video: Beautylab Fanmail

Als je me vroeger had verteld dat ik later fanmail zou krijgen dan zou ik je niet geloven. Maar, toch is het zo. Ik krijg het niet heel vaak, maar toch wel regelmatig valt er een kaartje door de bus, een pakketje met lieve spulletjes, Hello Kitty dingen of gewoon een handgeschreven brief. Dat doet me echt goed! Een van de leukste dingen van het bloggen is het leuke contact met mijn lezeressen. En dit soort dingen maken mijn dag echt helemaal goed. Hieronder een video om jullie de waardering te laten zien die ik voor jullie heb. Enjoy!

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *