Weekend Plog

Tja, op zondagmiddag staat er altijd een Instalab online (photo diary van telefoonfoto’s van de afgelopen week), maar aangezien mijn telefoon gejat is in London, ging dat een beetje lastig. Ik heb daarom gisteren de hele dag geplogd, zoals dat heet, om toch nog een leuke persoonlijke post voor jullie te kunnen maken. Geen foto’s van de afgelopen week dus, maar gewoon van een doorsnee zaterdagmiddag.

weekend plog_01 Zaterdagmiddag? Jep, zaterdagmiddag ja. De nacht ervoor was ik nog tot laat aan het werk en heb ik de serie Twin Peaks gekeken op Netflix. Een oude jaren ’90 serie, maar ik heb van velen gehoord dat het steengoed is. Ik gaf het een kans en wow, wat is het spannend, nu al! Dat de serie bijna 25 jaar oud is maakt niet eens zo heel veel uit. Natuurlijk zijn we nu ‘verwend’ door de nieuwste filmtechnieken en special effects, maar als een verhaal goed is, dan is het goed. Uiteindelijk ben ik om 5u ‘s nachts gaan slapen. De dag erop werd ik pas om 12u wakker. Ik heb ontbeten, gedouched. De dag kan beginnen!

weekend plog_02 Omdat mijn telefoon was gestolen in Londen heb ik nu weer mijn oude Note 2 in gebruik. En natuurlijk moest daar een nieuwe slinggrip op (thank God dat ik er nog eentje had liggen), want dit ding is inmiddels onmisbaar geworden voor mij. Het is zo handig om even je vingers door het elastiekje te schuiven als je je telefoon vasthoudt. Het houdt niet alleen lekkerder vast, het geeft ook veel meer zekerheid want op deze manier kun je je telefoon praktisch niet meer uit je handen laten vallen. En voor iemand zo onhandig als ik is dit een absolute uitkomst!

weekend plog_04 Coco liet merken dat ze naar buiten wilde. Ze gaat dan eerst voor mijn voeten lopen en dan huppelt ze naar de balkondeur en kijkt ze me zielig aan. Hihi!

weekend plog_05 Aha! Ze wilde natuurlijk weer drinken uit haar favoriete drinkbakje op het balkon: de schaal met amethyst edelstenen en regenwater.

weekend plog_06 Clarence wil ook!

weekend plog_07 Broer en zus.

weekend plog_08 Het gaat stukken beter met ze! Heel af en toe wat geblaas, maar geen attacks. Ik ben zo happy!

weekend plog_03 Jeetje. Wat is mijn huiskamer een zooitje.

weekend plog_09 Zo kan ik toch niet lekker werken?

weekend plog_10 Even een glaasje citroensap met heet water voor de dorst en dan even de beuk erin. Het weekend is de perfecte gelegenheid op op te ruimen en wasjes te draaien, vind ik.

weekend plog_11 Zo, hoppa. Dat ziet er stukken beter uit.

weekend plog_12 Afgelopen vrijdag liet ik Veerle’s wens uitkomen via de Make a Wish foundation. Het was zo gezellig! Ze gaf me mooie oorbellen en een vaas met geurstokjes, die ik meteen neer heb gezet in de huiskamer. Soms vang ik er een vleugje van op en dan denk ik ‘wat ruikt er hier zo lekker?’ en dan denk ik ‘o ja, de lekkere geurstokjes van Veerle!’.

weekend plog_13 Veerle, als je dit leest, ik heb een topdag gehad met je! Je bent echt heel erg mooi, van buiten en van binnen. En je haartjes voelden zo lekker zacht! Ik hoop dat je gaat bloggen, want het is zo leuk om te doen. En nogmaals heel erg bedankt voor je lieve cadeautjes. Ben er superblij mee en ik zal jou en onze dag nooit vergeten. Knuffel van mij, Coco en Clarence aan jou en aan je Britjes Dolce en Gabanna!

weekend plog_14 Ik heb deze worstjes ontdekt laatst. OMG! Zo lekker. Ik ben dol op fuet en deze zijn zegmaar ‘hapklaar’ dus die werk je zo naar binnen. Ik heb dit hele zakje opgegeten tijdens het schoonmaken. Aanrader voor de liefhebbers van droge worstjes!

weekend plog_15 Voorbereidingen voor een ‘Make up Monday’ tutorial. Ik ga een warme herfstlook maken, een beetje zoals de look van Dior, maar dan iets rustiger en meer voor ‘everyday’.

weekend plog_16Hierna heb ik een Primark shoplog opgenomen.

weekend plog_17 Ben zo blij met mijn nieuwe Primark ringetjes!

weekend plog_19 Een hele hand vol ringen, ik houd er van! Er kwamen veel vragen over de nagellak. Het is een nieuwe limited edition herfstkleur van Essie.

weekend plog_18Mama, waar ga je heen?

weekend plog_21 Naar Maren, in Utrecht! Ik zou “koken” dus liep ik langs Santai. Dit is een indofood restaurantje + afhaal. Het zit tegenover de Hollister en de Vans winkel aan de oude gracht, naast Tiger.dk.

weekend plog_20 Ik bestelde een broodje rendang, soto en een maaltijd van witte rijst, sajoer boontjes en semoor. Selamat makan!

weekend plog_22 Een hele tas vol indofood voor mij en Maren, whoohoo!

weekend plog_23 Onderweg naar Maren’s huis kwam ik deze shooter bar tegen. Ik kende het nog niet, het zal er wel een tijdje zitten al, of misschien is het een ‘beetje’ nieuw? Tijdens mijn stageperiode in Texas gingen we elk weekend shotjes doen bij de Dry Bean Saloon in College Station. Ik dacht toen nog, waarom is er geen shooter bar in Nederland, het is zo leuk! En nu zit er dus gewoon eentje in Utrecht. Ik ben best wel benieuwd, wil er binnenkort eens naar binnen gaan.

weekend plog_24 Onderweg naar Maren kwam ik ook deze creatieve panda’s tegen. Ik moest er een beetje om lachen. Ze zijn zo lekker bol en schattig!

weekend plog_25 My Big Fat Gypsy Wedding kijken bij Maren thuis, rode wijntjes drinken, indofood eten. Gezellig!

hester deurOok Hester, mijn andere nichtje, kwam nog even langs.

weekend plog_29 Ze is al op de helft van haar tweede kindje. Spannend! Als je goed kijkt zie je een klein buikje.

weekend plog_26 Soms moet ik zo nodig plassen en ben ik gewoon te lui om op te staan en naar de wc te lopen. Op een gegeven moment moest ik zo nodig plassen dat ik niet eens rechtop kon lopen, hahaha, ik was bang dat het er dan uit zou druppelen. Vond Hester grappig en weer ‘typisch Serena’, dus maakte ze een foto.

weekend plog_27 De poes van Maren heet Puzz. Een heel grappig beestje. Niet per se heel knuffelig maar heel soms komt ze toch wel op mijn schoot liggen. En nu had ze mijn plekje meteen geconfiskeerd toen ik dus even naar de wc was, de boef!

weekend plog_30Om een uurtje of 12 was ik weer thuis in Houten en heb ik nog even de laatste hand gelegd aan het editten van de Primark shoplog. Ingepland op mijn blog, tandjes poetsen en lekker slapen!

Dat was mijn zaterdag! Niet heel spannend, gewoon wat gewerkt, opgeruimd, wasjes gedraaid, gechillt met mijn nichtjes en nog meer gewerkt. Helemaal vergeten boodschappen te doen dus ik zit vandaag zonder eten, lekker slim Serena! Ik ga straks maar even wat creatiefs bedenken met de kliekjes die nog in mijn koelkast en vriezer slingeren, komt goed.

Hoe ziet jullie doorsnee zaterdag eruit? En wat vinden jullie van zo’n dagelijkse plog, is het leuker dan een wekelijkse?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

73 Reacties

 1. Willie
  16 september 2014 / dinsdag, 16 september 2014

  In Groningen hebben wij al een hele tijd een chupitos, het is een aanrader!
  Je moet even de goede shotjes eruit halen (want ze hebben er echt te veel), maar dan heb je ook wat. Ik kan de Harry Potter van harte aanraden :)

 2. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Hoe werkt het palette van Michel Phan eigenlijk?

 3. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Leuk om te zien! Yummm, indofood, krijg meteen weer honger haha!

 4. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Wat grappig dat elastiekje voor je telefoon! En aah je katten blijven zo lief!
  Liefs, Tessa

 5. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Al die ringetjes staan je erg leuk! Wat fijn dat je katjes wat beter overeenkomen!

 6. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Leuk zo’n dagelijkse plog! Ik ben helemaal verliefd op die ringen!! XO

 7. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Chupitos zit ook in Amsterdam, al een flinke tijd :)

 8. Wendy (B)
  15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Je telefoon gestolen?
  :s
  Ik snap soms niet hoe dat kan gebeuren.
  Hopelijk ben je niet te veel dingen kwijt.

 9. 15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

  Grrr ik haat het wanneer mensen aan andermans spullen komen, it sucks!
  Waar heb je dat handige slinggrip vandaan? en met welk programma edit jij je video’s?

  -x-
  Marit

  • Annalisa
   16 september 2014 / dinsdag, 16 september 2014

   Ziet eruit als iMovie! Dat programma zit standaard op de MacBooks

   • 19 september 2014 / vrijdag, 19 september 2014

    Dank je wel Annalisa, ik heb geen mac dus vandaar ;) Gebruik nu Adobe Premiere Pro

 10. 14 september 2014 / zondag, 14 september 2014

  ohhh is santai lekker? zo vaak langsgelopen, ben wel benieuwd :)
  xo, cheyenne

  • Serena
   Auteur
   15 september 2014 / maandag, 15 september 2014

   Niet zoals oma het maakt natuurlijk, maar wel lekker hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *