USA Beauty Wish List – november

Op 11 november is het zo ver, dan vertrekken mijn zusjes en ik naar Amerika. Ik heb er ONWIJS veel zin in om weer een mooie reis te maken met mijn lieve zusjes, maar natuurlijk sta ik ook ontzettend te popelen om lekker los te gaan in winkels als Sephora, Ulta, Target, Walmart en CVS Pharmacy. Beautyshoppen in Amerika is echt #LIFE.

Ik houd de online shops en Amerikaanse beautyblogs en guru’s al een tijdje in de smiezen, en de volgende beautyproducten heb ik op mijn wish list gezet;

schermafbeelding-2016-09-27-om-12-58-26Hourglass Curator Lash Instrument Mascara – deze mascara zag ik al een paar keer voorbijkomen bij Amerikaanse beauty guru’s op YouTube, en ik ben gewoon zó benieuwd naar dit! Hoe kan een freaking schroef (want dat is het gewoon, een staaf met groefjes erin) in hemelsnaam een goede mascara zijn? Dit vraagt om een test! Het ding ain’t cheap, want voor de tool zelf betaal je $78 en voor de primer en de mascara betaal je $36 per stuk. Dat betekent dat je in totaal $150 kwijt bent, whuuuuut! Deze mascara is razend populair en al een tijdje uitverkocht online, dus ik hoop dat ik het ergens in een winkel kan bemachtigen.

top-5-favoriete-makeup_-1Kat von D liquid lipstick in Lolita $20 – jullie konden het al lezen in mijn artikel van laatst, ik ben helemaal DOL op deze kleur! Zoals onze Samantha uit Utreg zou zeggen: de kleur stoat me eg!! Ik heb momenteel een kleine sample size en ik gebruik hem zowat elke dag, dus ik verwacht dat ‘ie binnen 2 weken al op is. I need more! Ik ga zeker 2 full size stuks inslaan!

Maybelline the eraser eye concealer_ - 11Maybelline Eraser Eye concealer $7.19 – ook deze concealer is een favoriet, maar helaas niet (nog niet) in Nederland te koop. Dat betekent dus ook dat ik deze flink ga inslaan in Amerika! Ik ga hier 2 stuks van inslaan, niet meer, omdat het ook in de UK en in Duitsland te koop is. Even goed die stash van me aanvullen, hehehe!

schermafbeelding-2016-10-28-om-00-19-22Maybelline – Fit Me Matte + Poreless Foundation 228 $4.99 – YouTuber Desi Perkins plaatste een tijdje geleden een video over haar favoriete foundations en daar zat ook deze budget topper bij. Slechts 5 dollar kost ‘ie! Whuuuuut! Dat vind ik echt super cheap. Desi vertelde dat ze een gemengde huid heeft die al wat sneller gaat glimmen bij de T-zone, en dat heb ik ook, dus ik verwacht dat deze foundation qua finish een goede match voor me gaat zijn. Zelf gebruikt Desi de kleur 228 en volgens mij hebben we bijna dezelfde kleur huid, dus ik hoop dat die kleur ook voor mij de perfecte match is. Ik ben erg benieuwd! Als dit een goede foundation is, heb ik meteen een goede budget aanrader gevonden voor jullie! Ik gebruik namelijk vrij dure foundations (Armani, Too Faced, Charlotte Tilbury) en ik krijg erg vaak de vraag of ik een goede, budget foundation weet. Ik ga deze meteen uitproberen in Amerika en hoop jullie te kunnen vertellen dat dit een toppertje is. I’ll keep you posted!

conceal-perfect-01Milani Cosmetics Conceal Perfect 2 in 1 foundation $9.99 – ook dit schijnt een hele goede, vooral extreem dekkende foundation te zijn. Ik heb er al meerdere beauty YouTubers uit Amerika lovend over horen spreken. Hij is zelfs zo dekkend, dat hij ook dienst kan doen als concealer. Nou, ben benieuwd! De finish is dewy en hij schijnt ietwat aan de shiny kant te zijn voor een gemengd tot vette huid, dus waarschijnlijk is hij voor mijn huid niet zo héél geschikt. Toch wil ik hem graag reviewen! Wie weet valt er goed mee te werken in combinatie met een matterende primer, poeder en finishing spray, haha! We shall see.

800897840242_liquidsuedecreamlipstick_softspoken_swatch_large_1-e1441299418453NYX Liquid Suede in Soft Spoken $7 – echt, ik houd van jullie, echt waar! Jullie geven me namelijk altijd zulke goede tips op beautygebied! Natuurlijk weet ik zelf ook al heel erg veel, maar ik ben geen alwetende beauty guru die ALLES weet, dus ik mis ook nog wel eens wat. Nu ben ik helemaal weg van de Kat von D liquid lipstick in de kleur Lolita, en gaven jullie bij de comments aan dat de NYX Liquid Suede in de kleur Soft Spoken een goede dupe was. Whoohoo, amazing news! Deze kleur wil ik dus ook absoluut scoren! Ben benieuwd of de kleur inderdaad een goede dupe is. Ik ga het voor jullie testen! Maar hee, voor $7 hoef ik het sowieso niet te laten natuurlijk. Zou fijn zijn als dit een goede dupe is, hij is 3 x zo goedkoop als the real deal!

pfwsp15_stellamccartney_18730Sunday Riley Good Genes All-In-One Lactic Acid Treatment $158 – zo… het kost wat, maar dan heb je ook wat. Tenminste, als ik de meer dan 600 überpositieve reviews moet lezen op Sephora.com. Dit merk had sowieso al mijn aandacht gewekt, maar met name dit product is helemaal geweldig, schijnt. Mensen zijn lyrisch over de resultaten! Ik moet nog wel EVENTJES nadenken hoor, ik bedoel dit spul kost bijna €150 en je doet er 2 maanden mee dus ik vind het behoorlijk aan de prijs, maar ik ben ZO nieuwsgierig! En stel het doet wonderen voor mijn huid, dan vind ik dat het bedrag zeker waard. Ik ga sowieso even neuzen bij het schap en kijken of ik wat samples kan lospeuteren daaro, hehehe!

xpubg11stila Star Light, Star Bright Highlighting Palette $39 – ik heb nog steeds een zwak voor highlighters en laat stila nu net een nieuw highlighting palette hebben uitgebracht! Het poeder schijnt super creamy te zijn van textuur, en werkelijk weg te smelten in de huid. Wow! Je kunt de kleuren apart dragen, of over elkaar heen layeren, voor een ‘lit from within’ glow. Ik ben benieuwd! En ik wil niet als een rich bitch overkomen, maar $39 voor een palette met 3 kleuren valt best mee toch qua prijs?

s1839570-main-zoomIGK Down & Out Dirty Spray $29 – ook dit product heeft lovende reviews! De spray is denk ik te vergelijken met mijn all time favourite Bumble & Bumble Dryspun finish spray. Wat het doet is je gladde, pasgewassen haren omtoveren in haren zo’n 2-3 dagen na je wasbeurt. Het maakt je haar stugger en geeft het volume, zonder dat het viezig aanvoelt of sneller vet wordt dan normaal. Ik ben dol op dit soort haarproducten, dus ik hoop écht dat het wonderen doet voor mijn haren en mijn coupe lekker veel volume geeft. Wat ik vooral hoop is dat het zuiniger in gebruik is dan mijn Bumble & Bumble spray. daar ga ik namelijk als een tierelier doorheen!

elf-blusheself blushes $3 – wie is er niet dol op een goede dupe? I know I am! Ik las dus ook ergens dat deze blushes van e.l.f. (in Target hebben ze een groot schap, ik vind het toch altijd fijner om make-up in het echt te bekijken) goede dupes zijn van NARS blushes! Het gaat om de kleuren Candid Coral en Tickled Pink. Van welke kleuren ze precies een dupe zijn weet ik niet, maar ik gok op in elk geval de populaire kleur Orgasm. Ik ben benieuwd! De kwaliteit zal niet even goed zijn, maar voor $3 per stuk wil ik best een gokje wagen!

favoriete douchegels13Bath & Body Works Aromatherapy lavender vanilla body wash $13 – mijn LIEVELINGS douchegel! De geur is gewoon zooooooo lekker! Fris en zacht, maar ook warm en vertrouwd. I LOVE IT! Hier moet ik er echt weer even wat van inslaan hoor. Ik hoop dat er op Black Friday (de dag na Thanksgiving) een goede deal is, want ik wil het liefst een stuk of 5 flessen mee terug naar Nederland nemen, haha! Enne, omdat ik nu een fantastische badkamer heb inclusief ligbad, wil ik dit keer ook de bath salts en de luxury bath soak inslaan. En de body scrub. Kan niet wachten om er uitgebreid mee te badderen, whoo!

bbw-candlesBath & Body Works geurkaarsen – ook de geurkaarsen van BBW zijn héérlijk! Mahogany Teakwood is een dupe van de welbekende Abercrombie & Fitch geur, favoriet bij zowel Larissa, Tara als mijzelf. Ook de geur Lavender Vanilla vind ik heerlijk en rustgevend. De Kerstgeuren van dit jaar, Mahogany Balsam en Fresh Balsam, klinken ook érrug lekker. Die moet ik natuurlijk eerst in het echt ruiken, maar als ik de beschrijving zo lees zijn het volgens mij heerlijke geuren. Ik ben benieuwd! Ik kan nooit een BBW uitlopen zonder iets gekocht te hebben, oeps!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik zoal wil gaan kopen tijdens onze trip in de USA. Natuurlijk zal ik hoogstwaarschijnlijk VEEL meer kopen dan dit, haha, want zo gaat het altijd. Ik ga vooral ook op zoek naar mooie limited edition Holiday producten. Mochten jullie nog aanvullingen hebben op mijn Wish List, please let me know! Ik ben altijd op zoek naar nieuwe producten uit het buitenland die ik nog niet ken, aparte producten (leuk voor een Nailed it or Failed it!) en ik ben uiteraard groot fan van budget dupes. Ik hoop dat jullie nog wat goede tips voor me hebben!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

79 Reacties

 1. Kaylee
  7 november 2016 / maandag, 7 november 2016

  De maybelline fit me matte + poreless foundation, ligt sinds kort ook in het schap bij de kruidvat en waarschijnlijk de andere drogisterijen. Heb hem van de week gekocht voor €9.99 bij de kruidvat alleen in een plastic variant. Echt een fijne foundation als je het mij vraagt! Veel plezier x

 2. Margaux Engelsman
  2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

  Ga ook absoluut voor Kat von D Lolita 2! Die is ook enorm mooi, m’n lievelings op dit moment :)

  • Serena
   Auteur
   2 november 2016 / woensdag, 2 november 2016

   Die heb ik ook, vind ik persoonlijk minder mooi bij me staan, maar thanks voor de tip! ;)

 3. Sarah
  1 november 2016 / dinsdag, 1 november 2016

  Ik heb de Milani Foundation en COMPLEET onbruikbaar voor mensen met een koele en lichte huidskleur.
  Ik heb nog nooit zo geel gezien :(

  Ben wel erg benieuwd naar die mascara!

 4. Meryem
  1 november 2016 / dinsdag, 1 november 2016

  Leuke artikel ik hoop dat je dit leest.

  Kijk bij sephora naar de gift mischien vind je dan Kat Von D everlasting mini lipstick set voor $49.00. Je kan hem ook op de site al even bekijken.

  Iets waar ik zelf ook blij om ben is NYX Cosmetics opent een winkel in nederland. Namelijk in Amsterdam op donderdag 10 novemer om 9:30. In de Kalverstraat 12.

  De eerste 300 klanten krijgen een lipouch vol met goodies(helaas moet ik werken). Op vrijdag 11 november is er een meet met Iluvsarahii, Manontilstra en Jessie_Maya. Ook hebben ze istagram nyxcosmeticsnl.

 5. rian
  31 oktober 2016 / maandag, 31 oktober 2016

  Ha serena! even een vraagje ik vind de lolita lipstick super mooi staan bij je en wil hem ook graag bestellen alleen heb je dus lolita nr 1 en lolita nr 2! welke draag jij?? hoor het graag! bedankt

 6. Stefanie
  31 oktober 2016 / maandag, 31 oktober 2016

  De milani foundation kan je bij boozyshop ook kopen!!

 7. 31 oktober 2016 / maandag, 31 oktober 2016

  Ik heb een zwak voor geurkaarsen! Ik had de vorige keer toen ik naar NYC ging een hele trolley vol met geurkaarsen van Bath and Body Works (ik lieg niet). Daarnaast ben ik ook echt een fan van Kat Vond D, vooral de Shade and Light palette en de Liquid Lipsticks van haar. Je moet echt haar Shade and Light palette halen OF haar nieuwe Lock-it foundation!!!

 8. Sara
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Ik ben net terug van een tripje Amerika. Heb vooral wat Real Techniques dingetjes gekocht (was net een actie bij de Ulta) en de L’Oreal Pro Glow. Heb ‘m nog niet echt getest, was nogal gebruind tijdens de reis, dus momenteel is ‘ie net iets te licht.
  Van Tarte zag ik ook een aantal mooie dingen, die Tarteist mascara ziet er geweldig uit.
  Oh, en kijk eens voor de Lorac palettes. Helaas waren ze bij Ulta uitverkocht toen ik er was, maar die zien er zooo mooi uit. Denk dat ze nu ook terug hun Mega Pro Palettes hebben, dat is de ‘Kerstcollectie’ zeg maar. Ahh, USA shoppen is zó leuk!!
  Verder kan ik nog de Pringles in Cheddar cheese aanraden 😁, non-beauty, wel lekker!

 9. Marloes Gesman
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Hoi Serena,

  als je toch bij E.L.F staat. De all over color stick in perssimon is de dupe van de RMS Living Luminizer. Ik heb m en hij is heel mooi!

 10. Julia
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Super veel plezier!!! Hoop dat je gaat vloggen en een shoplog gaat maken :)

 11. Bonnie
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Jen Atkin heeft zelf een haarverzorgingslijn uitgebracht; OUAI. (Kijk maar eens op snapchat). Dat ziet er zo gelikt uit dat ik benieuwd ben of het ook fijn spul is :-) maar ik ben bang dat het geen budgettip is haha! :)

 12. Jolanda
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  De Maybelline Eraser Eye concealer is in Nederland te koop geweest dus het is niets nieuws. Een paar jaar geleden heb ik hem bij de Kruidvat gekocht. Vond het niks bijzonders dus ik denk dat ie daarom ook niet meer te koop is, het verkocht gewoon niet. NYX kan je trouwens gewoon bij de Douglas kopen en Maybelline Fit me Matte & poreless foundation ligt ook gewoon bij de Etos, Kruidvat etc. in de schappen. Alleen in een andere verpakking.

 13. 30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Veel plezier alvast in Amerika !
  Leuke artikel ! Ik ga zeker het 1 en ander kopen.

 14. Krista Katerbarg
  30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

  Veel plezier alvast met shoppen! Overigens is de Milani Foundation ook gewoon bij o.a. Boozyshop te koop. De Maybelline Matte en Poreless heeft in Nederland een andere verpakking (tube), en de NYX verkopen ze bij de Douglas. Dan zou ik toch dingen op m’n verlanglijstje zetten die je echt niet in Nederland kunt kopen.

 15. 29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  De Maybelline Eraser Eye concealer heb ik na jouw blog erover in Duitsland gekocht (wonen er heel dichtbij) maar ik ben er zelf niet zo ondersteboven van eerlijk gezegd….Het is idd heel dekkend maar ik vind het heel dik en clownsachtig. Maar misschien breng ik het verkeerd aan dus zal het nog eens een keertje uit de la pakken.
  Zo super dat je naar Amerika gaat (helemaal leuk samen met je zussen) ben best jaloers. Dan is single zonder kids nog best even makkelijk. Je kunt makkelijker allerlei reisjes maken. Qua shoppen lijkt Amerika me echt geweldig. Ik kijk dan ook uit naar je verhalen erover😊

  • Krista Katerbarg
   30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

   Je moet hem heel dun aanbrengen, dan is hij heel mooi. En zorg er voor dat je een oogcréme aangebracht hebt, dat helpt ook.

 16. hakima
  29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  Oh je maakt mij ook erg benieuwd en vooral erg nieuwsgierig naar je reviews van deze producten!!!

 17. Eliza
  29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  Milani is ook te koop bij Boozyshop btw!

 18. Marloes
  29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  De Maybelline Eraser Eye concealer is een aantal jaar geleden al in Nederland te koop geweest, en ik was er niet tevreden over.

  • Jolanda
   30 oktober 2016 / zondag, 30 oktober 2016

   Ik ging al naar de comments om dit ook te zeggen. Heb hem ooit es bij de Kruidvat gekocht, vond er niets geweldigs aan. Denk ook dat ie daarom het assortiment hier is uit gegooid, het verkocht helemaal niet.

 19. Timothy
  29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  goed verlanglijstje!!! Over de mascara; Helena Rubinstein heeft de Long Lash mascara, zelfde principe (alleen dan automatisch), en het effect daarvan is echt ontzettend mooi! Zelfs mooier als ik de resultaten van de Hourglass zie eigenlijk. Verder kan ik je ècht de Kevin Aucoin sensual skin enhancer aanraden, de good genes is fantastisch (en ik doe er 3 maanden mee) en huidverzorging van Youth To The People!!! :)

 20. Chelsea Schrager
  29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  Die maybelline fit me foundation voor de vetter huid is echt top! Tegenwoordig zijn ze ook in Nederland te koop he! Iets duurder, maar wel in een tubetje. Alleen in Amerika heb je wel meer kleuren, dat dan weer wel.. ik zou ze inslaan! Ik heb namelijk spijt dat ik dat in februari toen niet gedaan heb haha

 21. 29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  Oh wat ben ik jaloers. Ik zou ook wel willen losgaan in beautyland. Zelf vind ik de foundation van milani helemaal niks, dus kijk uit naar jou mening. Wie weet trek ik hem dan weer een keertje uit mijn la. Liefs soraya

 22. 29 oktober 2016 / zaterdag, 29 oktober 2016

  Ah ik ben stiekem een beetje jaloers dat jij naar Amerika gaat. Ik zou ook helemaal los gaan daar :-)! Wist je trouwens dat die schroefmascara helemaal niet nieuw is? Helena Rubenstein heeft (of had) ook zo’n schroefmascara en mijn schoonzus heeft hem jaren gebruikt. Zij was er erg fan van. Anyway, ik lees natuurlijk graag je review over deze van Hour Glass! Fijn weekend!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *