Sharing on Saturday deel 4 + winactie

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer een aantal leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over flinke korting op je bioscoopkaartje (als je in de buurt van Houten woont), cacaoboter, goed nieuws voor de fans van Baby Lips en de geweldige Barbados travel video van What About Her die eindelijk af is! Ook mag ik twee paar Steve Madden laarsjes weggeven, whoohoo!

Barbados Travel video

Allereerst wil ik graag de Barbados Travel video delen van whatabouther.nl, gemaakt door Laura en Robert. Het is inmiddels weer een aantal weken geleden dat we terug zijn van deze onvergetelijke persreis, maar nu ik de prachtige beelden zie kan ik al mijn herinneringen weer helder voor de geest halen.

Ik vind de video echt ontzettend goed in elkaar gezet. Professioneel, maar absoluut niet saai. Deze video bevat fantastische sfeerbeelden die in 2,5 minuut perfect weergeven hoe mooi Barbados is en wat we zoal hebben gedaan tijdens onze reis. Als je van mooie, sfeervolle travel video’s houdt moeten jullie je zeker abonneren op het kanaal van Laura Coolen.

TIP: blijf zeker kijken tot op het einde. Na het zwarte beeld heeft Robert er nog een speciale verrassing voor jullie ingezet :)

IMG_3731Deze foto heb ik uit het Barbados reisverhaal van Laura geplukt en wilde ik jullie niet onthouden. Deze sugar plum verkoper wilde wel met me trouwen. Hij had me bijna overgehaald, want “I cook and I clean for you!” beloofde hij. Hihi!

Cacaoboter bij de AH

cacaoboter bij de supermarktShoppen is mijn lust en mijn leven, ik houd er van! Ook als ik voor een rol toiletpapier naar de Albert Heijn afzak, maar ik er een heuze shoppingtrip van. Ik ga dan lekker op mijn gemakje langs de schappen struinen en bekijk alle – voor mij – nieuwe producten. Ik vind het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen namelijk! Toen ik laatst weer aan het ‘shoppen’ was in de Ap liep ik ineens tegen een nieuw soort schap aan. Het schap stond vol met biowinkel-achtige producten. Naast allerlei vegan smeerpaté, amandelboter, palmsuiker, kokosvet en agavesiroop zag ik ineens een pot cacaoboter staan. WHOOHOO!

DIY bath fizzies recept nederlandsNu denk je misschien, waarom zo blij met cacaoboter, Sereen? Nou, cacaoboter heb ik regelmatig gebruikt voor verschillende beauty DIY’s zoals de Bath Melts, Scrubby Body Butters en Bath Fizzies. Cacaoboter kun je normaal gesproken niet zomaar in elke winkel kopen, dus ik raadde aan om het online te bestellen. Maar nu is het dus “gewoon” bij de Appie te koop! En niet duur. Voor een pot van 150 gram betaal je €4,99.

Cacaoboter is ook heerlijk in lippenbalsem, dus daar zal ik snel een DIY recept van online zetten. Cacaoboter is geweldig voor DIY bath & bodyproducten dus mijn advies, sla gewoon vast een pot in en als ik dan een leuk recept online zet heb je het in elk geval alvast in huis!

Voor €1 naar de bioscoop

cinelounge logoGoed nieuws voor de mensen die in Houten of in de buurt van Houten wonen: onze bioscoop Cinelounge viert FEEST en daarom mogen de mensen waarvan de voorletter begint met de letters F E E S T voor slechts €1 naar de bios. Lekker cheap!

Het enige wat je moet doen is een geldig foto ID meenemen om aan te tonen dat je eerste voorletter begint met één van deze letters en dan zit je dus voor een piek in een luxe service bioscoop. Deze actie is nog geldig t/m 14 september, dus wacht niet te lang. De €1 actie is niet geldig op zaterdagavond en niet geldig i.c.m. andere kortingen. Toeslagen (zoals 3D en balkon) blijven van toepassing en kaarten vooraf afhalen is niet mogelijk.

turtlescomicconLaatst ben ik met Tara naar de Teenage Mutant Ninja Turtles geweest voor €3 per persoon (er kwam €2 toeslag bij omdat het een 3D film is). Nou, tegenwoordig betaal je minstens zo’n €12,50 per persoon dus dat is echt super voordelig! En man, wat hebben we gelachen om die gekke gemuteerde schildpadden. Er zaten een paar hele grappige stukjes in!

CATRICE en essence breiden uit!

Hoera! Goed nieuws vanuit de budget make-up merken essence en CATRICE! Beide merken gaan hun collecties namelijk flink uitbreiden. In week 37 – 44 zal essence een derde display met nóg meer supertrendy make-upproducten neer gaan zetten. Deze spectaculaire 3-meter display komt exclusief te staan bij een selectie van Kruidvat filialen in de grotere plaatsen en steden. In Nederland zal dit zijn in maar liefst 83 winkels en in België in 27 winkels.

catrice beautyshopOok het beautyschap van CATRICE wordt uitgebreid met maar liefst 130 extra producten. De extra grote, twee meter brede display komt te staan bij een ruime selectie van Kruidvat filialen. In Nederland in maar liefst in 138 winkels en in België in 53 winkels.

Yes, ik kan niet wachten! Ik hoop dat het Kruidvat filiaal in Houten één van de lucky filialen zal zijn (duimen, duimen, duimen). Vanaf komende maandag 8 september ga ik mijn filiaal in elk geval goed in de smiezen houden!

Ziaja Manuka Peeling Paste

Toen ik afgelopen oktober 2013 in Lodz was voor Fashionweek Poland ben ik uiteraard de drogist ingedoken op zoek naar beautymerken die ik nog niet kende. Ik kwam al snel uit bij het Poolse skincarebrand Ziaja. Strakke, witte verpakkingen, heel rechttoe rechtaan, maar wel met werkzame ingrediënten. Het merk viel me vooral op omdat verschillende producten in het schap een label hadden met een award of prijs dat ze hadden gewonnen.

ziaja manuka tree purifyingIk ben erg te spreken over hun Enzyme Peeling (lees hier mijn review) en nu heb ik een ander Ziaja toppertje ontdekt, namelijk de Deeply Cleansing Peeling Paste uit de Manuka Tree Purifying lijn, een lijn speciaal voor de vette en gecombineerde huid.

ziaja manuka tree purifying_1De Deeply Cleansing Peeling Paste gebruik ik onder de douche. Het is een crèmige, volle substantie met heel veel fijne scrubdeeltjes die ik inmasseer op mijn vochtige huid. De peeling paste bevat Illite, een witte kleisoort die overtollig talg absorbeert, en Leptospermum Scoparium Leaf Extract, oftewel Tea Tree dat bekend staat om zijn antibacteriële werking. Het bestrijdt en voorkomt onzuiverheden en reinigt de poriën.

ziaja manuka tree purifying_2Ondanks de licht schuimende werking van sodium laureth sulfate droogt dit product mijn huid niet uit. Na gebruik voelt mijn huid totaal niet trekkerig aan, waarschijnlijk omdat er ook vrij veel hydraterende glycerine en huidverzachtende panthenol in deze peeling paste zit. Omdat er klei in de peeling paste zit wordt het geheel na een tijdje hard, dus zou je dit eventueel ook als masker kunnen gebruiken. Handig, zo’n multifunctioneel product!

ziaja manuka tree purifying_3De klei maakt mijn huid matter en reinigt grondig, de scrubdeeltjes maken mijn huid op een milde manier een stukje gladder en de reinigende, antibacteriële werking van het Tea Tree extract zorgt ervoor dat mijn huid zuiver en egaal blijft. Ik gebruik deze paste nu al zo’n 2 weken en sindsdien heb ik geen nieuwe break-outs gehad en lijkt mijn huid steeds helderder en gladder te worden. I love it!

En weet je wat helemaal geweldig is? Ziaja is lekker low budget. Deze tube met 75 ml Deeply Cleansing Peeling Paste kost namelijk €4,99. Gelukkig hoef je niet helemaal naar Polen af te reizen om Ziaja in te slaan, want de Nederlandse webshop Ziajafocusonskin.nl verkoopt het gehele assortiment. Mocht je benieuwd zijn naar de producten van Ziaja neem hier dan zeker eens een kijkje. Ik kan jullie in elk geval de Peeling Paste en de Enzyme Peeling aanraden!

Nieuwe Baby Lips!

Baby Lips ElectroGoed nieuws voor de fans van Baby Lips lippenbalsem: vanaf begin deze maand liggen de nieuwe Baby Lips Electro Balms in de schappen! Maar liefst zes nieuwe smaken en kleuren. Ik kende deze Electro Balms al omdat ik ze in Los Angeles en Barbados heb gezien (en gekocht voor winacties), maar nu zijn ze dus ook eindelijk in Nederland verkrijgbaar. Yes!

Niet alleen zien de verpakkingen er supergaaf uit met die neonkleuren gecombineerd met zwart, ook hydrateren ze je lippen tot 8 uur lang met voedende ingrediënten als sheabutter, honing en collageen. Klik hier voor mijn uitgebreide review van de originele Baby Lips. De nieuwe Maybelline Baby Lips Electro Balms zijn te koop bij de drogist en kosten €3,99 per stuk. Welke kleur/smaak heeft jouw voorkeur?

Win Steve Madden laarsjes (GESLOTEN)

steve madden lace bootiesEn als laatste heb ik nog een leuke winactie voor jullie! Van Steve Madden mag ik twee paar leuke lace booties verloten t.w.v. €99,99. Deze zachte pastelkleuren passen perfect bij de mauve en taupekleuren en de andere grijzige pastels die we dit najaar veel zullen tegenkomen.

Wil je kans maken op deze stoere en tegelijkertijd romantische laarsjes? Laat dan een comment achter waarin je zegt dat je meedoet met de Steve Madden winactie en vermeld er meteen bij welke kleur je voorkeur heeft, babyroze of babyblauw. Let op, beide paren zijn maat 40. Kan je niet wachten? Deze booties en nog veel meer schoenen shop je via SteveMadden.eu. In de volgende Sharing on Saturday maak ik bekend wie de deze lace booties hebben gewonnen. Succes!

*edit* inmiddels zijn er 2 winnaressen gekozen en is deze winactie beëindigd.

Ik hoop dat jullie leuke inspiratie hebben gekregen van deze Sharing on Saturday! Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Ik spreek vandaag af met mijn vriendinnen Caroline, Kelly en Sanaz in Utrecht. Het belooft lekker weer te worden dus dat wordt waarschijnlijk de hele dag terrassen en een beetje door de stad struinen. Zin in!

Until next time,
Serena Verbon

 

Volg:

729 Reacties

 1. Renee
  15 oktober 2014 / woensdag, 15 oktober 2014

  Ik heb vandaag 2 nieuwe babylips gekocht! Strike a rose en Oh orange! Ik vind ze echt leuk! Ik wou pink shot ook kopen maar die kon ik niet vinden

 2. Manouk rotmann
  8 oktober 2014 / woensdag, 8 oktober 2014

  Bij deze doe ik ook mee met de Steve Madden winactie ! Ben helemaal in love met deze boots dus superleuk dat er een winactie is ! Allebei super maar mijn voorkeur is blauw !

 3. Kyra
  5 oktober 2014 / zondag, 5 oktober 2014

  Hoi! Het lijkt me heel erg leuk om die steve madden blauwe boots te winnen :D
  Ben dol op je site!! <3 xxx Kyra

 4. karen
  17 september 2014 / woensdag, 17 september 2014

  hi serena,
  realiseer je je dat deze scrubcrème plastic deeltjes bevat?
  deze plastic deeltjes kunnen niet uit het rioolwater gevist worden en komen in ons ecosysteem terecht en uiteindelijk ook in ons lijf. dit doordat wij de dieren eten die dit water drinken of daar hun eten vinden.
  ik probeer qua beauty producten meer verantwoorde keuzes te maken en let speciaal op plastics in scrub en ook tandpasta.
  jij zou met al jouw volgers hier veel invloed mee kunnen uitoefenen.
  Groet, Karen

 5. Greetje
  13 september 2014 / zaterdag, 13 september 2014

  Steve Madden winactie

  Natuurlijk doe ik mee voor die fantastische booties!
  Beide kleuren zijn fantastisch, maar ik ben nu eenmaal gek op pink en ga dus voor babyroze!

 6. Rianne
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Hoi. Ik doe ook graag mee met de Steve Madden winactie. Voorkeur voor roze, super leuk!

 7. Aukje
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Zooo mooi die Steve Madden schoentjes. Ik doe ook graag mee met de actie. Eigenlijk geen voorkeur, maar houd wel van de denim op denim stijl dus ga voor blauw!

 8. Lies
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Wauw, wat een onwijs mooie en gave schoenen!!! ik doe echt heel graag mee met de Steve Madden winactie! Ik heb nu in ongeveer die zelfde kleur roze schoentjes, maar die beginnen te slijten :-(, en dat terwijl ze zo leuk staan bij allerlei verschillende outfits. Deze schoenen zouden bij al diezelfde outfits echt super staan!

 9. Jackie van Velzen
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Ik doe heel graag mee met de Steve Madden winactie en babyblue
  wat zijn ze gaaf en dan ook nog eens mijn maat.
  Daar wil ik dolgraag mee gespot worden

 10. Lisa
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Hoi!

  Leuk artikel en een hele gave winactie! Doe graag mee, omdat ik al enorm veel leuke outfits met deze schoenen kan bedenken! Wil graag meedoen voor de blauwe! Xx

 11. Marieke
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  Ik doe mee aan de Steve Madden winactie!
  Ik leef gelkkg opgrote voet, dus maat 40 past me perfect.
  Babyblauw is helemaal mijn kleur.
  Nu mar duimen…..
  groetjes
  en fijn weekend
  xxx
  Marieke

 12. jose
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  im blue double d double dieeeeeeee
  die vind ik het mooiste!

 13. monique Rutten
  12 september 2014 / vrijdag, 12 september 2014

  WHAAAAAAAA♡♥♡ Ooooo wat een waanzinnig mooi Steve Madden booties♡
  Wat gaaf dat deze onder de comments worden weggegeven!!!! Ik heb maat 40 en babyroze vind ik zoooooo mooi♥Ik ga heel hard duimen voor deze musthave beauty’s!
  Geweldig om te combineren met een jeans of een leuke broek maar ook met een leuke short met een top en een jasje♥oeeeeh ik duim en hoop deze wil ik zoooo graag met veel plezier dragen.MAAK ME GEK!!!! Duim duim duim liefs Monique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *