Wedding Inspiration

Nee, ik ben niet ten huwelijk gevraagd, maar ik kan wel immens genieten van die heerlijke bruidsfoto's die ik tegenkom op Pinterest. Ik krijg er zo veel inspiratie van! Als ik nu zou trouwen dan wist ik het wel. Het liefst in een grote tuin met allemaal bloemen en lantaarntjes als versiering. Leuke hapjes en drankjes, een live band, een prinsessenjurk…

Hieronder heb ik de leukste bruiloftinspiratie voor jullie geselecteerd, mijn persoonlijke favorieten! Omdat wij vrouwen daar blij van worden, ook al gaan we zelf nog lang niet trouwen (of ook al zijn we al jaren getrouwd). Het blijft leuk :)

Een jurk met dichte rug is niet alleen erg elegant, voor mij heeft het ook praktische redenen (acnéscars).Waarom trouwen in een kerk als het ook buiten kan? Perfect voor zomerbruidjes. Het heeft echt iets sprookjesachtigs, iets betoverends. Zeker 's avonds wanneer het donker is en er kaarsjes/lichtjes aan gaan.

Ik snap dat het in Nederland niet altijd mooi weer is, dus in dat geval kun je ook een grote tent neerzetten (ergens in een weiland?). Kijk zo gezellig!


In Amerika is het trouwens gewoonte om een 'Engagement Photoshoot' te houden, of is dat in Nederland ook traditie? Volgens mij niet, maar ik pleit ervoor om het in te voeren! Het is ontzettend corny, maar oh zo cute en leuk! Stelletjes kiezen vaak voor een thema (of setting) dat echt bij ze past. Zo leuk om te zien!
Hieronder leuke ideeën om het drinken te serveren. Geen stijve obers met dienbladen maar gewoon self-service. Maar dan wel heel leuk!
Hieronder leuke schoenideetjes! Deze is voor de bruidegom…


En deze voor de bruid!


Kennen jullie het gezegde 'something old, something new, something borrowed, something blue'? Men zegt dat wanneer je als bruid deze 4 items (dus iets ouds, iets nieuws, iets te leen en iets blauws) draagt tijdens je bruiloft je een gelukkig huwelijk te wachten staat. Als 'something blue' item kun je je bruidsmeisjes met een blauwe stift de zolen van je bruidsschoenen laten signeren. Of je kunt er in blauwe letters 'I Do' opverven. Echt een leuk idee.

Hieronder nog wat leuke DIY ideeën:

Serieus, krijgen jullie ook al zin om te trouwen, or is it just me? :)

Hoe ziet jouw ideale bruiloft eruit? Welke jurk wil je aantrekken? Welke wensen heb je? Indoor, outdoor? Kom je aanrijden op een scooter, in een koets of in een cabriolet? Wil je trouwen als een fifties bride, een vintage bride of als een flowerfairy? In de kerk of op het strand?

Als geld geen probleem zou zijn, hoe zie jij je ideale bruiloft voor je? Ik ben erg benieuwd en ik vind het altijd zó leuk om over te praten! Vertel me al je dromen, wensen en fantasieën in de comments (lange comments, geen probleem!).

Until next time,

Serena Verbon

jfdghjhthit45

Volg:

175 Reacties

 1. Kim
  28 december 2012 / vrijdag, 28 december 2012

  Ontzettend late reactie, maar goed.

  Ik kan echt helemaal weg zwijmelen bij zulke foto’s. Onze datum staat nog niet vast, omdat we beiden nog thuis wonen en omdat we door omstandigheden nog geen eigen woning samen hebben. Maar als het goed is duurt dat niet lang meer en kunnen wij deze zomer trouwen.

  En als het zover is dan zal dat waarschijnlijk in Marokko zijn en dan lekker traditioneel. Mooie jurken, lekker eten, prachtig weer en blije gasten.

  Can’t wait….