Wij zijn verloofd!

Wat kan er toch veel gebeuren in een jaar. Vorig jaar rond deze tijd zat ik heel slecht in mijn vel vanwege een relatie die zo goed als over was, en een jaar verder ben ik ten huwelijk gevraagd door de liefde van mijn leven. OH. MY. GOD. Ik kan het haast niet geloven, maar dan kijk ik naar die prachtige ring om mijn vinger, die met veel liefde en zorg is uitgezocht door George, en dan herinner ik me dat het toch écht is gebeurd.

Gisteren in de Instalab wilde ik nog niets verklappen, anders zou deze video geen leuke verrassing meer zijn voor jullie, en dat was zo moeilijk! Ik wil namelijk het liefste al sinds vrijdag van de daken schreeuwen dat we verloofd zijn en dat ik zo ontzettend veel van George houd en dat hij me zo intens gelukkig maakt. Maar, nu kan ik het dan eindelijk met jullie delen: wij zijn verloofd. We gaan trouwen, George en ik. En ik ben echt de gelukkigste vrouw op aarde.

Of ik het zag aankomen? Nee, natuurlijk niet. Wie verwacht er nu dat je na 6 maanden al ten huwelijk wordt gevraagd? Ik in elk geval niet. Ik wist wel dat het OOIT zou gebeuren, want we hebben het er wel eens over gehad en we wilden allebei graag trouwen. En daarbij is George, hoe cliché het ook klinkt, de ware voor mij. Zoals velen van jullie me al vertelden in een comment op mijn ‘break-up post’; je voelt het als iemand de ware is. En jullie verzekerden me: ‘Sereen, de ware komt voor jou echt nog wel voorbij’.  Zoals jullie weten heb ik best wat vriendjes versleten, als ik het even zo moet stellen, maar met geen van allen heb ik gevoeld als wat ik voor George voel. Juist door de vele relaties die ik achter de rug heb weet ik: dit is niet zomaar een verliefdheid, of zomaar houden van, het is veel meer dan dat. Het is een hele hechte kameraadschap die we in een korte tijd hebben opgebouwd. Ik kan alles aan hem vertellen, alles met hem delen, ik kan met hem brainstormen, lachen, huilen, we kunnen werkelijk uren met elkaar praten over koetjes en kalfjes, of juist over de diepere, belangrijkere zaken op deze wereld. De tijd vliegt voorbij. Het voelt echt alsof we voor elkaar gemaakt zijn. Ik houd zo intens veel van deze man!

Ik zag zijn aanzoek dus echt niet aankomen. Maar weet je, des te groter de verrassing! Ik ben blij dat hij het heeft kunnen vragen in zijn geboorteland, op zijn speciale plekje net buiten Ceská Lipa. Dat maakt het extra bijzonder. Het was zo’n prachtige, zonnige dag. En zo’n sprookjesachtige plek met een adembenemend mooi uitzicht. Zo rustgevend. We waren ook helemaal alleen. Als ik de video terugkijk krijg ik weer helemaal kriebeltjes in mijn buik. Wat is het toch heerlijk misselijkmakend romantisch om te zien!

Nou goed, ik kan nog wel hoofdstukken vol schrijven over het aanzoek, maar ik denk dat je gewoon maar de video moet bekijken als je benieuwd bent hoe het is gegaan. En dan zal ik ook een aparte video opnemen waarin ik jullie vertel wat ik allemaal dacht, wat er door me heen ging en hoe ik – achteraf gezien – toch had kunnen weten wat er zou gebeuren, haha!

Lieve lezeressen, bedankt voor jullie lieve woorden die mij echt wel door lastige periodes hebben gesleept. Bedankt dat jullie me altijd het beste hebben gegund, met me hebben meegeleefd en oprecht gelukkig voor me waren toen ik George leerde kennen. Ik ben blij dat ik deze mooie dag heb gevlogd en dat George het speciale moment heeft kunnen vastleggen op film, zodat ik het weer kan delen met jullie.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

267 Reacties

 1. 5 juni 2018 / dinsdag, 5 juni 2018

  Bij Baunat kun je prachtige gouden oorbellen kopen om er geweldig uit te zien voor een leuke date! Neem zeker een kijke!

 2. 8 april 2017 / zaterdag, 8 april 2017

  Ik denk even wat blogs bijlezen… zie ik dit. Wauw Serena wat een geweldig nieuws! Heel veel plezier en geluk, lekker genieten samen.

 3. Anita
  5 april 2017 / woensdag, 5 april 2017

  Jullie zijn zo leuk!!!

 4. Annemarie
  2 april 2017 / zondag, 2 april 2017

  Gefeliciteerd Serena!

 5. E
  1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  Wauw! Gefeliciteerd! Hij doet ook zó lief de hele tijd.

 6. 1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  Super cute! Gefeliciteerd! ♥

 7. Ina
  1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  Waanzinnig aanzoek! Gefeliciteerd samen 😍

 8. 1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  Hey Serena,
  Van harte gefeliciteerd! Ik ben ontzettend blij voor je en ik ben ontzettend blij dat je alweer een tijdje lekker in je vel zit. Je ziet het ook aan je dat het zo goed met je gaat en als trouwe lezeres is dat heel fijn om te zien!

 9. 1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  HUILEN!!!
  Gefeliciteerd aan jullie beide, echt een super leuke en lieve video. Het is je gegund!

 10. Marlien
  1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  Wat fantastisch! Het is je gegund! Mijn man heeft mij ook al na 8 maanden ten huwelijk gevraagd, 2 jaar later zijn we getrouwd en nu al bijna 10 jaar heel gelukkig samen met onze 2 kinderen. Als je het weet, dan weet je het en maakt het niet uit of je 6 maanden of 6 jaar samen bent. Geniet van dit heerlijke gevoel!

 11. An
  1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  O wauw, wat geweldig! Van harte gefeliciteerd en ik wens jullie alle geluk van de wereld!!

 12. Vera-Lynn
  1 april 2017 / zaterdag, 1 april 2017

  ….I’m a sucker for engagements & weddings! Heb dus ook met tranen in mijn ogen naar jouw filmpje gekeken.. gefeliciteerd! Wat zijn jullie leuk samen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *