The Battle #5 wie en wat?

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Wie oh wie is deze keer aan de beurt om het tegen me op te nemen in The Battle? En wat is het thema? In bovenstaande video kies is totally random een nieuwe kandidaat en een nieuw thema. Spannend! Ik zie op dat moment ook voor het eerst tegen wie ik ga battelen en wat het thema wordt. Klik even verder voor verdere details van de Battle.

Het thema is MUGSHOT en ik battle dit keer tegen PRETTY IN PINK (Astrid). We hebben een primeurtje want dit is de eerste Belg die het tegen me gaat opnemen in The Battle!
Vanaf nu hebben beide kandidaten een week de tijd om een look te creeren die bij het thema past. Volgende week, op woensdagmiddag (14:30 uur) 16 februari, zullen de uiteindelijke looks te vinden zijn op zowel mijn site als de site van de kandidaat. We zullen ook naar elkaar linken. Het is de bedoeling dat we een video tutorial maken met begeleidend een full face foto en enkele detail foto’s.
Ik ben heel benieuwd hoe kandidaat #5 de look gaat maken. Ik heb alvast wat ideetjes, hehehe!
Wees zo creatief, origineel en hysterisch mogelijk! Een draagbare look is natuurlijk ook erg leuk en nuttig, maar de Battle gaat er juist om dat we onze grenzen verleggen en gewoon lekker lol hebben met make-up.
Good luck! En kom volgende week zeker weer even terug om de resultaten te zien.
Nieuwe kandidaten kunnen zich nog even niet aanmelden, ik wil eerst met deze kandidaten battelen!
Until next time,
Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *