Video: Battle #7 Wilde Dieren Look

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

In bovenstaande video laat ik zien hoe mijn Wilde Dieren look tot stand is gekomen, battle opdracht #7. Ik vind hem best goed gelukt, al zeg ik het zelf! Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden en ik ben nog meer benieuwd naar de look van mijn tegenstander Shenyce. Na de klik meer foto’s en het thema en de kandidaat voor volgende week!

Hieronder heb ik mijn ogen een beetje enhanced ;-)

En het nieuwe thema voor volgende week is:

En de nieuwe kandidaat is:

Maak je borst maar nat Kaya-Quintana! Ik BEN Aziatisch, dus deze heb ik dik in de pocket ;-) Nee zonder dollen, ik weet dat je goed bent, dus ik ga nog harder mijn best doen met dit thema. Victory is mine!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *