Vodafone App: Start met Shoppen!

Een tijdje geleden vroeg ik jullie om de leukste beautyshops in de steden London, Berlijn, Barcelona, Milaan en Parijs te noemen voor een nieuwe Vodafone applicatie en jullie kwamen meteen aanzetten met toffe adresjes. Ik heb de adresjes doorgespeeld naar Vodafone die een selectie heeft gemaakt voor hun shopping applicatie. Check de site hier als je benieuwd bent naar het resultaat.

Laat me even weten wat jullie van de site vinden, ik ben benieuwd! Ik heb alle adresjes hieronder even neergezet, mochten jullie binnenkort willen shoppen in een van deze steden. Ik zou overigens heel graag naar Barcelona en Berlijn gaan om te shoppen. Parijs ben ik wel eens geweest op mijn 17e, maar nu ik al deze adresjes weer zie wil ik terug! Ik zou trouwens ook wel snel terug willen naar London, dat was echt shopping walhalla (en we hadden veel te weinig shoptijd!). Ok, waar het op neerkomt is dat ik weer heel snel op een shoppingtripje wil :)

Hieronder de volledige lijst:

Berlijn:
DM (een soort kruidvat/etos)
KaDeWe (groot warenhuis)
Kiko
Douglas (heeft andere merken dan hier, zoals Isadora)

Parijs:
Fragonard
Sephora

Verder gaf een echte Parisienne hele leuke shoptips:

Voor lekker zeepjes en douchegels moet je naar L’atelier du Savon. Deze zit op de rue Vieille du Templeen in Le Marais.

Bij Nez a Nez (http://www.nezanez.net) kun je je eigen parfum maken. De eigenaresse is Christa en zij helpt je met het samenstellen van een parfum die bij je past. Het is wel prijzig. Je betaalt volgens mij €60,- voor een eigen parfum. Het is wel erg leuk voor een speciale gelegenheid.

De winkel TATI vind je op meerdere plekken in Parijs en is te vergelijken met de Action. Ze verkopen echt van alles voor weinig geld. Hier vind je ook heel goedkoop make-up en nagellak.

In montmartre zit in een outletwinkel die Au Rayon d’Or heet. Hier vind je veel make-up en parfum met 25% korting. Als ik me niet vergis zit deze winkel vlak voor de Sacre Coeur.

Barcelona:
El Corte Inglés
Kiko
Sephora

Milaan:
Kiko
Douglas
Sephora

De shoptips voor London heb ik uit een video van WSITN:

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Charles H Fox
22 Tavistock Street
Covent Garden, London WC2E 7PY
http://www.charlesfox.co.uk

Shu Uemura
55 Neal Street
London WC2H 9PJ
http://www.shuuemura.com

Space NK
Various locations across london & the uk
Featured:
32 Shelton Street, Covent Garden
London, WC2H 9JE
http://www.spacenk.co.uk

Lush
Various locations across london & the uk
Featured:(my favourite)
11 The Piazza, Covent Garden
London, WC2E 8RA
http://www.lush.com

MAC PRO
28 Fouberts Place, Soho
London, W1F 7PR
http://www.macpro.com

PAM
Makeup Artist Provisions
6 Goldhawk Mews
Shepherds Bush
London
W12 8PA
http://www.makeup-provisions.com

Inglot
westfield shopping center in shepherds bush
http://inglotcosmetics.com

Selfridges
400 Oxford Street, W1A 1AB
http://www.selfridges.com

Superdrug
Various locations across london & the uk
Featured:
508-520 Oxford Street, Marylebone
London, W1C 1NX
http://superdrug.com

Als je naar London gaat is de Westfield Mall ook zeker een aanrader! Hier zit ook alles bij elkaar, Superdrug, Boots, Lush, Mac, Make Up Store en Inglot. Oeh, en een Hollister!
Ik heb van de meeste shops geen adressen vermeldt omdat ze over meerdere locaties verspreid zijn. Je weet zelf waar je hotel zit en in welk gebied je zal shoppen dus ik denk dat jullie die dan beter zelf even kunnen googelen. Of de site startmetshoppen.nl gebruiken natuurlijk!
Dankjewel voor de medewerking iedereen, jullie zijn al net zo dol op shoppen als ik merk ik! Ik ga overigens eind deze maand naar Praag! Als er nog shoptips voor daar zijn, let me know!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *