WIN! 10 x Essie Stylenomics Fall Collection

Jullie konden vanochtend al de prachtige swatches zien van de rijke, luxueuze kleuren van de nieuwste Essie fall collection genaamd Stylenomics en voor de mensen die fan zijn van deze collectie heb ik erg goed nieuws.

Van Essie mag ik namelijk 10 x de gehele Stylenomics collectie t.w.v. €59,70 weggeven aan mijn bezoekers! Dat zijn dus alle 6 de kleuren om je helemaal klaar te maken voor de komende herfst. Wat je ook aantrekt, met deze mooie najaarskleuren op je nagels ben je altijd in fashion.

Wat Essie altijd doet bij elke nieuwe limited collection is een leuk verhaaltje schrijven waarin ze alle namen van de nagellakken verwerkt. Hieronder zal ik het verhaaltje bij de Stylenomics collectie laten zien waarbij de namen van de nagellakken vetgedrukt zijn:

Laten we niet langer op het randje van onze uitgaven leven (skirting the issue) maar wordt allen een trotse recessionista die als geen ander weet dat ‘stijl’ belangrijker is dan een kast vol dure kleding. Neem de controle over je eigen leven, net als een head mistress zou doen en dompel jezelf met gezond verstand onder in een lesje stylenomics. De nieuwe collectie zal ongetwijfels jaloerse blikken uitlokken als ‘pfff, wat een miss fancy pants‘ maar laat je niet van de wijs brengen, ofwel don’t sweater it. Deze kleuren kun je stuk voor stuk als ‘luxe pleziertjes’ zien en gaan je het hele seizoen blij maken!

Wat moet je doen om kans te maken op de gehele Essie Stylenomics collectie? Om jullie creativiteit te stimuleren hebben we het volgende bedacht:

 • Ga naar Essie.com en kies 3 kleuren nagellak uit waarvan je de namen van de lakjes gaat verwerken in een leuk stukje tekst zoals hierboven
 • De tekst mag niet langer zijn dan 4 regels
 • De tekst moet een lopend geheel zijn; een leuk klein miniverhaaltje met een positieve vibe
 • Plaats deze tekst – en alleen deze tekst – in een comment onder dit artikel

Deze winactie loopt t/m 13 september 2012 00:00u . Hierna zal ik alle stukjes tekst doornemen en de 10 leukste en origineelste eruit pikken als prijswinnaars.

Get creative!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

454 Reacties

 1. marnique
  30 oktober 2012 / dinsdag, 30 oktober 2012

  Ik liep op het ”parel witte” strand, keek achterom en zag mijn voetstappen in het zand. Met een ruk greep de zee me met al haar kracht en ”zeewind” diep in de nacht. Mijn ogen openden zich en ik zag de sprankelende kracht van het ”koraalrif ” terwijl de maan mij toelacht.

 2. Samantha
  21 oktober 2012 / zondag, 21 oktober 2012

  Wanneer word de winnaar eigenlijk bekend?

  xx

 3. 15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

  Een maand later zijn er nog steeds geen winnaars bekend gemaakt, of heb ik dat gemist??

 4. 4 oktober 2012 / donderdag, 4 oktober 2012

  Hoi,
  Ik was benieuwd of er al ergens een winnaar bekend was gemaakt van de winactie of dat ik iets over het hoofd heb gezien?

  Groetjes

 5. Agata
  3 oktober 2012 / woensdag, 3 oktober 2012

  Hoi. Heb je al een winnaar ?

 6. Annelien
  22 september 2012 / zaterdag, 22 september 2012

  Wie heeft er gewonnen??

 7. 20 september 2012 / donderdag, 20 september 2012

  Wie heeft er gewonnen? We zijn al een week verder.. :)

 8. beautyylover
  17 september 2012 / maandag, 17 september 2012

  Wie heeft er gewonnen?

 9. Irene
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Ik wil dansen, dansen!
  Maar wordt het “jazz”,
  Of misschien wel als “prima ballerina”?
  In ieder geval, ik leef “happily ever after”!

 10. 13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Daar sta je dan: Armed en Ready vooraan in de rij. De handtekeningensessie met Will and the people gaat bijna van start, maar wat was ook al weer je Master Plan?! 1 blik in de ogen van de zanger en je vergeet alles om je heen: Nothing Else Metals

 11. San
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Het leven heeft [no boundaries], vul het in hoe jij het wil. Wees niet [minimalistic] maar haal er uit wat er in zit, ga er op uit en doe leuke dingen! Volg je dromen en wees positief! En blijf dus niet stil zitten achter de [geranium] !

 12. 13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Het is een zwoele nazomeravond. Je komt net terug van *jazz* en bent bezweet op weg naar huis als je *miss fancy pants* tegen het lijf loopt. Je verwacht een rottige opmerking, maar het enige wat ze zegt is: You look so *fancy delancy*! Of je daar geen positive vibe van krijgt!

 13. 13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  I woke up with the sun on my face, butterflies in my stomach because I’m all Lovie Dovie and head over heels. You got me completely Swept Off My Feet as you bring me some Chocolate Cakes for breakfast in bed together.

 14. Maaike
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Het is zover, de uitslagen van mijn herexamens worden vandaag bekend gemaakt. Toen ik ze invulde leek het wel a piece of cake, of met andere woorden : *real simple*. Maar nu ik hier bang afwacht denk ik al lang niet meer *it’s in the bag*. En toen plots : nieuwe e-mail “Resultaten” -Trommelgeroffel- Mijn punten zijn as *good as gold* !

 15. ^Ann^
  13 september 2012 / donderdag, 13 september 2012

  Een Mademoiselle kijkt binnenkort weemoedig naar haar zomerse garderobe. Met een nieuwe herfstgarderobe zal zij zich weldra op Cloud nine bevinden. Voorlopig troost zij zich met een satijnfluwelen rode lippenstift, die de ontluikende herfst verraadt, en is zij Happily ever after.

 16. 12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  I wanne feel the seabreeze, put on my havaianas, walk down the aisle and write down our names in the sand of the beach..
  Summer, I know you won´t last forever but, pleeaase stay with me a little longer!

 17. Laura
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Hé luxedo
  Maak jij mij armed & ready
  Voor een nachtje topless & barefoot?
  Size DOES matter!

  ;)
  Namen: Luxedo, Armed&Ready, Topless&Barefoot, Size Does Matter

 18. Macarena
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Dol op economie ben ik niet, maar het geluid van stylonomics dat is meer mijn soort lied. Ik houd ervan om een Miss Fancypants uit te hangen, want zo laat ik alle mannelijke recessionista’s naar mij verlangen.

  -stylonomics
  -Miss Fancypants
  -recessionista

 19. Kim
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Ik droeg mijn little brown dress, het was echt real simple!
  Met een smokin’ hot ooglook en een princess pink lipstick!

 20. Jamie
  12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Oranje is mijn lievelingskleur en elke keer als ik iets zie wat oranje is, dan hoop ik dat er iets speciaals gebeurd. Toen ik een keertje over straat liep in mijn “little brown dress” en er een oranje auto voorbij scheurde, kwam ik een “smokin’ hot” guy tegen. Hij lachte naar me en vroeg mijn nummer. “Orange, it’s obvious” glimlachte ik. <3

 21. 12 september 2012 / woensdag, 12 september 2012

  Het leven is te kort en heeft up and down but don’t sweater it.
  Word de head mistress van je leven .
  Iedereen zou zeggen daar is miss fancy pants‘weer maar het maakt niet uit.
  Keep yourself Bold & Beautiful.

  -don’t sweater it
  -miss fancy pants
  -Bold& Beautiful

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *