Sleek Makeup 24K Gold collection review en swatches

Speciaal voor de Feestdagen heeft Sleek Makeup een limited edition collection uitgebracht geïnspireerd op alles wat glinstert en schittert: edelstenen en goud. Deze nieuwe collectie heet 24K Gold Collection en bezorgt ons deze winter warme kleuren in bruin, bronze en goud voor de ogen, een betoverende glow voor op de wangen en lipglosses met shimmers voor extra feestelijke lippen!

sleek 24k collection review - 2sleek 24k collection review - 11 De 24K Gold Collection bestaat uit een i-Lust eyeshadow palette ‘The Gold Standard’, een Highlighting Palette ‘Midas Touch en drie ‘Glitter Me’ lipglosses waarvan ik de kleur ‘Uptown Girl’ opgestuurd heb gekregen. Kijken jullie mee naar mijn review, eyelook, full face look en swatches?

Highlighting Palette – Midas Touch

sleek 24k collection review - 8Ik heb wel losse highlighters, maar ik heb nooit eerder een highlighting palette gehad (als je die van Hourglass niet meetelt dan, want dat is meer een finishing powder). Ik was dus erg benieuwd naar dit palette! Hij ziet er allereerst prachtig uit. Het palette zelf is strak, mat zwart en stijlvol. Gemaakt van een stevig kunststof en bovenop het logo in metallic gouden letters. Dit palette bevat ook een gouden randje, wat ik zelf erg chique vind staan! Maakt het net even wat specialer en luxer dan de Sleek verpakkingen die ik gewend ben.

sleek 24k collection review - 6Open je het palette dan komt er een lekkere grote spiegel tevoorschijn. Dat is absoluut een plus. Het kwastje rechts is echter een ontzettende min. De haartjes zijn schots en scheef en erg stug, waardoor het meer kwaad doet dan goed. Het prikt tijdens het aanbrengen en beschadigt de highlighters.

sleek 24k collection review - 7 Zijn deze kleuren niet betoverend mooi? Ze doen me denken aan een sprookje, zo delicaat en zacht van kleur. En ook zo mooi glinsterend! Ze hebben alle vier de namen van (synthetische) edelstenen.

Nu denk je misschien ‘waarom zou je een blauwe highlighter op je jukbeenderen willen aanbrengen?’. Dat vroeg ik me dus ook af. In dit palette zitten namelijk highlighters die niet allemaal voor het gezicht zijn bedoeld. Zo is de zachtblauwe kleur bedoeld voor de ogen. En de zilveren voor de cupidoboog bij je lippen.

sleek 24k collection swatches - 11. Tanzanite – een zachte, hemelsblauwe kleur. Verheldert je ooglook.
2. Solitaire – een champagnekleurige highlighter met gouden shimmertjes.
3. Rhinestone – een perzikkleurige, zachtroze highlighter met gouden shimmertjes.
4. Cubic Zirkonia – een creamy, metallic zilveren highlighter, mooi voor bij de cupidoboog.

sleek 24k collection - 9 De intensiteit van de highlighters vind ik erg mooi. Als je ze lichtjes met een kwast aanbrengt op je gezicht heb je meteen de juiste kleurintensiteit te pakken. Je hoeft de kleur dus niet heel erg op te bouwen of super voorzichtig te zijn omdat het té gepigmenteerd is. Het is precies goed.

De highlighters zijn lekker zacht en romig en versmelten gemakkelijk met de huid, en geven het een prachtige, betoverende glow. Hier draag ik Rhinestone op mijn jukbeenderen, voor een warme, peachy glow.

sleek 24k collection - 7 En hier draag ik Solitaire, voor een intense, champagnekleurige glow. Niet per se heel warm en goud, maar ook niet heel koel. Een vrij neutrale highlighter die onder elke bronzer of blush gedragen kan worden.

Tanzanite vond ik zelf iets te koel en te blauw als highlighter voor bij het oog, die had ik liever wat neutraler gezien. Cubic Zirkonia is verrassend mooi, maar zou ik eerder bij de ogen gebruiken dan bij de rest van het gezicht, vanwege de intense metallic glans en de wat sterkere pigmentatie.

Al met al vind ik Midas Touch een prachtig highlighting palette, maar ik denk dat ik toch liever kleuren in het palette gezien zou hebben die alle vier geschikt zijn voor het gezicht. De zachtblauwe en metallic zilveren highlighters hadden wat mij betreft dus vervangen mogen worden!

i-Lust eyeshadow palette – The Gold Standard

sleek 24k collection review - 10Het i-Lust palette lijkt qua vormgeving precies op het Highlighting Palette, maar dan is dit palette iets platter en langwerpiger. Ook zo mooi strak en mat zwart, gemaakt van stevig kunststof en met chique metallic gouden letters en lijnen op de voorkant. Open je het palette dan komt er een brede, smalle spiegel tevoorschijn en een dubbelzijdige kwast. De kwast is van betere kwaliteit dan die uit het Highlighting Palette; aan de ene kant een spons (niets mis mee) en aan de andere kant een platte blending brush van zachte, soepele en synthetische haartjes. Hiermee kun je de creamy shadows perfect aanbrengen. Het kwastje is niet van héle goede kwaliteit, want ik prefereer nog steeds mijn eigen brushes, maar er valt zeker mee te werken.

sleek 24k collection review - 9 Ik raak op slag verliefd op de kleuren uit het The Gold Standard palette! Wow! Mooi warm en zwoel en heerlijk shimmery! Ik ben altijd al dol geweest op goud en alles wat schittert, glinstert en blinkt, haha! Mama zei altijd dat ik net een ekster was. En dat is eigenlijk nog steeds zo. Dit palette valt dus helemaal in mijn straatje, dat begrijp je! Ik vind het schitterende, decadente kleuren. Heel feestelijk en daarom ook perfect voor de Feestdagen, maar ook voor overdag.

De swatches stellen me niet teleur. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en heel rijk en intens van kleur. De oogschaduwen zijn allemaal pressed, behalve de derde en vijfde kleur, want die zijn creamy. Die hebben een sterkere metallic glans en glinsteren nog veel meer dan de pressed oogschaduwen. Die hebben een iets zachtere, satijnen glans. Normaal zou ik nog graag een matte oogschaduw in een palette zien voor wat balans, maar aangezien de collectie 24K Gold heet en het geïnspireerd is op goud en edelstenen, vind ik dat ze juist ook allemaal moeten glanzen. Het klopt gewoon zo.

sleek 24k collection swatches - 3De namen van de kleuren hebben allemaal hele chique Franse namen;

1. Laurent – een donkerbruine kleur met een hintje aubergine en bordeauxkleurige glittertjes
2. Coco – een koperkleurige-bronze kleur met shimmery finish
3. Margiela – een creamy oogschaduw in een frosted goud-bronze kleur met metallic finish
4. Vera – de perfecte gouden kleur met shimmery, bijna metallic finish
5. Louis – een creamy oogschaduw met een peachy-bronze kleur en metallic zilveren finish
6. Vivienne – beige-champagne met een satin finish

sleek 24k collection - 2Hierboven heb ik een look gemaakt met Vera op mijn bewegende ooglid. Margiela heb ik onder mijn ogen aangebracht en Louis rondom de traanbuis. De sterke, glinsterende metallic glans geeft mijn ogen meteen een touch of glamour. Laurent heb ik aangebracht in mijn arcadeboog, maar eenmaal op het oog vond ik de kleur wat grijzig/modderig worden en dat vind ik jammer. Ik had liever een veel warmere, diepere kleur gezien omdat ik dat mooier bij de andere kleuren zou vinden passen. Laurent heb ik een beetje gemengd met de kleur Coco en onder mijn wenkbrauwen heb ik lichtjes de kleur Vivienne aangebracht voor een subtiel, higlightend effect. Je zou het niet zeggen, maar ik heb dus alle 6 de kleuren gebruikt in deze look.

Ik wilde deze foto hierboven even laten zien omdat ik hier nog geen mascara en nepwimpers had aangebracht en mijn ogen nog niet had getightlined. Hierdoor kun je de kleuren op het ooglid nog wat beter bekijken.

sleek 24k collection - 3 sleek 24k collection - 4 sleek 24k collection - 8De creamy eyeshadows (de derde en vijfde kleur) vind ik ZO prachtig. Ze vangen het licht heel mooi op en schitteren en glinsteren bij elke beweging van het oog. De glans is zo sterk, het lijkt wel een soort wetlook effect te geven! Maar geloof me, in het echt nog vele malen mooier. Het staat meteen super feestelijk en glamourous en geeft de ooglook echt wat extra’s. Creased niet (in combinatie met een eyeshadow base) en loopt ook niet uit.

Het enige jammere is die donkere kleur, die is mij toch te modderig in combinatie met de andere kleuren. Voor de rest heb ik absoluut niets aan te merken op dit prachtige, feestelijke palette van Sleek!

PS. Tim had niet eens door dat ik nepwimpers droeg. HOE DAN?!

Glitter Me sparkling lip gloss – Uptown Girl


sleek 24k collection review - 5 Iedereen die nu ook het liedje van Westlife (of Billy Joel) in zijn hoofd heeft, RAISE YOUR HANDS! Haha!

Glitter Me is een prachtige, niet-plakkende lipgloss met een sheer finish, een touch of colour en HEUL VEUL glittertjes. In deze collectie zitten 3 kleuren; Money Talks, Uptown Girl en Private Jet. Ik kreeg de knallend roze Uptown Girl opgestuurd.

sleek 24k collection swatches - 2 De kleur Uptown Girl is een vrolijke, zuurstokroze kleur. ‘Oh my’, dacht ik toen ik deze lipgloss uitpakte, ‘wat is dit dan voor snoeperige kindergloss?’.

sleek 24k collection - 1 Maar, het viel mee. Ik verwachtte iets waar een 8-jarige versie van mezelf een gat van in de lucht zou springen, maar het was minder kinderachtig dan ik dacht. Ja, het was knallend zuurstofroze en ja er zitten wel erg veel glitters in, maar eenmaal op de lippen verandert de kleur in een veel draagbaardere, frisse, zachtroze kleur met een hintje shimmers en glitters.

sleek 24k collection - 10 De kleur is juist heel draagbaar en staat lekker fruitig en fris. De gloss plakt totaal niet, dat is zeker een pluspunt, maar vanwege de vele microglittertjes voelt hij niet helemaal glad aan als je je lippen tegen elkaar perst. Je voelt de glittertjes zegmaar zitten. Niet heel storend, maar wilde het wel even vermelden. Deze gloss geeft de lippen een onwijze, sterke, verleidelijke glans. Het staat lekker girly en flirty! Blijft niet héél lang op de lippen zitten. Ik zou zeggen maximaal 2 uur (afhankelijk van je eetpatroon).

sleek 24k collection review - 1Mijn algehele mening over de Sleek 24K Gold Collection is vrij positief. Sowieso vind ik de looks van de producten een grote plus, zo met die mooie gouden metallic letters, randjes en details. Het is typisch Sleek, maar toch wat luxer. Ik vind vooral het oogschaduw palette The Gold Standard schitterend, en dan met name de creamy eyeshadows die erin zitten (helaas ben ik geen fan van de donkere kleur, maar de creamies maken dit enigszins goed). Midas Touch is mooi, maar zou ik zelf laten liggen omdat ik liever een highlighting palette zie met alleen maar highlighters voor het gezicht. Bovendien was het kwastje ronduit slecht. En Uptown Girl is ook erg mooi, maar blaast me niet omver.

Net zoals altijd stelt Sleek me niet teleur wat betreft hun prijs-kwaliteit verhouding. De producten zien er veel duurder en luxer uit dan ze kosten en ook de pigmentatie is zeer goed en intens.

sleek 24k collection - 4Mocht je nog op zoek zijn naar een feestelijk eyeshadow palette met warme, gouden kleuren, dan kan ik jullie absoluut aanraden om The Golden Standard uit te proberen. Als je echt wilt schitteren en glinsteren, dan is dit palette een absolute musthave!

Prijzen;
i-Lust eyeshadow palette ‘The Gold Standard’ – €9,49
Highlighting Palette ‘Midas Touch – €12,49
Glitter Me intense sparkling lip gloss ‘Uptown Girl’ – €7,00

Sleek Makeup is te koop via hun officiele webshop, maar ook via Nederlandse webshops Boozyshop.nl en Bol.com. Deze nieuwe 24K Gold Collection is echter alleen nog in hun eigen webshop te vinden.

Wat vinden jullie van de Sleek Makeup 24K Gold Collection, is het iets voor jou?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

100 Reacties

 1. 8 december 2015 / dinsdag, 8 december 2015

  Mooie producten! Een paardenstaart staat je super mooi! Heel classy.

 2. Stacey
  7 december 2015 / maandag, 7 december 2015

  Ik heb eerder cream producten van sleek geprobeerd en vond ze niets. Deze collectie maar overslaan dus

 3. 6 december 2015 / zondag, 6 december 2015

  Ik vind de verpakkingen echt prachtig, maar de inhoud vind ik wel wat minder. Had iets meer verwacht eigenlijk.

 4. 5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

  Ik heb veel palettes van Sleek liggen, maar dit is er niet echt eentje dat ik denk ‘Een aanvulling!’ Je haar op de foto van de lipgloss vind ik heel leuk trouwens! :)

 5. Roos
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Serena! Waar zijn die wimpers van? Super mooi! Xx

 6. Tina
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Hmn, ik vind de producten mooier in hun doosje dan in gebruik. Dat zie ik liever toch omgekeerd :D En ik sluit me aan bij de rest, wat sta je beeldig op die laatste full face, speels maar toch chic!

 7. Mirte van den Boogaard
  4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

  Ik vind van dat highlighter pallete eigenlijk alleen die champagnekleurige highlighter écht mooi. En in eerste instantie had ik ook zoiets van ‘zo’n lipgloss had ik ook toen ik 8 was’, maar hij valt me niet tegen!

  Verder moet ik even kwijt dat ik je zó enorm mooi vind. Echt, die laatste full-face foto van de zijkant, ik heb daar 3 minuten met verwondering naar gekeken. Het is dat het geen woensdag is, anders had je mijn #WCW gekregen. Jeetje.

  Liefs ♥

  • Noa Matatula
   5 december 2015 / zaterdag, 5 december 2015

   ja! je bent echt prachtig! die laatste foto viel mij ook op, die is echt zoo mooi.

 8. Frederiek
  3 december 2015 / donderdag, 3 december 2015

  Super mooi en wat een top highlighters! Het topje/shirt dat je aan hebt is ook echt leuk, waar heb je die vandaan?

  • Serena
   Auteur
   4 december 2015 / vrijdag, 4 december 2015

   Die is van Hollister!

 9. 3 december 2015 / donderdag, 3 december 2015

  De kleuren in het highlight Palette spreken me echt helemaal niet aan, maar het oogschaduw Palette os wel erg mooi… In love with Louis!
  En wat een mooie foto van jou die hij de lipgloss!

 10. Suzy
  3 december 2015 / donderdag, 3 december 2015

  Wow, mooi zeg! I love Sleek.
  Prachtig ben je op de foto met de hoge paardenstaart.

 11. Maria
  2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  wauw erg mooie verpakking en de oogschaduws zien er super uit!

 12. 2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  oh wauw die oogschaduw is fantastisch!!

 13. 2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Prachtige collectie die ik ook probeer te krijgen in mijn webshop. Deze producten zouden echt een aanwinst zijn naast de andere producten van Sleek!

 14. 2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Wat een mooie collectie. Leuk om cadeau te geven.

 15. 2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

  Ik heb dat highlight palette METEEN aangeschaft toen ik het een paar weken geleden in Londen zag liggen!

 16. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw wat een mooie foto’s weer. Je huid straalt! Het oogschaduw palette is echt heel mooi! De kleuren van het highlight palette vind ik niet heel handig gekozen maar toch mooi om te zien.

 17. Gwen
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Woah echt hele mooie producten! Mag ik vragen waar de nepwimpers van zijn? Need them!

 18. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw het lijkt net alsof je uit een sprookje komt lopen. Prachtig.
  Ben benieuwd wat het met mij zou doen

 19. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw, ik vind echt dat jij een van de bloggers bent die de mooiste looks maakt of alles staat je gewoon prachtig! Dat kan ook!

 20. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw voor die prijzen! Je hebt echt een prachtige look gemaakt, alles staat jou zo mooi! Die highlighter dacht ik in 1e instantie huh blauw? Ik zou die ook niet zo snel gebruiken en de andere 2 meer. Maar echt mooie producten. Ik ben geen lipgloss fan dus die zou ik overslaan

 21. andrea
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Leuk je staart zo! Hoe maak je hem zo losjes? Lukt mij nooit :-(

 22. elisa
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Leuk artikel! Ik heb het oogschaduw palette ook sinds kort, alleen ik vroeg me af of jij die cremes over je oogschaduw heenbrengt of oogschaduw erover heen? Of gebruik je ze alleen op zichzelf?
  Ik vraag me dit af omdat ik de cremes best plakkerig vind blijven!

 23. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Ik word er hebberig van!!!
  Vooral van die highlighters. Een beetje extra glim en glam.deze maand kan geen kwaad :)
  x Rowan

 24. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw prachtige producten, het glossje vind ik erg mooi en vooral Girly :)
  X

 25. Loes
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  De chique Franse namen zijn geen Franse namen maar bekende modehuizen, Vera Wang, Yves Saint Laurent, maison margiela, etc.

 26. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Jeetje. Ik weet nog wel al dat gezeur laatste tijd over “grotere bloggers” dat de inhoud niet meer goed is. Maar WAUW, jouw foto’s en artikels en alles blijven me telkens weer verbazen. Wat een prachtige look, maar ook een super mooi artikel met alle info! Mag ook gezegd worden! Helaas kan ik het sleek palette nergens vinden ..

  • Kaatje
   2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

   sommige v&d winkels verkopen sleek make-up. In uden zijn ze wel verkrijgbaar, dit is een nieuwe v&d. succes!

 27. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Hele mooie producten. Ik hou van al die glitter en glam in je gezicht en wat heb ik een geluk dat dit alleen nog maar meer terugkomt dit jaar.

 28. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw, wat ben je toch een mooie vrouw. Mooie foto’s ook.

 29. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Volgens mij is dit highlight-palette limited edition. Ik heb een andere variant met een compleet goude verpakking, daar zitten ook meer draagbare tinten in. Zo mooi! Zeker een favoriet 💋

  • Kaatje
   2 december 2015 / woensdag, 2 december 2015

   bedoel je het highlighting palette precious metals? Die heb ik ook en gebruik ik ook op mijn ogen, staat heel mooi. Ik ben er heel blij mee.

 30. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Ik heb door jou een soort highlighter obsessie gekregen haha! Het ziet er weer erg mooi uit en gelukkig ook zeer betaalbaar.

 31. Saskia
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Wauw! Staat je goed! Mooie huid heb je ook!

 32. Cathy
  1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Ppf jou huid ziet er zo mooi uit. Ik ben heel benieuwd naar hoe jou foundation routine eruit ziet. Van voorbereiding skinvare tot foundation concessie etc. Verder zijn het hele mooie producten vooral die highlighter op je jukbeenderen

 33. 1 december 2015 / dinsdag, 1 december 2015

  Ik vind de highlighter en het palette echt prachtig! Maar lipgloss is echt niet mijn ding..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *