Trots

Als grote zus van twee jongere zusjes ben je natuurlijk altijd een beetje beschermend en trek je al snel het voortouw. Als we met zijn drieën zijn neem ik altijd als eerste het woord en wanneer ze een probleem hebben hang ik het liefst meteen dreigend aan de telefoon om alles voor ze op te lossen. Pas een paar jaar geleden besefte ik me dat ik dat niet meer hoef te doen.

Schermafbeelding 2014-03-14 om 2.12.25 PMLarissa is 5 jaar jonger dan ik en Tara zelfs 7 jaar jonger. Toen ik 15 was en het uitgaan ontdekte en vriendjes kreeg, waren zij 10 en 8 jaar oud. Echt nog kindjes, dus. Ik kan me nog precies het moment herinneren dat ik iets aan het strijken was (dat moment alleen al is uniek, Serena aan het strijken), waarschijnlijk een outfitje om die vrijdagavond aan te trekken, en dat ik dacht “over 10 jaar als ik 25 ben dan zijn zij 20 en 18 en dan kunnen we eindelijk samen dingen doen”. Ik wist dat ik dus gewoon geduld moest hebben en 10 jaar zou moeten wachten. Op dat moment leek dat zo ontzettend lang. 10 jaar.

Tara en Larissa schelen maar 2 jaar met elkaar dus die hebben al opgroeiend veel met elkaar gespeeld en ja, die hadden echt elkaar. Ik speelde ook met ze, maar ik paste vooral gewoon op. Ik ben nooit jaloers op ze geweest, maar ik vond het wel altijd jammer dat ik geen zus had waarmee ik maar 2 jaar scheelde en samen kon stappen, shoppen en make-uppen.

Screen-shot-2011-03-24-at-11.51.27-PM rode-telefooncel-london LV1_3 surrenderEindelijk was het dan zo ver. Ik heb er 10 jaar op moeten wachten, maar eindelijk gingen we dan met zijn drietjes op vakantie. En niet zomaar een vakantie, we gingen naar New York! En het jaar erop samen naar Londen. En het jaar daarop samen naar Las Vegas. Ik ben zo blij dat onze band alleen maar hechter is geworden naarmate we ouder werden. En het is alleen maar hechter geworden omdat we alledrie bloggen: we snappen de voor- en nadelen en we begrijpen elkaar op dat gebied.

Ook al zullen het altijd mijn kleine zusjes blijven, inmiddels torenen ze boven me uit (vooral Tara is echt een stuk groter) en zijn het een stel knappe, slimme en creatieve vrouwen geworden van 22 en 24 jaar oud. Ik heb ze al mijn hele leven zo dichtbij me gehad dat je soms een stapje naar achteren moet doen om eens even goed te zien tot wat ze zijn opgegroeid.

Ik ben zo trots dat ze nog steeds met evenveel enthousiasme bloggen op KittehsCupcakes.nl. Ze weten me altijd weer te verbazen met leuke artikelen. Ik vind hun ‘New Month’ ontzettend leuk bedacht en ik smul van hun prachtige food- en fashionfoto’s. Ik weet dat Larissa en Tara naar me opkijken, omdat ik hun grote zus ben en omdat ik het zo goed doe met Beautylab, maar de tijd is aangebroken dat ik juist ontzettend naar hen opkijk. Hun foto’s en video’s zijn véél beter dan die van mij. Vooral hoe ze hun video’s editten vind ik gaaf, daar kan ik nog veel van leren (en gelukkig gaan ze me dat ook nog leren, haha!).

clarksstyle_10 clarks1En als je zusjes dan worden uitgekozen door Clarks om ambassadeurs te zijn voor een internationale campagne, dan ontplof je toch bijna van trots? In totaal zijn er slechts 10 influentials uitgekozen (bloggers en muzikanten) van over de hele wereld. Slechts 10 van over de hele wereld en dan kiezen ze voor Larissa en Tara, dat is toch te gek?

De campagne heet ‘Clarks Uncovered – a week in my shoes’ en staat online op www.clarksstyle.com. Ze zijn er maanden geleden voor gevraagd en hebben er veel werk aan gehad, maar wel met geweldig resultaat! Zie hieronder de video’s die Clarks heeft gemaakt met hun beelden:Helaas doen de video’s het niet via mobiele apparaten, maar je kunt ze wel via de computer bekijken.

cosmopolitanfeature_2 cosmoshootklein cosmopolitanfeature_3Vorige week stonden Larissa en Tara in de Cosmopolitan voor de feature YouTube Queens. Ze hebben een fotoshoot gehad, inclusief visagie, (teen)nagels lakken en stylistes en een heel team die om ze heen stond te draaien tot de perfecte foto was genomen. Geweldig! Ik heb zelf nog nooit een shoot gehad, ik stuur altijd gewoon bestaande foto’s in, maar het lijkt me fantastisch om zoiets een keer mee te maken. Ik ben zo trots op mijn zusjes! Ze hebben zich eens een keer van een hele andere kant laten zien, namelijk in kleurrijke kleding.

Plus dat ik inderdaad vind dat het ware YouTube Queens zijn. Ze hebben zo’n mooi scherpte/diepte beeld en vlotte manier van editten en ze kiezen leuke liedjes uit. Mocht je benieuwd zijn naar hun video’s, die bekijk je op hun YouTube-kanaal KittehsCupcakesNL. En als je hun video’s leuk vindt vergeet dan zeker niet te abonneren!

Hebben jullie wel eens onze Smoothie Challenge gezien eigenlijk? We hebben zo enorm veel lol gehad!!

Wat ik eigenlijk wil zeggen, ik ben gewoon heel erg trots op ze. Jaren geleden vroeg ik of ze niet met KittehsCupcakes wilden stoppen en mij wilden helpen met Beautylab, dat we dan Beautylab met zijn drieën zouden runnen. Omdat ik ze 1. vertrouw en 2. hartstikke goed vind in wat ze doen.

Ze voelden zich vereerd, maar vertelden mij dat ze gewoon liever hun eigen plekje op het internet wilden hebben in plaats van ‘de zusjes van’ zijn. Dat vond ik zo stoer van ze. Het lijkt me best lastig om zoiets te vertellen. Ik had er nooit zo over nagedacht, maar ik bekeek het eens vanaf hun kant en ik begreep ze volkomen. Sommige mensen denken dat ze het makkelijk hebben omdat ik hun zus ben, maar ik denk juist dat ze het moeilijker hebben omdat ze zichzelf zelfs nóg meer moeten bewijzen.

Larissa en Tara, ik hou van jullie.

Op wie ben jij heel erg trots?

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

132 Reacties

 1. 20 maart 2014 / donderdag, 20 maart 2014

  Wat een leuk artikel! Ze zijn vast ook super trots op jou!!!

 2. 19 maart 2014 / woensdag, 19 maart 2014

  Fijn dat je zo trots bent op je zussen! Maar nu zijn ze volwassen en ze weten ook veel.
  Natuurlijk was je er vroeger altijd om ze te beschermen. Goed dat je ze hebt kunnen loslaten en dat jullie samen op holiday gaan of shoppen.
  Je ziet nu dat jullie doordat jullie verschillende blogs hebben elkaar goed kunnen adviseren of helpen.

 3. 17 maart 2014 / maandag, 17 maart 2014

  Wauw wat een prachtig artikel heb je geschreven en mooi dat je het deelt! Het zijn echte powervrouwen, net als jij. Jullie doen het super en beschikken alle drie over mooie talenten, waarbij jullie elkaar kunnen versterken. Geniet van de momenten die jullie samen delen! Er gaat vast en zeker nog heel veel moois op jullie pad komen. Liefs Dagmar

 4. 16 maart 2014 / zondag, 16 maart 2014

  Wat geweldig. :) Ik ben heel blij met m’n gezin, maar broers of zussen zouden wel een aanvulling zijn. De mijne hebben me helaas in de steek gelaten. Dit artikel vond ik heel leuk om te lezen, het gaf me echt een familiegevoel. Je mag trots op ze zijn, en zij op jou. Jullie doen het alledrie keigoed! <3

 5. 16 maart 2014 / zondag, 16 maart 2014

  wauw echt wauw bij die laatste zin van ik hou van jullie raakte het mij prachtig!

 6. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Ah, wat een leuk en lief artikel! Ik snap dat je trots op ze bent en zij zijn vast ook heel trots op jou! :)

 7. denise
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Super tof geschreven! Ik ben dit jaar ook voor het eerst met mn broertje op vakantie geweest =D

 8. Sarah
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  wat ontzettend tof van je, dit artikel.

  ik ben ontzettend trots op mijn broer, ook al hebben we af en toe wel is strijd, hij is een enorme lieverd en we hebben een sterke band. Vorig jaar heeft hij mij op mijn verjaardag als eerste verteld dat hij homo is, ik voelde me toen ook vereerd op de een of andere manier, hij vertrouwde mij het meest en besloot het aan mij te vertellen, niet aan zijn vrienden of wie dan ook. Broers en zussen zijn bijzonder, die moet je dicht bij je houden!

 9. Tiny
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Wat ontzettend leuk!

 10. Els
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Aah een super lief artikel! Erg mooi geschreven Serena :)

  Liefs!

 11. rianne
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Echt een mooi artikel,
  Mooi beschreven ook allemaal!

 12. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Ahhh zo superleuk voor Tara en Larissa! Wat zijn zussen toch leuk hè ;) !! Grappig ook hoe je beschrijft hoe het voelt voor jou om de oudere zus te zijn. Ik ben zelf ook de jongste en voor mijn gevoel waren mijn 2 oudere zussen (ondertussen zijn die in de 40) altijd mijn twee moeders ofzo! Vroeger toen ik heel jong was dacht ik zelfs dat een van mijn zussen een vriendin van mijn moeder was, haha!

  Wat hebben julllie alledrie jaloersmakend mooie benen trouwens! Van mams geërfd zeker?! Leuk en mooi artikel!

 13. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Wauw! Wat mooi geschreven! Trots mag je zeker op ze zijn, en zij ook op jou! Ik heb twee oudere zussen en ben ook trots op hun, alles wat ze doen en wie ze zijn! Dus Larissa en Tara zullen ook trots op jou zijn!! Heel cool die filmpjes van Clarks! Leuk! xxx

 14. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Ik vind de blog van je zusjes zo leuk! Kan me heel goed voorstellen dat je trots op ze bent :)

 15. Mihri
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Hallo Serena,

  Ik heb zelf ook twee zusjes we verschillen met zijn drieen precies twee jaar. Ik ben de oudste. Ik weet precies hoe het voelt als jij je zusjes ziet opgoeien. We verschillen wel twee jaar maar als oudste is het altijd anders dan met de twee jongeren die ook twee jaar verschillen. Zusjes hebben is nou eenmaal een trots van de grote zus:). Als ik de films van Tara en Larissa kijk weet ik precies wat jij voelt als grote zus. Echt super dat zij zijn gekozen.

  Groetjes Mihri

 16. Jelka
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Ik moet toch wel zeggen dat jullie ouders een prachtig stel genen (en benen) hebben doorgegeven! Wat zijn jullie toch alle drie bloedmooi!

 17. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  wauw wat heb je dit mooi geschreven, heel erg lief naar je zusjes toe! <3 Wat een mooie foto met die neon kleuren. Ik ben heel trots op mijn moeder en beste vriendin. Ze steunen me in goede en slechte tijden en ik hou ziels veel van ze <3

 18. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Wat een lieve post! Ik volg je zussen ook en ze maken inderdaad geweldig mooie foto’s! Je bent terecht trots op hen, Serena!

 19. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Aah die filmpjes met die schoenen zijn echt heel leuk! :) x

 20. Dc
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Super mooi beschreven!
  X

 21. marilene
  15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Woww sereen! Ik plaats niet vaak een comment maar ik wou even zeggen dat ik echt een brok in mijn keel kreeg van dit artikel! Xxx♥

 22. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Lief artikel, ik begrijp heel goed dat je trots bent!

 23. 15 maart 2014 / zaterdag, 15 maart 2014

  Je mag met recht trots zijn!! leuke filmpjes!! enne jullie hebben duidelijk een hele goede band samen!! blijf dat koesteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *