Tutorial Tuesday | zomerkleurtjes

Gisteren scheen het zonnetje heerlijk door de ramen en kreeg ik helemaal zo’n zomergevoel! Tijd voor een vrolijke, gekleurde ooglook, dacht ik. Ik greep meteen naar het nieuwe Gosh 9 Shades palette ‘To play with in Vegas’ bestaande uit felle kleurtjes zoals knalroze en aquablauw. Supergaaf!

gosh 9 shades to play with in vegas_18Het palette combineer ik met een lilakleurige eyeliner, knalroze nagellak en zachte nudekleurtjes voor op de wangen en lippen om het in balans te houden en om de ogen écht te laten opvallen. Vandaag dus een speelse, kleurrijke look waarbij ik alle producten ook nog afzonderlijk voor jullie review, dan weet je meteen wat je er aan hebt!

gosh 9 shades to play with in vegas_19 De producten die ik voor de look van vandaag gebruik zijn;
1. Gosh 9 Shades ‘To play with in Vegas’ – €12,99
2. Gosh Xtreme Liquid Gel Eyeliner ‘lavender’ – €8,79
3. Gosh Xtreme mascara – €11,49
4. Essence Silky Touch Blush ‘Summer Dreaming’ – €2,59
5. Essence XXXL Nude lipgloss ‘Shy Beauty’ – €1,89
6. Caption nail polish ‘Ditch Him’ – €16,95

gosh 9 shades to play with in vegas_05En dat alles onder het toeziend oog van Coco. Als ik bezig ben met beautyspullen komt Coco altijd een kijkje nemen, een echt dametje is het toch. Het liefst loopt ze ook over de producten heen als ik ze net wil fotograferen, haha! Maar nu bleef ze netjes zitten kijken, met een lichtelijke creepy starende blik.

Gosh To Play with in Vegas palette

gosh 9 shades to play with in vegas_21 Het palette is echt een kleurenexplosie, wow! Van azuurblauw naar knaloranje en van zuurstokroze naar zonnetjesgeel. Het palette is geïnspireerd op de gekleurde lichtjes van Las Vegas, maar wat mij betreft had het ook geïnspireerd kunnen zijn op de kleuren van de regenboog of een tropisch land. Ik ben in elk geval dol op zo’n gekleurd palette, want ik kreeg spontaan zin om de kleuren uit te proberen en om mooie kleurencombinaties te maken op mijn ogen. Dit palette is ook gaaf voor de mensen die juist wat meer met kleur willen experimenteren. Je kunt de kleuren uit dit palette namelijk goed combineren met bruin- en bronzetinten om een klein beetje kleur in je ooglooks te verwerken.

Het palette zelf is matte zwart en oogt heel chique en stevig. Er zit een mooie, grote spiegel aan de binnenkant, maar er is geen ruimte voor kwastjes, die moet je er zelf los bij gebruiken. Ik vind het palette er heel luxe en duur uitzien, erg mooi!

gosh 9 shades to play with in vegas_22 Het palette bestaat uit 9 kleuren waarvan de bovenste rij blauwtinten bevat, de middelste rij geel/oranjetinten en de onderste rij rozetinten. De kleuren gaan steeds van licht (links) naar donker (rechts). De donkerste kleuren vind ik echter niet zo héél donker, dus persoonlijk had ik het mooier gevonden als er meer contrast zou zijn tussen de kleuren, omdat je dan gewoon gemakkelijker looks kunt maken met diepte en schaduwen.

gosh 9 shades to play with in vegas_01 De swatches vallen me lichtelijk tegen. Ik had de kleuren iets intenser verwacht en de oogschaduw ook wat minder poederig. Ik heb het Electric palette van Urban Decay en dat is vele malen intenser, niet te vergelijken met dit palette. Maar ja, ook vele malen duurder! Deze kleurtjes zijn gewoon net even iets subtieler, zachter en minder knallend, wat ook erg mooi kan zijn.

gosh 9 shades to play with in vegas_3 gosh 9 shades to play with in vegas_5 gosh 9 shades to play with in vegas_4 gosh 9 shades to play with in vegas_1De kleuren zijn toch wel erg mooi zo eenmaal op het ooglid. Iets minder knallend en fel als in het doosje, maar toch behoorlijk kleurrijk en zomers! Ik word er helemaal vrolijk van! Omdat de kleuren niet zo héél intens zijn, zijn ze echt goed te combineren met bruintinten voor een natuurlijke ooglook met een pop of colour. Dit palette is perfect om te kopen als je óf van kleur houdt óf er een kleurrijk palette bij wilt hebben om mee te experimenteren.

Het Gosh ‘To Play with in Vegas’ palette kost €12,99 (12 g) en is te koop bij Kruidvat.

Gosh Xtreme Liquid Gel Eyeliner

gosh 9 shades to play with in vegas_29 Vorige week gebruikte ik deze gel eyeliner ook, maar dan de zwarte versie. Hij is echt fantastisch! Deze week was ik nieuwsgierig naar deze Lavender kleur, oftewel een zacht lila kleurtje met minuscule roze shimmertjes.

gosh 9 shades to play with in vegas_30 Met het fijne vilten puntje kun je hele fijne, dunne lijntjes tekenen, dat vind ik zelf erg mooi. Ik heb smalle oogleden, dus ik houd van smalle lijntjes.

gosh 9 shades to play with in vegas_04 De pigmentatie is erg goed, met één lijntje heb je al een goede dekkende lijn. De kleur vind ik echt heel erg mooi, ik ben dol op lila! De glans is mooi metallic. De eyeliner brengt soepel aan en droogt vrij snel, dus je moet wel snel werken en als je moet corrigeren, moet je ook snel zijn. In de loop van de dag blijft hij erg goed zitten zonder te ‘scheuren’ en barstjes te vertonen.

gosh 9 shades to play with in vegas_11 Omdat lila toch wat lichter van kleur is dan bijvoorbeeld zwart, vind ik het wel lastig om een goede, zichtbare wing te tekenen. De kleur valt op de oogleden beter op dan aan het uiteinde, vind ik.

gosh 9 shades to play with in vegas_12 De lijn is goed te zien, maar ik vraag me af of hij niet te veel weg valt in combinatie met felgekleurde oogschaduw. Ik denk dat deze eyeliner het beste tot zijn recht komt in combinatie met lichte pastelkleuren of juist wat lichtere naturelkleurtjes.

Gosh Xtreme liquid gel eyeliner is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes en kost €8,79 (1,7 ml) per stuk. Gosh is te koop via Kruidvat.

Gosh Xtreme mascara

gosh 9 shades to play with in vegas_25 De Gosh Xtreme mascara belooft het gewilde false lash effect. Het driehoekige borsteltje met zachte vezels zorgt voor maximale lengte en extreem veel volume. Zoals altijd ben ik erg benieuwd of een mascara mijn fijne wimperhaartjes de nodige volume kan geven zonder de krul te laten uitzakken. Tot nu toe zijn niet veel mascara’s daarin geslaagd, maar ik moet er wel bij vermelden dat ik ‘lastige’ wimpers heb.

gosh 9 shades to play with in vegas_26 Het borsteltje ziet er in elk geval goed uit. Het bevat lekker veel, fijne haartjes die je goed tussen de wimpers kunt krijgen zodat echt elk haartje wordt bedekt. Ook die kleine babyhaartjes bij het begin en uiteinde.

gosh 9 shades to play with in vegas_09 Het resultaat vind ik eigenlijk heel erg mooi! De Xtreme mascara zorgt ervoor dat alle wimperhaartjes inderdaad worden bedekt, zonder klontjes. De wimpers zijn mooi gesepareerd en waaieren mooi uit, zodat je er een mooie, open oogopslag van krijgt. De krul zak iets uit, maar, de wimpers blijven wel goed recht overeind staan. De Xtreme mascara geeft me iets meer volume en iets meer lengte.

Gosh Xtreme mascara Hier kun je het verschil wat beter zien, links is zonder mascara (wel gekruld met de wimperkruller) en rechts is na één laagje Xtreme mascara. Ik vind het effect heel erg mooi. De wimpers blijven zacht en flexibel zodat je er eventueel nog meer laagjes bovenop kunt gooien, maar zelf vind ik het effect na één laagje al prima. De mascara vlekt niet en loopt niet uit, maar is niet waterproof.

Eindelijk een mascara waar ik over te spreken ben! Alsnog blijft mijn favoriete Cils d’Enfer mascara waterproof van Guerlain favoriet, want die houdt de krul er nét even iets beter in en geeft me ook nét iets meer volume. Maar als ik een iets subtieler effect zou willen hebben dan zou ik zeker voor de Gosh Xtreme mascara gaan.

De Gosh Xtreme mascara (10 ml) kost €11,49 en is te koop bij Kruidvat.

Essence XXXL Nude lipgloss

gosh 9 shades to play with in vegas_27 Een tijdje geleden introduceerde Essence deze nude lipglossjes. Gewoon, lekkere transparante glossjes die een subtiel nude effect geven. De kleur die ik vandaag laat zien heet Shy Beauty.

gosh 9 shades to play with in vegas_28 Het sponsapplicatortje is heel rechttoe, rechtaan. Er komt voldoende lipgloss op de applicator voor zowel je boven- als onderlip.

gosh 9 shades to play with in vegas_03De kleur is heel melkachtig zachtroze met een koele ondertoon. De lipgloss zelf is heel transparant en qua textuur niet te dik, eerder iets aan de dunne kant (maar ook weer niet te dun). Het verdeelt daarom gemakkelijk en soepel over de lippen.

gosh 9 shades to play with in vegas_14De gloss geeft een mooi, fris en lichter kleurtje aan mijn lippen, maar gaat wel heel erg in de ‘naadjes’ lopen zoals je ziet. Dat vind ik zelf niet zo mooi, al valt het van een afstandje eigenlijk niet echt op.

Essence XXXL nude lipglossHier kun je het verschil beter zien. Links is zonder lipgloss en rechts met. Zoals je ziet is het slechts héél subtiel, maar toch maakt de gloss mijn lippen net iets frisser, rozer, lichter en glanzender. Het is niet de allerbeste gloss die ik ooit heb geprobeerd, maar voor dat kleine prijsje mag ik misschien niet al te veel zeuren, haha!

Essence XXXL lipgloss kost €1,89 (5ml) en is te koop bij Trekpleister en Kruidvat.

Essence Silky Touch Blush in Summer Dreaming

 

gosh 9 shades to play with in vegas_23De Essence Silky Touch Blush belooft de gehele dag een frisse teint op de wangen. De kleur die ik vandaag gebruik is Summer Dreaming, een hele zachte perzikroze kleur met een ieniemienie shimmertje.

gosh 9 shades to play with in vegas_02 De swatch ziet er mooi uit. Niet al te veel pigment (dat is goed, anders heb je meteen van die clownswangen), gewoon precies goed voor een blush. De kleur is inderdaad mooi zacht perzikroze. De glow/shimmer is echter ver te zoeken, op de huid lijkt het wel gewoon een matte finish.

gosh 9 shades to play with in vegas_16 Hm, ik weet niet of ik deze kleur zo’n succes vind voor mijn huid. Ik vind de kleur denk ik net iets aan de lichte kant. Door de koelere ondertoon staat de blush ook niet zo mooi bij mijn huid met warmere ondertoon. En omdat hij een matte finish heeft slaat het ook een beetje dood. Ik had het mooier gevonden als de blush iets donkerder, iets warmer en een subtiel gouden shimmertje zou hebben. Dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur. Ben je iets blanker dan ik, dan is dit waarschijnlijk een hele mooie blush. Voor mij vind ik hem gewoon net niet mooi genoeg. Helaas.

essence summer dreaming blush Hier kun je het verschil goed zien. De blush past wel mooi bij de kleur van de gloss, maar zelf zie ik toch liever een blush met meer glow en iets meer warmte.

Essence Silky Touch Blush kost €2,59 (5 gram) en is te koop via Trekpleister en Kruidvat.

Caption Nail Polish

gosh 9 shades to play with in vegas_24 Caption Nail Polish onderscheidt zich van de andere nagellak omdat deze nagellak supersnel opdroogt. Na 15 seconden is de nagellak ‘dry to touch’ en na een kwartier is het echt door en door droog. Bovendien belooft het tot 9 dagen goed op de nagels te blijven zitten. De kleur die ik hier laat zien heet Ditch Him, een superfelle zuurstokroze/neonroze kleur. In het echt is de kleur veel feller dan hier op de foto. Neon is altijd lastig om goed op de foto te krijgen!

gosh 9 shades to play with in vegas_06De nagellak is vrij dik, dus je moet misschien even wennen, maar ik heb het al snel onder de knie. Met slechts één laagje dekt de nagellak perfect en inderdaad, na 15 seconden is hij al ‘dry to touch’ en na een kwartier kan ik er al van alles en nog wat mee doen. Wat dat betreft, ideaal. Maar… er is een maar. Ik heb de speciale base coat en top coat erbij gebruikt, maar helaas gaat de nagellak bij mij al na 2 dagen chippen. Zonde!

Caption nagellak is fijn omdat het zo snel droogt, maar het zou nog fijner zijn als het dan ook tenminste 5-7 dagen zou blijven zitten. Het verschilt natuurlijk met de hardheid van de nagels en die van mij zijn vrij slap, maar als nagellak al na 2 dagen chippen ben ik eigenlijk niet tevreden. Dan gebruik ik toch liever een lakje die er langer over doet om goed te drogen en die dan ook veel langer blijft zitten.

Andere mensen zijn helemaal weg van Caption en bij hen blijft de nagellak wel perfect zitten, dus misschien ligt het ook wel gewoon aan mij. Benieuwd naar meer informatie over de Caption nagellak? Bezoek dan eens hun webshop.

Caption nagellak kost €16,95 per stuk (10ml) en is alleen online te koop of via de Caption salons.

gosh 9 shades to play with in vegas_2Wat vinden jullie van deze kleurrijke look? Ik ben er wel fan van en heb echt zin in de zomer door deze vrolijke kleurtjes. Vooral als ik naar buiten kijk.. bah! Wat een smerig weer is het toch.

gosh 9 shades to play with in vegas_20Waar ik het meest fan van ben is de mascara. Die heeft me echt positief verrast! Verder ben ik te spreken over het palette, alhoewel ik zelf de voorkeur geef aan intensere pigmentatie. Ik bedoel, als je dan toch gaat knallen, doe het dan meteen goed! Maar de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Ook de lavendelkleurige eyeliner vind ik erg mooi, al zou ik die zelf combineren met naturelkleuren om de kleur extra goed op te laten vallen. Zo in combinatie met al die felle kleurtjes oogschaduw valt ‘ie lichtelijk in het niet.

De blush, de lipgloss en de nagellak zijn het gewoon niet voor mij. De blush vind ik te matte en te licht, de gloss is wel heel cheap, maar ik geef dan liever iets meer uit voor een betere dekking en die niet in de naadjes loopt. De nagellak ging bij mij al na 2 dagen chippen, dus dat is ook geen succes op mijn nagels, helaas.

gosh 9 shades to play with in vegas_18Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe deze vrolijke look tot stand is gekomen en dat jullie een goede indruk hebben van hoe elk afzonderlijk product mij is bevallen. Ik ben benieuwd naar welk product jullie het meest benieuwd zijn. Welk product belandt er linea recta op je wish list, en welk product is niets voor jou? Laat het me weten in de comments!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

63 Reacties

 1. Indy
  22 juli 2015 / woensdag, 22 juli 2015

  Je hebt echt super mooie wimpers!!!

 2. 12 juni 2015 / vrijdag, 12 juni 2015

  Wat een mooie foto’s, super producten de blush staat op mijn wish list.

 3. Kirsten
  11 juni 2015 / donderdag, 11 juni 2015

  Wat maak je altijd mooi uitgebreide artikels! <3

 4. 4 juni 2015 / donderdag, 4 juni 2015

  Wauw wat een mooie foto’s! De oogschaduw, eyeliner en mascara zijn echt prachtig!

 5. Sem
  4 juni 2015 / donderdag, 4 juni 2015

  Mooi Serena! Vind vooral die eyeliner gaaf, zijn er nog meer kleurtjes van?

 6. Suzan
  3 juni 2015 / woensdag, 3 juni 2015

  WoW zo knap hoe je al die kleurtjes hebt aangebracht op je ogen!! Prachtig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *