Wie is de gelukkige winnares van de BeautyLab VIP Shopdag?

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Bekijk snel bovenstaande video om erachter te komen! Tijdens mijn 100e YouTube video kondigde ik een te gekke winactie aan: Shoppen met mij in Amsterdam + €250 shopping money + luxe lunch + free goodies! Bekijk hier deze video terug. Ik quote Hennie Huisman als ik zeg ‘helaas kan er maar 1 de winnaar zijn’. Zo is het wel, want ik heb zoveel leuke, spontane en lieve e-mails gelezen, het liefst zou ik jullie allemaal mee uit shoppen nemen in Amsterdam! :( Maar goed, er kan er maar eentje winnen en ik wil wel dat jullie weten dat het ontzettend moeilijk was om uit al die leuke e-mails eentje uit te kiezen. 

Gefeliciteerd voor de winnares! Ik kijk alvast erg naar onze shopdag in Amsterdam uit! Ik mail je morgen even zodat we samen een datum kunnen prikken. De Inglot store is inmiddels ook geopend, dus daar moeten we ook zeker even langs hoor. En dan natuurlijk de MAC, de Make Up Store, de Bijenkorf, Lush en natuurlijk de nodige kledingwinkels :-) Heb er helemaal zin in! 

Niet gewonnen? Niet getreurd. Ik ben van plan vaker iets te organiseren zodat mijn lezeressen me eens in het echt kunnen ontmoeten. Een meeting, een feestje, een flashmob (?) of iets anders leuks. Jullie krijgen me echt wel een keertje te zien, dat gaat helemaal goed komen! Ook staan er de komende tijd weer leuke winacties in de planning, dus gewoon meedoen, want nooit geschoten is altijd mis.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. nola
    26 augustus 2012 / zondag, 26 augustus 2012

    omg :c

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *