Vernoemd naar een nagellak

Hi iedereen! Weet je wat leuk is? Claudia van NailingThis.com (waar ik ook graag mee Twitter) liet me weten dat er een nagellak bestaat van het merk Rivka met de naam Serena. Dat is toch cool! Ik heb er meteen een bod op gedaan via eBay, maar mocht ik die niet winnen dan kan ik hem ook gelukkig via NinjaPolish.com kopen – een webshop geopend door vrienden van haar. Naast Serena hebben ze ook nagellak met namen als Carrie, Jenny, Lilly, Miranda en Vanessa.

bron

Ik heb altijd al gewild dat er iets van cosmetica naar me vernoemd zou worden! Of nou ja, vernoemd, dat het dan de naam Serena zou krijgen. Kijk, die Nissan Serena auto, dat is allemaal wel leuk en aardig, maar wat heb ik met auto’s? Niets. Maar beautyspullen en dan nagellak, yes! Dat is meer mijn ding.

De kleur Serena van Rivka is ook nog eens een pareltje van een holo! Ik wil het, ik wil het, ik wil het! Ik hoop dat ik die eBay auction win, en zo niet dan ga ik even bij NinjaPolish shoppen. Ik MOET deze gewoon hebben. Snappen jullie dat? :)

Kelly, Sabrina, Michelle en Bianca

Ik wist het niet, maar gelukkig heb ik lezeressen die het wel wisten: Zoya schijnt ook heel veel vrouwennamen aan nagellakjes te koppelen. Claudia zegt ‘het leuke van Zoya is, als je ze je naam vertelt via Twitter of Facebook, dan kom je op de great wall of names en misschien wordt je dan ook ooit een lakje van Zoya’. WOW, dat is toch geweldig! Dat een nagellakmerk zich zo leuk met ‘fans’ bezighoudt :)

Marcel Wanders en M.A.C Cosmetics hebben de koppen ook weer bij elkaar gestoken, voor de tweede maal, en deze maand (om precies te zijn 10 maart) is het resultaat van deze samenwerking dan ook te koop via de webshop van de Bijenkorf. Het leuke is dat de lipsticks namen als Annemiek, Annelie, Felicienne en Inez dragen. De lipglossen zijn vernoemd naar Jana, Julia, Karin en Kim.

Annemiek, Annelie, Felicienne en Inez

Weet je wat ook leuk is? Mika, de oprichter van Make Up Store geeft al zijn nagellakjes namen van medewerkers. Het zijn er echt heel veel, maar zo zijn er lakjes met namen als Rebecca, Britt, Tina, Jennifer, Linda, Petra, Patricia, Carmen, Selma, Paula, Desiree en Vera.

Britt, Desiree, Paula

Dit zijn maar een paar voorbeelden van cosmetica waarvan ik weet dat vrouwennamen hebben, maar misschien kennen jullie er meer? Hebben jullie al ontdekt of er een nagellak, lipstick of blush bestaat die jouw naam draagt?

Oh trouwens, nog even iets grappigs. Een van mijn beste vriendinnen (en nichtje) heet Maren. Toen ik een paar jaar geleden door de IKEA liep en een WB-bril spotte die naar haar was vernoemd, heb ik haar daar toch wel even mee geplaagd. Hihi! She was not amused. Vernoemd naar een WC-bril! :p


Vinden jullie het ook zo leuk om je naam terug te vinden op een product, in een liedje of film? Laat me in een comment weten welke producten jouw naam dragen, ik ben benieuwd! Of is het andersom? Ben jij vernoemd aan de hand van een liedje, film of product?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

257 Reacties

 1. Betty
  9 mei 2013 / donderdag, 9 mei 2013

  ahahahah mijn naam Betty nagellak staat ook op zoya. lol maar Betty is wel een bekende naam ; de films; nurse Betty en Betty blue

 2. Rivka
  8 mei 2013 / woensdag, 8 mei 2013

  MIJN NAAM IS RIVKA OMG IK GA AL DIE NAGELLAK KOPEN!!!

 3. Chanel D
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Wat leuk

 4. Chanel D
  24 februari 2013 / zondag, 24 februari 2013

  Ik ben ook vernoemd naar een merk
  Chanel ik ben heel blij met mijn maar
  Tanks mam en pap
  Hihihi
  Xxx chanel darsan

 5. Hannah
  12 februari 2013 / dinsdag, 12 februari 2013

  Haha, ik noem Hannah net zoals Ashley Benson in PLL!

 6. Annemiek
  20 juli 2012 / vrijdag, 20 juli 2012

  WOOHOOHOO!!

  Er is een lipstick naar mij vernoemd!, en die is dan ook nog eens te koop in de Bijenkorf :D

  (de lipstick annemiek)

 7. Michelle
  30 juni 2012 / zaterdag, 30 juni 2012

  yeah ik ben een nagellak

 8. Mandy
  1 april 2012 / zondag, 1 april 2012

  Mijn naam is vernoemt naar een liedje van Barry Manilow,: oh Mandy. M’n vader zingt dat liedje altijd als ik niet vrolijk ben of als ik jarig ben, heel leuk!

 9. Kim
  31 maart 2012 / zaterdag, 31 maart 2012

  Yes ! een lipgloss met mijn naam =D super cool! Ik heb laatst een nieuw bed gekocht met de naam Juliette en een hele goede vriendin van me heet ook zo :p, sorry trouwens dat ik hier laat op reageer !

 10. 19 maart 2012 / maandag, 19 maart 2012

  Haha wat grappig, er is er ook één naar mij ‘vernoemd’

 11. Sabrina
  17 maart 2012 / zaterdag, 17 maart 2012

  Oh wat grapig ik wist niet dat er ook een sabrina nagellak bestaat hihih ennog met een super mooie kleur ik wil heb kopen waar zijn ze te koop?

 12. Rivka Hie
  8 maart 2012 / donderdag, 8 maart 2012

  En heb je al een Rivka-lakje gekocht?
  Ik wil dat namelijk ook! Zag vd week een twitter bericht met mijn naam (Rivka) als nagellak. Ik dacht WTF is er een nagellak merk met MIJN naam? Toen heb ik op de site gekeken maar ik heb nog nooit internationaal besteld…dus ik vind dat ook een beetje ‘spannend’ om het dan wel te doen.
  Dus mocht je een bestelling doen, let me know!
  Want heel begrijpelijk dat je een (beauty)product met je eigen naam wilt…vooral als je naam niet vaak voor komt. Want wanneer je Anne heet dan zie je altijd wel van die fun dingen (sleutelhanger, handdoek, mok, enz.) in de winkels met je naam. Maar mijn naam komt dus nooit/zelden voor op een artikel/product :)

 13. 7 maart 2012 / woensdag, 7 maart 2012

  Ik ben zelfs vernoemd naar een liedje! Je raad ‘t al:
  Marillion – Kayleigh.

  Het was tevens ook hun enige hit ..

 14. laura
  7 maart 2012 / woensdag, 7 maart 2012

  haha er is een liedje laura van jan smit maar ik haat dat nummer XD

 15. 7 maart 2012 / woensdag, 7 maart 2012

  Ik zal mij naam nooit ergens zien! behalve in gooische vrouwen :P

 16. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Wel heel leuk, ik ben vernoemd naar Grace Kelly =) Ik wist niet dat Zoya ook ‘gewone’ namen gebruikte voor haar nagellak =D

 17. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Dat Britt lakje is wel heel mooi =).

 18. Trasure
  6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Ik zou het wel superleuk vinden, maar mijn naam kom je gewoon niet zo vaak tegen, dus het zal wel niet gebeuren..

 19. 6 maart 2012 / dinsdag, 6 maart 2012

  Nee, volgens mij is er geen make-up vernoemd naar Moniek. Misschien wel naar Monique, maar dat weet ik niet.

 20. Marloes
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Die nagellak is supermooi! :D
  Enige wat ik met mijn naam herken is het liedje “hey marloes wil je met me onder de douche” van zanger rinus. Juist.

 21. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik MOET die Inez lipstick, supergaaf! :D

 22. Genevieve
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Er is vrij weinig dat op mij naam lijkt :(

 23. Emma
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Goeie marketingtruc lijkt mij zo ;)

 24. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Oooh, leuk! Ik wil een product met mijn naam, haha..

 25. Melanie
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  woooooooow wat mooi!
  ik keek op die site en ik heb ook een naamlakje! het is een babyroze lakje! ik houd niet van roze, en heb ook geen roze nagellak (terwijl ik niet echt weinig nagellak heb) maar deze wil ik hebben!

 26. Famke
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik heet famke dus dat zal je niet tegenkomen hihi

 27. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Hahaha wat leuk! Ik vind het zeker leuk als een product naar je eigen naam wordt vernoemd, voel je te toch weer een beetje vereerd hihi!

 28. Daisy
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Ik heb m’n eigen parfum: Marc Jacobs – Daisy!!!

  Ruikt ook nog eens heerlijk!!!

 29. Geraldine
  5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Wat super gaaf :) Ik zou dat ook wel willen, maar mijn naam is niet zo bekend in Nederland, haha.

  Ik heb een keer mijn naam gezien op een product, op een sierlijst voor het plafond bij de Gamma :)

 30. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Vind het wel leuk om mijn naam terug te vinden in een product.. Mijn naam heeft Zoya, wist ik al, Stephanie is een licht roze lakje, lijkt op Sabrina.

 31. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Leuk! Ik heb zelf mijn naam nog nooit bij een product gezien helaas.. die nagellak is trouwens erg mooi! En die wc-bril hahaha, leuk als die jou naam heeft :P

 32. 5 maart 2012 / maandag, 5 maart 2012

  Wat leuk & een mooie nagellak!
  Ik kom helaas niet zo vaak mijn naam tegen, ook niet op van die bandjes in het buitenland en héél soms bij van die sleutelhangers.. dat was vroeger altijd een teleurstelling, haha.
  Het zou wel heel gaaf zijn als er iets naar jou vernoemd wordt!
  Er draait nu een film in het filmhuis & die heet Lena, net als een vriendin van mij. Maar echt zij zou het zo kunnen zijn, dezelfde eigenschappen, looks, hobby’s noem het maar op! Ergens wel een beetje eng ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *