Summer wish list 2017

Hoewel ik flink aan het opruimen ben geslagen en eigenlijk heb besloten om niet buitensporig te gaan shoppen, zijn er toch een aantal items die ik ontzettend loop te eyeballen. Make-up, vrolijke strandlakens, een nieuw luxueus parfum (die je voor een prikkie zelf maakt), een prachtige bomber (die ook perfect is als zomerjasje) en een nieuwe designer bag. Wat staat er zoal op mijn Summer Wish List 2017?

Anastasia Beverly Hills Aurora Glow Kit


Een paar dagen geleden kreeg ik de Beautylish nieuwsbrief in mijn inbox waarin een foto stond van de prachtige, nieuwe Glow Kit van Anastasia. Hun nieuwste pareltje heet Aurora, een kit bestaande uit maar liefst 6 highlighters voor de creatieve beautyliefhebbers onder ons. Ik zeg creatief, want een lichtblauwe en lila highlighter is natuurlijk niet héél gangbaar en is dus ook niet voor iedereen weggelegd. Maar, ik wil ’em! Ik wil ’em, ik wil ’em, ik wil ’em!

De holografisch-achtige buitenkant alleen al is schitterend om te zien. Ik krijg er spontaan mermaid vibes van! Ja, deze wil ik echt toevoegen aan mijn stash. In Nederland bijna verkrijgbaar, maar mocht je niet kunnen wachten dan kun je hem hier bestellen via de officiële UK webshop van Anastasia.

Huda Beauty Matte Liquid Lipsticks


Ik heb al een tijdje een oogje op de matte liquid lipsticks van Huda Beauty en ik heb gehoord dat ze best fijn zijn, dus ik wil heel graag een aantal kleurtjes toevoegen aan mijn stash. En goed nieuws,
via de UK webshop Cult Beauty kun je alle make-up van Huda Beauty shoppen, dus geen gedoe met de douane.

Ik vind het altijd lastig om lipsticks te bestellen via internet, want niet alle kleuren staan mij even mooi. Vooral nudes zijn tricky! Toch denk ik dat ik mijn keuze heb gemaakt en ik zit eraan te denken om Icon, Trendsetter en Gossip Gurl te bestellen. Wat is jullie ervaring met de liquid lipsticks van Huda Beauty? En denken jullie dat deze kleuren mij zullen staan?

Watermeloen strandlaken

Ze zijn ALL OVER ALIEXPRESS, dus heel origineel ga ik er waarschijnlijk niet mee zijn deze zomer, maar dat kan me niets schelen want ik vind deze strandlakens gewoon té leuk! Lekker groot, rond (dit lijkt me op de één of andere manier lekkerder liggen), ze zien eruit alsof ze gemaakt zijn van een dikke kwaliteit badstof én ze zijn lekker zomers en vrolijk! Volgens mij kun je hier ook echt hele leuke Instagramfoto’s mee schieten op het strand of bij het zwembad. Ik zie mezelf er al helemaal op liggen, haha!

Not a Perfume


Ik heb een tijdje terug een sample ontvangen van ‘Not a Perfume’, een geurtje afkomstig van het niche parfumhuis Juliette has a gun. Ik kende dit huis al omdat één van mijn lievelingsparfums, Miss Charming, door hen wordt gemaakt. Wow, ik schreef er in 2009 al een artikel over zie ik nu! Maar goed, pas 2 weken geleden ontdekte ik dus ook hun andere geur Not a Perfume. Ik was meteen verkocht! Het deed me heel erg denken aan Molecule 01 (die je gemakkelijk zelf maakt voor een prikkie, klik hier), maar dan anders. Iets warmer misschien, maar ook wat zwoeler en iets opvallender.

Ik uitzoeken wat voor geurnoten er in dit parfum zitten, blijkt het om slechts één ingrediënt te gaan: Cetalox, ook wel bekend als ambroxan. Dit maakt de geur dan bijna exact hetzelfde als Molecule 02, die naar verluid ook alleen uit ambroxan bestaat. Maar nu komt het leuke, je kunt dit parfum gewoon zelf maken door de pure grondstof ambroxan te bestellen en op te lossen in cosmetisch haarwater. Op deze manier vul jij voor minder dat een tientje een 100ml flacon met dit heerlijke parfum. Kijk, en zo bespaar je weer veel centjes uit die je kunt uitgeven aan een bomberjasje, om maar even iets te noemen.

Maison Scotch bomber


Ik zweer het je, en mijn zusjes kunnen het beamen, alles wat Rachel Barnes (@rocky_barnes op Instagram) draagt wil ik ook in mijn kledingkast hebben hangen. Werkelijk ALLES! Haar style is mijn style en mijn style is haar style. Het liefste wil ik ook haar kapsel kopiëren, maar ik ben bang dat mijn haar het niet aankan als ik het nog verder ontkleur, dus ik heb die wens overboord gegooid. Ben ik lichtelijk obsessed met Rocky Barnes? Misschien. Zou ik willen dat we beste vriendinnen waren zodat we samen naar alle coole festivals konden gaan? You betcha!

Tot die tijd moet ik het doen met het kopen van kleding die ‘Rocky approved’ is, zoals deze te gekke bomber van Maison Scotch. Hoe cool dat ze iets draagt van Nederlandse bodem! De bomber is niet goedkoop, maar hij is dubbelzijdig (dus hee, in feite heb je er 2 voor de prijs van 1!) en het is wel echt een mooitje hoor! Hij heeft een wat dikkere kwaliteit, mooie details en borduursels en ik vind zelfs de kleurencombinatie erg mooi (en dat zegt veel voor iemand die nooit groene kleding kiest). Ik moet deze gewoon in mijn kledingkast hebben hangen. Ik zoek namelijk al een tijdje naar een mooie bomber met een wat luxere uitstraling, dus deze is perfect!

Michael Kors Sloan Editor bag


De Sloan van Michael Kors is mijn allerliefste lievelingstasje! In 2013 bestelde ik een zwart exemplaar met gouden hardware en slangenprint (dit klinkt super ordinair, maar hij is echt leuk!) en ik ben er zo’n fan van! Het is niet alleen een handig formaatje, er past ook lekker veel in en de binnenkant is praktisch ingedeeld. Houd ik van. Praktische tassen met ritsen en vakken en dus genoeg ruimte om al mijn spulletjes in op te bergen. De Sloan kan ook nog eens lang (enkele ketting, cross body) en kort (dubbele ketting, over de schouder) gedragen worden dus je kunt lekker variëren. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, hier kun je mijn ode aan de Sloan bag nalezen, inclusief detailfoto’s van de binnenkant.

Op Sarenza spotte ik een aantal nieuwe Sloan varianten waaronder model Fawn, een blush-kleurige, lederen exemplaar. De kleur zit een beetje tussen nude en poederig roze in, supermooi! Lekker kleurrijk, fris en perfect te combineren met zomerse outfits. Ik heb veel wit kanten kleding, en deze tas staat daar volgens mij veel mooier bij dan mijn zwarte exemplaar. Het model ziet er overigens iets ‘steviger’ uit dan de tas die ik al heb, maar dat vind ik juist wel mooi. Oeeeehhhhh! Ik MOET deze gewoon hebben!


En dat was ’em alweer, mijn wish list voor de komende zomer. Ik heb eigenlijk ook niet zo veel te wensen, ik heb genoeg leuke zomerjurken en playsuits, ik heb genoeg zonnebrillen, ik kom bijna om in de beautyspullen en ik heb een aantal fantastische bikini’s van goede kwaliteit, dus die gaan nog jaren mee. Het plan is om dit jaar heel veel kleding op United Wardrobe te plaatsen, het overschot aan make-up te doneren aan het goede doel en wat interieur betreft zo veel mogelijk te minimaliseren.

Ik geef toe, ik ben materialistisch want ik houd van mooie spullen (maar heel eerlijk, wie niet?), maar de tijd dat ik met 3 grote tassen de Primark uitrolde is voorbij. Ik koop liever 1 of 2 kledingstukken waarvan ik 100% zeker weet dat ik er de komende jaren veel plezier aan zal beleven. Natuurlijk shop ik nog wel bij Primark, H&M, Zara, Bershka en online, maar ik shop echt niet meer zo vaak en al helemaal niet meer zo veel tegelijk. En dat bevalt me prima!

Wat staat er op jullie Summer Wish List?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

40 Reacties

 1. lieke
  4 juli 2017 / dinsdag, 4 juli 2017

  hudaliquids zijn zoooo fijn ! echt 1 van de beste liquids die ik heb ! icon en trendsetter zijn soweiso prachtig en gaan je sowiesooo staan! gossip girl ook denk ik ik heb ze alle 3 en ben er onwijs blij mee

 2. Sterre
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Die bomber is in de sale bij vandort mode in bilthoven !

  • Amber
   23 juni 2017 / vrijdag, 23 juni 2017

   Ook bij Anna van Toor in Houten !

 3. Merel
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Ik wou een watermeloen luchtbed. Nu wil ik ook een watermeloen strandlaken. Bedankt hè.

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   En nu wil ik ook een watermeloen luchtbed! :D

 4. Ilse
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Ik heb dat jasje door jou post besteld hihi
  Beetje in luff

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   Hij is awesome!! En nu ook Rocky Barnes volgen op Instagram, pffff, that girl makes me poor!

 5. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Allemaal leuke spulletjes. Vooral dat palette en die handdoek zijn tof!

  • Serena
   Auteur
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   WOOOOW! Jaloers! Deze is ook schitterend zeg, heel erg mooi en wat specialer zo met dat detail in het midden. Bevalt ‘ie goed?

 6. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Aurora heb ik toevallig al, die is echt prachtig! Ik ben het helemaal eens met je wishlist :P wil ook nog het nieuwe Morphe Jaclyn Hill palette, en wat uit de zomercollectie van Jeffree Star Cosmetics :D

 7. Myra van Dasler
  21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  De tas die jij wil is nu € 248,50 bij Fashionette. Goedkoper dan Sarenza. Ik heb er een keer een tas besteld. Werd prima geleverd in een stevige doos.

  • Joyce
   21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

   Jaaaaa fashionette is super! En als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je ook nog een bon van €20. Weet alleen niet of je die ook op sale kunt inleveren. Ik heb er een hele mooie zwarte Marc Jacobs tas gekocht.

 8. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Ah dat watermeloen strandlaken is zo leuk! :)

 9. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Wat een mooie summer wishlist! De tas en het highlighter palette zijn erg mooi :)

 10. 21 juni 2017 / woensdag, 21 juni 2017

  Ohh leuk!! Ik zou heel graag nog een Furla tasje willen. Het liefst mosterdgeel! Ik heb gelijk even gekeken naar Rachel Barnes. Wat een mooie meid en inderdaad leuke kleding!!

 11. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  oooh wat een mooi tasje! Doet me denken aan die Furla tasjes

 12. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  die MK tas is nu afgepreisd bij Sarenza, nu te koop voor 280 euro

 13. Marlien
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Die bomber heb ik vorige week online gekocht in de sale met €80 korting! Misschien is hij er nog in je maat? Succes!

  • Serena
   Auteur
   20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

   Ik heb hem ook besteld, er was alleen nog maat L. Nu wilde ik hem ook wat oversized hebben, maar ik hoop dat hij niet al te groot uitvalt. Whoohooooo!

 14. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Wat een mooie wishlist, veel toffe items. Die bomber is inderdaad te gek, wat een gaaf ding! Ook de MK tas vind ik super, daar ga ik misschien serieus wel voor kijken omdat ik graag een wat kleinere tas aan mijn collectie zou toevoegen.

 15. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Oh god ik word heel hebberig van jouw wishlist :’) Die handdoek staat nu mega hoog op mijn lijstje maar ik ga nooit naar het strand dus dat is ook maar raar ;)

  • Serena
   Auteur
   20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

   Ook leuk voor aan het zwembad, drapeer hem over je ligbedje heen, of voor in het park als je gaat picknicken of chillen!

 16. Renate
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Ik heb 4 kleuren van huda beauty and I love them! Ik heb ook 2 kleuren van anastasia (hoewel ik niet 100% zeker ben dat die echt zijn…) maar ik vind de formule van huda fijner. Ik heb heart breaker, een prachtige fel rode kleur die iedereen kan hebben. Material girl, een prachtige donker fuchsia roze/paarse kleur; echt mijn favoriet! Icon, een beetje donkere nude kleur die licht naar het bruin neigt; mijn favoriet als je toch iets op wilt hebben maar niet wilt knallen (ideaal voor mijn werk als caissière). Ik denk dat jij deze kleur goed kan hebben! Famous, een donker paarse kleur waar je van moet houden. Niet mijn favoriet maar ik draag hem af en toe. En showgirl is een roze kleur met metallic finish, echt totaal niet mijn ding haha! Maar ze zaten in een setje van 4 (behalve icon) dus die moest ik er persee bij doen.

  Wat ik wel vind is dat de full-size variant makkelijker aanbrengt omdat de applicator langer is. Verder blijven ze zitten als een huis en plakken ze niet. Echt een aanrader!

 17. Renee
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Groot rond stranslaken wit met roze flamingo’s (zag er heel leuk uit!) zag ik gister in het foldertje van de Aldi. Ik geloof dat het dan morgen in de winkel ligt.

 18. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Ik ben stiekem ook best wel materialistisch hoor, best wel erg haha. Alleen rol ik dus nog wel de Primark uit met een lading spullen, mocht het tijdperk komen dat ik meer te besteden heb zullen dit wel wat duurdere dingen worden, haha! Zo wil ik al best een tijd een Valentino schoudertas die ik tegenkwam op Zalando, zo mooi, maar bijna 100 euro.

 19. Britt
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Dat Anastasia palette is zo mooi!

 20. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Dat strandlaken is leuk, zeg! Ik heb momenteel geen échte wishlist, al maken sommige items in het verschiet me wel hebberig. Denk dan bv. aan dat nieuwe Urban Decay palette. O:-)

 21. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Die bomber, dayummmm! Wat een beauty! Ik wil ook! :)
  Ik heb besloten een beetje te besparen want ik kocht zooooveel bullshit!

 22. Varenka
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Op mijn wishlist staat op no. 1 zelf dicipline…..pfffftttt zoveel moois, maar nodig heb ik het natuurlijk niet.
  Meer ruimte om het netjes op te bergen staat dan ook meteen op no. 2

 23. Fje
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Sarenza… zucht … of ze leveren niet of je krijgt de verkeerde dingen binnen. Maar ja, dat maakt jou niet veel uit vanwege je priveleges. Zoek maar naar recensies over Sarenza.
  Ik heb een MK tas besteld en kreeg een heel ander model toegestuurd. Dit model vond ik op zich ook leuk en het was duurder, maar voor zo een webshop vond ik dit hartstikke slordig! Ik had zelfs geen retourbon erbij gekregen. Klantenservice is nooit bereikbaar als je belt. Lekker dan…

  • N
   20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

   Retourbiljet dien je zelf te printen, net zoals bijvoorbeeld bij bol.com?

  • Serena
   Auteur
   20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

   Echt vervelend zeg! Ik heb zelf nooit problemen gehad met Sarenza, alleen dat ze wel eens 1-2 dagen vertraging oplopen met hun bestelling, dus dan heb je het iets later in huis dan gebruikelijk.

 24. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Ik vind de lipsticks van Huda geweldig! Heb zelf 3 minisetjes (Brown, Pink en Red edition) en Trophy Wife fullsize (die zit ook nog eens in de Pink edition haha). Denk dat Trophy Wife mijn favo is. Je moet zelf ook even kijken naar de mini’s, want alle kleuren die je opnoemt heb ik volgens mij allemaal. Op mijn summer wishlist staat een lipstick en lipscrub van de Jeffree Star Zomer collectie, een KKW (nieuwe lijn van Kim Kardashian) Contour product en de nieuwe Urban Decay Naked Heat palette <3

 25. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Ik heb zelf 2 fullsize Huda Beauty lipsticks en de twee mini kits in Red en Pink. Trendsetter en Icon en Gossip Girl zitten in mijn collectie en ik moet zeggen: HAAL ZE! Ik heb een tijdje geleden een review geschreven over Trendsetter en Bombshell en ik kan je het zeker aanraden. Enige nadeel, of waar je aan moet wennen, is de geur van deze lipstick. Voor mij is het een beetje raar chemische vanille geur maar na een tijdje begin je eraan te wennen. De kleuren die Huda Beauty aanbied zijn echt geweldig! Ik heb zelf nu 10 lipsticks in bezit en ik wil nog steeds meer! De ABH palette is ook een beauty, maar die zal ik niet snel aanschaffen omdat ik nog tig highlighters heb liggen die nooit de pan zullen bereiken.

 26. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Die highlighter kit is prachtig, die holo-trend kan ik wel waarderen!!

 27. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Een mooie lijst heb je hoor! Die highlighter kit ziet er prachtig uit, ik ben nu wel heel erg benieuwd naar de swatches. Ook het tasje van Michael Kors is helemaal mijn smaak. Ga je er een outfit mee maken als je hem koopt? Lijkt me leuk om te zien hoe je hem combineert :).

 28. 20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Mooi lijstje!! Ik heb even geen wishlist, ben net verhuisd en koop maar even niks geks haha :p

 29. ldrc
  20 juni 2017 / dinsdag, 20 juni 2017

  Hoera, wat een fijne post en mooie nieuwe layout! Jaaa, die meloen!!! :D Hmm, een wish list is haast net zo leuk als echt iets hebben (of leuker misschien zelfs?). Ik wil ook al heel lang een mooie bomber, maar heb m nog niet gevonden. Tof dat je het ingrediënt weer hebt uitgeplozen van het parfum. Dat maakt jouw blog echt anders en bijzonder, you’ve got the beauty AND the brains! The honesty AND the courage! Ik ben niet zo’n reactie-poster, maar nu ik toch bezig ben: die nieuwe eyeliner… Girl!!! Super mooi. Lekker bezog! Fijne week & succes met alles wat je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *