Voorjaarsbeurs Jewels & Watches

Dit is een gesponsorde post – Op 9, 10 en 11 maart is het weer zo ver, de jaarlijks terugkerende Voorjaarsbeurs van Trade Mart Utrecht/Jewels & Watches zal plaatsvinden in Utrecht! Ben je werkzaam in de juweliersbranche en heb je een KvK nummer dan kan ik jullie zeker even aanraden om er een kijkje te komen nemen. Alle standhouders van Trade Mart Utrecht/Jewels & Watches laten dan namelijk hun nieuwste collecties zien en is van alles te zien en te doen.

Schermafbeelding 2014-03-03 om 11.53.24 AMIk heb er al verschillende keren rondgelopen en ik kijk elke keer weer mijn ogen uit. Ik ontdek steeds wat nieuws! Vorige maand tijdens de Jewels & Watches Preview ontdekte ik het horlogemerk Marc Coblen. Deze horloges kun je simpel en snel customizen door niet alleen de bandjes, maar ook de ring rondom de kast te vervangen. Ideaal! Op deze manier kun je je horloge keer op keer een geheel nieuwe look geven. Ze hebben rubberen, leren en metalen bandjes en de ringen zijn er in alle kleuren van de regenboog, maar ook in rosé goud, wit keramiek en er zijn ook ringen met superveel bling (echte Swarovski kristallen)! Ik wist niet dat er zoiets bestond dus ik ben echt helemaal enthousiast!

instalab26 (1)Verder zag ik er ook prachtige horloges van Juicy Couture. Ik wist niet dat ze naast kleding en parfums ook horloges hadden! De horloges zijn net als de rest van hun designs lekker kitchy met veel bling. Ik houd er wel van! Ben je meer van de felle kleuren dan is Ice Watch wellicht meer jouw ding. Of ken je deze nog? Baby G! Ook weer helemaal terug van weggeweest.

Ook de sieradenliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de nieuwste collecties van Tutti Milano, Pandora, Zinzi, TOV Essentials, Fossil, Esprit and many more!

Schermafbeelding 2014-03-03 om 11.54.11 AMDe Voorjaarsbeurs is geweldig voor retailers die graag nieuwe trends willen spotten op fashionaccessoires en sieradengebied. Je vind er talloze statement kettingen in de laatste trendkleuren zoals koraal en mint. Ik heb veel prachtige sjaals gezien die bedrukt zijn met 3D print technieken. Dit houdt in dat de print veel gedetailleerder is en ook nog eens veel meer kleuren kan bevatten ten opzichte van drukken. Dit is nieuw in modeland en als ik de standhouders moet geloven dé nieuwste trend op modegebied.

Wat ik ook veel zag zijn bredere armbanden, soms bestaande uit allemaal kleinere armbandjes, die je met magneetsluiting kunt openen en sluiten. Ideaal! Ik houd van armbanden, maar die sluiting maakt het altijd zo lastig. Met magneetsluitingen wordt het een stuk makkelijker om leuk en fashionable armbandjes te stacken!

Schermafbeelding 2014-03-03 om 11.55.41 AMHet moge duidelijk zijn, de Voorjaarsbeurs is dé beurs waar alle nieuwe voorjaarscollecties worden getoond op fashionaccessoire- en sieradengebied. Erg leuk om te zien, want er is veel te doen en te beleven en op deze manier wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwe trends en trendkleuren.

Heb je een KvK nummer kom dan zeker even een kijkje nemen! Het belooft elk jaar weer een spektakel te worden. Enne, ik loop er natuurlijk ook rond, dus mocht je me zien kom dan zeker even gedag zeggen en een praatje maken!

Meer informatie lees je hier. Misschien tot dan!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

27 Reacties

 1. 6 maart 2014 / donderdag, 6 maart 2014

  Ziet er leuk uit! Ik ga dit even vertellen aan mijn vriendin, die is dol op sieraden :)

 2. 4 maart 2014 / dinsdag, 4 maart 2014

  Het is er idd heel leuk. Ik ga er vaak inkopen doen voor mijn webshop. Je hebt een KVK nodig en je moet toegang betalen. Of genodigd zijn zoals ik. Voor de rest kan je niet een product kopen. Bij veel moet je voor 50/100 euro besteden en daar komt dan nog 21%btw bij. Dus wil je er heen voor een sjaal of een ketting. Dat lan helaas niet. Het is een inkoopbeurs.

 3. Bianca
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Ik begrijp dit artikel niet zo, omdat de beurs absoluut niet toegankelijk is zonder kvk. Denk dat het merendeel van je lezers geen eigen bedrijf heeft ( of ik kan het mis hebben)

 4. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Je prikkelt enorm met dit artikel. Heb geen kvk dus wacht gewoon op je artikel hierover. Vergeet vooral de sjaals niet.

 5. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Ik had ook geen idee dat Juicy Couture ook horloge verkocht. Ik ken ze vooral van hun joggingpakken.

 6. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Ziet er echt gaaf uit zeg!

 7. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Lijkt me leuk om zo’n beurs eens te bezoeken :). Leuk om te zien!

 8. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Zo leuk he! Ik heb een eigen webshop (die nu tijdelijk even in onderhoud is) en ik vind dit altijd super om weer mee te maken! En die 3D print-achtige sjaals zijn echt super.

 9. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Lijkt me erg leuk om deze beurs te bezoeken.

 10. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  wat super leuk! die horloges wauww!!

 11. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Leuke horloges :) Ik wist ook niet dat Juicy Couture ook horloges maakt. Ik ken alleen hun parfum en tassen.

 12. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Dat ziet er hartstikke leuk uit en wat een leuke spulletjes :D

 13. Syl
  3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Dat soort beurzen zijn niet goed voor mijn portemonnee. (ik heb alleen geen kvk nummer, dus…)

 14. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Wat leuk! Lijkt me leuk om zo’n beurs een te bezoeken!

 15. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Wat leuk! Heb alleen even de beurzen wel even gehad.. Zo leuk is dat niet met een 31 weken-zwangere buik en duwende vrouwen ;-)

 16. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Dat ziet er leuk uit! Dat idee van die vernieuwbare horloges is echt heel leuk.

 17. 3 maart 2014 / maandag, 3 maart 2014

  Lijkt me wel leuk om een keertje te zien ! Ik wist ook niet dat Juicy Couture horloges verkocht, ben er wel benieuwd naar hihi.

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *