The Mortal Instruments: City of Bones (+ winactie)

Zoals jullie misschien weten ben ik een ware filmliefhebber en vooral stoere actiefilms met een touch of fantasy kunnen mij zeker bekoren. Gooi er wat magie, toffe creatures en een motherload of goede special effects in en Serena is een gelukkig mens. Toen ik van de week naar het IMAX theater ging in Den Haag zag ik een grote poster van een nieuwe film genaamd The Mortal Instruments: City of Bones. Je begrijpt dat ik daar meer over wilde weten!

MortalInstruments(The)70x100Poster-300The Mortal Instruments: City of Bones is gebaseerd op het eerste deel van de succesvolle zesdelige boekenreeks van Cassandra Clare. De film gaat over het meisje Clary Fray (Lily Collins), een doodgewoon meisje uit New York. Tijdens een avondje clubben is ze getuige van een moord die gepleegd wordt door een groep jongeren. Tot haar grote frustratie lijkt zij de enige te zijn die het ziet.

De jongeren die de moord gepleegd hebben, blijken schaduwjagers te zijn; strijders die hun leven geven in de strijd tegen demonen. Clary komt er al snel achter waarom zij de enige is die de schaduwjagers kan zien; ze blijkt één van hen te zijn… Terwijl Clary steeds meer over zichzelf en haar verleden ontdekt, stapt ze de wereld van de schaduwjagers binnen; een magische, maar gevaarlijke wereld, waarin Clary zonder het te weten, een zeer belangrijke rol blijkt te hebben.

Jace (Jamie Campbell Bower) en Clary (Lily Collins) gaan er vandoor op een motor - The Mortal InstrumentsDeze spannende fantasyfilm gaat op 22 augustus wereldwijd in premiere, maar via Beautylab maak jij kans om de film al een paar dagen eerder te bekijken samen met mij en 30 andere Beautylabbers! Van filmdistributeur Entertainment One Benelux mag ik jullie namelijk uitnodigen voor een exclusieve movie preview in hun VIP bioscoop in Hilversum. Het wordt een feestelijke avond met lekkere hapjes en drankjes, maar nog leuker is het om elkaar te ontmoeten en samen met andere liefhebbers van fantasyfilms te kijken naar The Mortal Instruments: City of Bones!

Waar? VIP Bioscoop van Entertainment One Benelux (adres Bergweg 46, Hilversum)
Wanneer? 20 augustus 2013
Hoe laat? 18:30u, de film begint om 19:00u
Wie? 30 Beautylabbers die de film graag met mij willen bekijken en die helemaal weg zijn van fantasyfilms en -boeken

De film duurt ongeveer 2 uur zodat je erna nog voldoende tijd hebt om je bus of trein te pakken naar huis. De locatie Bergweg 46 is gemakkelijk bereikbaar via het OV (vanaf Hilversum station zo’n 10 minuten met de bus, die vlakbij stopt).

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen? Kijk dan vooral hieronder alvast de trailer:

Oeeewww, who’s excited? I know I am!

Als jij op 20 augustus 2013 om 18:30u nog niets te doen hebt, en je hebt zin om samen met mij en 30 andere Beautylabbers naar de exclusieve voorpremière van The Mortal Instruments: City of Bones te gaan, laat hieronder dan een comment achter om te laten weten dat je meedoet aan deze winactie. Vertel er ook even bij waarom ik JOU gelukkig zou maken met een kaartje! Op 10 augustus zal ik de gelukkige winnaars een mailtje sturen, zodat je ruim op tijd weet of je de 20e moet vrijhouden of niet.

Succes iedereen! Ik hoop jullie te zien op 20 augustus. Ik kan niet wachten om deze film samen met jullie te bekijken.

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

135 Reacties

 1. Caitlin W
  7 augustus 2013 / woensdag, 7 augustus 2013

  Ik doe heel graag mee met de winactie omdat ik alle boeken heb grlezen en ik niet kan wachten hoe dit geweldige boek is omgetoverd tot een echte goede film! En ik wil natuurlijk ookk wel graag Jamie Bower zien :) (de cast is brw ook geweldig gekozen!)

  Xx

 2. Iris
  7 augustus 2013 / woensdag, 7 augustus 2013

  Ik had hem al op mijn ”This is what I want to see” lijstje gezet.
  Een rede dat ik mee wil. het lijkt me gewoon een toffe film en ik krijg ook nog eens de kans jou een keertje te ontmoeten :)

 3. fardowsa
  6 augustus 2013 / dinsdag, 6 augustus 2013

  Hey Serena,

  Het lijkt me echt super tof om mee te gaan, vooral omdat ik echt een film mens ben. Ik hou er van om altijd naar de film te gaan vooral naar een voorpremiere en met jou erbij maakt het er nog extra speciaal.

  Groetjes, Fardowsa

 4. Yasmine
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  Whaaa supercool! Deze ga ik sws checke! Hihi maar ik wil wel meedoen, omdat ik echt van dit genre hou! Vampire Diaries, Supernatural, Ghostwhisperer, Medium, al dit soort films, I love them!!

 5. Merel
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  Ik wil ontzettend graag winenn!
  Ik hou ontzettend van lezen al vanaf dat ik kan lezen. Ik hou van het gevoel om mezelf te verliezen in een boek en een ander persoon te worden,, het is lastig om uit te leggen maar met dit boek had ik dat zo erg dat toen ik het laatste hoofdstuk las ik zelf een beetje moest bjjkomen alsof ik zelf alle belevenissen had meegemaakt… miss is dit heel cliche ofso maar ik hoop dat ik dit win want ik hou van lezen en voorlan van djt boekk
  Wahahah sorry dat dit misschien wanhopig lijkt maar ik hoop dat degene die dit leest een beetje snapt!!

  Xx wanhopig raarmeisje dat leest

 6. lina
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  jaaaaaaaaaaaaah!! ik doe supergraag mee! ik ben een echte fangirl dus ik zit al maanden op het puntje van mijn stoel te wachten voor deze film!! ik zou ZO graag meegaan!! xx

 7. Elske
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  Het lijkt me echt super leuk om met jou naar de premiere te gaan! Ik heb vrijwel alle boeken van Cassandra Clare gelezen en ik zie dus echt super uit naar deze film. De trailer lijkt fantastisch en geeft nu al een goed beeld van het boek neer, waardoor ik er nog meer zin in krijg. Daarnaast krijg je dan natuurlijk de kans om jou en andere beautyliefhebbers te ontmoeten wat altijd leuk is! :)

  Mocht je haar boeken nog willen lezen, dan is vooral The Infernal Devices serie een aanrader!

 8. Sanne Molenaar
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  Wauw hier zou ik echt dolgraag bij willen zijn!! Ik heb alle boeken uit de serie gelezen en ben zowiezo helemaal gek van alle soorten fantasy, boeken en films! Ik woon 20 minuutjes rijden van Hilversum af dus het komt ook nog eens heel gelegen :D Zou het echt geweldig vinden als ik zou winnen :D

 9. Nonany
  5 augustus 2013 / maandag, 5 augustus 2013

  oooh ik doe zeker mee! Wat een geweldige winactie. Ik heb alle twillight boeken gelezen, en de films gezien. En op het moment zit ik in spanning te wachten op de 2de Hunger Games film, maar ook The Host vond ik GE-WEL-DIG!!! De boeken van deze serie heb ik (nog) niet gelezen, maar de film lijkt me echt helemaal geweldig! En daarnaast is Jamie Cambell Bower een geweldige acteur! Als je de serie Camelot nog niet gekeken hebt, ZEKER DOEN:D en daarnaast speelt Jonathan Rhys Meyers (The Tudors, mooiste serie ooit gemaakt naar mijn mening) erin mee! Voor mij is dit dus een MUSTsee:D en daarnaast lijkt het me helemaal geweldig om samen met jou en een hele hoop beautylabbers deze film te kijken:)

 10. Denise
  4 augustus 2013 / zondag, 4 augustus 2013

  WHAAAAA ik ben zo benieuwd naar de film ik heb zelf de eerst 4 boeken gelezen en ik kan ze zeker aanraden!!!

 11. Christel
  4 augustus 2013 / zondag, 4 augustus 2013

  Hey, dat boek ben ik nu aan het lezen, super tof! De film lijkt me ook echt heel gaaf, dus ik doe graag mee :D

 12. Leya
  4 augustus 2013 / zondag, 4 augustus 2013

  Hoi, ik heb zo’n 3 jaar terug het eerste deel (City of Bones) van de Mortal Instruments gelezen. Heel erg leuk, ik was meteen verslaafd. Ondertussen heb ik al alle delen die uit zijn gelezen en wacht nu vol spanning op deel 6. Ik ben nu bezig met deel 2 van The Infernal Devices. Die serie heeft dezelfde genre (shadowhunters etc.) maar speelt zich af in Victoriaans London. Dus ook erg leuk. Ik ben benieuwd of de film net zo goed is als het boek. Dus het lijkt me erg leuk om samen met andere ‘fans’ de film te zien.

 13. Lisa
  4 augustus 2013 / zondag, 4 augustus 2013

  Hoi Serena, ik doe graag mee met de winactie, ik ben fan van de boeken dus de film zou ik ook heel graag willen zien :D En niet in de laatste plaats om Jamie :p Ik houd heel erg van films in het fantasy-genre (young adult) en was dan ook heel blij dat deze verfilmd werd. Ben toch altijd benieuwd hoeveel ik herken uit de boeken en of ik uiteindelijk het boek of de film leuker vind :p Ik hoop dat ik win en mee mag!

 14. anouk
  3 augustus 2013 / zaterdag, 3 augustus 2013

  ik wil súúúper graag mee doen omdat ik de boeken echt super leuk vind en omdat ik elke keer dat ik er iets over zie helemaal gek word :-)

  X

 15. Eline
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  Ik heb de eerste 3 boeken gelezen e ben nu bezig met de 3e en ik weet het nu. Ik ben enthousiast!!
  Dus ik doe mee! :)

 16. Elza
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  OMG dat lijkt mij zoo een geweldige film!! als ik niet win ga ik zowiezo zelf naar de bios omdat ik alleen al door de trailer te zien ik zin krijg om hem te gaan kijken!! ik hoop dat ik hem met jou en allemaal andere leuke beautylabbers mag gaan zien!!
  Groetjes, Elza

 17. lizzie
  2 augustus 2013 / vrijdag, 2 augustus 2013

  hoi, ik zou heel erg graag een kaartje willen.
  ik heb het boek al uitgelezen en ben begonnen aan het tweede boek.
  daarom lijkt het me super leuk om die film te zien.
  ik ben zo benieuwd hoe de film is.
  xx

 18. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Oh, ik zou echt onwijs graag mee willen! Ik kon namelijk al niet wachten tot 22 augustus.. Eerder zou nog mooier zijn :D Ik zou echt ontzettend graag mee willen, want ik ben echt gek op de boeken van Cassandra Clare :) Naast natuurlijk de Mortal Instruments raad ik iedereen de serie ‘ The Infernal Devices’ dan ook erg aan!! De humor van de schrijfster is echt geweldig, en ik ben heel erg benieuwd of ze dit ook in de film hebben weten te verwerken.. Of Jace z’n eendenangst ook genoemd wordt bijvoorbeeld :’) Sowieso ben ik erg benieuwd naar alle acteurs, of ze een beetje voldoen aan mijn beeld van de personages in de boeken. Ahhh ik hoop echt dat ik mee mag, ik ben er echt voor bereid om vanuit Groningen te komen haha. Lijkt me heel gezellig :) En anders ben ik heel erg benieuwd naar je review!

 19. Venish
  1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Ik doe graag mee , lijkt me een super film :)

 20. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Wauw, wat een leuke winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik helemaal fan ben van dit genre films. Stoer, met een tikje fantasy, dat past helemaal bij mij! Normaal lees ik altijd de boeken vóór de film, maar het lijkt me nu ook wel eens leuk om ze ná de film te lezen. En omdat ik niet kan wachten om met deze serie te beginnen wil ik de film zo snel mogelijk zien! En dit is natuurlijk de perfecte kans daarvoor ;) En het lijkt me heel gezellig om jou en de andere beautylabbers te ontmoeten!

 21. Hakima
  1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Dat zou me echt gezellig lijken. Ik kan!

 22. Anita te Gussinklo
  1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Wat een leuke actie, helaas kan ik die dag niet.
  Had voor mij lekker dichtbij geweest.

 23. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Wauwww die trailer omg zoooo geweldig. Ik heb hem vijf keer gekeken net. Waarom ik er gelukkig van zou worden is omdat dit echt super mega awesome geweldig fantastisch is. Wie zou hier nou niet gelukkig van worden. Ik doe in ieder geval mee met de winactie. Aaaaaaaah Xx

 24. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Dat zou ik erg tof vinden, maar ik heb hiervan al een winactie gewonnen. Dus ik kom ook gezellig daarheen haha! Tot dan! :)

 25. Clio
  1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag naar de voorvertoning komen als afsluiter van mijn vakantie. 20 augustus is namelijk mijn laatste vakantiedag voordat ik weer volop ga werken bij mijn bijbaan. Ik volg veel series die in hetzelfde genre vallen als The Mortal Instruments, zoals The Vampire Diaries, True Blood, Supernatural, etc. Aangezien ik op 20 augustus samen met een vriendin mijn vakantie afsluit zou het super zijn als we samen mochten komen :)

 26. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Wat een gave film!!! <3 Ik doe niet mee, want ik kan dan niet, maar ik ga deze film zeker in de bios kijken of later nog een keer!!

  De moeder van het meisje is trouwens de moeder van The Original Vampires van The Vampire Diaries :) (serie)

  • 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

   Nee, dat heb je fout ;) Het is Lena Headey die Jocelyn speelt, zij is Cersei Lannisters uit Game Of Thrones :) Alice Evans speels Esther Mikaelson in The Vampire Diaries ;)

 27. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  Hoi Serena,

  Wat leuke winactie!

  Ik had nog nooit over deze film gehoord, ik hou wel van de fantasy genre met demonen.
  Ik doe dus graag mee aan de winactie lijkt me heel gezellig!

  liefs,x

 28. 1 augustus 2013 / donderdag, 1 augustus 2013

  I love fantasy gecombineerd met actie en romance! Twilight, Warm Bodies, Beauty & the Beast, Supernatural, Vampire diaries etc, etc.. ik volg en lees het allemaal! Ik heb de trailer al 10x gezien en lijkt me een superrrgave film! Daarom doe ik mee! Lees elke dag je blog, want ben natuurlijk ook onwijs gek op beauty(= Wil jou echt een keer ontmoeten. je ziet er altijd zo mooi uit(= XO uit Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *