Unboxing The Beauty Bakery pakketje

Van de week was Angel bij me op bezoek met hele leuke cadeautjes die ik nog van haar kreeg voor mijn verjaardag. Ze nam me mee uit eten (All You Can Eat Sushi for the win!) en naar de bioscoop. Echt verwennerij! Ook gaf ze me een pakketje met spulletjes uit haar webshop The Beauty Bakery. Het leek me leuk om dit pakketje voor jullie te unboxen!

Ik ben vooral erg fan van de Fluffy Whipped Body Butter (hmmm, mango!), lipbalm en solid perfume. De geur ‘Honey I washed the kids’ is een perfecte dupe van de gelijknamige Lush geur, het ruikt heerlijk zacht en subtiel naar honing, vanille en room.

the beauty bakery_2the beauty bakery_3Hier ga ik me de komende tijd weer flink mee vermaken onder de douche! Ok, that came out wrong…

Bedankt, Angel! Het was een leuke avond en ik ben helemaal happy met je spulletjes. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten van The Beauty Bakery? Neem dan even een kijkje in Angel’s webshop; www.TheBeautyBakery.nl.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

62 Reacties

 1. chantal
  1 oktober 2013 / dinsdag, 1 oktober 2013

  ik probeer al paar keer op de site te komen maar kom er maar niet op weet je misschien hoe dit kan komen

 2. 17 september 2013 / dinsdag, 17 september 2013

  Zit er heerlijk uit allemaal! Ik wil al tijden iets bestellen van The Beauty Bakery maar er is zoveel keus, blijft moeilijk haha.

 3. 16 september 2013 / maandag, 16 september 2013

  Wat een heerlijke verwenproducten verkoopt The Beauty Bakery toch! <3 Ik ben nu, ook al komt het najaar eraan, vooral helemaal fan van hun Coconut Banana Scrub. Zo haal ik de zomer toch in in huis/de douche! ;D De Fluffy Whipped Body Butter klinkt overigens heerrrrlijk. Misschien valt die binnenkort zomaar in mijn winkelmandje?

 4. 15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Ik vind echt al die fluffy whipped body butters lekker! Maar waar ik inmiddels echt niet meer zonder kan, is de ‘Grandma’s Kitchen Home Scent’ :-p

 5. samantha
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  ik heb nog nooit iets besteld van The beauty bakery. Toch maar is een kijkje nemen, De producten lijken mij heerlijk voor de winter.

 6. Chantal
  15 september 2013 / zondag, 15 september 2013

  Diy hoe maak je een bodybutter?

 7. Annika
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Wat een lief cadeautje!

 8. 14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Geweldig lijkt me een eerlijk pakketje!

 9. Rachel
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  Heeeeerlijk, de box is nu te bestellen!
  Gelijk besteld :D

 10. Amy
  14 september 2013 / zaterdag, 14 september 2013

  HAHAHHA dat einde van jouw filmpje haha! Dat “homies” er ook achteraan. Leuk. ;p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *