Shoplog Catrice en Essence (nieuw assortiment)

Een tijdje geleden vertelde ik jullie in ‘Sharing on Saturday 4‘ dat de schappen van Catrice en Essence in geselecteerde Kruidvat filialen zouden worden uitgebreid. Lucky me! De Kruidvat tegenover mijn huis heeft sinds een paar dagen extra grote schappen van mijn favoriete budgetmerken: maar liefst 3 meter aan Essence en 2 meter aan Catrice. Wow!

Bekijk hieronder hoe dat eruit ziet:


Zoals je misschien begrijpt kon ik me niet bedwingen en stopte ik mijn mandje vol met allerlei nieuwe Catrice en Essence producten uit het nieuwe assortiment. Wat zitten er een boel gave dingen bij!

Wat ik heb ingeslagen laat ik jullie zien in de shoplog video hieronder. Ook swatch ik meteen alle oogschaduw en andere make-up zodat jullie meteen een goed beeld hebben van de nieuwe producten.

Via Catrice.eu kun je opzoeken of er een 2 meter-schap bij jou in de buurt is. De website van Essence heeft deze optie helaas nog niet. Maar, niet getreurd lieve mensen, via kruidvat.nl kun je het gehele nieuwe assortiment gewoon aanschaffen! Natuurlijk is het leuker om het in het echt te bekijken, maar je hoeft dus niet stad en land af te zoeken naar de extra grote schappen, want je kunt gewoon alles vanuit je luie stoel bestellen. I-de-aal.

Wat vinden jullie van deze nieuwe Catrice- en Essence producten? Welk product zien jullie graag als eerst gereviewd op mijn blog?

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

108 Reacties

 1. lona
  5 juli 2015 / zondag, 5 juli 2015

  ik was in de kriitvat en toen heb ik het wenkbrauw doosje gekocht. Als ik dit palletje moet vergelijken met Anastasia vidn ik dit echt een super dupe!

 2. Anne
  21 oktober 2014 / dinsdag, 21 oktober 2014

  Helaas zijn de nieuwe producten niet bij mijn Kruidvat. :(

 3. Lisette
  21 oktober 2014 / dinsdag, 21 oktober 2014

  Toen ik deze video zag, stapte ik gelijk op de fiets naar de Kruidvat.
  En gelukkig waren de nieuwe producten er.
  Ik heb de make your face wow pallet gekocht.
  Hij is erg fijn.

 4. 9 oktober 2014 / donderdag, 9 oktober 2014

  Ik ging vandaag naar Kruidvat in Leuven (Belgie) en daar waren de verkoopsters net bezig met het leegmaken van een aantal rekken die ze dan gingen vullen met de nieuwe rekken van Catrice en Essence

 5. Anne
  24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

  Is al bijna een jaar mijn favoriet!!
  Ik haatte vroeger cat-eye make-up, gewoon omdat ik het altijd 3 keer opnieuw moest aanbrengen…
  De calligraph pen is ZA-LIG, super dun puntje! Spijtig dat het er (bij mij) niet de hele dag op blijft… Maar super budget product!

 6. esmeralda
  23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

  Vorige week vrijdag kwam ik bij ons in de “zeg maar”grote kruidvat bij ons in de “stad”.
  Toen waren een paar mannen bezig om de schap te vullen. De makeup heb ik dus helaas niet kunnen bewonderen maar wel hoe groot het schap was. en dat van essence was echt mega!
  Van het weekend dus maar even een kijkje nemen. :)

 7. Carmen
  23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

  Ik ben echt benieuwd naar de lash aplicator!

 8. Romy
  23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

  Was vandaag ook weer eens bij het kruidvat en blij verrast door hoe alles er nu uitziet!! Ga je trouwens nog een keer kleding verkopen, want ik was vorige keer geweest en ik vond het heel leuk!!
  Xx Romy

 9. cora ter horst
  23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

  ben ik de enige die op kruidvat.nl 99 % niet kan vinden?:S

  • cora ter horst
   23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

   en op die catrice kan ik ook niet vinden welke extra vak hebben. alleen waar catrice verkocht word:S

 10. 23 september 2014 / dinsdag, 23 september 2014

  Mooie nieuwe producten zijn er! Ik moest trouwens wel lachen om je arm gebaar “we gaan door naar catrice”. Haha.

 11. Karina
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  De nepwimpers met de lash aplicator!!! Super benieuwd naar!

 12. xandra
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  maak een review van die nep wimpers !!!!!!!!!!!!!!

 13. Laura
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  He serena ik heb een vraag. Ik heb erg dunne wenkbrauwen en ik wik ze graag bijtekenen maar heb dat nig nooit gedaan. Ziet het er dan niet opeens heel anders uit waardoor iedereen meteen het verschil ziet
  Xx

  • diana
   24 september 2014 / woensdag, 24 september 2014

   Ja steeds een beetje meer bijtekenen. Ik had eerst niks en toen liet ik tattooeren en iedereen zag wel dat er iets anders was aan mn gezicht maar niet meteen wat. En ineens kreeg ik veel complimenten over nieuwe vorm enzo. Dus gewoon schijt aan hebben en bijtekenen ;)

 14. Daphne
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  Hi Serena! Ik ben wel erg benieuwd naar het palletje van Essence om je gezicht te shapen. Gave nieuwe collectie!

 15. Veronique
  22 september 2014 / maandag, 22 september 2014

  İk zet op mijn lijst de cake eye, ik zet bijna altijd dagelijks een lijntje met zwarte oogschaduw. Dat werkt het snelst voor mij en geeft een wat subtieler resultaat.

  Ook op de lijst het essence How to brighten your face doosje. Heb voldoende bruine, grijze en zwarte oogschaduws maar buiten mijn favoriete highlighter Soft and Gentle van mac mis ik nog wat fijne lichte tintjes voor mijn ogen. De swatches zien er veelbelovend uit!

  Ben ook wel benieuwd wat het resultaat van de wenkbrouwpen is, ondanks dat ik als blondine zweer bij het wenkbrouwpotlood van Mac of de Dipbrow Van Anastasia Beverly Hills. Maar ben benieuwd wat voor resultaat het geeft.

 16. Sandra
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ben ik de enige die op de catrice site niet kan terug vinden waar de grote schappen te vinden zijn? Zou iemand me kunnen vertellen waar ik het kan vinden ☺️

 17. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Dat wenkbrauw ding klinkt heel interessant! Het is haast gewoon een soort eyeliner! Lijkt me ideaal! Net zoals de nepwimper aanbrenger. En de super leuke setjes van Essence van € 5,99 én die cakey eyeliner! Eigenlijk alles gewoon! Ben so excited door deze video geworden! Véél te excited voor dit tijdstip eigenlijk haha!

  xx

 18. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Toen ik een tijdje geleden naar Duitsland ging, zag ik die setjes van essence al liggen. Ik vind ze er erg leuk uitzien en ben erg benieuwd dus ik zou hier graag een review van zien . Leuk dat je ze nu ook in Nederland kan kopen!. :)

 19. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Toen ik een tijdje geleden naar Duitsland ging, zag ik die setjes van essence al liggen. Ik vind ze er erg leuk uitzien en ben erg benieuwd dus ik zou hier graag een revieuw van zien . Leuk dat je ze nu ook in Nederland kan kopen!. :)

 20. steffie
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  die doosjes zijn echt geweldig, ik kan zelfs niet kiezen welke ik eerst wil zien: Misschien de ‘bright eyes’ eerst… :)

 21. Maren
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Dat ‘all about chocolates’ oogschaduwpaletje van Essence is echt super fijn! Ik heb ‘m in Duitsland gekocht, wist niet dat deze nu ook in Nederland verkrijgbaar is.
  Het pigment vind ik echt goed!
  Ik zag ook spulletjes van Essence met als thema ‘Oktoberfeest’. Super grappig met motiefjes ‘pretzels’ en rendieren. Er waren 3 oogschaduwkleuren, 2 blushes/highlighters (in een hele mooie verpakking trouwens), nagellakjes in 3 kleuren, clipjes voor in je haar en een schattig adresboekje. Dat is wat ik me herinner. Het lijkt me niet dat deze in Nederland uitkomen, maar wie weet? Iemand zoiets gezien hier?

 22. marisha
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  De wenkbrauw pen en de nep wimpers (met bijbehorende Lash applicator) :)

 23. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Wow, tof die uitgebreide schappen van Essence en Catrice! Die setjes van Essence wil ik wel in een review zien!

 24. Kim
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Hey Serena, wat een leuke en innovatieve producten! Lekker betaalbaar,helemaal goed. Ik zou graag als eerste de wenkbrauwstift gereviewed zien , hopende dat het een goede Suqqu dupe is; veel goedkoper en beter verkrijgbaar. Ook ben ik heel benieuwd naar de houdbaarheid van de caligraphy liner op de waterlijn. Ik zie uit naar je reviews! Keep up the great work :D ☆ Liefs Kim

 25. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik ben super benieuwd naar de boxjes van Essence! Vooral de Brow versie. De matte Catrice oogschaduwpalette lijkt me erg fijn. Nee ik wil alles zien in een review, haha.

 26. Denise
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Die hele dunne eyeliner! Ik heb ook net zoals jou heel weinig ruimte op mijn ooglid voor eyeliner dus dit zou heel handig zijn als dit werkt :)

 27. Dani
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik ben erg benieuwd naar dat wenkbrauw stiftje!

 28. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Heel tof! k ga even op zoek naar een filiaal!

 29. Ellen
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Graag zie ik een review over de nepwimpers en de wimper applicator. Misschien leuk in combinatie met een look uit een essence oogschaduw palette, bijvoorbeeld de smokey eyes!

  Ben heel benieuwd!!

 30. Ellen
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ziet er allemaal super tof uit. Ben zeer benieuwd naar hoe fijn de producten zijn. Wat mij betreft mag je ze allemaal reviewen!!

 31. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Die boxen van essence zien er leuk uit, doen aan Benefit denken.

 32. tess
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  wenkbrauw pen

 33. Keira
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  mijn 2 favoriete merken. Oohhh wat heb ik nu de nerves om te winkelen!! Ik hoop dat het assortiment ook zo mega groot is!
  De palletten van Esssence lijken veel op benefit, ik ben echt benieuwd over de eyebrow-kit en matte oogschaduws. De swatches zien er geweldig uit!
  Binnenkort ga ik los – als de portemonnee het allemaal toestaat – gaat alles in het mandje.
  ik wil de wenkbrouw-kit echt in een review zien!

 34. Sanne
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Kei leuk filmpje Serena! De producten zien er suuuuuper mooi uit! De boxen van essence vind ik supermooi en de eyeliner van catrice ziet er ook veelbelovend uit;)
  Ik hoop dat die schappen hier ook komen…

  Oh en doe maar een review van alles, haha:D
  xxx

 35. nicole
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Sorry, type foutje :( dochtbaar moet zichtbaar zijn

 36. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Oh wat ziet het er allemaal leuk uit zeg (:

 37. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Oh wat ziet het er allemaal leuk uit zeg (:

 38. nicole
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik ben echt super benieuwd naar de wenkbrauw stift. Ik heb zelf hele blonde wenkbrauwen die bijna niet dochtbaar zijn als ik er niks mee doe en ben dus altijd opzoek naar producten die mijn wenkbrauwen er donkerder en natuurlijk laten uitzien. Ook ben ik erg benieuwd naar de wet en dry eyeliner.

  Ik ga snel opzoek naar een kruidvat met uitgebreide essence en catrice wanden

 39. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Wat een super leuke boxen van Essence!!!

 40. emma
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  ik zou graag de nude pallet willen zien leuke video trouwens :)

 41. emma
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  ik zou graag de nude pallet willen zien leuke video trouwens :)

 42. Roxane
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik hoop dat je de cake wet en dry eyeliner van catrice snel reviewed(7& die pen ook!). Aangezien mijn eyeliner laatst in de trein helemaal was gaan vlekken boven mijn ogen :’) (ik kreeg hele rare blikken). Dus hopelijk doen die dat niet!

 43. nasrin
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Wow due kartonnen palette voor nude ogen van essence ziet er prachtig uit!!!:o
  zou je die zo snel mogelijk willen reviewen??^^

  Xxx

 44. Kelly
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Wauw, wat een pracht producten zijn er weer te vinden in het assortiment van Catrice en Essence! Ik ben erg benieuwd naar de Cake Eyeliner Wet & Dry van Catrice. Het probleem bij mij is dat ik bij bijna iedere eyeliner wel het probleem heb dat hij na ongeveer 1 uur als het ware van mijn ooglid af glijdt, waardoor er geen lijntje meer te bekennen is (en dat terwijl ik ook een oogschaduw basis gebruik). Erg frustrerend. Ik ga morgen een kijkje nemen bij de Kruidvat in Zevenaar, ik ben benieuwd of zij ook gebruik maken van de 2 meter-schap. Wat heb je jezelf trouwens mooi opgemaakt. Welke producten draag je hiervoor als ik dat vragen mag?

 45. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Zitten hele leuke nieuwe producten tussen! Hier moet ik nog even 3 weken wachten tot er een extra schap van Catrice komt en ben ook wel heel erg benieuwd of die van Essence hierheen komt. Ik vind de producten van Essence namelijk toch altijd net iets leuker.

 46. Roksana
  21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik ben zo benieuwd naar dat ‘How to make your face wow’ palette! en of die eyeliner wel écht waterproof is want dat heb ik echt nodig voor mijn oogleden. Ben heel benieuwd aangezien ik altijd budgetproducten gebruik, ik ben nog maar 17 dus dat is het enige dat ik kan betalen haha! Leuke video, ik kijk al uit naar de reviews!

 47. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ziet er tof uit! Ik ben vooral benieuwd naar dat wenkbrauw stift ding van catrice. Trouwens, echt heel handig dat je het gewoon kan bestellen bij kruidvat, want er zit helaas geen kruidvat dichtbij met de nieuwe producten bij mij :(

 48. 21 september 2014 / zondag, 21 september 2014

  Ik heb de nieuwe schappen inderdaad ook al gezien! Ik werd er ook zo hebberig van. :-) Heb er al een review over geschreven voor beautytopia, komt nog online. Ik vond die blushers van Catrice zo mooi. En ja, die boxjes, zo gaaf! Maar die heb ik laten liggen omdat ik al zoveel paletten heb. Goede video! Door jouw filmpje ga ik nog maar eens terug. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *