Sneak Peek: Wimper Extensions

Dit is een foto van een paar dagen geleden (met Sugarpill loose eyeshadow) waar ik mascara draag. Serieus, ik heb echt niets te klagen met mijn wimpers. Ze zijn donker, vol en lang. Het enige is dat ze niet echt krullen, maar met mijn favoriete mascara en een wimperkruller is dat probleem snel opgelost. Toch kon ik niet wachten met wimper extensions nadat ik het resultaat had gezien bij een vriendin. Afgelopen zaterdag heb ik mijn wimpers laten verlengen en het resultaat mag er wezen! Klik hieronder als je nieuwsgierig bent naar de van/voor foto’s… 

Omdat ik komende vrijdag in de finale sta voor de Queen of the Benelux verkiezing zei ik tegen Jolanda, maak ze maar lekker heftig! De jury moet een windje voelen waaien als ik met mijn wimpers wapper! Zo gezegd, zo gedaan. Hieronder vast een sneak peek van het resultaat. In een apart artikel zal ik nog uitgebreid verslag doen van de behandeling met een korte video erbij ter illustratie.

Heftig he? Ik ben er zo gelukkig mee! Het fijne is dat je ze helemaal niet ziet zitten. Als ik mijn ogen sluit zie je nergens een lijmrandje, aanzet of wat dan ook. Zelfs niet van heel dichtbij. En wat nog mooier is, je voelt ze ook helemaal niet zitten. Met nepwimpers voelt het altijd wat zwaarder en ik ben altijd bang dat de binnen- of buitenkant loslaat. Met wimper extensions heb je dat probleem niet. Als ik wakker word zijn mijn wimpers gekruld en mooi, ik hoef er geen mascara op te doen, dus hoppa, dat scheelt me ook nog eens zeeën van tijd. Tot nu toe alleen maar pluspunten dus. Ik beloof snel een verslag te schrijven en meer foto’s te plaatsen, want ik weet zeker dat veel bezoekers hier wel oren naar hebben.

Bekijk alvast Jolanda’s site EyelashExpress.nl voor meer informatie.

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *