Video: Blending Brushes – MAC vs. HEMA

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

In bovenstaande video vergelijk ik blending kwasten van de Hema met blending kwasten van MAC. Bekijk de video of klik verder voor mijn eindoordeel!

Eindoordeel: Met de kwasten van de Hema valt er prima te blenden, het eindresultaat is vergelijkbaar met MAC. Het verschil in prijs zit ’em in de kwaliteit. Waar de kwasten van MAC slechts 3 haartjes loslaten na flink wat gewrijf over mijn arm laten de kwasten van de Hema er vele malen meer los. En dan te bedenken dat de Hema kwasten net nieuw zijn en de kwasten van de MAC zo’n twee jaar oud (en al meerdere malen gewassen). Verder gaat het blenden met de MAC kwasten iets sneller en gemakkelijker.
Wil je aan de slag met oogschaduw en blenden en wil je niet meteen veel geld uitgeven, dan zijn de kwasten van de Hema een goede aanrader. Bevalt het je en ben je klaar om een groter bedrag uit te geven aan kwaliteitskwasten, ga dan voor MAC. Zie het als een investering, die kwasten gaan echt jarenlang mee. 
De Hema kwasten kosten €2,50 en €3,50 terwijl de kwasten van de MAC zo rond de €26 per stuk kosten.
Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *