video: Glowing Green Beauty Smoothie recept

Op een site kwam ik een recept tegen van Kimberley Snyder, een voedingsdeskundige van de sterren en schrijfster van het boek ‘The Beauty Detox Solution’. Kimberley werkt met Hollywood sterren als Drew Barrymore, Olivia Wilde, Owen Wilson, Josh Duhamel, Channing Tatum en Vince Vaughn. Ze raad aan om haar recept Glowing Green Smoothie elke ochtend te drinken en claimt dat haar klanten al na enkele dagen al een verschil merken in hun huid. Wow! Dit veelbelovende drankje moest ik natuurlijk uitproberen voor jullie!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Glowing Green Smoothie

 • 1,5 kop water
 • 1 kleine krop sla (romaine)
 • een handjevol verse bladspinazie
 • 3 tot 4 stengels bleekselderij
 • 1 appel, 1 peer en 1 banaan
 • sap van een halve citroen
 • optioneel: een paar takjes peterselie en/of koriander

Pak je blender of keukenmachine en mix als eerste het water met de sla en de spinazie. Voeg vervolgens de bleekselderij, appel en peer toe. Voeg hierna eventueel peterselie en/of koriander toe. Als laatste voeg je de banaan en het citroensap toe. Dit recept maakt een behoorlijke hoeveelheid smoothie! Drink ongeveer een derde deel op als ontbijt en zet de rest in de koelkast. Hier kun je de 2 dagen erna van drinken. Volgens Kimberley zorgt dit drankje voor heldere ogen, een zuivere huid, glanzende haren EN een slankere taille. Is dit het geheim van de sterren? Who knows. Testen kan geen kwaad lijkt me, baad het niet dan schaad het niet!
Dat de gekozen ingrediënten bomvol vitaminen en mineralen zitten moge duidelijk zijn, maar waarom heeft Kimberley nu precies gekozen voor deze groente- en fruitsoorten? Sla heeft de juiste vitaminen en mineralen voor sterk en glanzend haar en spinazie is een hele sterke anti-oxidant. Bleekselderij, peterselie en koriander zijn groenten en kruiden die zware metalen en andere giftige toxines uit je lichaam afvoeren. Ze zorgen voor een vitalere uitstraling van je huid. Appels, peren en bananen zijn goed voor de vezels en dus een goede stoelgang. Ze maken de smoothie wat zoeter en zorgen evenals voor een goede toevoeging van anti-oxidanten. Citroensap heeft een reinigende werking op de huid. Als je elke dag citroensap zou drinken verminderd het de kans op puistjes en acne. 
Lees hier mijn uitgebreide artikel over anti-oxidanten en klik hier voor meer informatie over Kimberley’s boek The Beauty Detox Solution.
Het klinkt allemaal erg veelbelovend, niet? Geloven jullie in dit soort beauty juice? Geloven jullie dat wat je eet of drinkt een invloed kan hebben op je uiterlijk?
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

 1. 1 februari 2015 / zondag, 1 februari 2015

  Ik was via google dit recept aan het zoeken. Ik wist nog enkele ingredienten….had het net als jij ergens gelezen. Bedankt! Ik ga het ook uitproberen. Ben heel benieuwd.

 2. roos
  26 oktober 2012 / vrijdag, 26 oktober 2012

  Hey,

  Ik geloof zeker in de citroen. Ik drink iedere ochtend als eerst een glas citroensap met lauw water en sindsdien heb ik veel minder last van puistjes. Zelfs mijn vriend bevestigde dit. Verder groene smoothies ik drink sinds 3 dagen groene smoothies en ik voel mij goed ik drink nu aldoor een smoothie van spinazie, banaan,aardbeien en sojamelk met vanille en dit is echt heel lekker. Mijn huid ziet er nu al beter uit ( dit kan ook komen door het hardlopen) ik ben er iiig al erg blij mee en hoop dat het alleen maar beter wordt. Ik blijf iig zoeken tot ik hetgeen heb gevonden wat goed is voor mijn huid en energielevel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *