Video: Wimper Extensions laten zetten! (klik hier als je geen video ziet)

Jullie vroegen er al om, dus hier is ‘ie hoor. Een video van mijn wimper extensions. Het is niet heel erg duidelijk te zien maar jullie krijgen zo wel een beetje een beeld van hoe zoiets te werk gaat. Ik liet mijn extensions zetten bij Jolanda van EyelashExpress.nl die notabene in Houten zit.  Close-up foto’s van iemand anders zijn te vinden op haar site en zijn iets gedetailleerder. Ze heeft een salon aan huis en uit het hele land komen er mensen bij haar voor wimper extensions. Yes, she’s that good.

Het was 10 minuten fietsen naar Houten Zuid. Jolanda ontving me in haar gezellige huis, haar salon bevindt zich in de achtertuin. In de salon hangen overal certificaten aan de muur. Jolanda is namelijk naar Amerika geweest om daar een specialistische wimper extension cursus te volgen en ze is met vlag en wimpel geslaagd. Jolanda is namelijk een vrouw van precisie en geduld, twee belangrijke eigenschappen die je zeker moet bezitten om perfecte wimper extensions te kunnen zetten.
Meteen na het zetten – van voren

Meteen na het zetten – schuin

Nu, 3 weken later, met een laagje mascara

In haar salon zie ik tijdschriften waarin BN’ers staan die door haar zijn behandeld en fotolijstjes met foto’s van Jolanda + BN’er. Ze is niet alleen geliefd onder Bekend Nederland, ook vanuit Maastricht en Groningen komen mensen naar haar salon. Ze heeft zelfs een klantje uit Parijs! Mocht je twijfels hebben, relax, bij Jolanda ben je echt in goede handen. Ze is een pro in wat ze doet, echt.
Omdat ze per eigen wimper een extension vastplakt verzwaren de extensions je wimpers niet. Bij andere methoden wordt er gebruik gemaakt van plukjes (meerdere extensions bij elkaar). Deze plukjes zorgen voor voller ogende wimpers omdat er per eigen wimper een stel extensions worden toegevoegd. Dit verzwaart je eigen wimper enorm en de kans dat je eigen wimper sneller uitvalt dan van nature normaal is, is heel groot. Met deze methode creëer je niet alleen een natuurlijk effect, het verzwaart je wimpers niet (ik voel niets van mijn extensions, het voelt helemaal niet alsof je plakwimpers ophebt of iets) en ze vallen niet sneller uit dan de bedoeling is.
Sterker nog, omdat mascara gebruik haast overbodig geworden is en omdat je je ogen voorzichtiger reinigt dan voorheen (om je extensions zo lang mogelijk mooi te houden) hou je op den duur juist meer wimpers over. Al die horrorverhalen die de ronde doen slaan volgens mij op andere methodes, die met de plukjes, en niet op deze.
Ik gebruik geen mascara als ik naar mijn werk ga, maar wel als ik ga stappen of een mooie make-up look heb gemaakt voor de site. Jolanda heeft me mascara en eyeliner gegeven op waterbasis zodat ik die met een hele milde reiniger er af kan krijgen. Zelf raadt ze de reiniger aan van Vichy (te koop bij de apotheek) omdat die op waterbasis is en goed schoonmaakt. De mascara en eyeliner zijn te koop via haar. Ook gaf ze me een primer mee die ik om de dag op mijn wimpers moet smeren voor extra lang resultaat.
Ze zitten er nu inmiddels 3 weken op en ik moet zeggen dat ze er nog prima uitzien. Hier en daar lieten er wel wat extensions los, in totaal zijn er 3 echte wimpers verloren gegaan. Mijn linkeroog is minder vol dan mijn rechter, daar missen meer extensions. Tijd voor een refill dus!

Refills kosten €35 euro en een starterset kost €75. Een smak geld misschien, maar het is echt de moeite waard. Ik krijg complimentjes over mijn uiterlijk en close-up foto’s van looks zijn gewoon mooier nu. Ik wil niets anders meer! ‘s Ochtends hoef ik me niet op te maken en ik zie er toch de hele dag opgemaakt uit. Beter toch? Ik kan iedereen wimper extensions aanraden. Zelfs als je van jezelf al lange wimpers hebt, het kan altijd nog langer! Ik ben tevreden met mijn eigen wimpers maar als je eenmaal extensions hebt dan wil je gewoon niet meer terug. Ik nam trouwens wimper extensions van 15mm lang.

Wil jij dit ook? Ga dan naar EyelashExpress.nl en maak een afspraak met Jolanda. Zeg er dan even bij dat je via mij belt, vind ze leuk. Ik ga binnenkort bellen voor een refill afspraak dus ik ben benieuwd hoeveel lezeressen daadwerkelijk extensions bij haar gaan laten zetten!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *