Video: DIY Haarmasker

[do action=”ytr”][/do]
In bovenstaande video laat ik zien hoe je een voedend haarmasker maakt met banaan, honing en olijfolie. Het recept heb ik van Kittehs Cupcakes, de blog van mijn zusjes. Het is wel even een geklieder, maar mijn haren glanzen en mijn punten zijn gevoed en komen niet meer in de buurt van een droog bosje stro!

Het artikel waarin mijn zusje Tara dit masker uitprobeert kun je hier lezen. Lees hier waarom banaan zo goed is voor je huid. Banaan is niet alleen heerlijk voor je huid, maar dus ook voor je haar! De voedingsstoffen die in de banaan zitten voeden en moisturizen je droge haarpunten. In combinatie met de honing en de olijfolie krijg je glanzende, gladde en gezonde lokken. Wow!
Dit masker bevalt me wel! Ik denk dat ik er een wekelijks ritueel van ga maken. Mijn haartjes shinen zo mooi en pretty aan het einde van de video! De geur van het masker is overigens ook niet verkeerd, I love de geur van rijpe bananen! Het doet me denken aan de bananen shampoo en conditioner van The Body Shop.

Overigens had ik wel wat kleine chunks bananenpulp in mijn haren kleven, maar na het fohnen kon ik ze er zo uit borstelen. De volgende keer dat ik dit masker maak ga ik het nog fijner prakken en misschien wel zeven, zodat ik naderhand geen stukjes banaan uit mijn haren hoef te vissen.

Well, good luck everyone! DIY recepten zijn PERFECT voor een lazy sunday. Enjoy!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

8 Reacties

 1. Bananenplukker
  7 juli 2015 / dinsdag, 7 juli 2015

  Ik heb wel een half uur in mijn haar zitten pulken om alle bananenstukjes eruit te krijgen….. TIP: steek je banaan eerst in de mixer (zo niet: word je ook een bananenplukker).

 2. Isuara
  10 april 2014 / donderdag, 10 april 2014

  Kijk uit, want honing staat er op de langere termijn om bekend dat het je haar bleekt! Als dit je bedoeling is, vooral doen want het gaat heel geleidelijk, maar wel rekening mee houden dus…

 3. Anneke van Eekelen
  8 maart 2014 / zaterdag, 8 maart 2014

  Hoelang kun je zo een masker eigenlijk bewaren ?

 4. 21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  Het werkt echt super serena

  :)

  Groeten julia

 5. 21 februari 2014 / vrijdag, 21 februari 2014

  Het werkt echt super serena

  :)

  Groeten julia

 6. chantal
  1 september 2013 / zondag, 1 september 2013

  super ik heb dit vandaag geprobeert!! super bedankt ook voor je zusjes !! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *