Sint Kado Tip: Mini Shopaholic

Becky Brandon (geboren als Becky Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje Minnie. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en kasten vol designkleding. Haar favoriete woordje is ‘hebben’ en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty. Dat is het begin van vele gênante leugentjes om bestwil – tot de zaken wederom gierend uit de hand dreigen te lopen.

De Sint is weer in ons landje, het heerlijke avondje is in aantocht! Wat gaan jullie dit jaar doen met Sinterklaas? Sinds Tara niet meer geloofd doen we surprises, kadootjes en gedichten met de familie. Ik moet zeggen dat we het dit jaar allemaal niet doen omdat we allemaal zo druk zijn, maar op Sinterklaas avond zijn we natuurlijk met zijn allen bij elkaar, kijken we een filmpje, eten we pepernoten tot we misselijk zijn met een kopje warme chocolademelk met slagroom toe. Dit jaar dus geen kadootjes, maar wel het knusse samenzijn met je loved ones
Maar ik koop natuurlijk een kleinigheidje voor ze, want ik hou van kadootjes geven! En wat ik altijd erg leuk vind om te geven (omdat ik het waarschijnlijk net zo leuk vind om te krijgen) is een boek. Boeken zijn heel persoonlijk, maar het is een kado wat (als het goed is) ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden en waar diegene veel plezier aan gaat beleven. Ik hou van nuttige en leuke kado’s en daarom zijn boeken zo ideaal! Een aanrader is Mini Shopaholic van Sophia Kinsella.

WIN! WIN! WIN!
Het nieuwste boek van Sophia Kinsella heet Mini Shopaholic. Becky, bekend van het boek Shopaholic, heeft een veeleisend dochtertje gekregen en kan haar eigenlijk niet aan. Dit leidt toch vele hilarische doemscenario’s waar die klunzige – maar oh zo vindingrijke – Becky zich maar iedere keer probeert uit te redden! Mini Shopaholic is een boek wat ZO ontzettend fijn doorleest, alsof je een lange serie zit te kijken. Sophia Kinsella schrijft vlot en grappig en op zo’n manier dat je je helemaal gaan inleven in Becky. Hieronder kun je 2 bladzijden uit het boek lezen om te begrijpen wat ik bedoel. Don’t worry, ze verklappen niets!

Het zijn slechts 2 bladzijden maar je wil nu al weten hoe het afloopt he? Lucky you, vandaag maak je kans op een gratis exemplaar van Mini Shopaholic, aangeboden door de webshop Cosmox.nl! Cosmox berekend nooit verzendkosten en levert ontzettend snel (ik heb gisteren een boek bij ze besteld, vandaag al in huis, amazing!) dus ik kan hun webshop sowieso wel aanbevelen. Mocht je ze nog niet kennen neem dan zeker even een kijkje in hun webshop, ze hebben een huge assortiment aan boeken, cd’s, films en games.

Verderop in het boek….

Wat moet je doen?
  • Als je Twitter hebt (geen must) kopieer dan het volgende en plaats het als tweet: @serenaverbon Maak alleen vandaag kans op een gratis exemplaar van Mini Shopaholic via www.BeautyLab.nl / RT!
  • Laat een comment achter waarin je verteld wat jouw grootste Sinterklaas kadowens was, maar die je nooit hebt gekregen :-(
  • Aan het einde van deze dag kies ik een winnares uit die het boek krijgt toegestuurd! Comments kunnen achtergelaten worden t/m 22:00u en de winnaar wordt hierna zo snel mogelijk bekend gemaakt via de site en via Twitter.
Succes meiden!

Until next time,

Serena Verbon

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *