Video: Essence & Catrice voorjaarscollectie 2013

Hoera! De nieuwe producten van Essence en Catrice liggen als het goed is vanaf vandaag (of misschien al een aantal dagen) in de schappen bij Kruidvat en Trekpleister. Aan de ene kant is dat helemaal niet leuk omdat er ook altijd een aantal producten uit het vaste assortiment verdwijnen, maar aan de andere kant krijgen we daar nu wel weer heel veel leuks voor terug.

Mij zijn een aantal producten toegestuurd uit deze nieuwe voorjaarscollecties – die overigens in het vaste assortiment worden opgenomen – en ik zit te trappelen om ze aan jullie te laten zien! Hieronder heb ik daarom twee ‘first look’ filmpjes opgenomen waarin ik mijn eerste indruk over deze producten met jullie deel. Is het wat, is het niets, is het de moeite waard om te gaan bekijken?

Ik heb de video’s gesplitst omdat het anders té lang werd. Ik heb nu een video waarin ik alleen de nieuwe Essence producten behandel en een video waarin ik alleen de nieuwe Catrice producten behandel.

Hieronder eerst de video van Essence:

[do action=”ytr”][/do]

En hieronder de video met de nieuwe Catrice producten:

[do action=”ytr”][/do]

Ik ben benieuwd welke Essence en Catrice producten jullie binnenkort graag gereviewed zien. Laat het achter bij de comments! En heb je zelf al iets van de nieuwe producten geprobeerd?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

178 Reacties

 1. alexia
  16 maart 2013 / zaterdag, 16 maart 2013

  Goh het ziet er allemaal heel leuk uit ! Jammer in belgië hebben ze sommige dingen niet zoals de make up sponge en sommige lipglossjes. Ben helemaal verliefd op de matte lipgloss van essence! Grtjs

 2. jade
  10 maart 2013 / zondag, 10 maart 2013

  hallo beautylab.

  ik heb een vraagje.. Ik ben namelijk vandaag naar de kruitvat geweest, want ik had jouw/uw filmpje gezien over alle essence producten van 2013 en ik wou graag die make-up spond kopen. Dus ik ging vandaag naar de kruitvat helemaal opgewonden zie ik hem niet liggen… :( waar kan je hem anders halen? ohwjaa en ik heb de nieuwe eyeliner gekocht hij is echt heel fijn.:)

  dankjewel voor de tips.

 3. anoniem
  3 maart 2013 / zondag, 3 maart 2013

  essence heeft 3 tinten BB cream:)

 4. myrthe
  17 februari 2013 / zondag, 17 februari 2013

  Hoi serena, ik heb een vraag ik heb laatst het stay no mather what eye pencil gekocht in midnight black maar nu is de punt erg plat hoe kan ik die aanslijpen ?

  xx

 5. Vera
  11 februari 2013 / maandag, 11 februari 2013

  Leuke filmpje!
  Ik ben erg benieuwd naar die make-up spons van essence, de oogschaduw basis van catrice, de concealers en wat me leuk zou lijken is een filmpje van de bb creams waarin je ze alle 2 test!

 6. Kaat
  10 februari 2013 / zondag, 10 februari 2013

  superleuke filmpjes!! vooral die van essence was leuk :) maar hoeveel kost een stays no matter what oogpotlood? xx

 7. Karen
  9 februari 2013 / zaterdag, 9 februari 2013

  super leuke producten, ik ben al een paar dagen de kruidvat aan het stalken alleen ze hebben nog niks.. Maar zou je de beauty blender van essence willen testen ?(:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *