Stel je vraag aan een skincare guru

Aankomende woensdag heb ik een interview gepland met de skincare guru Mirjam Volp (54 jaar). Het is heel goed mogelijk dat jullie (nog) niet van haar hebben gehoord, maar binnen de Douglas kringen staat ze bekend als de Godmother. Ze heeft bijna 40 (!!) jaar werkervaring in haar vakgebied, waar ze mij met alle liefde en passie over wilt vertellen.

Nu heb ik zelf al een paar vragen klaar liggen voor Mirjam, maar misschien hebben jullie zelf ook nog een brandende vraag betreft skincare. Dat kan een vraag zijn omdat je ergens hulp bij nodig hebt, een vraag over een skincare fabeltje, tips bij het aanbrengen van een creme, of het afhalen van je make-up, het reinigen van je gezicht, of misschien heb je wel een hele kritische of brutale vraag die je nooit in het echt durfde te stellen aan een verkoopster!

*edit* Probeer je vragen wat algemener te houden. Voor persoonlijk advies kun je beter zelf een keer de winkel in lopen, of neem contact op met een dermatoloog of schoonheidsspecialist.

Ik ben heel benieuwd waar jullie mee komen! Laat je vraag achter bij de comments. Vragen insturen kan tot dinsdagnacht.

Until next time
~Serena Verbon

Volg:

2 Reacties

  1. 8 mei 2012 / dinsdag, 8 mei 2012

    Beetje laat, maar als nog mijn vraag: Ik heb zelf best veel last van mee-eters, wat kan ik hier tegen doen? Ik heb al best veel verschillende face washes en scrubs uitgeprobeerd die niet heel veel verschil maakten.

    • 8 mei 2012 / dinsdag, 8 mei 2012

      Oops foutje, ik bedoel dat dat een vraag is waar ik een tijd mee zit.. Ik weet niet of jij zelf advies hebt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *