Video: kletspraat + inhoud Kruidvat Goodiebag!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

In bovenstaande video laat ik – op veler verzoek – de inhoud van de goodiebag zien. Ik ga niet heel diep op elk product in omdat er nogal veel in de goodiebag zit en omdat de video anders 3 kwartier zou gaan duren! Daarom kun je vragen stellen over de producten in de comments en dan zal ik ze proberen te beantwoorden.
Verder loop ik gewoon een beetje te kletsen, over mijn knipbeurt, de bikini work-out video en over van alles en nog wat. Ik weet dat de video aan de lange kant is, dus ga er maar even lekker voor zitten! Bakje chips erbij, glaasje ranja. Tijd voor een break!

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *