Stylish kattenhuisje voor je interieur (en jij kunt ’em winnen!)

Een poosje terug postte ik een artikel met daarin tips voor mooie kattenhuisjes (lees ’em hier even na), maar kort daarna ontdekte ik kattenhuisjes die wellicht NOG mooier zijn. Hoog tijd voor een kleine update dus, en goed nieuws: ik heb meteen een GIVEAWAY voor jullie geregeld!


De designs van Kattenfort zijn werkelijk een lust voor het oog. Stijlvol, minimalistisch, strak, maar door de huisjesvorm toch ook wel weer heel gezellig en knus. De kattenhuisjes worden met de hand vervaardigd uit massief Russisch berkenhout. Dit is kwalitatief goed en stevig hout, dat je eventueel zou kunnen voorzien van een likje verf, lak of beits om het huisje nóg meer in je interieur te blenden.

In het huisje ligt een handgenaaid vilten chillmatje, met zorg en liefde in elkaar gezet door een dametje uit Groningen. Al met al een prachtig kattenhuisje dat mooi staat in elk interieur!


Creatief brein achter Kattenfort is ontwerper en groot kattenliefhebber Stefan. Trots eigenaar van twee prachtige, grijze Britse Kortharen ontdekte ook hij dat er maar weinig mooie kattenhuisjes te vinden zijn. Hij creëerde daarom zijn eigen kattenhuisje, bedacht dat dit wel eens een gat in de markt kon zijn (en dat is het!) en startte Kattenfort.

Hij zaagt en zet de kattenhuisjes zelf in elkaar en komt de grotere huisjes hoogstpersoonlijk afleveren bij jou thuis. Stefan maakt ook veel kattenhuisjes op maat, dus als je bepaalde wensen of ideeën hebt dan denkt hij graag met je mee!


Van Stefan heb ik een slaaphuisje gekregen, het kleinste kattenhuisje uit zijn assortiment. Zoals jullie misschien weten staat ons huis al vrij vol met allerlei slaapplekjes voor Clarence en Coco dus ik had HELAAS geen plek voor een kattenfort, maar voor een slaaphuisje maakte ik graag een plekje vrij!

Het slaaphuisje heeft de volgende afmetingen; 40 cm breed x 57 cm hoog x 44 cm diep. Het is een lekker compact huisje die je gemakkelijk kwijt kunt in je interieur, ook als je wat kleiner woont. En toch is het huisje groot genoeg voor mijn dikke Clarence, of wat grotere katten zoals Maine Coons of Noorse Boskatten. Er is genoeg ruimte om opgerold in te slapen of in te zitten.

Meestal is Coco degene die alles confiskeert hier in huis, maar dit keer dacht Clarence ‘nu is het mijn beurt!’. Hij is dan ook niet weg te slaan uit zijn slaaphuisje. ‘s Ochtends als ik naar beneden kom ligt hij er heerlijk in te soezen en komt hij er alleen even uit voor wat kopjes en knuffels. Daarna kruipt hij weer terug in zijn schuilplekje om verder te slapen. Hij ligt er lekker verscholen, maar omdat beide kanten open zijn (ik heb hem niet tegen een muur geplaatst) kan hij toch alles goed in de gaten houden. Ik heb het idee dat hij dat heel prettig vindt.

GIVEAWAY | Kattenfort Slaaphuisje t.w.v. €89,-

En dan nu goed nieuws voor ALL YOU CRAZY CAT LADIES OUT THERE! Van Stefan mag ik een slaaphuisje verloten onder mijn lieve lezeressen. Wil je kans maken op dit prachtige, handgemaakte kattenhuisje (t.w.v. €89,-) dan moet je het volgende doen;

1. volg @kattenfort en @serenaverbon op Instagram
2. laat hieronder een comment achter waarin je iets leuks vertelt over je kat(ten)
3. meedoen kan t/m 27 december 2017, over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd

Veel geluk met meedoen en wie weet slaapt jouw poezebeest in het nieuwe jaar in een nieuw, stijlvol huisje!


Mocht je niet willen wachten op de uitslag van de winactie, bekijk dan hier de Kattenfort collectie op de kattenfort.nl website. Stefan maakt ook veel kattenhuisjes op maat dus schroom niet om hem een mailtje te sturen om je wensen en ideeën door te geven. Stefan is een echte kattenliefhebber en gooit zijn hele hart & ziel in het maken van deze huisjes. Ik gun hem heel veel succes met zijn business!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

129 Reacties

 1. Jolijn
  23 december 2017 / zaterdag, 23 december 2017

  Ik wil dit huisje ook graag winnen voor mijn katje genaamd: Wilhelmina. Wilhelmina is drie jaar terug met de dierenambulance binnen gebracht bij een dierarts. Hier bleek ze een gebroken rechter voorpoot te hebben. Helaas heeft dit pootje het niet gered waardoor ze met drie pootjes door het leven moet. Omdat niemand zich melden als haar baasje kwam er een berichtje op facebook wie deze knuffelkoning wilde adopteren. Dit berichtje kreeg ik toegestuurd van een vriendin. Ik was direct geïnteresseerd; wat een lief koppie. En die drie pootjes? Niemand is perfect. Toen ik haar eenmaal zag was ik opslag verliefd. Eerder had ze een andere naam maar ik hem haar Wilhelmina genoemd. Ik vond deze naam perfect bij haar passen. Als mensen me vragen: WAAROM WILHELMINA?!?!? Geen idee eigenlijk!
  Inmiddels is ze al weer drie jaar bij mij en geen dag gaat voorbij zonder knuffels of kopjes. Ik ben zo blij met haar. Ik denk vaak na over waar ze vandaan komt en wat ze allemaal heeft mee gemaakt. Hoe lang zou ze alleen hebben gezworven voordat ze geholpen door de dierambulance? Wat was haar verleden voor mij? Had ze een thuis met een gezin? Wat als ze niet bij mij was gekomen zou ze dan worden ingeslapen? Heeft ze veel pijn gehad?
  Ik ben heel erg blij dat het zo’n tevreden lief katje is, ook wel eens ondeugend maar daar houd ik van. Iedereen is verbaast dat ze zich zo goed kan redden met drie pootjes. Ik vind een kat met vier pootjes nu een raar gezicht!
  Ik hoop dat ik dit huisje voor haar win, heeft ze haar eigen plekje.

 2. Anna
  23 december 2017 / zaterdag, 23 december 2017

  Wauw, wat een leuke kattenhuisjes voor thuis! Ik doe graag mee.

  Twee weken geleden is mijn lieve Tienes overleden nadat ik haar 15 jaar gehad heb. We waren echt beste vriemdinnetjes. Omdat het zo stil in huis was, heb ik vrijwel meteen besloten dat er een nieuwe kat moest komen. Ik heb een kat geadopteerd bij de Dierenbescherming in Born. Ze heet Lumi en is twee jaar oud. Bij de Dierenbescherming lag ze ook altijd in een krabpaal. Doordat Tienes hier nooit in lag, hebben we er nog geen in huis. Dit zou perfect zijn voor in ons interieur. Ik zou het heel leuk vinden om dit te winnen!

 3. Nuria Wattel
  23 december 2017 / zaterdag, 23 december 2017

  Mijn jongste kater maakte me vannacht wakker doordat hij het kerstboompje van de tafel had getrokken en de gang in gesleept. Misschien wil hij me daarmee vertellen dat hij een nieuwe slaapplek nodig heeft? Dit kattenhuisje zou perfect voor hem zijn!

 4. Angela
  23 december 2017 / zaterdag, 23 december 2017

  Ooooh wat een prachtig huisje.

  Vertel eens wat over je katten, zegt ze dan.

  Puck ken je, die deed ooit mee met de Dove campagne. Puck is mijn dove kater en trouwste vriendje. Hij ligt het liefst op een stoel te slapen, omdat ie dan álles kan zien.

  Cató is een wispelturige dame (komt ons ook niet bekend voor, wij vrouwen zijn immers noooooit wispelturig) en ligt graag in manden te slapen. Haar slaapmandje, de wasmand, leeg of vol, het maakt niet uit. Het huisje zou perfect zijn voor deze dikke dame.

  En dan hebben we Mik. Ons jongste kindje. Ons gezamenlijke kindje. Want wij zijn een samengesteld gezin. Ik heb mijn 2 katten. Sinds februari is mijn vriend bij mij komen wonen. Maar hij heeft een hond. Die kwam natuurlijk ook mee. En omdat je altijd blijft merken dat je ze niet vanaf jongsafaan hebt mee gemaakt, kozen we voor een kitten. Mik dus. Onze bandiet. Pikzwart. Ondeugend. Maar oh zo knuffelig. Die in de kerstboom klautert. Die het gepresteerd heeft om in zn eentje 4 x een kerstboom van 175cm om te gooien. Maar die x op x bij je komt liggen om te knuffelen, keihard spinnend.

  Eigenlijk vind ik dat vooral
  Puck en Cató het verdiend hebben. Ze hebben het best zwaar te verduren gehad afgelopen jaar. Er kwam opeens een manspersoon in huis. Met een hond. Alles werd anders. En toen kwam er ook nog een kitten bij. En ze hebben het zo goed gedaan! Ik zou ze daarom graag verwennen met zo’n prachtig huisje.

 5. Natasja
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Deze kans kan ik echt niet laten schieten.
  Ik kende Kattenfort nog niet, maar wat een superleuke huisjes!

  In de familie zijn op het moment 8 katten, waarvan er 5 nog geen 1 jaar zijn, dus dat is een erg gezellige boel! Maar de grappigste verhalen, eigenlijk gewoontes, heb ik toch wel over m’n eigen katten; James is een veels te lieve zwart-wit kat en Rosie is een rustige, compleet witte kat met één groen en één blauw oog.

  Op dit moment springen ze allebei graag in de kerstboom, om vervolgens erg te schrikken wanneer deze omvalt. Ook houden ze beide erg van Tony’s caramel zeezout, ik vond een keer een halve reep, onder de bank met duidelijke kuilen waar zij gelikt hebben..
  James maakt ‘ekekek’ geluidjes (je weet wel, dat geluidje wanneer ze vogels zien) in zijn slaap wanneer er iemand hoest of niest, dat is vast zijn manier van gezondheid zeggen ;) Okay, hij doet het ook bij het geluid van plakband.. ;p en het liefste is misschien toch wel, dat wanneer je thuis komt, hij zo graag wilt knuffelen dat hij bijna steigert om bij je hand te kunnen en kopjes te geven.
  Rosie ligt veel te slapen maar houdt blijkbaar erg van make-uppen, ze heeft laatst over krijttekeningen onder het bed gerold, waardoor haar halve hoofd fel-oranje en groen was en haar rechterkant oranje, groen en blauw..zucht

  ((mocht je benieuwd naar ze zijn, ze hebben uiteraard een ig account; @RosietheWhiteKitten))

  Ik ga duimen!

 6. Anita te Gussinklo
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wij hebben net als jij ook 2 (rode) katten.
  Het zijn Gozer & Bink(ie) en ze zijn broer en zus.
  Ik maak graag kans op dit stylische kattenhuisje en hopen dat ze er veel plezier van mogen hebben in het nieuwe jaar 2018!

 7. Suus
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  In het nieuwe jaar komt het ontzettend leuke poezebeest Bruno bij mij wonen. Hoe leuk zou het voor haar zijn, Jips een dame met de naam Bruno, als er zo’n te gek huisje zou klaar staan. Dan kan ze zich af en toe verstoppen voor Chico mijn chihuahua, want dat vindt ze toch met momenten maar een gek beestje 😂

 8. Roos
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wauw!
  Dit huisje verdienen dit zo..
  De allerliefste beestjes die mij afgelopen jaar tijdens mijn ziek zijn er doorheen gesleept hebben.
  Niks gaat boven liefde van je huisdier!
  Daarom zou dit het perfecte cadeau zijn zodat zij een lekker & mooi! eigen plekje hebben

 9. Maxime Classens
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Dit zou heel fijn zijn voor één van de vijf (!) katten van mijn vader. Katten waren eigenlijk vooral mijn moeders ding, mijn vader was meer van de honden (twee teckels). Maar sinds mijn moeder 4 jaar geleden is overleden en ik sinds kort niet meer thuis woon, is er wat weinig aandacht voor de katten. Daarnaast willen de twee teckels de katten nu nogal graag van alle fijne plekjes weg jagen. Dus als tenminste 1 kat een eigen, wat hoger, plekje kan krijgen, ben ik blij <3

 10. Mieke
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Hoe tof! Dit is echt iets voor Freggel, onze kattin van 14,5 jaar. Ze is schuchter naar “vreemde” mensen dus we waren heel benieuwd wat dat zou geven eens ons meisje geboren was. Freggel heeft ons positief verrast: ze is heel lief voor en beschermend over “haar kleine zusje”. We zijn dan ook super trots op onze meisjes!

 11. Tessie
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Oee dat is nog eens een gaaf vormgegeven kattenhuisje! Wat ontzettend leuk dat er eindelijk ook mooie kattenmeubels en accesoires ontworpen worden!🙌🏻 Mijn lieve kitten Yukie zou dit fort geweldig vinden om in te spelen, slapen en dagdromen.. nu ligt hij regelmatig in een rieten mandje of op andere plekjes in huis, maar een eigen plekje zou heel fijn zijn🤗
  Daarnaast zou dit stoere huisje niet misstaan in mijn woonkamer en past het goed bij mijn stijl. Ik ga heel hard duimen! Wens je in ieder geval fijne feestdagen!

 12. 22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Oh wat geweldig dit. Ik word hier helemaal blij van. Mijn lieve poes Princess is bijna 7 en altijd alleen geweest. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend en hij heeft een hondje Toby. Omdat Princess aan een nieuw huis moet wennen, ga ik eerst een kattenkamertje voor haar inrichten, zodat ze aan het huis kan wennen.

  Ze zoekt nog een knus plekje waar ze zich terug kan trekken als ze een beetje bang is. En ze is nu helemaal verliefd op dit huisje (Ja, I showed her, haha!)

  Dus ik doe graag mee om mijn lieve kleine diva te verwennen! Ik volg beide Insta’s! <3

 13. Adriana de Ruiter
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Oh wauw!! Die zijn wel héél leuk! Ik hoop dat ik wil! Zou zo fijn zijn als onze Kiwi weer haar eigen plekje in huis kan vinden. Ze was meer dan twaalf jaar alleen bij ons in huis, nu zijn er de laatste drie jaar steeds pleegkinderen in huis en ze is een beetje haar plek kwijtgeraakt… Ze heeft nu een plekje gemaakt op zolder en we hebben voor haar een plekje op onze kamer, maar in de woonkamer verdient ze natuurlijk ook een eigen plekje!!! Ik ga voor haar duimen!!!

  Een mooi verhaal over onze Kiwi? Daar kan ik boeken vol over schrijven… Ze was nét een jaar toen ze voor het eerst ging bevallen (bij de sterilisatie kwamen ze erachter dat ze zwanger was), was ze zo bang dat ze bij mij in bed is bevallen, bovenop mijn dekbed…. De twee kittens bracht ze ook dagelijks even bij mij, zo bijzonder! Het tweede nestje ging al veel zelfstandiger en daarna is ze alsnog geholpen. Maar nog wekelijks vragen mensen of ze een kitten van haar zouden mogen hebben… Ze is zóóó schattig!!!

 14. Marjan Steenge
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik heb twee ontzettend lieve Noorde Boskatten.
  Een scharminkelig oud besje genaamd Vos en een dikke ontplofte poes genaamd Macey.
  Omdat mijn man en ik (nog) geen kinderen willen, zien we deze twee poezenbeestjes echt als onze kinderen. Zo stuurde mijn zus een kerstkaartje met haar dochtertje. Wij stuurden een foto van Macey in mijn kerstpakket.
  Wij houden ontzettend van onze twee pluizige baby’s. Ze zijn lief, fluffy, schattig en knuffelbaar. Daarom verdienen zij een kattenfort!

 15. Lidewij
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat leuk!! Ik zou graag zeggen dat ik meedoe voor mijn lieve vriendje Lummel van 20 die altijd mijn maatje is geweest. Helaas is hij na drie jaar nierziekte overleden in oktober. Het huis was toen ineens heel leeg en stil en verdrietig, en toen zijn mijn vriend en ik naar het asiel gegaan. Al snel wisten we dat we twee katjes wilden adopteren, omdat die vaak langer blijven zitten omdat natuurlijk niet iedereen plaats heeft voor twee katten. Gelukkig wij wel, we waren net verhuisd van een klein appartement met tuintje naar een grotemensenhuis met tuin (waar Lummeltje gelukkig de hele zomer van heeft kunnen genieten <3) in Nieuwegein.
  Al vrij snel had de vrouw van het asiel door dat we ook best bereid waren een wat moeilijkere kat een plekje te geven, en kwamen we terecht bij kittens Dommel en Chloe. Dommel, een rood-witte kater met heel veel kattenstreken en een liefde voor het likken van voeten (??? echt waar), en Chloe met een prachtige zwarte vacht die heel schuw is en toen ze een paar maanden oud was van een boerderij is opgehaald waar ze nog nooit in haar leven was geaaid en waarschijnlijk is geslagen of achterna gezeten. Tot we Chloe bij de dierenarts ophaalden na haar ‘castratie’ dachten we dat het een mannetje was, omdat ze nooit van dichtbij bekeken had kunnen worden!
  Nu twee maandjes later zijn we helemaal verliefd op deze twee gekkies, en komt Chloe steeds vaker bij ons zitten. We mogen haar nog niet aaien, maar elke week gaat ze weer stapjes vooruit. Van onze 2-meter hoge Monstera plant hebben we helaas afscheid moeten nemen, haha! Maar het is het allemaal waard. En ik weet zeker dat Lummel heel blij en trots is dat we weer twee kittens van het asiel hebben gehaald.
  En al die kattenspullen die we in al die jaren voor Lummel hebben gekocht, waar hij vervolgens even naar keek en dan langsliep om in de doos waar ze in kwamen te gaan liggen, worden nu gebruikt! Ons hele huis staat inmiddels vol met kattenspeelgoed, maar we missen nog een mooi mandje voor in de slaapkamer. Ze worden steeds braver en mogen binnenkort op de slaapkamer slapen en daar hoort natuurlijk een mooi mandje bij. We slapen net als jullie eerst op zolder en hebben daar ook de inloopkast. Daar hoort natuurlijk een mooi kattenhuisje bij!

 16. Laura
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ohh, dit zou echt heel leuk zijn voor onze poezenzusjes, Poekie en Biertje!
  Ze zijn twee knuffelige katjes die antwoorden op alles wat je zegt, en je graag mauwend begroeten als je thuis komt en een kopje komen geven.
  Biertje ligt graag in een hangmatje aan de radiator, maar helaas is er maar plek voor ééntje en zoeken we dus nog een lekker plekje voor Poekie, dit huisje zou ideaal zijn! :)

 17. Floss
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Dit zou de perfecte hut voor onze rode kater Moos zijn. Voorheen had Moos zijn eigen “bunker” onder een klein bijzettafeltje, maar deze is verdwenen bij de restyling van de woonkamer. Maar dit prachtexemplaar zou perfect passen in onze nieuwe living. Dan heeft Moos weer een veilig onderkomen waar hij zich kan terugtrekken als het hem te druk wordt. Met een dreumes en een grote hond in huis, heeft onze rode dokus regelmatig behoeft aan zijn eigen zen-plekje. Daar is dit kattenhuisje perfect voor!

 18. Danielle
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik heb een oranje exotic kater van 1 jaar, zo’n garfield kat.
  Hij is echt de baas in huis en hoe leuk zou het zijn als hij zo’n troon zou krijgen in huis!
  Weet zeker dat hij met al zijn trots in huis in zn eigen casa zou gaan liggen om de boel goed in de gaten te houden!

 19. 22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik zag ‘m laatst inderdaad hier al voorbij komen, zo leuk! Mijn lieve Buttons is alweer bijna 8 en slaapt eigenlijk bijna 8 jaar lang alleen maar op bed, haha. Ze heeft niet zoveel plekjes waar ze écht wil liggen. Sinds kort ligt ze ook in haar mandje voor de verwarming, maar zou het fijn vinden om haar wat meer afwisseling te kunnen geven. Die mafketel met haar megagele ogen en zachte zwarte vachtje verdient dat wel! :D Oh, en ons huis is echt….niet mooi ingericht. Een mooi huisje voor de kat zou het werkelijk tien keer beter maken. Ook al is het voor haar en niet voor ons, haha.

 20. Kimberley
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik doe heeeeel graag mee voor onze kat Felix. Vanaf kleins af aan ben ik enorm bang voor katten. Toen ik mijn vriend leerde kennen en hij enthousiast riep een kitten te hebben van enkele maanden oud moest ik dan ook even slikken. Binnen een maand woonden we samen en woonde ik dus ook samen met Felix. Wat bleek, ik was niet alleen verliefd geworden op mijn vriend werd het maar ook al snel op Felix. We zijn een jaar verder en ik kan niet eens met woorden omschrijven hoe belangrijk hij voor me is. Ik knuffel hem plat, breng hem naar ‘bed’, wieg hem als een baby, leerde hem een bal apporteren, voer hele gesprekken met hem etc. Felix ondergaat alles als een prins charming. Gelukkig is de liefde wederzijds want als ik bijvoorbeeld ga plassen loopt al hij voor de deur te mauwen. Sinds 2 weken wonen we in ons nieuwe huis en zo’n slaaphuisje zal super staan in onze woonkamer. Ik hoop echt dat ik ga winnen. Nooit gedacht dat ik ooit mee zou doen aan een winactie voor een kattenhuisje haha.

 21. Minka
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Alleen het logo van het Kattenfort vind ik al te gek. Geweldig idee en ik hoop kans te maken op een huisje voor mijn Minoumo. Zij is een witte poes van 9 jaar met blauwe ogen (niet doof!) en had volgens een eerdere dierenarts er niet meer moeten zijn.

  We kregen haar als kitten maar na een paar maanden begon ze zichzelf tot bloedens toe te krabben (jeuk) en na vele bezoeken aan de dierenarts, testen en medicatie hield het niet op en werd het erger en erger. Afgrijselijk om te zien en voelde heel machteloos. De dierenarts gaf aan dat het niet langer kon zo en dat hij alles had geprobeerd. Ik wilde niet opgegeven want ik was en ben natuurlijk helemaal gek op dit witte bolletje. En door research online, ander voer proberen (was echt lang testen en proberen wat nou wel voor haar werkte) naar een andere dierenarts gaan én door veel liefde en aandacht van ons, is ze nu helemaal medicatie vrij en is al haar vacht ook weer terug gegroeid. Ze is nu helemaal gezond en apporteert op 9 jarige leeftijd speelgoed muisjes en wast ze vervolgens ook. Echt waar. ;-) Momenteel heeft ze een oud rieten kattenhuisje waar ze zich terugtrekt als dit nodig is maar dat ding is spuuglelijk (we hebben het uit het zicht gezet) en aan vervanging toe. Super tof als Minoumo binnenkort binnenshuis mag verhuizen want dat verdient ze.

 22. 22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een supermooie huisjes!
  Wij hebben nog geen mooie anekdote over onze poezels, ze mogen pas eind volgende maand naar ons toe verhuizen. Maar ik kan je wel al een boel vertellen over onze Quill en Drax (yes, supernerdy!) Quill en Drax zijn twee Maine Coon broertjes die eind oktober geboren zijn. Spannend! want we wilden al heel lang katten, maar mijn verloofde is voor de meeste rassen allergisch, maar na lang testen niet voor dit ras. Dus na jaren komt mijn droom om weer poezels in huis te hebben uit.
  Gezien het ras is het nog een beetje extra lastig om mooie spulletjes te vinden die ook nog eens stevig genoeg zijn voor onze heren. Dus de eerste keer dat ik deze huisjes voorbij zag komen was ik er direct een beetje verliefd op, zeker nu ik lees dat ze daar ook in passen!

 23. Inge
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wij hebben sinds kort een pup in huis die mijn katjes Sammie en Milo wel heel erg leuk vindt. Helaas is de liefde nog niet zo wederzijds dus met dit mooie huisje hebben ze een lekker plekje voor zichzelf☺️

 24. Linde
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Super leuke winactie! Wij zijn al een tijdje opzoek naar een leuk kattenhuisje voor onze twee rode katten die vorig jaar als kleine kittens in onze wei liepen en nooit meer weg zijn gegaan. Misschien dat ze nu rustig in dit huisje gaan liggen en niet bij ons op de schouders of in onze nek springen om daar te gaan liggen hahah.

 25. Judith
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Mijn rode kater Pepper is echt mm mattie! Ondeugend maar zooo lief! Samen de winter in mn appartementje maar zo’n klein eigen huisje voor Pepper is zo knus!!
  Jammer dat ik hier geen foto kan uploaden haha!! Kun je zn ondeugende koppie zien.

 26. Kelsey
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik doe mee voor mijn opa en oma, onze kat heeft namelijk alleen interesse in haar dekentje en op schoot liggen dus dan heeft het weinig zin om een leuk huisje weg te zetten. Mijn opa en oma adopteren al een jaren katten die een rot leven hebben gehad. In de laatste jaren van hun leven worden ze dan toch nog heerlijk verwend en zie je ze helemaal opknappen! De lieverd die ze nu hebben geadopteerd is een britse korthaar uit België. Ze was helemaal kapot gefokt maar is nu helemaal opgeknapt. Ik ben gewoon trots op mijn opa en oma en zij waren voor mij ook de inspiratie om een oude kat te adopteren. Als je zoveel liefde krijgt, dan krijg je dat ook dubbel en dwars terug. Het lijkt me zo mooi om mijn opa en oma hiermee te kunnen verrassen! <3

 27. Annemieke
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Onze kat Naomie is een uithuizige kat maar als ze eenmaal binnen is wil ze graag slapen. Nu slaapt ze op onze bank en in de stoel maar een lekker knus huisje zou ze helemaal te gek vinden. Ik wil heel graag meedoen maar ik heb alleen geen instagram.
  Is er ook een mogelijkheid om zonder instagram mee te doen?

 28. Merel
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een leuke winactie! Onze kat (Elmo) weet niet zo goed waar ze moet liggen, ze is namelijk heeeel kieskeurig en wil alles precies hebben zoals zij het wil (zoals het gezegde al zegt; een hond heeft een baasje, een poes heeft personeel!). Zo wil ze nooit op blote huid, fleece en wol liggen. Eigenlijk alleen op katoen of de vloer/hout. Ik heb in de winter een fleecedeken over mijn gewone dekbed heen die er helemaal over heen ligt, maar omdat ze normaal op mijn dekbed ligt en niet op fleece wil liggen, gaat ze gewoon op mijn hoofd zitten… Net zolang tot ik mijn fleecedeken weg en ze weer op mijn dekbed kan leggen. De diva.

  • Merel
   22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

   * weg haal

 29. Anne
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Onze katjes Brammetje en Lotje (broer en zus) wonen sinds 5 maanden bij ons in huis en zijn dus nog van die schattige fluffy kittens. Ze liggen dolgraag samen in een mandje te soezen en ik zie het al helemaal voor me hoe ze samen opgerold in dit mooie kattenhuisje gaan slapen nadat ze eerst flink achter elkaar aan gerend hebben! Daarnaast zal dit kattenhuis prachtig staan in ons nieuwe huisje dat we net volledig opgeknapt hebben! Een poezenpaleisje mag dan niet ontbreken!

 30. Esther
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Oh wat een super gaaf huisje! :0

  Zou graag kans willen maken om dit te winnen,
  Heb zelf geen katten (meer)…
  Vroeger toen ik nog thuis woonde hadden m’n ouders 3 katten en de eerste was een zwarte ragdoll (lang harige) en die hete Mac (hij zou als hij groot zou worden big Mac heten… ze hadden nog een andere kat en die hete Whopper XD)
  Macy was echt helemaal mijn kat en riep altijd “als ik op mezelf ga wonen dan gaat Mac mee!” Helaas werd hij niet ouder dan 7 door een vip virus… heb hem wel mee genomen nu ik samen woon maar helaas in een urn.

  Maar ik zou het huisje toch heel graag willen winnen en dan aan mijn moeder willen geven zodat haar snoeze poesen er lekker in kunnen liggen. Momenteel hebben ze er 4
  -Floortje (een doof lapjes poesje
  -spetter (een lekkere kletskont, wit en een paar zwarte spetters in zijn vachtje )
  -bastie (vernoemd naar Batman)
  -pom (een zwarte ragdoll zoals macy was… vernoemd naar Pim en pom)

  Groetjes!

 31. Mandy
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Dag lieve Coco en Clarence,
  Wij zullen ons even voorstellen. Wij zijn Guus en Gijs, net als jullie 2 britse kortharen.
  Guus is een prachtige silver black tabby, en Gijs grijs met ondeugende oranje ogen.
  We zijn bijna 4 jaar oud en wonen in Katwijk aan Zee.
  Wij kunnen jullie gerust vertellen, hier een best leventje te hebben in Katwijk aan Zee.
  Gerust verwend.
  Mijn papa en mama zorgen dat we niets tekort hebben. De duurste snoepjes worden gekocht, de leukste mandjes en zachte kleedjes.
  We hebben een mega mand vol speelgoed, en al geef ik een miauw om 5u sochtends, we krijgen altijd een aai over onze bol, of we mogen zelfs tussen in liggen!
  Momenteel wordt de woonkamer verbouwd van papa en mama, en wat zou dit kattenhuisje mooi staan in de nieuwe woonkamer!
  Zo kunnen wij nog meer smoezen en slapen maar ondertussen stiekem alles in de gaten houden. Moet toch, stel je eens voor, dat je wat lekkers mist!

  Dag lieve Coco en Clarence, een pootje van Guus en Gijs!

  BTW, mijn mama @mandymeijvogel volgt jullie beide op insta! Daar kan je natuurlijk ook een foto van ons zien :)

 32. Sara Van Daele
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Mijn kat heet Herman. Dat alleen is al een leuk weetje 😊. Daarnaast vindt Herman ook geen enkel plekje goed genoeg om te slapen. Ik kocht al het prachtige vilten kattenhol dat ik eerder op je blog zat en haakte zelf een mandje, maar zonder succes: meneer verkiest onze bank. Hopelijk met dit prachtige huisje meer succes!

 33. Elke Audooren
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een heerlijke actie! Dit zou het ideale kerstcadeau zijn voor mijn drie bolle Britjes! Je verhalen over Clarence en Coco zijn zo herkenbaar! Marcel, Maurice en Merlot halen dezelfde fratsen uit (ik herinner me een filmpje waarop 1 van jouw huistijgers aan de kamerplanten wil zitten… Doen ze hier ook!) Ook het verschil in persoonlijkheid merk ik vaak!
  Gezien ze dezelfde favoriete slaapplekjes hebben, zou zo’n huisje een mooie extra plek zijn om te gaan liggen soezen!

 34. Ilse
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik kan helaas niet meedoen, omdat ik geen instagram heb maar de huisjes zien er top uit!

 35. Mariska
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ik en mijn lieve vriend hebben 2 katten; Sies & Sierra. 2 jaar geleden hebben we ons allereerste huis samen gekocht, waar we nu met de laatste loodjes bezig zijn qua verbouwen. Half januari verwachten we er ein-de-lijk in te kunnen samen met onze 2 boefjes. Hoe leuk zou het dan zijn als zij ook een nieuw & eigen (slaap)huisje krijgen? Zo zouden ze vast goed kunnen wennen aan de nieuwe omgeving!

 36. Ymke Stegink
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Ah zo leuk!! Van dit mooie huisje zou mijn lieve kat Bobbie super blij worden. Ik wil al jaaaren een kat, maar omdat ik van mijn huisbaas geen huisdieren mocht hebben, kwam het er steeds niet van. 2 maanden terug besloten om het gewoon “stiekem” te doen en ik ben nog altijd zo gelukkig met de keuze!! Bobbie is een super leuke, lieve, speelse, aanhankelijke maar enorm ondeugende kater. Hij is waarschijnlijk een mix tussen een Noorse Boskat en een Bengaal, én echt een knapperd. 1 maart gaan mijn lieve vriend en ik (die geen katten fan was, maar wel enorm Bobbie fan haha) samenwonen en het zou super leuk zijn om Bobbie ook een nieuw huisje te geven!

 37. Miranda Ketelaar
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een super huisje! Ik heb zelf geen katten maar als ik er een zou hebben zou ik zeker voor zon huisje gaan.
  Omdat ik zelf geen kat(ten) heb zou ik dit huisje graag willen winnen voor mijn beste vriendinnetje Mariska. Zij heeft drie ontzettende leuke katten waarvan er eentje helaas spoorloos is. Mijn beste vriendin is al maanden aan het zoeken en mist haar kleine harige vriendinnetje enorm. Ik hoop dat zij snel weer terug komt en dat zij samen met haar broertjes in dit heerlijke huisje kan luieren. Heeeeel hard duimen ❤️

 38. Petra
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat super gaaf! Naar zoiets ben ik echt op zoek! Ik zou hem in de slaapkamer zetten. Mijn kat Bengel wilt het liefst bij ons slapen in de slaapkamer. Maar soms wordt het wel erg krap in mijn bed van 1,40m breed. Dan ligt mijn vriend aan de ene kant en de kat aan de andere kant. Het is wel gezellig hoor om lepeltje lepeltje lepeltje te liggen (ja zo liggen we echt met z’n 3en😂)Maar het zou toch fijn zijn als Bengel zijn eigen bedje heeft in de slaapkamer. Zo kan hij toch bij ons zijn en slapen we allemaal lekker.

  Mijn instagram is: @artep_art en ik volg allebei.

 39. Mee
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een leuke huisje voor de kitten van mijn beste vriendin. Altijd geroepen dat ze een hondenmens is maar toch overstag gegaan😂. Gaat nu zelfs eerder weg omdat zij Mick zo mist. Lijkt mij zo leuk om haar te verrassen met dit kattenhuisje.

 40. Ilona Tulmans
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Jaaaaa!! Wat een leuke actie!! Ik zag hem al eerder op je blog voorbij komen en ik appte meteen mijn vriend: die moet ik hebben! Hij staat al op mijn wishlist. Guus is in mei bij ons komen wonen op vijfjarige leeftijd. Zijn vorige baasje kon helaas niet meer langer voor hem zorgen omdat ze steeds afhankelijker werd van haar rolstoel. Kort daarna kwam ook Sjaak bij ons wonen als kitten zodat ze samen vriendjes konden worden. Sjaak is echt mega ondeugend, maar dat heeft wel zijn charme. Guus is lekker rustig en perfect opgevoed. Vaak gaat hij ‘s avonds naar buiten maar als het slecht weer is blijft hij binnen. Altijd wanneer hij binnen blijft gaat hij net zo lang op de deur krabben tot ik de deur open maak en hij bij mij en mijn vriend op bed mag liggen. Ik trap er natuurlijk altijd in, wat een baas die Guus! As hij zijn eigen kattenfort heeft weet ik zeker dat hij daar lekker gaat liggen. Kan hij lekker slapen, en wij ook! En hij zou ook nog eens supertof in onze woonkamer staan. Fingers (en pootjes) crossed!

 41. Ninetree
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Één leuk kattenverhaaltje…? Dat is niet mogelijk. Het barst ervan: van alle gekke sprongetjes, onmogelijke kroelposities tot idiote verhalen zoals dat mijn twee katten naast mij lagen toen mijn vliezen braken of dat er eentje vermist raakte en 4 weken rondzwierf net om de hoek en we ‘m op wonderlijke wijze weer vonden. Doet er niet toe.. want ik win dit huisje graag voor mijn schoonzus aka catlady. Heeft zelfs een poezentatoeage.. Nou dan weet je het wel.

 42. VWillemse
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een mega leuke actie zeg
  Mijn schoonvader heeft ooit eens een poezen villa gemaakt voor buiten, en daar is altijd dankbaar gebruik van gemaakt door al onze poeze beesten.
  Eerst de oude en nu de nieuwe generatie.
  Helaas werd het huisje oud en ging hij doir weer omstandigheden kapot.
  Een nieuw binnen huisje zou ik fantastisch vinden omdat deze mij aan mijn schoonvader en moeder doet denken en natuurlijk omdat ze kneiter leuk staan en een heerlijke slaap plek zal zijn voor een van mijn twee exotic short hair poezen.

 43. Denise
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Wat een stylische kattenhuisjes. Al een tijdje op zoek naar vervanging voor de huidige krabpaal met witte wollige bekleding dat totaal niet bij de rest van de inrichting past, zoals dat bij vrijwel elke krabpaal zo is. Link en Mimi zouden hier vast heel blij van worden. Alles wat er uit ziet als een zacht slaap plekje wordt geclaimd. Superleuk deze winactie!

 44. Marlies
  22 december 2017 / vrijdag, 22 december 2017

  Mijn moeder kreeg onze katjes (Fred en Bep) als verrassing van m’n tante (m’n zusje en ik zaten in het complot). Echter had m’n moeder ook een nieuwe bank en stoelen besteld. Ik denk dat je het probleem nu wel snapt haha! Gelukkig houdt iedereen super veel van de poesjes, maar een kattenhuisje is altijd welkom! Super mooi ding.

 45. Cynthia
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Mijn nichtje heeft een erg moeilijke tijd achter de rug en om haar een beetje tot steun te zijn heeft ze 2 baby poesjes gekregen. Het lijken net haar kindjes zo lief is ze ermee. Ik zou het heel erg leuk vinden om het slaaphuisje aan haar cadeau te doen zodat de 2 baby poesjes een eigen bedje hebben.

 46. Vera
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Evi is echt mijn beste vriendinnetje, een lieve zwart/witte europese korthaar uit het asiel. Ze heeft zo veel gekke trekjes hahaha, maar vooral dat ze weigert om ‘normaal’ water te drinken en dus alleen water drinkt uit de vissenkom. De vissen kennen haar inmiddels ook ;). Eef houdt enorm veel van eten: van andijvie tot brood en van stroopwafel tot chips, ze krijgt alleen het meestal niet van ons haha. En zoals elke kat wel is haar grootste hobby slapen, het liefst bij ons op schoot. Of op je schoolboeken. Of op de Ipad. Of op ook maar iets wat je nodig hebt. Zolang zij maar de aandacht krijgt, de queen die ze is :). Dus ik gok dat ze wel blij is met zo een lekker slaaphuisje hahaha

 47. Miranda
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Mijn twee donders heten Loekie & Gizmo. Eerst hadden we Loekie, maar we merkten toch al gauw dat hij zich een beetje verveelde. Een jaar later hadden we Gizmo opgehaald. Loekie vond het in het begin maar al te spannend.. Ze gaan dan uitvechten wie de baas word. En ik vond het zo eng! Maar al gauw werd het zijn grote broer. En zijn het nu vriendjes voor het leven, die heerlijk donderjagen, en lekker samen slapen. Hoe cool is zo’n huisje dan!? Helemaal stylish, en in de stijl van nu. Geweldig! Hun oude katten huisje heeft Gizmo gesloopt. (Karton) Dus tijd voor een nieuwe, op hoop van zegen! 😻✌

 48. Melissa
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Mijn kleine prinses en ik wonen sinds kort samen in een nieuw paleisje. Nila is een kruising van een Britse korthaar met ragdoll en ze houd van spelen, kattenkwaad uithalen en lekker slapen op m’n schoot of een ander knus plekje! Desondanks ik nog wel wat moet wennen hier, is zij al wat gewend en maakt ze ons plekje helemaal compleet! Ze verdient een lekker nieuw slaapplekje :)

 49. Esley
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Wij hebben 2 gezellig kletsende poezen in huis, 1 balinees en 1 tonkinees. Ze willen graag continue samen zijn maar huisjes en degelijke mag ik niet halen van mijn partner. Dat vind hij lelijk.. dus nu liggen ze heel lullig vaak samen op de PlayStation.. dat moet toch anders kunnen? Ik hoop/denk dat hij dit wel mooi vindt. En dan nu maar duimen.. 👍

 50. Chantal Witteman
  21 december 2017 / donderdag, 21 december 2017

  Mijn kat is nog maar 9 maanden oud. Ze is een kleine deugniet! Klimt in de gordijnen, zet haar nagels in mijn bank, bed en stoel.. maar dan kijk ze mij met haar grote onschuldige ogen aan en dan weet ik gelijk weer hoe gek ik op haar ben! En dat laat ik graag zien met een stylish kattenhuisje! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *