Handige smartphone gadgets – winactie!

Onze smartphone is anno 2016 misschien wel ons meest onmisbare object: het is onze horloge, maar ook onze agenda, navigatiesysteem, we kijken er films en series mee, we luisteren er muziek op en we onderhouden er onze sociale contacten mee. En o ja, je kunt er óók nog mee bellen!

Ik ben zelf erg gehecht aan mijn iPhone en vertroetel hem dan ook met de leukste hoesjes en accessoires. En sinds ik een fanatiek Pokémon Go speler ben, is een goede powerbank ook een absolute must! Ben jij net zo verknocht aan je smartphone als ik? Dan heb ik goed nieuws, want vandaag mag ik een mooie set aan jullie weggeven bedoeld voor je telefoontje.

BeautylabVoor deze winactie hebben we hele leuke producten gekregen van Smartphonehoesjes.nl die heel geschikt zijn om Pokémon mee te spelen, mooie foto’s mee te maken en om te checken hoe je gezondheid er voor staat. Smartphonehoesjes.nl staat namelijk vol met leuke telefoon accessoires en andere handige, technische gadgets. En het is niet zo dat deze shop alleen items aanbiedt voor de iPhone en Samsung Galaxy, ze bieden ook leuke producten aan voor de iets minder vaak voorkomende smartphones zoals een hoesje voor je LG X Screen hoesje.

Wat kun je winnen?

Een 6-in-1 Led Multi-lens set waarmee je supermooie foto’s kunt maken met speciale effecten. De set bestaat uit een 185° fish eye, 0.65X wide angle en 10X macro lens. Een leuke manier om je Instagram-feed nét even wat extra’s te geven.

Een Activity tracker waarmee je je slaapkwaliteit, afgelegde afstand en verbrande calorieën bijhoudt. Je resultaten zijn terug te zien op zowel de tracker als in de app die je aan je smartphone koppelt. Deze sport accessoire is ideaal voor de mensen die – net als ik – een gezondere en sportievere lifestyle willen. Op deze manier ben je er toch wat bewuster mee bezig.

Een Mirror powerbank, die er niet alleen super fancy uitziet, maar waar je ook met een gerust hart op Pokémonjacht kunt gaan. Als ik een dag van huis ben ZWEER ik echt bij mijn powerbank. Ik doe zoveel dingen op mijn iPhone dat ‘ie halverwege de dag al bijna leeg is. Een powerbank is echt een lifesaver!

En last but not least, €25,- shoptegoed die je vrij mag besteden in de Smartphonehoesjes.nl webshop.

Dit pakket ter waarde van €100,- mag ik maar liefst 3 keer verloten onder mijn bezoekers!

Wat moet je doen om kans te kunnen maken?

 1. Laat een comment achter onder dit artikel waarin je laat weten dat je mee doet, en waarom.
 2. Vergeet daarbij niet om een geldig e-mailadres achter te laten zodat we na afloop contact met je kunnen opnemen.

Deze winactie is open t/m 22 augustus 2016 voor zowel Nederland als België. Na het sluiten van de winactie neem ik z.s.m. contact op met de 3 winnaars voor hun adresgegevens. De pakketjes komen daarna spoedig hun kant uit!

Succes iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

539 Reacties

 1. 14 oktober 2019 / maandag, 14 oktober 2019

  Super toffe actie! Een powerbank is echt fantastisch. Zo blijf je 24/7 online!

 2. 1 november 2017 / woensdag, 1 november 2017

  Zo jammer dat ik te laat ben… Groet, Martine

 3. 22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Haai,

  Ik heb in juli voor mezelf voor mijn verjaardag een nieuwe telefoon gekocht, dit zelf was natuurlijk al een enorme uitgave. Toch lijkt het me ontzettend leuk om deze accessoires er ook bij te hebben. Met mijn nieuwe camera (eindelijk goede kwaliteit: hiervoor had ik een iphone 4) ben ik natuurlijk de afgelopen vakantie enorm aan het fotograferen geweest, maar wat lijkt het mij toch leuk om met die lenzen te spelen. En wat betreft de tracker, powerbank en tegoedbon, wie wordt daar nou niet blij van?

  Liefs,
  Didem

 4. Jaimy
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hallo Serena,
  Wat een leuke winactie! Ik zou ook nog graag mee willen doen op het laatste moment. Ik ben gek op foto’s maken. Natuurlijk om op instagram te zetten maar ik vindt het ook heel leuk om nog lekker ouderwets fotoalbums te maken.

  Liefs!

 5. Elianna
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Hi Serena,

  Ik doe heel graag mee met deze winactie, vooral vanwege de multi-lens set, die klinkt echt helemaal geweldig! Ik heb weliswaar geen Instagram maar ik houd wel heel erg van fotografie en ik zou het liefst een spiegelreflexcamera willen hebben, maar dat is te duur om zo maar even aan te schaffen.. Dus dan zou dit een heel leuk alternatief zijn :)
  En powerbank als lifesaver: helemaal mee eens! Powerbank die shiny is: tja dan moet ik hem natuurlijk hebben…
  Ik weet niet of ik echt veel met de Activity tracker zou doen, maar dat is dan een leuk cadeautje om weg te geven, ook helemaal prima want ik vind cadeautjes geven nog leuker dan cadeautjes krijgen!

  Liefs

 6. Irem
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ik doe ook graag mee aan deze winactie! Ik heb een hele leuke telefoon, maar mijn batterij gaat met mijn 4 uur reizen naar school wel erg snel leeg. Verder vind ik dit gewoon echt super toffe accessoires, als student heb ik geen geld voor dit soort dingen helaas *huilt*

 7. Annelies
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Ik doe op de valreep ook nog graag mee. Met name voor de Activity tracker. Ben er heel benieuwd naar! Ben hard bezig mijn zwangerschapskilo’s kwijt te raken en alle hulp is welkom. Ook heb ik altijd al eens willen weten hoe ik slaap. Het voelt namelijk altijd als te weinig! De 6 in 1 lens komt mooi van pas als ik foto’s maak van m’n zoontje! En de powerbank zou ook geen overbodige luxe zijn. Ik red het nooit lang met een volle batterij.

 8. Juul
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Wat een ontzettend leuke winactie is dit!
  Dit pakket zou ik heeel graag winnen omdat het denk ik goed van pas zal komen bij mijn plannen voor het komende studiejaar! Ik ga een half jaar studeren in Bologna, Italië, en deze tools zal ik daar vast heel goed kunnen gebruiken! Ik houd namelijk heel erg van fotograferen met m’n phone, en het lijkt me gaaf om deze speciale lenzen tijdens mijn reis te gebruiken! Daarbij is zo’n prachtige powerbank natuurlijk ook niet overbodig! :) En wie weet helpt de activity tracker me wel om ervoor te zorgen dat ik niet helemaal dichtgroei tijdens mijn tijd in Italië (lees: ijsjes, pizza, pasta etc…), haha!

  Ik hoop op goed nieuws! Ciao!

  P.S. Als ik daar ben ga ik zeker ook een bezoek brengen aan Venetië en Burano! Ben super enthousiast over je artikel op Travellab!

 9. Juul
  22 augustus 2016 / maandag, 22 augustus 2016

  Lieve Serena,

  Ik zou deze winactie supergraag willen winnen!
  Om eerlijk te zijn heb ik geen super sterk verhaal waarom je mij zou moeten kiezen, het lijkt me gewoon ontzettend leuk om een keer mee te doen.
  Ik zou de powerbank geven aan mijn beste vriendin. Haar telefoon gaat namelijk snel leeg en aangezien ik een jaar in het buitenland ga studeren zou ik hem aan haar geven zodat we altijd kunnen skypen en contact kunnen houden. Sinds we beiden niet altijd thuis zullen zitten bij een laptop.

  De activity tracker zou ik zelf gebruiken, omdat de plek waar ik ga wonen 10 minuutjes van de bergen afligt en daar dus vaak zal wandelen om het uitzicht over de stad te bekijken. Daarnaast kan ik nu eindelijk op de fiets naar mijn uni/school, iets wat ik nooit heb gekund.

  De lens zou ik ook zelf gebruiken. Mijn neefje had er eentje die hij aan mij wilde geven, maar hij kon hem destijds zelf beter gebruiken voor zijn skateboard filmpjes. Ik wilde er nog eentje gaan kopen, maar hij zit inclusief in deze winactie!

  Ik ben ook al bekend met smartphonehoesjes.nl ik bestel daar zelf mn screenprotectors. Die hoog tijd aan vervanging nodig is net als mijn hoesje. En mocht er nog wat overblijven of niet dan zou ik ook gelijk sowieso een nieuw hoesje kopem voor mijn lieve vriend waarvan ik het hoesje (met telefoon) per ongeluk heb laten vallen. Oeps. In ieder geval een leuk cadeautje voor ik wegga die ik stiekem in zijn kamer kan verstoppen hahaha.

  Ben al jaren een trouwe beautylab bezoeker, keep up the good work. De kwaliteit van je site en filmpjes springen echt boven de rest uit, echt heel nice en waar je zeker trots op mag zijn!

  Liefs

 10. Jawhara
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  ik zou dit pakket voor mijn moeder willen winnen we hebben haar net een nieuwe telefoon gekocht dus dit is een leuke extra en kan ze gelijk een mooi hoesje uitkiezen! xoxo

 11. Amber
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe mee aan deze actie omdat ik altijd zo ontzettend baal als ik geen fish eye, wide angle en macro lens foto kan maken door het gebrek aan zulke lenzen en omdat mijn batterij van mijn telefoon altijd leeg is PLUS daarnaast heb ik altijd al willen weten hoeveel calorieën ik verbrand als ik sport (aka pokemon vangen) maar stiekem ook als ik slaap…dus daar zal activity tracker mij ook wel bij helpen. Kortom.. KIES MIJ :D

 12. Sabrina
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe mee! De lens lijkt me fijn, ik ben niet zo goed in foto’s maken. Dit kan wel helpen!
  De tracker is ook ideaal, zeker na de vakantie kilo’s :)
  Een powerbank is super handig. Helaas geeft de mijne niet zo veel vermogen

 13. Merel
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Hi Serena,
  Ik doe zeker mee met deze leuke winactie. Naast dat ik ook echt gek ben op mijn iPhone, ben ik ook gek op het maken van foto’s. Regelmatig moet ik er een aantal verwijderen omdat mn telefoon bomvol zit met opslagruimte van foto’s. Een activity tracker lijkt mij ook wel ontzettend fijn. Zeker nu school weer begint is het tijd om weer de gezondere leefstijl op te pakken. De powerbank? Buiten dat deze echt prachtig is gaat mijn telefoon ook redelijk snel leeg, dat komt in mijn geval niet door pokemon maar doordat mijn Snapchat overuren draait. En Ohmy, 20 euro shop tegoed zou ook zeker van pas komen. Mijn telefoon is echt toe aan een nieuw hoesje. Na dit kleine verhaaltje kun je denk ik wel vaststellen dat ik net zoals jij Serena, verknocht ben aan mijn telefoon. Anyway, leuk dat je niet alleen over beauty schrijft, tof om te zien dat er dus ook andere onderwerpen aan bod komen. Good luck everyone <3

 14. Catlady
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe ook mee!
  Zo’n activity tracker lijkt me echt superfijn! Ik moet goed mijn slaappatronen bijhouden en genoeg beweging krijgen om ivm chronische migraine. Ik gebruik nu een app die slaap bijhoudt maar die werkt alleen op activiteit van mijn telefoon en dat gaat helaas nog vaak mis.. Dan duwt een van mijn katten bijvoorbeeld ‘s nachts mijn telefoon van mijn nachtkastje waardoor ik ‘s ochtends een hele gekke meting krijg :P
  De multi-lens set zou ik natuurlijk gebruiken om nog mooiere foto’s te kunnen maken van mijn katten :3
  En een powerbank is met al dat pogo-en ook echt altijd welkom. Ik heb er gelukkig al eentje (althans hij is van mijn vriend maar we gebruiken hem samen) maar die heeft niet zo’n hele hoge capaciteit dus als we samen een hele dag erop uit gaan houdt die powerbank het helaas niet altijd vol. Dus een extra (eigen!) powerbank die er ook nog eens super fashionable uitziet zou me heel blij maken :D
  xx

 15. Willianne Schenk
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Grappig! dit pakket lijkt mijn leven tegenwoordig wel! Nou ja mijn bij bezigheden dan:-)
  Ben net 4 maanden geleden bevallen dus mag graag fotos nemen van mn kleine knulletje. Maar ook van andere leuke dingen doe ik dit met plezier.

  Ook ben ik weer sinds 2 weken rustig aan begonnen met sporten en mijn slaapkwaliteit ben ik ook wel nieuwsgierig naar, want moet er toch paar keer uit per nacht om er weer een speentje in te doen.

  Samen met mijn 8 jarige zoontje speel ik graag pokemon onder het wandelen, dus daar zouden mijn zoontje en ik allebei heel blij mee zijn:D

 16. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  zeer welkom!
  love mooie foto’s
  mijn dochter en zoon zullen er vast ook gebruik van maken.’
  Zou dit graag uitproberen.
  Leuke winactie!

 17. Eline
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Jaaa, leuk! Volgende maand rondreizen in Amerika. Met de lens zou ik de mooiste foto’s maken, de activity tracker kan bijhouden hoeveel kilometer ik hardloop op Venice Beach en omdat er vast en zeker in LA heel veel unieke Pokemon zijn, komt die powerbank ook best van pas… ;-)

 18. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe mee!! Ik houd ontzettend van fotografie en heb net een nieuwe mobiel en kan nog wel een gaaf hoesje gebruiken. Ik ben al een tijdje druk bezig met fitter worden en gezonder leven, maar ik vind het toch wel lastig af en toe. Ik ben heel benieuwd of die activity tracker dan zou helpen.
  xx Lotte

  • 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

   Oh en de powerbank zou heeel goed van pas komen, omdat ik straks met mijn opleiding op kamp ga en we geen elektriciteit hebben.. Ik kan mijn mobiel dus niet opladen…

 19. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  De een gaat ‘s nachts feesten,de ander kijkt een spetterende film en ik…? Ik laad mijn iPhone op! Ik denk dat als ik geen telefoon zou hebben,ik elke dag 4 uur langer zou slapen. Dit cadeau zou een fantastische aanwinst zijn. Op naar online shoppen,prachtige foto’s en natuurlijk extra slaap! Tevens goed voor de gezondheid,Serena…:)

 20. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe mee omdat de powerbank super handig is voor de lange dagen school en dagjes weg, ook de tegoedbon kan ik wel gebruiken voor een nieuw hoesje.. X

 21. Yrsa
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Super toffe winactie Serena! Waarom ik meedoe? Omdat dit super toffe accessoires zijn! Dit lenzen, zo tof! En de powerband, zo handig! Vooral omdat ik nu langer in de bus zal zitten (dat betekent meer en langer muziek luisteren) betekent dus sneller een lege batterij :( maar met de powerbank is dit natuurlijk geen probleem meer! En dan nog dat shoptegoed!Mijn mobiel heeft nodig een ander hoesje nodig dus dat zou erg goed van pas komen.

  Xxx Yrsa

 22. Naomi
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Super leuke winactie!! Smartphonehoesjes.nl heeft inderdaad super leuke producten! En omdat ik vorige keer met moeite een hoesje heb kunnen kiezen uit al die leuke varianten doe ik graag mee zodat ik er nog eentje kan uitkiezen! Ook de sportaccessoire lijkt me super handig, zo ga ik misschien eindelijk weer eens beginnen met meer sporten en gezonder eten! En de powerbank komt natuurlijkaltijd van pas!!

  Xx naomi

 23. Roxanne
  21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Waarom?

  Guuurl, I need me a Charmander! Powerbank = life. En dan kan ik de activity tracker gebruiken om mijn excuus te staven dat ik maar gewoon even een wandelingetje was gaan doen. Gotta hatch ’em all, weet je wel? #PokéMom

  (En omdat dit gewoon een hele leuke winactie is. Ik heb al een leuk Glow in the Dark Marmeren hoesje gespot!)

 24. 21 augustus 2016 / zondag, 21 augustus 2016

  Ik doe mee omdat ik je moeder zo leuk vind…
  Ben zelf moeder van een dochter van 24.

  Die reacties van haar op jou (in de vibrator foundation)
  zijn zo reëel eerlijk en uit haar hart en niet gespeeld.

  Ze onderkent dat bij het ouder worden het nu eenmaal zo is dat alles wat meer gaat hangen…maar laat zich niet uit het veld slaan en ziet er prachtig uit.
  Zelf ben ik van haar leeftijd (50+)en wil graag ook nog bij blijven. Lijkt me een uitgelezen kans om mee te dingen naar de Smartphone Gadgets.

  Zo kan ik mijn dochter nog eens laten zien dat ik mijn best doe om jong en ‘bij’ te blijven.

  Succes met je LAB!

 25. M
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Oeh gave winiactie! Ik zou graag mee willen doen, een powerbank is altijd handig en de activity tracker lijkt me ook interessant voor mijn dagelijkse bezigheden en tijdens het sporten. En ook de lens set klinkt handig voor het maken van mooie goede foto’s!

 26. Charline
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Hey, ik doe mee ;p
  Het lijkt zo leuk om eens wat accessoires te hebben voor mijn Iphone. Ik heb zelf geen leuke hoesjes :( Heb een iphone5C en de winkels in mijn buurt verkopen geen hoesjes voor deze. Heb er ook nog nooit online besteld, als er iemand tips heeft ;) altijd welkom

 27. Evelien
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Yeeeeah ik doe mee! Leuk! Super welkom dit pakket!! Wordt altijd kriebelig als mijn iPhone leeg loopt in de loop van de dag en ik mijn zoveelste oplader weer ergens anders heb laten liggen en dus niet bij me heb! Daarnaast is mijn slaapritme zo belabberd dat ik dit wel eens graag zou willen meten! Ben ook sinds kort weer aan het sporten geslagen..ben totaaaaaal geen sporter maja we moeten toch hè! Kan ik meteen alles stap voor stap insta proof bijhouden zoals alle sport goeroes doen ;)

 28. Roxane
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Ik heb net een nieuwe telefoon dus deze accesoires zouden heel goedvan pas kunnen komen! Zeker de multi lens lijkt me wat omdat ik nu betere foto’s kan maken en ik veel instagramfoto’s wil kunnen maken :) en de powerbank is heel handig voor als ik op pokemonjacht ga! Ik doe dus zeker mee aan deze winactie!

 29. b te boekhorst
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Dat is niet niks!! Mijn hoesje heeft er geen zin meer in en eigenlijk ben ik het wel met hem eens. Wat mij betreft mag hij van zijn welverdiende rust gaan genieten. Ook een beetje extra powerrr kan de telefoon wel gebruiken, temeer hij het dadelijk zwaar krijgt tijdens een lange reis. En mocht je nog niet overtuigd zijn: het is gewoon een superleuke actie.

 30. anne
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Leuk! Ik doe mee

  Kan wel een powerbank gebruiken om te pokemonne!!!

 31. Carlijn Raatsie
  20 augustus 2016 / zaterdag, 20 augustus 2016

  Oeh ik doe zeker mee!
  Als bijna afgestudeerd media student reis ik wekelijk lang met de trein. Voorheen van Den Helder naar Enschede, nu door de verhuizing met mijn vriend van Den Helder naar Harderwijk en terug. Echter overleeft de batterij van mijn telefoon de reis doorgaans niet door mijn social media, fotografie en pokemon verslaving.

  Daarnaast heeft het tracken van mijn calorieën inname mij super goed geholpen bij het afvallen, een activity tracker waar alles in samen komt zou perfect zijn om die laatste kilo’s er nog af te krijgen :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *