video: Summer Hairstyle Inspiration

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

In de bovenstaande video laat ik 5 verschillende haarstylen zien: Braided Scarf, Pin-up, Braided Bun, Side ponytail Chic en Princess Half-do. Ik gebruik bobby pins, click-clacks, elastiekjes en sjaaltjes. Ik hoop dat ze je leuke inspiratie geven om je haar eens anders te dragen dan ‘gewoon los’. Sowieso is het bij warm weer altijd wel lekker om je haar uit je nek of in ieder geval uit je gezicht te dragen. Enjoy!

Welke haarstyle uit deze video is jullie favoriet? En zal ik meer haarstyle video’s gaan maken in het vervolg? Als jullie tips en suggesties hebben voor filmpjes, let me know in de comments.
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

1 Reactie

  1. Christa
    7 september 2012 / vrijdag, 7 september 2012

    De video doet het bij mij niet. xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *