Sharing on Saturday deel 9

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer een aantal leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een prachtige commercial van Always, mijn nieuwe verslaving Orphan Black, het recept voor Pumpkin Spice, heb ik een persoonlijke VIP code voor jullie waarmee je 50-70% korting krijgt bij Nelly, maak je kans op prachtige sieraden van River Stones én vertel ik wie de winnaressen zijn van de Sally Hansen Miracle Gel winactie. Spannend!

Always – Like a Girl

Pfff, je rent als een meisje. Gooit als een meisje. Vecht als een meisje. Sinds wanneer is het iets negatiefs om te zeggen dat je iets “als een meisje” doet? Always laat zien dat we er trots op moeten zijn om een meisje te zijn. En ook bij deze commercial pinkte ik een traantje weg. Wat een eye opener! Het is al een wat oudere commercial, dus misschien kende je hem al, maar ik zag hem laatst voor het eerst en ik moest hem gewoon even delen.

Pumpkin Spice

pumpkin spice latteNu het herfst is staan alle Amerikaanse foodblogs vol met recepten waarbij pumpkin spice wordt gebruikt, zoals een homemade Pumpkin Spice Latte, of Pumpkin Spice Pie of Pumpkin Spice Cupcakes. Maar Pumpkin Spice is niet in Nederland te koop, helaas! Maar welke kruiden zitten er precies in de klassieke Pumpkin Spice mix? Kaneel, gember, kruidnagel, nootmuskaat en piment (ook wel allspice genaamd).

koek en speculaas kruidenEn wat blijkt? In onze goeie ouwe Verstegen Koek & Speculaaskruiden mix zitten de volgende kruiden: Kaneel, nootmuskaat, kruidnagel, gember en kardemom. Bijna hetzelfde! Deze kruidenmix kun je in bijna elke supermarkt kopen. Alleen hier zit dus kardemom bij en bij de Pumpkin Spice mix piment.

Je zou eventueel wat piment aan deze Koek & Speculaaskruiden mix kunnen toevoegen voor de extra Pumpkin Spice flavour. Piment kun je niet overal kopen, maar toevallig heb ik een zakje bij mijn biologische supermarkt gevonden, van het merk Het Blauwe Huis.

Mocht je dus een lekker (Amerikaans) recept tegenkomen waarbij ze Pumpkin Spice gebruiken, gebruik dan gewoon onze eigen Nederlandse Koek & Speculaaskruiden met eventueel een snufje piment. Happy baking!

Orphan Black

orphan-black-tatiana-maslany-clones-sarah-alison-cosima-helena-rachel

Mijn nieuwe verslaving: de serie Orphan Black! Op Netflix staan 2 seizoenen en gisteren heb ik eindelijk de season finale gezien van seizoen 2. Het was zo spannend! De hoofdrollen worden vertolkt door Tatiana Maslany, die meerdere personages speelt. En wat doet ze dat goed!

De serie begint met Sarah die bij de metrostations in New York City loopt. Plotseling ziet ze een meisje die sprekend op haar lijkt. Het meisje springt voor de metro en Sarah steelt haar tas. Ze neemt haar identiteit over omdat ze haar bankrekening leeg wil trekken, maar ontdekt dan zaken die haar meer vertellen over haar eigen geschiedenis en achtergrond. Ze gaat op onderzoek uit en raakt verwikkeld in duistere geheimen. Er is geen weg meer terug.

anigif_enhanced-buzz-18047-1394903784-15De leukste bijrol vind ik die van  Sarah’s flamboyante pleegbroer Felix, die zorgt voor een grappige noot in de serie. In seizoen 2 komt er trouwens een Nederlandse acteur bij! Orphan Black is een aanrader als je houdt van detectives, sci-fi, medische wonders en series als Fringe.

orphan-black-dance-partyVooral het knappe acteerwerk van Tatiana is geweldig om te zien. Eerst dacht ik dat ze misschien een tweeling zou zijn, maar het is dus echt daadwerkelijk één persoon die alle personages op zich neemt. Ze zijn heel vaak met elkaar in dezelfde ruimte, dus ook dat is een knap staaltje techniek. Je hebt eigenlijk gewoon niet door dat het maar één persoon is die zowel Sarah, maar ook personages als de zakelijke Rachel, de huismoeder Allison, de alternatieve wetenschapper Cosima en de geschifte Helena speelt.

Spectaculaire 50-70% korting via NELLY.com

nelly midseason sale vip voucherKomende dinsdag 14 oktober gaat de Midseason SALE van start op Nelly.com, maar… goed nieuws! Speciaal voor mijn lezeressen is er een kortingscode aangemaakt waarmee je NU al kunt gaan genieten van de spectaculaire 50-70% korting! Ga snel naar NELLY.com, klik op de SALE button, scroll naar onderen en vul in het balkje mijn persoonlijke VIP kortingscode in: NLYVIPSERENA. Alleen dan kan je eerder dan de rest inloggen bij het SALE gedeelte en naar hartelust shoppen tegen flinke kortingen.

nelly midseason saleZoals deze lekkere grijze sweater voor  €13,50, dit zwarte peplum jasje voor €13,50 of dit prachtige bordeaux jurkje met kant voor slechts €11,95.

Ga dus snel naar NELLY.com, vul mijn persoonlijke VIP code in en SHOP TILL YOU DROP!

Uitslag winactie Sally Hansen Miracle Gel

sally hansen miracle gelVorige week konden jullie meedoen met de Sally Hansen winactie waarbij je kans maakte op 1 van de 3 setjes Miracle Gels, Mad Mod, Daily Delights en Street Pastels.

De winnares van Mad Mod is: Britt
De winnares van Daily Delights is: Kayleigh
De winnares van Street Pastels is: Nina

Gefeliciteerd meiden! Jullie hebben als het goed is al een mailtje van me ontvangen en krijgen zo snel mogelijk de prachtige Miracle Gel lakjes thuisgestuurd!

River Stones Jewels Winactie

10693233_969847899707481_826916738_n
Laatst deelde ik een foto op Instagram met mijn nieuwe Riverstones sieraden, waar ik ontzettend blij mee ben! Ik ben dol op die verfijnde armbandjes, maar tegelijkertijd houd ik ook van die grote, chunky druzy stenen. Goed nieuws, van Riverstones mag ik een geweldig sieradensetje verloten onder mijn lezeressen!

river stone jewels winactieIk koos voor een set bestaande uit een Crystal bracelet, Karma bracelet en een Crystal necklace.

Als je dit prachtige sieradensetje van Riverstones wilt winnen laat dan even een comment achter om te laten weten dat je meedoet. Volgende week laat ik weten wie er heeft gewonnen!

Zo, het zit er weer op deze zaterdag! Ik hoop dat jullie al mijn sharings leuk vonden om te lezen. Wat zijn de plannen voor dit weekend? Vanavond ga ik met mijn zusjes naar het uitverkochte NSMBL festival, een sfeervolle night bazaar waar van alles te doen en te zien is. Ben erg benieuwd! Daarna wil ik naar de Equalizer gaan in de bioscoop en daarna lekker slapen en zondag uitslapen. Zin in!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

991 Reacties

 1. Els van hoyweghen
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Ik zou echt niet weten waarom ik niet zou mee doen
  Zo een mooie sieraden zie je niet elke dag !!!!!!
  Ik doe zeker mee

 2. Youssra
  19 november 2014 / woensdag, 19 november 2014

  Prachtig! :-) Ik doe mee..

 3. khadija Benali
  9 november 2014 / zondag, 9 november 2014

  Wat een mooi set, ik ben al verliefd op. Wil graag winnen!

 4. Melisa
  9 november 2014 / zondag, 9 november 2014

  Mooie sieraden! Ook ik doe mee :)

 5. Iris
  5 november 2014 / woensdag, 5 november 2014

  Hee Serena,

  Ten eerste ik vind je blogs echt super handig..
  Ten tweede, wauw dat setje vind ik echt geweldig!
  Ik word 20 november 18 en zou ontzettend graag met dat setje willen shinen!
  Nu maar hopen ;)

 6. Nina
  2 november 2014 / zondag, 2 november 2014

  Ik doe mee met de winactie !

 7. Sultan
  27 oktober 2014 / maandag, 27 oktober 2014

  Ik doe mee ☺️

 8. Marleen
  24 oktober 2014 / vrijdag, 24 oktober 2014

  Hele mooie sieraden! Ik doe mee!

 9. Andrienne
  24 oktober 2014 / vrijdag, 24 oktober 2014

  Wauwie! I like it^^ I’m in

 10. lisanne
  24 oktober 2014 / vrijdag, 24 oktober 2014

  wauw wat een leuke winactie!
  ik doe graag mee!

 11. Femke
  22 oktober 2014 / woensdag, 22 oktober 2014

  Ik doe graag mee!
  Echt prach-ti-ge sieraden

 12. Shelley
  22 oktober 2014 / woensdag, 22 oktober 2014

  Waaauw onwijs mooi! Die wil ik zeker wel winnen!

 13. Rachida
  21 oktober 2014 / dinsdag, 21 oktober 2014

  Ik zie de mooie sieraden en ben er op de foto al verliefd op last staan als ik ze in het echt zou zien. Prachtig!! Ik doe ook heel graag mee.

 14. Eline
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Wat een prachtige set! Ik doe zeker mee!

 15. Yasmin
  20 oktober 2014 / maandag, 20 oktober 2014

  Wauww wat een mooie sieraden!
  Ik doe graag mee :)

  xx

 16. Beau
  18 oktober 2014 / zaterdag, 18 oktober 2014

  Waaaauw I love Riverstone! Doe heeel graag mee met de winactie!

 17. gerlindaxbarbie
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Ik doe ook mee!erg mooie sieraden,ik houd van zulke sieraden!
  liefs gerlinda en m’n unicorn barbie

 18. Kyara
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Mooie sieraden! ik doe zeker mee!

 19. Lyssa
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Super mooie sieraden! Ik doe mee :)

 20. sila
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Dag Serena !
  Ik zou graag mee willen doen :)
  liefs uit Belgie

 21. 17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Wat een leuke tips weer! Ik vind ook de sieraden ontzettend mooi en doe zeker weten mee met de winactie ;D

 22. Tekla
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Super tof setje! Ik doe graag mee! :)

 23. 17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  prachtige armbandjes! Love it!
  Ik doe zeker mee!

 24. Lilian
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Perfecte fall accessoires! Daar maak ik meer dan graag kans op!
  Fingers crossed!
  Xxx Lilian

 25. Julie
  17 oktober 2014 / vrijdag, 17 oktober 2014

  Wauuww prachtige sieraden. Ik doe mee!! Xjulie

 26. Charlotte
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  OMG die sieraden zijn zo mooi! Ik houd zo van die kleine maar toch opvallende sieraden! Ik doe zeker mee!!!

 27. Anne
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Wow, supermooie sieraden! Ik doe graag mee:)

 28. Chanel
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Wat een mooi filmpje van Always!

  En wauw die sieraden! Ik doe graag mee :D

 29. Rosalinde
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Hee Serena!

  Wat een leuke winactie en wat een prachtige sieraden! Ik doe graag mee! :) xx

 30. Sharinda
  16 oktober 2014 / donderdag, 16 oktober 2014

  Ik doe graag mee aan de wináctie superleuke sieradensetje x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *