Tutorial Thursday – Sleek Del Mar Volume II

Oeps, het moet nog een beetje in mijn systeem komen dat Tutorial Tuesday! Gelukkig hebben we altijd nog de donderdag en doop ik het alleen deze week even om tot Tutorial Thursday. Vandaag review ik het nieuwste limited edition Sleek i-Divine palette, Del Mar volume II. Precies vorig jaar kwam het Del Mar volume I palette uit, vol schitterende zomerse kleurtjes. Ik heb het palette nog steeds en gebruik het regelmatig voor kleurrijke looks. Ook Volume II ziet er veelbelovend uit!

sleek del mar volume II palette_16Het doosje ziet er überzomers uit! Heerlijk, dat blauwe water, palmbomen waar de zon doorheen schijnt en een zachtgekleurde lucht in pastelachtige tinten. Heel tropisch! Ik vroeg me natuurlijk af waar dit tropische oord Del Mar dan precies ligt. Ik dacht eerlijk gezegd aan Spanje, maar nee, Del Mar is een kuststad in Californië, net boven San Diego.

sleek del mar volume II_3 De kleuren uit het Del Mar Volume II palette zijn geweldig! Ik zie zachte perzikkleuren, lila, knalgeel, aquablauwe kleuren, metallic goud en donkere kleuren met een grijzige ondertoon. Sommige kleuren zijn heel zacht en pastel, weer anderen lekker knallend en fel. Over het algemeen zijn de meeste kleuren matte, maar er zijn ook wat kleuren met een shimmery en zelfs metallic finish. Op deze manier kun je niet alleen combinaties maken van zachte en felle kleuren, ook kun je spelen met verschillende finishes.

sleek del mar volume II_2 Als ik zo naar het palette kijk zie ik heel veel kleur, maar daar houd ik wel van! Het is altijd een leuke uitdaging om kleurrijke combinaties te maken in een ooglook. De kleuren zijn aan de ene kant peachy en aan de andere kant aquablauw, maar door er lila, geel en goud bij te stoppen is het geheel weer in balans en kun je er echt alle kanten mee op! Je kunt hier zowel rustige everyday looks mee maken als knallende party looks. Oh, ik ben nu al verliefd op Del Mar Volume II!  Ik krijg ontzettend veel inspiratie van deze kleuren, die me doen denken aan de zonsondergangen die ik heb gezien in de Caribbean. Prachtig!

sleek del mar volume II palette_18 sleek del mar volume II palette_20 Hier kun je de kleuren uit het palette wat beter zien. Elk kleurtje is voorzien van een leuke, exotische naam.

Bovenste rij:
sleek del mar volume II palette_01 Loco – zachte perzikkleur met metallic zilveren finish
San Antonio – zachte tangerinekleur met matte finish
Ibiza Rocks – kanariegeel met matte finish
Zoola – warme, goudkleur met sterke metallic finish
Pura Vida – saliegroen met matte finish
Spotlight – jeansblauw met matte finish

Onderste rij:
sleek del mar volume II palette_02 Pearl – zilverwit met sterke, metallic finish. Subtiel aangebracht is dit een mooie highlighter.
Ushuaia – heel zacht pastel oudroze met een matte finish
Puro – hele zachte, bijna bleke lila tint met matte finish
Bora Bora – knallend mintgroen met matte finish
Ocean Beach – knallend zeegroen/teal met matte finish
Siesta – donkerbruin met aubergine ondertoon en matte finish

De pigmentatie van de oogschaduwkleuren vind ik goed, vooral de fellere kleuren zijn heel intens. Wel vind ik de textuur van de oogschaduwen met de matte finish wat aan de krijtige kant, waardoor ze verpulveren als je met je vinger of kwast in de pans gaat. Ga er dus voorzichtig mee om, anders wordt je palette een rommeltje.

sleek del mar volume II palette_11Deze eyelook heb ik gemaakt met de kleuren Bora Bora, Pura Vida, Ibiza Rocks, Zoola, Ocean Beach en Pearl. Hieronder zal ik jullie stap voor stap laten zien hoe deze eyelook tot stand is gekomen.

sleek del mar volume II palette_03Allereerst teken ik mijn wenkbrauwen bij. Ik vind de vorm van mijn wenkbrauwen namelijk handig als richtlijn voor de oogschaduw, dan weet ik tot hoe ver ik het kan aanbrengen. Verder breng ik een dun laagje eyeshadow primer aan op mijn oogleden, van wimperrand tot wenkbrauw, en onder mijn ogen. Dit laat ik eventjes opdrogen. Eyeshadow primer voorkomt dat oogschaduw later op de dag ophoopt in je arcadeboog.

sleek del mar volume II palette_04 Ik begin met het aanbrengen van Bora Bora op mijn bewegend ooglid.

sleek del mar volume II palette_05 Vervolgens breng ik de kanariegele Ibiza Rocks aan rondom mijn traanbuis.

sleek del mar volume II palette_06Pearl breng ik heel lichtjes aan onder mijn wenkbrauwen en met de saliegroene kleur Pura Vida blend ik in mijn arcadeboog, zodat zowel Bora Bora als Pearl hier mooi en zachtjes in overlopen.

sleek del mar volume II palette_07 Ocean Beach breng ik aan onder mijn ogen en als shimmery accentje breng ik wat van het gouden Zoola aan over het geel, rondom mijn traanbuis. Zoola blend ik ook aan de bovenkant iets verder door richting Pura Vida.

sleek del mar volume II palette_08 Met het nieuwe NYC HD Automatic Eyeliner in de kleur 4 – Turquoise trek ik een lijntje boven en onder mijn oog. Op deze manier krijgt de aquablauwe kleur meer de overhand dan wanneer ik zwart had gebruikt. Het leuke is dat deze eyeliner ook nog allemaal mooie zilveren glittertjes bevat, voor extra sparkly eyes! Hierna breng ik alleen nog mascara aan, uiteraard met mijn one & only Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara.

sleek del mar volume II palette_09 sleek del mar volume II palette_10 sleek del mar volume II palette_12 sleek del mar volume II palette_11 sleek del mar volume II palette_14 sleek del mar volume II palette_13Ik vind het gele met goud gecombineerd bij de zeegroene aquakleuren echt ontzettend fris staan, heel zomers en tropisch! Door deze kleuren lijken mijn donkerbruine ogen ook wat warmeren lichter van kleur te worden. Deze oogschaduwkleuren doen het trouwens ook erg goed bij hazelnootkleurige ogen.

sleek del mar volume II_1Ik ben echt tevreden over zowel de kleurensamenstelling als het pigment van dit nieuwe Sleek Del Mar volume II palette. Je kunt er ontzettend veel kanten mee op en lekker spelen en experimenteren met verschillende kleuren en finishes. Op deze manier wordt je uitgedaagd om nieuwe kleurencombinaties te maken en ik vind het echt top dat Sleek dit op deze wijze stimuleert.

Het limited edition Del Mar volume II palette zal vanaf 25 maart 2015 te bestellen zijn via sleekmakeup.com, we moeten er dus nog even 3 weekjes op wachten, dus pin die datum vast in je agenda! De prijzen van de i-Divine palettes zijn €9,95. De nieuwe NYC HD Automatic Eyeliner kost €3,29 en is vanaf heden te koop bij de drogist.

Wat vinden jullie van het nieuwe Del Mar volume II palette van Sleek en van de turquoise eyeliner van NYC? Gaan deze producten op je wish list?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

80 Reacties

 1. 1 mei 2015 / vrijdag, 1 mei 2015

  Very nice review !!! I don’t think though that Del Mar 1&2 are the best palettes from Sleek.

 2. 23 april 2015 / donderdag, 23 april 2015

  Spuit 11 hier. Heb dit palette vanmiddag in een vlaag van verstandsverbijstering gekocht. Ik zie nu dat het véél mooier staat bij bruine ogen dan bij mijn blauwtjes. Jank.

 3. Loeder
  16 april 2015 / donderdag, 16 april 2015

  Misschien wist je het al maar sleek word ook verkocht bij de Etos in Hilversum op de kerkstraat :-D

 4. 7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

  Super gave ooglook. Ik krijg echt zo veel zin in de zomer. Veel kleur en warme temperaturen. Ziet er heel fris uit ^^

 5. 7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

  Wauwie, deze ga ik een keer namaken! Ik ben echt dol op kleur in mijn ooglooks, en ben blij dat het goede weer er weer aankomt.

 6. 7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

  Wauw mooi! Ik weet allleen niet of ik zelf deze kleuren zou gebruiken maar het ziet er heerlijk fris uit!

 7. tess
  6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  van welk merk is die zonnebril? Hij is echt leuk!

 8. Rany Pijl-Janssen
  6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  Lieve Serena,
  Ik ben je oudtante(bah, wat een benaming). Ik ben geinteresseerd in de verzorging van de Indische huid. Door het zonlicht heb ik meteen pigmentvlekken op mijn wangen. Wat raad je me aan?

  Groetjes, Rany

 9. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Mooie kleuren zeg. Past helemaal bij de pasteltrend.

 10. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Wat een super mooie palette! Leuke kleuren weer.

 11. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Mooie kleurtjes! Dit is de eerste keer dat ik geneigd ben een Sleek palette te kopen.

 12. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Ja echt, je mooie bruine oogkleur springt er echt uit zo! Ik vind de kleuren voor mijzelf iets te hysterisch, maar bij een ander vind ik het heel erg mooi!

 13. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Wauw wat een pareltje! De kleuren deden mij gelijk denken aan tropische plaatsen en vakantie, heerlijk. Ik ben zelf ook onwijs tevreden over mijn Sleek palette!

  • Serena
   Auteur
   6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

   Ik ook! Heb er nu zo’n stuk of 6 en bij iedere stash opruiming houd ik ze zonder twijfel in mijn stash!

   • 7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

    Hey serena ik vind je blog en youtube kanaal super leuk :-)ik had ook een vraagje je hebt een video opgenomen met shirlshirley en Tamara maar hoe wisten hun waar je woonde??:-)

   • 7 maart 2015 / zaterdag, 7 maart 2015

    Hey serena ik vind je blog en youtube kanaal super leuk :-)ik had ook een vraagje je hebt een video opgenomen met shirlshirley en Tamara maar hoe wisten hun waar je woonde??:-)

 14. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Echt een prachtig palette. Ik ben echt gek op de palettes van Sleek. Ik heb er inmiddels 6 in mijn bezit en kan echt niet meer zonder!

 15. Erika
  5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  Ziet er een leuk pallet uit, wel niet mijn kleuren.

 16. 5 maart 2015 / donderdag, 5 maart 2015

  oh wow wat een mooi palette
  de kleuren knallen echt enorm!

  liefs
  Karlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *