video: What’s in my bag?

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

In bovenstaande video neem ik mijn eerste video op in mijn kantoortje, how nice! De laatste tijd merkte ik dat mijn tas steeds voller en zwaarder begon aan te voelen dus leek het me leuk om een ‘What’s in my bag?’ video op te nemen. Echt, ik heb make-up en ander spul teruggevonden wat ik al dagen (wat zeg ik, weken!) kwijt was. Hehe! Enjoy the video!

Welk artikel uit mijn tas vonden jullie het meest raar?

En welk artikel is in jouw eigen tas absoluut onmisbaar?

Tell me bij de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *