Shout out!

Soms kom je wel eens een blog tegen die het verdient om iets meer aandacht te krijgen. Het leek me daarom leuk om een ‘shout out’ te geven aan een aantal hele leuke blogs, en in de comments geef ik jullie dan ook graag de gelegenheid om zelf een ‘shout out’ te geven aan een blog die je volgt en die het verdient om iets meer aandacht te krijgen!

40 en voor het eerst moeder

rory blogEen blog die wat mij betreft meer aandacht mag krijgen is de blog van mijn nicht Rory. Rory is haar hele leven al een carrieretijger geweest toen ze op haar 40e totaal onverwachts zwanger raakte. Ze stopte met haar baan om de zorg van mijn achternichtje Mila op zich te nemen en geniet meer van het leven dan ooit. Haar zwangerschap was haar wake-up call. “Uiterlijk vertoon, status, goede baan, goed salaris, dat is niet waar het om gaat. Gezondheid, geluk, creativiteit en oprecht blij en dankbaar zijn waar je staat in je leven, dat is veel belangrijker.”

Benieuwd naar het leven van een ‘real life’ J.C Wiatt uit de film Baby Boom? Hoe gaat Rory om met vragen als ‘wanneer komt de tweede?’ en hoe bevallen die 40up dansfeesten? Lees er alles over op 40envoorheteerstmoeder.nl.

Team Confetti

team confettiOlga en Meike zijn twee creatieve meiden die samen de blog Team Confetti bijhouden. Deze happy camper feelgood blog staat vol met kleurrijke artikelen en foto’s waar je instant vrolijk van wordt. En dat niet alleen, er komen heel veel poezenfoto’s en -updates voorbij en één keer per week zetten ze 3 asieldieren in het zonnetje in de hoop dat een leuk nieuw huisje vinden. Nail art, DIY’s, persoonlijke posts, zelfgemaakte graphics, photo diary’s, free printables en recepten.

Als je op zoek bent naar een blog waarvan je boordevol inspiratie krijgt en die je in een hele vrolijke mood brengt, ga dan zeker eens kijken op teamconfetti.nl!

Doe zelf een shout out!

Zo, en nu is het de beurt aan jou! Welke blog volg jij graag en verdient het om even in het zonnetje gezet te worden? Doe zelf een shout out hieronder in de comments en maak iemand blij!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

117 Reacties

  1. 1 juli 2018 / zondag, 1 juli 2018

    Ik vind dat 4time-s.webnode.nl in het zonnetje gezet mag worden, Het zijn 4 meiden die echt hun best doen om ons te vermaken. Top meiden dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *