Webshop: Mini in the Box

Deze webshop is me nu al een aantal keren getipt door lezeressen, dus het werd tijd dat ik er eens een artikeltje aan ging besteden! Miniinthebox.com is een site met allerlei goedkope gadgets. Je kunt er van alles krijgen! Natuurlijk zijn wij niet geïnteresseerd in zaklampen en batterijen, maar gelukkig is er ook een gedeelte genaamd ‘gezondheid en beauty’.

Hoe de kwaliteit van deze producten is durf ik niet te zeggen, maar zo op het eerste gezicht ziet alles er nogal cheap uit. Echt van dat typische massaproductiespul uit China. Sommige producten slaan echt nergens op en bij andere producten denk ik ‘hoe werkt dat dan?’. Bijvoorbeeld dit, of dit. Nergens staat goed bij hoe het werkt of waar het voor is, het blijft een beetje gissen. En sommige items zijn regelrecht creepy!

Maar goed, voor een paar euro(centen) mogen we niet klagen. Hieronder mijn top 10 Mini in the Box items die ik momenteel op mijn wishlist heb staan!

Gecomprimeerd gezichtsmasker – dit zijn eigenlijk sheet masks maar dan per stuk verpakt, 100 stuks en nog blanco. Je kunt ze dus gewoon drenken in een zelfgemaakt masker, bijvoorbeeld een mengsel van vruchtensappen, serum of melk. Het masker neemt vocht op, wordt groter en dan kun je hem op je gezicht plaatsen. Leuk voor DIY! Prijs €8,27/100 stuks

8-in-een huid reliëf massager digitale gezicht toner huidverzorging gereedschap – zoiets als een Clarisonic, maar dan cheap. Lijkt me leuk om uit te proberen! Prijs €8,99.


Pistool vormige kam – Geniaal! Toch veel leuker dan de normale kam? Leuk cadeautje aan een kapster! Prijs €3,59.

7pcs nail art penselen met een wit handvat – wow, superleuk en goedkoop deze set! Nu ik wat meer met nail art bezig ben weer zou ik echt graag eens met penseeltjes en verf werken. Ik heb de meest prachtige creaties voorbij zien komen op internet en met stripers en nail art pennen kan je zoiets nooit maken, daar heb je echt kwasten voor nodig. Prijs €4,94/7 stuks. Er is ook een 3-delige set voor €1,97.
Gezichtsuitdrukking vitamine stijl balpen – aaaaw, supercute! Leuk zo’n pen met verwisselbare doppen. En dat voor maar €0,80.
Speciale notebook toetsenbord beschermende film – Ideaal voor mij! Ik zit de helft van de tijd achter mijn laptop en ik eet de hele dag door, dus kun je nagaan… ik kan een voedselbank starten met de kruimels die tussen de knoppen zijn gevallen! Prijs €2,33


Luipaardvel stijl siliconen case voor Samsung i9100 – voor mijn Galaxy S2! Ik houd van animal prints en dit najaar is het weer helemaal trendy, dus dan kan mijn telefoon niet achterblijven natuurlijk. Prijs €8,45

Leer reinigingsdoekjes (10 stuks) – Handy! Wanneer het regent dan worden mijn laarzen zo modderig, en soms is je leren tas inderdaad gewoon vies. Eerlijk gezegd weet ik dan niet zo goed hoe ik leer moet schoonmaken, meestal pak ik gewoon wat water en vet ik het daarna weer in. Met deze doekjes gaat het vast beter en sneller. Prijs €1,79/10 stuks.
Badkamer tijdschrift opslag rek – Noooooh, dit zie ik nu pas? Geniaal! Handig, compact en best stijlvol. Ik ben toch een beetje aan het orienteren omdat ik mijn toilet opnieuw wil inrichten (geen Hello Kitty  toilet meer, ben het een beetje zat) en dit is echt een leuk ding. Prijs €11,60.

Mooie Palm Style wasborstel voor honden, katten – Clarence en Coco hebben er echt een hekel aan wanneer ik ze borstel, vooral Clarence wordt dan een beetje gek. Hij rent steeds weg en als ik hem te pakken heb dan trekt hij zijn ‘Puss in Boots’ blik en maakt hij hele zielige geluidjes terwijl ik bezig ben. Zo sneu! En dat terwijl hij het heerlijk vindt als ik hem aai en kroel. Zou ik hem met deze borstelhandschoen kunnen tricken? Prijs €1,52.

Dit, en nog veel meer, vind je op Mini in the Box. Het is goedkoop, het is soms onduidelijk wat het is of hoe je het moet gebruiken, maar het is zeker de moeite waard om even doorheen te browsen. Ze hebben trouwens ook erg leuke sieraden, en supercheap! Voor een paar euro heb je al een mooie statement necklace of een stack bangles.

Anyways, ik wilde deze webshop gewoon even met jullie delen! Ik heb net uuuuuren zitten klikken, haha! Dus wees gewaarschuwd!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

99 Reacties

 1. Lianne
  20 mei 2013 / maandag, 20 mei 2013

  Zou je misschien een artikel willen schrijven over die gecomprimeerde gezichtmaskers? Zit al een paar dagen naar te kijken en zie ze hier en daar voor maar 10 cent op ebay. Alleen als ik opzoek wat voor vloeistoffen mensen ze in doen vindt ik tot nu toe alleen groene thee en melk. Zou graag het een keer willen proberen, maar als ik er dan in 1x honderd koop zou ik toch wel wat meer variatie willen hebben. Er staat nu wel bij in toner en fruitsap leggen, maar zou toch graag iets van uitleg erbij willen hebben wat het precies doet met je gezicht.

 2. Jill
  20 april 2013 / zaterdag, 20 april 2013

  hey ik heb een vraagje, ik wil nu ook iets kopen bij miniinthebox. Ik heb even op google opgezocht of het een beetje een betrouwbaare site is (alles is wel heel goedkoop). Dit vond ik: Eenmaal je bestelling gedaan word je na een week of vier (!) onaangenaam verrast met een forse naheffing van de douane, te voldoen aan de koerier bij levering aan je deur.
  Dus ik weet het nou echt niet! is het nou betrouwbaar of niet??

  • Eve
   26 juni 2015 / vrijdag, 26 juni 2015

   Heb ik voorgehad. Het product koste me uiteindelijk met douane kosten het dubbele en het was niet goedkoop…. Nooit meer besteld.

 3. Frans
  18 januari 2013 / vrijdag, 18 januari 2013

  Ik zou hier niets kopen als ik u was. De spullen zijn inderdaad goedkoop, maar wat u nu nog niet weet is dat u nog veel extra kosten gaat maken voordat het product bij u thuis is! En dan ben ik nog positief, want zie het eerst maar eens thuis te krijgen. Op internet verschijnen steeds meer berichten van mensen die hun betaalde producten niet hebben ontvangen. Diegene die ze wel hebben ontvangen klagen allemaal over de hoge kosten die ze moeten betalen aan diegene die de producten aan de deur komt afleveren! Ik hoor u nu denken… oh? ik heb toch gratis verzenden gedaan, of toch al verzendkosten betaald? Ja, dat klopt hoor, alleen wat u vergeet is dat u op deze producten nog BTW moet afdragen aan de staat en invoer rechten moet betalen aan de staat, en deze bedragen zijn soms, nee.. vaker hoger dan de kosten waarvoor u producten besteld hebt. Dus wees uiterst voorzichtig met hier zomaar iets kopen mensen !! En als u al iets wilt kopen daar, zorg dan dat je beneden de 20 euro blijft, dat scheelt al invoer kosten ;-) (BTW blijf je dan nog wel betalen natuurlijk..)

 4. wendy
  30 december 2012 / zondag, 30 december 2012

  Na alle ‘slechte’ ervaringen wil ik even laten weten dat ik juist goede ervaringen heb met de webshop. Heb wat kabels voor mn ipod en een zonnekap voor mijn fototoestel gekocht en deze werden na 3.5 week keurig geleverd. Geen enkel probleem. Zou gewoon meerdere goedkope bestellingen doen om de invoerkosten te vermijden. Onder een bepaald bedrag zijn die er namelijk niet.

 5. Ilse
  22 november 2012 / donderdag, 22 november 2012

  Serena, wil je er alsjeblieft in je artikel erbij zetten dat er vaak invoerrechten bij komen? Ik had voor 25 euro besteld en moest bij het bezorgen nog eens 25 euro aftikken. Zo is goedkoop toch duurkoop. Ik denk dat veel mensen hier in trappen, zonde van je centjes!

 6. Eline
  22 oktober 2012 / maandag, 22 oktober 2012

  Ik vond het ook een superleuke site toen ik hem zag, en het lijkt natuurlijk helemaal geweldig, zo goedkoop en geen verzendkosten, maar als het dan eenmaal uit China in Nederland komt, moet je *surprise* ineens superhoge douanekosten betalen :(
  Daarom mijn bestelling toch maar niet gedaan :(
  Echt jammer, want ze hebben echt hele leuke dingen!

  Je kunt het natuurlijk proberen, want ik heb het ergens gelezen dus ik weet ook niet of het waar is, maar ik neem liever het zekere voor het onzekere…

  X

 7. Sharon
  19 oktober 2012 / vrijdag, 19 oktober 2012

  ik heb net een bestelling gedaan !:)

 8. 16 oktober 2012 / dinsdag, 16 oktober 2012

  Wat een leuke web shop, die wanna be clarisonic wil ik wel eens proberen!

 9. 15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

  Leuk dat je m’n tip hebt aangenomen en nu zelfs een artikel erover hebt geschreven! Ik vind het inderdaad ook een heerlijke site…:)
  Liefs!

 10. Anne
  15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

  Damn, ik had hier echt niet moeten gaan kijken voor ik ging slapen. Je blijft hier kijken inderdaad… :’)

  • Serena
   Auteur
   15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

   I warned ya!! ;-)

 11. Romy
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  hoihoi,
  ik had de webshop ook ontdekt, maar ik ontdekte lightinthebox.com daar hebben ze ook veel make-up producten en pailetten voor weinig!

 12. Lexi.
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  Ik wou er een keer iets bestellen, maar wist niet helemaal of het wel echt was, nu ga ik er zeker iets bestellen! Thanks.

 13. 14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  Ah! Die spulletjes wil ik ook!! Vooral die pennen zien er echt lol uit! Bedankt voor de tip! Gr..

 14. sien
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  in welke categorie staan die nail art dingetjes en 8-in-een huid reliëf massager digitale gezicht toner huidverzorging gereedschap?? :)

  • Serena
   Auteur
   15 oktober 2012 / maandag, 15 oktober 2012

   Geen idee meer, ik begon met klikken en kon niet ophouden! maar tik de namen anders in bij ‘zoeken’, dan moet je het ook wel kunnen vinden denk ik…succes!

 15. Emmalee
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  Ik heb echt de hele dag doorgebracht op die site. Ideaal! Heel fijn spul ^^!

 16. Arnav
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  de eerste “dit” is een attachment voor je fohn. door het andere gat (beneden) steek je dan een pluk haar. door de speciale vorm wordt je haar dan 10 000 000 keer rond gedraaid en men zegt dan dat je zogenaamd een krul in je haar fohnt. Mooi is het niet, maarja.

 17. renoeka
  14 oktober 2012 / zondag, 14 oktober 2012

  wat grappiggg haha. Ik ken nog wel een paar van dit soort sites met gadgets, maar die zijn stukken duurder! Ik ga eens ff een kijkje nemen.

 18. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Ik heb daar eens besteld en het is nooit aangekomen. Ze reageerde ook niet op mijn mails. Ik bestel daar nooit meer!

 19. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wat leuke gadget’s :D x

 20. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Heb er toevallig een iPhone hoesje besteld die ik nog steeds niet binnen heb. Verzenden duurt dus een eeuwigheid.

  • Chantal
   13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

   Als je snelle verzending wilt, kun je suntekstore.com eens proberen. Ook een Chinese site, maar ik had de pakketjes binnen +/- 2 weken binnen. Een keer zelfs na vijf dagen!

 21. Cherrelle
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Dat tijdschriften rekje is echt leuk ! Die ga ik onthouden ;)

 22. Anna
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Weet iemand of deze website betrouwbaar is, het zie er echt ontzettend gaaf uit ;)

 23. Chantal
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Ik weert niet of je ook al bij de opberg- en organisatorische spulletjes hebt gekeken, maar daar staan een aantal sieradenrekjes en ook make-up opbergers tussen.

  Deze bijvoorbeeld:
  http://www.miniinthebox.com/nl/3-lagen-draaibaar-sieraden-rek_p284623.html
  http://www.miniinthebox.com/nl/princess-sieraden-rek_p284683.html
  http://www.miniinthebox.com/nl/multifunctionele-opbergtas-3-pack-diverse-kleuren_p306547.html
  http://www.miniinthebox.com/nl/achthoekige-vijf-raster-opbergbox-bruin_p293153.html (om make-up kwasten en oogpotloden in te zetten bijvoorbeeld)

  En de meeste dingen verkopen ze elders ook, maar hier zijn ze wel ietsje goedkoper.

  Laatst zag ik trouwens bij de Hema een aantal doorzichte dozen die heel erg op die van Zak! leken. Waren wel een heel stuk goedkoper. Misschien een tip voor als je er meer wilt gaan aanschaffen (voor in de keuken)

 24. Genevieve
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wauwie, ik ga nu kijken!

 25. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wat een leuk ideetje, ga zeker even kijken :)

 26. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Leuke tip! Ik kende deze webshop nog niet.

 27. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wat een hebbedingentjes! Zelf wanneer je ze niet eigenlijk nodig hebt. Die kam in pistoolvorm zou ik kopen, gewoon omdat ie superleuk is.

 28. yasmina
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Het is echt een flut website echt serieus ik waarschuw iedereen niks bestellen tenzij je ipod ipad dingen bestelt bijna alles is flut ik heb 3dingen stuk toegestuurd gekregen waarvan ik 6weken op het pakketje moest wachten ik heb ze gemailt met dat de artikelen stuk zijn ect. geen reactie je kan die mensen ook nergens bereiken of wat dan ook ook al is het een paar euro voor iets waar je niks aan hebt is het erg zonde van je geld

 29. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Super leuke webshop! Die pennen met die gezichtig, zo cute zijn die :’)

 30. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Wat een grappige webshop! Ik had er nog nooit van gehoord.. ik ga er eens even goed rondkijken =D

 31. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Lijkt mij een hele leuke webshop, dus ik ga er zeker even een kijkje nemen. De toetsenbord beschermer is ook zeker wel iets voor mij. Toen ik deze laptop kocht had ik me nog zo voorgenomen niks meer te eten erachter. Alleen is me dat niet gelukt en inmiddels heeft mijn laptop ook alweer voldoende te eten gehad met alle kruimels haha. Ik zet nu maar af en toe de stofzuiger erop met een speciale borstel.

 32. Kelly
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  nee , serena, niet op bestellen ik heb het gedaan ik had een bestelling van 20 euro ik heb alle pakketjes gekregen maar omdat het uit china komt moet je er 23 euro bijbetalen omdat de douane het pakketje openmaken dus als het pakketje bij je thuis aankomt moet je 23 euro bijbetalen heel kut! want alle producten zijn heel fijn, maar niet goed verpakt ik had 2 blackberry hoesjes besteld en ze waren alle 2 gesneuveld best jammer! dus ik raad je deze webshop niet aan! jammer!

 33. Maud
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Dat ene Sponsje die je hebt gelinkt is om vlechten te maken je doet hem onder je haar en dan raken de plukjes niet in de war (denk ik)
  Xx

 34. 13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Leuke webshop, niet zo duur en leuke hebbe dingetjes :)

 35. Nina H
  13 oktober 2012 / zaterdag, 13 oktober 2012

  Geweldige website! Ik heb er laatst 3 iphone hoesjes besteld en kreeg ze 2 tot 3 weken na de bestelling binnen. Niks te klagen!

  Ik heb me de vorige keer alleen op de iphone gadgets gericht, dus nu ga ik zeker ook even kijken naar de sieraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *