donderdag, 2 juli 2015

  De BRAUN SILK-ÉPIL 9 lijkt me ontzettend gaaf. Ik heb altijd last van mijn huid bij het scheren en heb altijd zo zoiets uit willen proberen!

 10. Loes
  1 juli 2015 / woensdag, 1 juli 2015

  Hoihoi

  Graag zou ik de Braun silk epil 9 willen winnen…haha dan hoef ik namelijk mijn lieve vriend niet meer te vragen of hij mijn benen wil harsen..wel handig en leuk maar om zelf t doen zou voor hem stuk makkelijker zijn.

  Liefs loes

 11. Sangeeta
  1 juli 2015 / woensdag, 1 juli 2015

  Wauw wat gaaf! De silk-epil 9 zou perfect zijn om alle haten te verwijderen. Ik zou het apparaat super graag willen winnen zou enorm veel tijd schelen en een geweldig resultaat opleveren.

 12. Anne-Sophie
  1 juli 2015 / woensdag, 1 juli 2015

  Hoi, superleuke zomerse actie!
  Ik zou graag de Braun silk-epil 9 willen winnen, dit omdat ik al jaren een epilator gebruik maar deze inmiddels wel toe is aan vervanging.

  Groetjes Anne-Sophie.

 13. 1 juli 2015 / woensdag, 1 juli 2015

  Hey ik doe mee!
  Wat handig ik zou ze allebei wel willen winnen!
  Maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Braun face
  Waarom ik zo graag zou willen winnen, omdat het handig is om te gebruiken beide zowel op je huid en als reiniging!
  mijn e-mail kimberly_alexandraa@live.nl

 14. Eva
  30 juni 2015 / dinsdag, 30 juni 2015

  Ik zou de braun borstel het liefst willen winnen. Ik heb van mezelf een heel onzuivere huid. Ik zit er al 4 jaar mee. Hoop dat deze borstel kan bijdragen aan het creeëren van een mooiere huid

 15. Floor
  30 juni 2015 / dinsdag, 30 juni 2015

  Ik zou heel graag de Braun Silk-épil 9 winnen .
  Ik vind het heel gezellig om in de zomer samen met mijn beste vriendin onze beenhaartjes eruit te trekken met een pincet, maar ik vind het toch echt wat handiger om dit eens te proberen, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *