Uitslag: Instagram Beauty-wedstrijd

Happy Easter everyone! Wat zijn de plannen vandaag? Gaan jullie naar de kerk? Chillen op de bank met een film? Paasontbijtje met de familie, gevolgd door wat family quality time? Wij hebben thuis altijd een uitgebreid ontbijtje, maar dit jaar is dat een brunch geworden. Na de brunch hangen we gewoon nog wat met elkaar rond, gewoon gezellig.

Een paar dagen terug vertelde ik jullie over de nieuwe Instagram for Android app en koppelde ik daar meteen een winactie aan. De opdracht was je mooiste Instagram foto te mailen met het thema ‘beauty’.

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor het inzenden van de Instagram-foto’s. Ik heb maar liefst 92 prachtige foto’s in mijn inbox gekregen (er zijn zelfs inzendingen rechtstreeks uit Amerika en Spanje binnen gekomen) en dat vond ik best wel wat in een paar dagen tijd! Ik heb ze allemaal met plezier bekeken, maar pffff! Een #1 kiezen is lastig, want ze zijn namelijk allemaal zo mooi en leuk! Ik wil daarom jullie hulp inschakelen bij het kiezen van de mooiste foto die het beste bij het thema ‘beauty’ past.


Hieronder heb ik een selectie gemaakt van de ingestuurde foto’s en onderaan dit artikel kun je aangeven welke foto je favoriet is. Aan het einde van de dag kijk ik welke foto de meeste stemmen heeft gekregen, en de eigenaar van die foto wint! Daarnaast is het natuurlijk ook leuk voor jullie om een deel van de inzendingen te zien ;-)

Ik heb vooral gelet of de foto bij het thema past en daarnaast heb ik gekeken naar de ‘mooiheid’ van de foto zelf, qua compositie, lichtval, etc. Als de foto begeleid was van tekst, heb ik die erbij gezet. Zo niet, dan staat alleen de naam van de inzender erbij.

Have a look and don’t forget to vote!

1. Janine –  Mijn favoriete instagram foto is een foto van mijzelf gemaakt op de boot richting Newcastle. Hij is gemaakt door mijn vriend, en hoe gek ook; hij is spontaan. Waarschijnlijk was ik net iets te druk met whatsappen en facebooken naar mijn vriendinnetjes dat ik naar Engeland ging, en was meneer mijn 3g-verslaving helemaal zat. Nadat hij mijn iphone heel sneaky uit mijn zak gestolen had, ben ik zo snel als mijn net-iets-te-grote ballerina’s toelieten achter hem aangerend om mijn appeltje terug te krijgen. Wat deze foto met beauty te maken heeft? Ik vind dat een ‘big smile’ het állermooiste is wat je op je gezicht kan dragen!

2. Cynthia – Mijn eerste gelukte winged eyeliner :)

3. Maxime – Ik ben voor 8 maanden aan het werken en wonen in Madrid en ik vond het thema “beauty” goed passen bij dit bjooeeeeeetifulle landschap in een dorpje dichtbij Madrid. Hope you’ll like it!!!

4. Nathasja – Dit is een foto van een oude auto fabriek in Detroit. Mensen schrijven altijd zoveel slechte dingen over Detroit, dat de stad arm is en gevaarlijk.. Elke stad heeft zijn slechte wijken, en in realiteit wordt er ontzettend veel in Detroit geinvesteerd en is het mij in vier jaar opgevallen wat een ontzettende vooruitgang is geboekt. Als je door al die slechte dingen heen kijkt, is dit een van de prachtigste steden met een ontzettend rijke historie. Detroit is een stad van veel kracht en met veel hart, ondanks alle tegenslagen die het kent blijven de mensen positief en staan ze goed in het leven. Dat vind ik “beauty”.

5. Mai – ik heb voor deze foto gekozen omdat mijn vriendinnen erg belangrijk voor mij zijn! ze zijn beauty’s! van binnen en buiten :D! onlangs ik ze niet meer vaak spreek/zie, zijn onze banden nog steeds goed! (ik ben degene met zonnebril op :D)

6. Mirte – Dit is mijn kleine nichtje die zich voor het eerst opmaakt met mijn make up. Ze is drie jaar, en sinds deze ene keer is ze helemaal gek van make up! Het leek me de perfecte foto voor deze wedstrijd met het thema beauty, en zo zie je maar weer beauty is voor alle leeftijden ;)

7. Lotte

8. Mercedes

9. Sakina – Mimi en ik waren, zoals we altijd samen doen, Beautylab aan het checken. Toen ik haar vertelde over de Instagram wedstrijd/winactie met als thema Beauty stond ze direct op om te poseren ^^

10. Els – Beauty: ik en mij eye-liner/rode lippen look ;-)

11. Rhiannon – Hierbij mijn foto van ‘beauty’. Ik heb t allemaal gedaan met oogschaduw, het was meer als punt bedoeld dat we onze gezicht niet elke dag hoeven vol te plamuren. Hoop dat je in elk geval erom kan lachen :)

12. Sanne – Mijn hond die bij mij in slaap valt waardoor me bril scheef staat is voor mij beauty.

13. Shanna – Mijn beugel was er uit na minstens 4 jaar :)

14. Sandra – Dit vond ik beauty. Beautifull. Het maakte me stralen, and a smile is the best make-up a girl can wear!

15. Deborah – Ik weet niet of deze nailart ook tot beauty behoort, maar ik vond het wel een mooie foto :) Door de instagram filter zijn de kleuren van de nagellakjes mooier uitgekomen !

16. Aukje – Omdat deze dame op leeftijd nog steeds prachtig is, ook zonder make-up. Toen ik op Liberty Island was, was m’n camera helaas leeg, maar gelukkig m’n iPhone met Instagram niet!

17. Jessica – Ik weet niet het 100% beauty is maar ik vond het wel een leuke foto, met de poederkwast/opmaken.

18. Lotje

19. Evi – Bijgevoegd mijn mooiste Instagram foto! Ik sta links en mijn nichtje rechts. De foto zelf is niet zo bijzonder, maar het was gewoon een spontane foto, en ik vind dat hij goed laat zien hoeveel mijn nichtje voor mij betekend. Ik vind dat deze foto in het thema ‘beauty’ past omdat hij weerspiegeld hoe mooi vriendschap is. Ook is deze foto belangrijk voor mij omdat mijn nichtje hier zo leuk lacht, klinkt misschien raar maar het laat zien hoe mooi ze wel niet is. Al weet ze dat zelf niet altijd even goed!

20. Ailis – Het is een foto van mijn hond, Odie! Die ik helaas niet zo vaak meer zie omdat ik niet meer bij mijn ouders woon.. Toen ik maandag bij ze ging eten en ik van de bushalte naar huis liep, lag mevrouw al onder de poort te piepen, zo blij haha.. Zeg nou zelf, een echte beauty toch?!

21. Esma – Deze foto heb ik afgelopen weekend genomen toen ik bij de visagiste was. Mijn haren waren nog ingerold met papillotten zoals je ziet :-p. Vond het een leuke/gekke foto die ook goed bij het concept van beauty past (en stiekem ook bij je post over pastelkleuren ;-) )

22. Evelien – Ik heb gekozen voor deze foto omdat ik mijn oma een hele coole beauty vind! Ze heeft het niet altijd makkelijk maar toch blijft ze stralen, en dat spat echt van deze foto af. Ik zie hier doodgraag en daarom is dit voor mij een echte beauty :)

Hieronder kunnen jullie stemmen op je favoriete ‘Beauty’ foto. Aan het einde van de dag stopt het stemmen, en de foto met de meeste stemmen wint!

 
Als je stemt zou ik het leuk vinden om je motivatie hieronder in een comment te lezen! Welke Instagram foto is jouw favoriet, en waarom?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

155 Reacties

 1. cynthia
  5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

  Is de winnaar al bekend??

  • Serena
   Auteur
   5 mei 2012 / zaterdag, 5 mei 2012

   jep! de foto die bovenaan staat.

 2. hannah
  14 april 2012 / zaterdag, 14 april 2012

  ik vind eigenlijk alleen die van madrid mooi

 3. Jenniss
  10 april 2012 / dinsdag, 10 april 2012

  nummer 11! Omdat ik het een goed statement vind!

 4. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Voor beauty gaan wij voor nummer 21, maar de mooiste foto is toch wel nummer 3!

 5. eva
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  nummer 3 vind ik een hele mooie foto

 6. Cynthia
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Wanneer komt de uitslag Serena? :) Wel balen dat ik slechts 7 stemmen heb :D Zo word ik nooit gekozen.. Maar bedankt dat ik alleszins bij de top zoveel zit, voelt echt leuk! :D

 7. anna
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  ik kan helaas niet meer stemmen , maar ik vind toch 6 en 18 het allermooiste !!!

 8. Eef
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  21. Sluit het beste aan bij het thema beauty

 9. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Ik vind de 3e foto’s het mooist, maar ze zijn eigenlijk allemaal wel leuk!

 10. Juliette
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  nummer 3! Derest is ook stuk voor stuk super mooi.

 11. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Wauw zitten echt hele mooie foto’s bij!:)

 12. Marthe
  9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  ‘Rhiannon – gekleurd gezicht’
  Ik vind haar statement heel goed en ben het er ook helemaal mee eens!

 13. 9 april 2012 / maandag, 9 april 2012

  Ik heb dit artikel jammer genoeg te laat gezien, dus ik heb niet kunnen stemmen. Maar drie vind ik toch de mooiste :-)

 14. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik kon echt niet kiezen tussen 1,3,6 en 11… Uiteindelijk heb ik voor 6 gekozen!

  Liefs, Mariette

 15. Genevieve
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Die van Janine vindt ik echt geweldig en een mooi verhaal erbij ook! ♥

 16. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik vind 21 echt leuk, spontaan, kleurrijk en mooi

 17. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Wrm staat er eigenlijk mercedes bij de lippenstiften? je nichtje is schattig :) x

 18. rosemarijn
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  ik kan niet stemmen, maar ik wil toch wel zeggen dat ik 20 echt mooi word.

 19. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb voor nummer 9 gekozen, de poserende kat Mimi. Ik heb voor deze foto gekozen omdat het zo typisch kattengedrag is, katten zijn vaak de diva’s van het huis ;) Oh en zelf word ik ook vaak Mimi genoemd dus dat is ook wel leuk toevallig.

  • 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

   Overigens wil ik nog wel even kwijt dat ik het moeilijk vond om te kiezen, zoveel leuke inzendingen! Mijn complimenten voor alle deelnemers!

 20. Rebecca
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Nummer 7 ^^

  Fijne pasen!

 21. Sanne
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb gestemt op foto nummer 1. Ik ben het heelemaal met d’r eens.

 22. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb op Jessica gestemd. (: Nummer 17.

 23. Anne-Marieke
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Wauw, wat heeft foto 3 belachelijk veel stemmen =/
  Volgens mij heeft ze haar vriendinnen ingeschakeld :P
  Ik heb iig voor foto 7 gekozen, omdat ik het echt een prachtige foto vind en (de meeste) dieren voor mij echte beauty’s zijn.

 24. lisanne
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  MAXIME!

 25. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb gestemd op de foto met de hond. Nummer 20. Prachtige foto en zoooo lief ..:)

 26. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik ben voor nummer 3 gegaan. Ik snap dat je hulp inschakeld, menn, wat is dit moeilijk.

  Liefs

 27. Cynthia
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  2 want dat ben ik :)

 28. Amy
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik vind 3 het mooiste, maar heb gestemd op die met dat nichtje… waarom? MIjn zusje van 6 maakte zich ook al op toen ze 3 was, en dat was zo schattig! Het maakt niet uit hoe oud je bent, nu doet ze af en toe stiekem een klein beetje mascara op hihi!

 29. Diana
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Nummer 3,
  pracccccccchtig landschap!

 30. Lala
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Het zijn allemaal heel mooie foto’s, maar valt het niemand op dat nr. 6 en 11 dezelfde zijn?!

 31. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Haha superleuk dat mijn swagger granny er tussen staat :D Dat zal ze superleuk vinden!

  Hele mooie foto’s hoor ladies! Jullie verdienen het allemaal om te winnen vind ik :)

 32. Maartje
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Nummer 6, 16, 17 en 18!

 33. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Lotte’s foto is echt te gek en heeeel mooi en lief!

 34. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Mijn foto staat er bij xD Ik had verder geen andere foto op mijn instagram, dus ik koos maar voor de nailart. Maarja ik zie nu dat er nog mooiere foto’s zijn en die gaan zkr winnen!

  Mijn favoriet is nummer 21 :D Het hoort bij de thema ‘beauty’ en Esma lacht mooi op de foto :D

 35. Shanna
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Supper leuk dat ik er ook tussen sta!

 36. chayma
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  nummer 12 : als je een beugel hebt , tel je de dagen echt af want ja een beugel dragen is niet leuk. Maar de dag wanneer hij er echt af mag , straal je gewoon en lach je iedereen gewoon toe :D

 37. Lois
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb voor 19 gekozen.
  Het is een mooie foto en laat zien hoe belangrijk mensen voor je zijn :)
  xxxx

 38. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Er zitten er echt hele mooie tussen, ik vond het echt moeilijk om te kiezen, haha :).

 39. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Moeilijk kiezen! Ik vind nummer 1 en nummer 7 erg mooi. Nummer 1 omdat het geluk er vanaf straalt en nummer 7 is gewoon zo mooi!

 40. Ailin
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Nummer 11 de gedachte achter de foto vind ik helemaal geweldig. Dat is pas beauty!

 41. Hoshine
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik ga voor 19, de inzending van Evi. Bij haar draait het om het soort beauty waar ik zelf het meest belang aan hecht!

 42. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik vind foto 3 (dorpje bij Madrid) het mooiste omdat het echt een totaal plaatje is. De hond onder het hek is ook een mooie foto, maar iets minder beauty gerelateerd.

 43. 8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Ik heb op Janine gestemd omdat ze helemaal gelijk heeft! Wat een mooie foto.
  Maar de poesie foto van Sakina kan ik ook heel lang naar kijken :D

 44. Anne
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Foto 20.
  Zo schattig!! Doet me aan mn eigen hond denken.
  Ook zo’n lieve beauty.

 45. Caricia
  8 april 2012 / zondag, 8 april 2012

  Prachtige foto van Maxime, nummer 3.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *