Vandaag ben ik jarig

Ook Beyoncé viert vandaag haar verjaardag. Dat weet ik omdat ik het ooit ergens heb gelezen in de Hitkrant, en ik heb de neiging om dat soort onzinnige feiten te onthouden. Zo kan ik je ook vertellen dat de Aarde de derde planeet is vanaf de zon in ons zonnestelsel, het getal pi 3,14159 is en dat er een pinguinsoort is (de Gentoo of ezelspinguin genaamd) die een levenspartner kiest door haar een kiezelsteentje te overhandigen. Aan de andere kant, als je me nu zou vragen wat ik gisteren als avondeten heb gegeten, werkelijk geen idee.

Beyoncé

is vandaag 36 jaar geworden. Ik ben vandaag 33 jaar geworden. Drie-en-dertig jaar. Dat klinkt zo angstaanjagend volwassen. Maar wat is dat precies, volwassen? Wat houdt dat in? En ben ik dat dan niet? Of wil ik het gewoon niet? Ik voel me namelijk niet zo. Ik kan nog net de witte, donkere en bonte was van elkaar scheiden. Maar er gaat ook zo veel fout. Zo vergeten George en ik altijd om op tijd een familiepak toiletpapier in te slaan, waardoor we vaak genoeg met zakdoekjes en keukenpapier moeten afvegen. Of we komen er veel te laat achter dat we niet genoeg boodschappen in huis hebben om een fatsoenlijke avondmaaltijd op tafel te zetten. Of ik vergeet de was per ongeluk in de droger te gooien, waardoor het supermuf ruikt en ik de hele boel opnieuw kan wassen.

Mijn moeder

had op haar 33e al 2 kinderen gebaard. Ik was 7, Larissa was 2 en ze was hoogzwanger van Tara. En ik kan me niet heugen dat zij ook wel eens steekjes liet vallen. Mijn moeder had haar shit flink together. Alles liep op rolletjes. Ze had ook zo’n grote agenda waarin allerlei afspraken werden geschreven. Ze kwam nooit ergens te laat met ons. Elke avond stond ze te koken. We hadden altijd schone kleding, ze was op elk school event aanwezig, zij en papa miste geen enkele ouderavond en wat er ook was, we konden altijd rekenen op papa en mama.

Zal ik ooit zo’n goede moeder worden als de mijne, denk ik wel eens. Ik ben chaotisch, rommelig, vergeetachtig, dromerig, ik kom altijd te laat en ik heb een hekel aan het huishouden. Ik ben geen planner, ik ben één grote chaos. Zal ik ooit volwassen genoeg worden om een goede moeder voor mijn kinderen te zijn? En heeft mijn moeder dit zich ook ooit afgevraagd? Is zij hier ook onzeker over geweest? Keek zij ook op tegen haar moeder, zoals ik opkijk tegen haar? Want in mijn ogen is mama een powervrouw die zich zonder problemen overal moeiteloos doorheen heeft geslagen. Maar als ik denk aan mijn eigen toekomst zie ik ontzettend veel beren op de weg.

Dat George

en ik in de komende 5 jaar graag een gezin willen stichten, is een feit. Of het lukt, is een tweede. We gaan in elk geval ons best doen. Mijn moeder zegt dat als het zo ver is, ik me vanzelf wel zal aanpassen. Dat ik wat geordender wordt, beter leer plannen, heus niet de verjaardagen van mijn kinderen zal vergeten (ik zag het al helemaal voor me, zo’n huilend kind aan je bed) en er samen met George voor zal zorgen dat het huis schoon is en er elke avond eten op tafel staat. Dat je er als het ware vanzelf inrolt. En dat fouten maken mag. “Maakte jij dan wel eens fouten, mama?” vroeg ik. “Nee.” antwoordde ze lachend.

Lekker dan.

Maar goed

volwassen worden dus. Ondanks het feit dat ik me niet volwassen vind en voel, heb ik wél een koophuis, een fulltime baan, betaal ik elke maand trouw de hypotheek en ben ik verloofd. Dat zijn best volwassen zaken, al zeg ik het zelf. En als ik denk aan 10 jaar geleden, toen werd ik 23, ben ik een heel stuk volwassener ten opzichte van toen. Misschien zal ik ook wel nooit écht volwassen worden. Maar ik denk dat ik elke decennia een klein stukje volwassener word dan voorheen. Een piepklein stukje steeds, niet te veel. Volwassen worden schijnt namelijk een valstrik te zijn, en dat moeten we dus zo veel mogelijk vermijden.

Op mijn 34e verjaardag

hoop ik jullie dus vooral te kunnen vertellen dat ik een jaartje ouder en wijzer ben geworden, maar ook dat ik flink aangeschoten in een taxi naar huis ben gestapt, een klein kotsje heb gelegd in de voortuin, dat met het schaamrood op mijn kaken de volgende ochtend heb staan schoon schrobben, mijn tandartsafspraak compleet ben vergeten, daar een boete voor moest betalen, ook nog 2 boetes heb binnengekregen voor te hard rijden en fout parkeren, te laat kwam op een hele belangrijke afspraak omdat ik mijn wenkbrauwen niet goed kreeg bijgetekend, rijst heb laten aanbranden, mijn telefoon vergat in een restaurant en alwéér veel te laat WC rollen heb ingeslagen waardoor ik noodgedwongen met mijn broek op de knieën de badkamer in ben gestrompeld, om me dan maar af te vegen met een handdoek. Die ik vervolgens in de was heb gegooid. En vergat in de droger te doen.

Ik ben ZO niet perfect.

Het voordeel van ouder worden

is ook dat je gemakkelijker kunt loslaten, dat je je minder snel druk maakt om details, dingen accepteert omdat het nu eenmaal zo is. Men zegt dat het leven pas begint na je 30e. Is dat echt zo? Of heb je gewoon 30 jaar levenservaring opgedaan waardoor je alles makkelijker kunt relativeren? En ben je écht gelukkiger, of begin je gewoon steeds minder een fuck te geven om wat mensen van je vinden?

Als ik terugkijk op mijn leven vind ik dat elke leeftijd zo zijn charme heeft. Mijn kindertijd was te gek. Ik was een dromerig, gelukkig en opgewekt kind. Mijn tienertijd was top. Voor het eerst zoenen, sexen, vriendjes, uitgaan. Het studentenleven was cool, alleen maar feest. Ik heb mijn beste vriendin Nena leren kennen. Mijn stage in Texas heeft een leuke indruk achtergelaten. Maar ook het werkende leven erna was gaaf; ik ging op mezelf wonen, besloot om fulltime te bloggen. Ik ben pas 3 jaar dertiger, maar ik kan jullie alvast verklappen dat ik ook deze periode als erg gelukkig ervaar. Ik ontmoette George, werd verliefd, hij op mij, en nu wonen we samen en zijn we verloofd. NATUURLIJK zijn er ook minder leuke dingen gebeurd, maar als ik terugdenk aan mijn kinder-, tiener-, studenten- en post-studententijd dan denk ik vooral aan de gelukkige, leuke momenten.

Laatst

vroeg ik mijn ouders wat hun leukste decennia is geweest. Mijn vader zei in eerste instantie zijn twintiger jaren. Toen leerde hij mama kennen en heeft hij een tijdje in Canada gewerkt. Voor hem een hele leuke en spannende tijd. Later veranderde hij dat naar zijn dertiger jaren, omdat wij toen werden geboren. Papa was fulltime aan het werk en studeerde daar nog hard naast, maar hij was er altijd voor ons. In de zomer fietsten we na het eten naar de glijbaan in de buurt, of naar de kabelbaan. We gingen vliegeren op het grasveldje achter ons huis. Het was echt een leuke tijd. Laten we het erop houden dat hij de jaren tussen 20 en 40 het allerleukste vond tot nu toe.

Mijn moeder zei direct haar dertiger jaren. Toen waren wij nog jong en bracht ze erg veel tijd met ons door. Samen cakejes bakken, Sinterklaas voorbereiden, naar Zuid-Frankrijk in de zomervakantie, kinderverjaardagen vieren, samen knutselen. Mijn creatieve moeder kon helemaal los met ons, dus voor haar was dit de leukste tijd.

Attentie, attentie

Dit is voor iedereen die het niet leuk vindt om 30 te worden, en voor elke thirty-something die zich oud voelt en de 40 al voelt naderen: STOP MET ZEUREN. Als ik mijn ouders moet geloven zijn onze dertiger jaren de allerleukste decennia van heel het leven. HEEL HET LEVEN! Dat geeft goede moed.

Mijn advies is dus om vooral met volle teugen te genieten van je leven op dit moment, want deze tijd krijg je niet meer terug. En maak je vooral niet druk of je wel volwassen genoeg bent voor een volwassen leven (reminder: dat ben je NIET, maar dat geeft niet). Ik heb me bij deze dan ook voorgenomen om niet zo te twijfelen aan mezelf. Ik ben niet perfect, en dat zal ik ook nooit worden, maar in de ogen van George, en hopelijk ook onze toekomstige kinderen, ben ik dat wel. En dat is het enige wat telt.

Happy B-day to me.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

91 Reacties

 1. Anita te Gussinklo
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Serena van harte Gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne en gezellige dag gewenst.

 2. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Amen Serena! Van harte gefeliciteerd en geniet van je dag, dit jaar en de rest van je leven. Met alle lieve mensen om je heen! Volwassen worden? Ach ja, zolang je je af en toe volwassen gedraagt, lijkt dat me voldoende ;). Een gezinnetje zal daar ook wel bij helpen (i would know, inmiddels 36 met een dochtertje van 1,5). Liefs!

 3. Lizzy
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd en fijne dag vandaag!!
  Wat een top stuk over volwassen zijn/worden etc. Ik wordt over 3 weken 33, heb geen vaste baan, n huurhuis een geen relatie, dus spiegel me weleens aan je en dan heb je t toch aardig voor elkaar! Dat wil ik soms ook wel, maar mensen zijn weer jaloers op mijn veranderlijke leven, dat mss niet volwassen klinkt, maar wel prima bevalt. Ieder zn ding en niemand is perfect, gelukkig ben jij dat wel voor wie er toe doen!

 4. Petra
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! ? ? ? ? ? Geniet van je dag! Super leuk geschreven artikel.

  Ik wordt precies over 2 weken ook 33. Ik kan niet wachten! Ik heb nog nooit me slecht gevoeld over ouder worden. Ik ben er juist trots op. Ik vind 33 een hele mooie leeftijd.

 5. Sophie
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Volwassen worden, tja.. Als puber dacht ik altijd dat ik alles wel wist en het leven doorhad, maar nu realiseer ik me dat ik geen fuck weet. Is dat volwassen zijn? Dat je je realiseert dat iedereen het maar een beetje winged?

 6. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Heyy chick, gefeliciteerd met je verjaardag!! <3 Ik ben een jaartje ouder dan jij (augustus, 34), dus ik snap echt precies wat je bedoelt, qua twijfels of je ooit je shit together krijgt. Ook ben ik 5 maanden geleden moeder geworden en ik heb goed nieuws. Iemand die altijd om 14:00 uur dacht 'oh kak ik moet nog ontbijten' en de was liet liggen tot er geen schoon ondergoed meer was, heeft sinds ongeveer een maand of 2 een ontzettend gestructureerd leven. Elke dag is hetzelfde en dan in de meest positieve zin van het woord, want het klinkt misschien een beetje saai en natuurlijk is elke dag niet helemáál hetzelfde, maar ik heb IETS van routine erin kunnen rammen. Dus kortom: alles komt echt wel goed! (Hey en nog bedankt voor je hulp laatst, je hebt me 100% op weg geholpen, lancering project is in zicht!)

 7. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd lieve Serena! Ik hoop dat je een hele leuke en speciale dag hebt vandaag! Prachtig artikel!

 8. Kirsten
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Super leuk geschreven! Gefeliciteerd!

 9. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Allereerst GEFELICITEERD! Ik tik volgend jaar de 30 aan en op zich heb ik er niet super veel moeite mee. Behalve dan dat de tijd zo snel gaat en ik me nog lang geen 30 voel. Dat klopt totaal niet voor mijn gevoel. Maar ja, de teller gaat door en ik ook.

 10. Janneke
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd. Ik heb 6 kinderen, 3 van mezelf, 3 pleegkinderen. Mijn ervaring is dat het wel goed komt. Je groeit erin, en je kind of kinderen zijn dan je leven, en het belangrijkst. Geloof me dat je echt niet zonder luiers, voeding, schone kleren komt te zitten. En ja ik vergeet wel eens wat, oeps groep 2 had een uitje naar de boerderij en zoonlief had laarzen mee moeten hebben, en dan haal je die, en is de rest even minder belangrijk. Als ik naar mezelf kijk groei je er vanzelf in. Je prioriteiten veranderen mee.. Fijne verjaardag… Xx Janneke

 11. Denise
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Ik moest dit onderweg even lezen ♥️
  Zo mooi geschreven! Heb heel hard gelachen om je moeder haar antwoord ? Ik geloof er heilig in dat je een geweldige moeder gaat worden ?

  Happy B-day Sereen ♥️

  X

 12. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  H A P P Y B I R T H D A Y <3
  een hele fijne dag toegewenst en ik geloof er alleen maar in dat na je 30e je grootste dingen gaat doen met je leven!

 13. Deauh
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Zo herkenbaar dit!! Ik leefde hetzelfde leven als jij (inclusief altijd te laat wc rollen inslaan) en ben ook alles behalve gestructureerd. Ik kan je wel vertellen dat dat helemaal veranderd is toen ik een kindje kreeg. Heb me nog even tegen de structuur verzet (lees: eerst een wijntje in de zon en daarna ga ik wel koken, boodschappen doen wanneer ik zin heb), maar toen ik eenmaal accepteerde dat als je met z’n 3en bent structuur nodig is, en die kleine echt niet zonder eten mag komen te zitten, gaat alles bijna vanzelf. Dus geniet lekker nog van je chaotische leven, dat gestructureerde komt later wel 😉

 14. evelien
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Dubbele happy B-day!!

 15. Marloes
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Serena wat een mooie blog! Je bent top!

  Dit had ik echt even nodig, want ik vraag mij ook vaak af of ik het wel zo goed zal kunnen doen als mijn moeder 🙂

  Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!! Geniet ervan samen met George en je familie!

 16. Angie
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd!!! Wat een mooi stuk heb je weer geschreven, heerlijk om te lezen!
  Hele fijne verjaardag❤️

 17. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Happy birthday
  Ik als 50tiger kan zeggen dat elke 10 jaar dat je erbij krijgt leuk is
  Of jou iets doet of niet
  40 wordt je rustiger wijn was mijn grootste vriend Bep periode
  50 alles is So freaking relative
  Tenminste dit is zo voor mij
  Voor je 40ste worstel je nog met dingen daarna pffff
  Hihi
  Fijne verjaardag

 18. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  super duper happy bday gorgeous lady! ik moet zeggen dat ik me nu ik 27 word volgende maand, ook zoiets heb van daaaaaamn… mijn moeder had op haar 27ste al bijna 3 kinderen (van de in totaal 5!) en we hebben ook nooit maar een dag geen schone kleding of laat eten gehad….. ik vraag me dan ook af van kan ik dat ook als ik ooit misschien 1 baby mag krijgen? anyways, heel veel plezier vandaag en op naar je volgende verjaardag 😀

 19. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd en ik wens je een fijne dag toe! Niemand is perfect (gelukkig maar – wat zou de wereld saai zijn).

 20. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd Serena!! Hahaha ik voel met je mee met dat nog steeds niet volwassen voelen. 28, werk 5 jaar lang en woon 7 jaar samen maar op tijd eten koken (koken doe ik gelukkig sowieso niet!) en schoonmaken, ho maar. Dat toiletpapier gevalletje hadden we dit weekend nog, gelukkig zit er een klein supermarktje om de hoek :’)

 21. Sum
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Hartelijk gefeliciteerd!! Ik herken mezelf er ook echt in haha , maar goed niemand is perfect. Jij bent Serena en dat maakt jou als persoon uniek!

 22. Emma
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd!
  Leuk geschreven, en onthoud maar niemand is perfect!
  Mijn verjaardag 16 juni is de dag dat Tupac ook jarig was.
  Ook ergens gelezen en moet er ieder jaar weer aan denken haha.
  Hoop dat je een leuke dag hebt:)

 23. Joyce
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd! Geniet van alles wat het komende levens jaar op je af gaat komen. Je hebt een mooi artikel geschreven en heel herkenbaar 😉

 24. Hannah
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Ik moest echt hardop lachen over dat stukje met wc-papier – zo herkenbaar! (Gelukkig de handdoek niet, maar het keukenpapier..been there 😉

 25. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Happy birthday Serena! Wat een prachtig artikel met mooie overdenkingen. Ik ben 28 en zie er helemaal niet tegenop om 30 te worden. Dat (ontbreken van het) gevoel van volwassen worden is wel herkenbaar. Als ik terugkijk naar 5 jaar geleden zie ik al dat ik echt wel enorm veranderd ben. Als 15-jarige zag ik mensen van de leeftijd die ik nu heb en die hadden het helemaal voor elkaar, dacht ik toen. Als ik daar nu aan denk heb ik (ondanks Fulltime baan en samenwonen in een koophuis) dat gevoel soms echter totaal niet haha! Fijne verjaardag vandaag 🙂

 26. Lola
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Mooi geschreven Serena, en van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 27. Angie33
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag! Ik ben 2 weken geleden 34 geworden, heb 2 kinderen, maar ik ben nog steeds rommelig, chaotisch, vergeetachtig en met veel moeite net op tijd. Ik heb t maar geaccepteerd hihi, iedereen maakt fouten, zolang je maar je best doet met de juiste bedoelingen, komt alles goed!!
  Xxx

 28. Denise
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Weet je hoe je die opmerking van je mams ook kan zien? Dat zolang zij liefevol naar jullie was, er inderdaad geen fouten zijn gemaakt. Je kan het eten vergeten, een afspraak vergeten , in vieze kleding lopen omdat jullie heerlijk naar het bos zijn geweest. Zolang het goed ging met jullie en ze van jullie houd/en jullie van haar is er helemaal niks mis gegaan. =)

 29. Nathalie
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Wat een heerlijk artikel! Happy birthday, make it a good day with your loved ones!

 30. Ier
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Mooi! Van harte!

 31. Anique
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd en “hear hear”! Op de Thirties en het lekker (on)volwassen zijn 😉
  Bedankt voor dit super leuke stukje op de maandagmorgen en geniet van je verjaardag!
  Met unicorns, glitters, kadootjes, taart, ballonnen, verrassingen en lekker keihard Lang zal ik leven brullen in de douche… (nog niet gedaan? hup nog een keer douchen en proberen…)

 32. Cyrille
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd!! Ik word volgende week 33. Het klinkt zo oud en ook ik denk phoe phoe nu moet je wel volwassen zijn…. leuk om te lezen dat we allemaal worstelen met dezelfde dingen en dat we allemaal toch niet zo uniek zijn als we zelf denken 😉

 33. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Hoeraaaa! Wat een heerlijke, eerlijke blogpost heb je hiervan gemaakt. Thanks. Maak er een fijne dag en een nog veel beter levensjaar van!

 34. Kim
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Van harte gefeliciteerd!
  (Beyonce wordt trouwens geen 35 maar 36 vandaag ?)

 35. Manon
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Happy birthday to you!

  En leuk artikel, zeer herkenbaar ook! Ik heb eind juli de 30 aan mogen tikken en zag daar best tegenop, maar er is eigenlijk niks veranderd. Make them years count!

 36. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Allereerst: gefeliciteerd!! Mooi geschreven ook. Ik hoop dat je geniet van je verjaardag en dat je maar lekker verwend mag worden en nog lang veel gekke en ‘onvolwassen’ dingen mag doen <3

 37. Nora
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Heerlijk artikel, ik word hier blij van! Van harte gefeliciteerd, Serena!

 38. Nelina
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Wat een heerlijk stuk! Ik kan me ook zo in jou vinden! Ergens ben ik in mn hoofd nog piepjong ( ik ben 26 dus zo oud ook weer niet…) Maar soms doe ik dingen in mn leven waarvan ik denk… oke echt een volwassendingetje…( zoals blij worden van lekkere nieuwd schoonmaakspullen). Maar bovenal mogen we het leven vieren op welke manier dan ook! Ik wens je dan ook een hele fijne verjaardag toe, en heel veel plezier en liefde voor het komende jaar❤

 39. Melanija
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Amen!

  Van harte gefeliciteerd lieve Serena, ik wens je ontzettend leuke dag iedereen waar je van houd en weer een nieuw levensjaar vol geluk, gezondheid en liefde maar bovenal vol niet-perfecte, maar de beste/leukste/grappigste momenten om aan terug te denken als jullie kinderen jullie later vragen wat de beste jaren van jullie leven waren. Je bent een topper! X

 40. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Goedemorgen en gefeliciteerd! Wat een open, grappig en herkenbaar stuk tekst! Ik ben 34 (oeps) en maakt me ook erg druk maar je bent zo oud als je je voelt. Ik heb inmiddels 2 kinderen, getrouwd, een koophuis en 2 kitten. Elke fase in je leven heeft zijn Eigen charme. En ik kan van mezelf zeggen dat ik volwassen ben maar ook niet volwassen. Ik zorg voor het huishouden, boodschappen, koken en zorg voor de kids en werk ook nog eens. Ik kan serieus zijn maar kan ook net zo goed als jij fouten maken, dingen vergeten en voel me meer dan eens absoluut niet volwassen. Kortom, je bent zo oud als je je voelt en je moet positief in het leven staan.

 41. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Prachtig geschreven en Happy Birthday….

  Xoxo

 42. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Wat een leuk stuk heb je geschreven! 🙂
  Hartelijk gefeliciteerd en mogen de komende 7 jaar de gelukkigste van je leven worden! Haha 🙂 Fijne dag gewenst vandaag!

 43. evelien
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Wat super mooi geschreven Serena! En natuurlijk een hele fijne verjaardag toegewenst 🙂

 44. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd!! Hoop dat je een heerlijk dag hebben en natuurlijk heel erg verwend wordt met bloemen, cadeaus, vriendschap en heel veel liefde! Lekker genieten vandaag?????

 45. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Serena! Ik ben twee weken geleden 32 geworden en ook dat deed geen zeer. Ach, lekker cliché, maar het is maar een getal hè. Ik moet zeggen dat ik voor al het geld in de wereld niet terug wil naar mijn 16jarige ik en ik zit beter in mijn vel dan ooit. Het leven begint pas bij?….nou ja, vul zelf maar in;-) Maak er een geweldige dag van!

 46. Syl
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd met je verjaardag.
  Gewoon genieten en alles komt vanzelf wel goed.

 47. 4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Mooi geschreven! Ik ben ‘al’ 49 en ik kan je vertellen: het komt goed! Wij kregen onze zoon pas toen ik 37 was. De beste mama van de wereld zijn – in de ogen van je kind – rules! Hele fijne verjaardag, liefs xx

 48. Tamara D
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Happy Bday serena, ik word volgende maand 30 en vind het verschrikkelijk, weet niet waarom. Ik ben al 10 jaar moeder ondertussen van 2 zoontjes zij houden mij echt jong! We doen te gekke dingen met zijn vieren. Die tijd komt voor jou ook, misschien volgend jaar al 😉

 49. Patricia
  4 september 2017 / maandag, 4 september 2017

  Gefeliciteerd lieve Serena! Je artikel ontroert me, prachtig ?? Drie weken geleden ben ik ook 33 geworden (1984 rules! ??) en sinds 2 jaar ben ik moeder. Een eye-opener wat betreft het moederschap was voor mij om te beseffen dat ‘die andere moeders ook maar wat doen’. Wens je een mooie dag toe vandaag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *