Sharing on Saturday deel 26

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over mijn allereerste Billboard appearance, nieuwe Yankee Candles in Valentijnsgeuren, gratis een tweede koffie van Starbucks, een citytrip naar Brussel en twee fantastische winacties waarbij je een droomreis voor 2 personen kunt winnen met Arke en een prachtige sieradenset van Riverstones. Kijk dus snel verder en doe vooral mee met beide winacties!

Eyelove Billboard

eyelovers amsterdamJeetje, wie had dat gedacht? Eerst sta ik op mijn allereerste cover, en nu sta ik levensgroot op een billboard in Amsterdam! Deze foto stuurde Nanne Meijer me door (YouTuber en onderdeel van het Shirley & Tamara duo) die me heeft gespot in de stad. Onwijs gaaf! Benieuwd naar mijn Eyelovers project?

Eyelove wordt o.a. verkocht bij Etos en DA. In totaal zijn er 125 verkooppunten door heel Nederland. Het verkooppunt dichtst bij jou in de buurt vind je via deze link. Benieuwd naar de door mij ontworpen brillen? Hier kun je ze beter bekijken. De brillen kosten €49 per stuk (zowel met sterkte, zonder sterkte of als zonnebril). Mocht je één van mijn exemplaren hebben gekocht, laat het me dan even weten, vind ik leuk!

Love is in the air!

yankee_1Letterlijk én figuurlijk! Vandaag is het natuurlijk Valentijnsdag, een commerciële dag die ooit in het leven is geroepen om de verkoop te boosten, maar hee, is dat erg? Nee. Natuurlijk niet! We hebben hierdoor allerlei aanbiedingen te pakken, zoals korting op parfums of speciale 3-gangen diners voor een scherpe prijs, en daar kunnen we dan mooi gebruik van maken, of je nu een single lady bent of een vaste relatie hebt. Ja toch? Ook Yankee Candle speelt leuk op deze romantische dag in door kaarsen uit te brengen in Valentijnsgeuren. Leuk om te geven of te krijgen als cadeautje, of gewoon om te kopen voor jezelf.

yankee_2Via UScandles.nl kun je verschillende limited edition Valentine’s geurkaarsen kopen van Yankee Candle, inclusief leuke accessoires om je pot mee te versieren. Sweetest Valentine ruikt naar Sparkling Cinnamon en Vanilla Cupcake, heel zoet en ‘eetbaar’. Wedding Day ruikt heel fris en clean naar witte bloemen. Er zijn speciale Valentine Giftsets en andere romantische geuren als ‘Thinking of You’ en ‘Loves me Loves me not’. En buiten dat zijn er natuurlijk nog veel meer andere Yankee Candle geuren. Heerlijk! Neem dus zeker even een kijkje op UScandles.nl als je op zoek bent naar lekkere (Valentijns) geurkaarsen.

Ontmoet de liefde van je leven bij Starbucks (en scoor een gratis koffie)

starbucks valentijns actieUit onderzoek van Lexa.nl blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders koffie drinken als een ideale eerste date zien. Maar liefst 75% heeft wel eens een eerste date in een koffietentje gehad. Starbucks helpt cupido een handje door vrijgezellen de kans te geven om zich gratis online te registreren voor een proefperiode van 3 dagen op Lexa.nl in alle Starbucks vestigingen. Maar wie weet vind jij je ware liefde al in het filiaal zelf! Zou zomaar kunnen!

En als dat nog niet genoeg is, heeft Starbucks op 13 en 14 februari ook een speciale Valentijns aanbieding. Wanneer je een Starbucks Triple Hot Chocolate bestelt krijg je de tweede gratis bij het doorgeven van een geheim wachtwoord. Ik heb het wachtwoord al voor jullie ontfutseld, dat luidt ‘ik hou van chocolade‘. Een Grande Starbucks Triple Hot Chocolate kost €4,55 en is verkrijgbaar tot 15 februari.

Win een droomreis met Arke!

10986058_337892843066414_1496463725_nAls je me op Instagram volgt dan heb je het vast al voorbij zien komen, maar ik wilde ook mijn niet-Instagram volgers op de hoogte brengen van deze fantastische winactie. Ik maak namelijk een hele dikke reischeque weggeven waarmee je net als ik heerlijk op Curacao kunt vertoeven met je beste vriend of vriendin, je zus, moeder of lover. Of ergens anders, de keuze is aan jullie!

Wat moet je doen om kans te maken op deze dikke Arke reischeque? Ga naar mijn account @serenaverbon, volg mij, en laat een comment achter onder bovenstaande foto waarbij je diegene waarmee je samen op reis wilt tagt in de comments. Volg vervolgens @arke en als je nog een vrolijk vakantiekiekje hebt, gebruik dan de hashtag #mademesmile.

Deze winactie loopt 7 dagen, de winnaar wordt dus gekozen op 18 februari. Ik maak de winnaar bekend via mijn instagram account en via instadirect wordt er contact opgenomen. Whoohoo!! Log dus snel in op instagram, volg onze accounts en doe mee met deze winctie als je ook zwaar toe bent aan een heerlijke (zon)vakantie! Succes!

Brussel Citytrip

brussel dagjeZin in een citytrip dichtbij huis, maar wel over de grens, en geen Antwerpen omdat je daar al zo vaak bent geweest? Denk dan eens aan Brussel. Het Brussel dagboek van Larissa staat nu online op travellab.nl. Wat heeft ze gedaan en wat is haar eerste indruk? Wat zijn jouw Brussel hotspots? Bekijk het in haar Brussel Dagboek.

Win prachtige Riverstones sieraden t.v.w. €142,50

riverstones winactie_1Eén van mijn favoriete sieradenmerken is Riverstones. Subtiel en fijntjes met een zomerse vibe. De kettingen en armbandjes zijn perfect om te stacken en met de grover ringen maak je een statement. Prachtig tijdens zonnige vakantiedagen, maar ook heerlijk om bij weg te dromen tijdens koud, guur en typisch Hollands weer. Designer Ronja heeft haar merk en webshop een nieuwe look & feel gegeven en ik ben een van de eersten die haar nieuwe collectie in huis heeft, gaaf!

riverstones winactie_3 riverstones winactie_4Ze stuurde me een prachtige Adore Ring Gold, een 24 karaats goldplated ring met een druzy edelsteen. Ook stuurde ze me hele leuke Laze Earrings Gold, tropische palmboompjes van hetzelfde 24 karaats goldplated materiaal. En dan nu het leukste… ik mag dezelfde set, dus de ring én de oorbellen, weggeven aan één van mijn lucky lezeressen! Bij elkaar hebben de sieraden een waarde van maar liefst €142,50.

riverstones winactie_2Het enige wat je hoeft te doen is een comment achterlaten waarin je ons vertelt waarom je deze tropische sieraden graag wilt hebben. Hoe zou jij ze combineren? Welke vibe krijg je van deze sieraden? Hoe is je style? Maak er maar een mooi verhaaltje van. Het is niet verplicht, maar Ronja en ik zouden het natuurlijk heel leuk vinden als je ons zou willen volgen via instagram op @serenaverbon en @riverstones_jewels.

En neem zeker een kijkje in de nieuwe Riverstones webshop voor nog veel meer prachtige sieraden van echt .925 sterling zilver en 24 karaats goldplated. Vooral de kettingen met de palmboomjes en ananassen zijn té leuk! Ik wil ze allemaal!

Nou, dat was het weer voor deze week! Momenteel hang ik trouwens ergens in de lucht, terug van Curacao naar Nederland. Mijn batterij is weer helemaal opgeladen dus ik kan er volle bak tegenaan! Druk met de laatste puntjes op de i van mijn boek, spannend hoor. Een hele fijne zaterdag gewenst iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

243 Reacties

 1. Lianne Toet
  21 mei 2015 / donderdag, 21 mei 2015

  Prachtige sieraden!! Ik was zaterdag 16 mei op het Fierce Fashion festival
  waar Riverstones ook met hun sieraden aanwezig waren! Ik was gelijk verliefd
  op de sieraden en ik heb natuurlijk wat gekocht :) Ik heb de sieraden vaak om
  en krijg al veel reacties/complimenten van vriendinnen, collega’s etc.
  Dit setje heb ik nog niet, dus natuurlijk zou ik deze graag willen winnen!
  Ik denk dat je de sieraden van Riverstones met alles kan combineren. Ze maken iedere outfit compleet!

  XOXO

  Lianne

 2. Claudia
  9 maart 2015 / maandag, 9 maart 2015

  Die sieradenset is echt te gek! De oorbellen doen me ook echt heel erg denken aan een Barbie die ik vroeger had (één van mijn eersten) zij droeg ook palmboom oorbellen en er zat een singeltje bij van de Beach Boys (en dan een echte, ouderwetse plaat hè, geen cd). Voel me gelijk weer helemaal in een tropische stemming!
  Ik heb een hele lichte huid met sproeten en helaas is de zon dus niet mijn grootste vriend, maar ik vind het wel leuk om er toch lekker zomers bij te lopen – en natuurlijk horen daar mooie sieraden bij. Sowieso grote, opvallende sieraden zoals deze ring ben ik helemaal gek op (en dat deze eruit ziet alsof het eens géén dertien-in-een-dozijn product is, is natuurlijk helemaal te gek)! En die mooie subtiele oorbellen zijn natuurlijk perfect bij een mooie, grote zonnebril straks…

 3. Jessica Singh
  6 maart 2015 / vrijdag, 6 maart 2015

  Hoi Serena!

  Ik krijg zeker een good vibe van deze sieraden! Ik ben dol op subtiele aparte sieraden. Dit is dus precies mijn ding. De glittertjes in de ring zijn werkelijk waar super mooi. Dit zijn echt sieraden waarbij ik kan weg dromen….

  HUG!

 4. Faya
  3 maart 2015 / dinsdag, 3 maart 2015

  Wauw, wat een mooie sieraden van het merk Riverstones! Op zoek naar een stage kwam ik bij Riverstones terecht, en na wat meer research over Riverstones op Beautylab bij deze winactie:-) Ik was nog niet bekend met dit merk, maar wauw wat een prachtige sieraden hebben ze! De Karma collectie is in z’n geheel echt super! Ik zou de sieraden combineren met zilveren sieraden, beetje gedurfd maar ik denk dat dat heel mooi staat. Wanneer ik deze sieraden zie heb ik gelijk zin in cocktails en bikini’s: echt zo lekker zomers! Het zou super zijn als ik deze sieraden in de zomer eeeeeindeloos kan dragen (of misschien wat eerder)…..

 5. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Wauw,, hele mooie winactie! Ik weet niet of ik nog mee kan doen, maar het is te proberen ;).
  Ik zou de sieraden elke dag dragen, en er een uitgebreide review over schrijven! Ik zou ze echt in het zonnetje zetten {letterlijk en figuurlijk ;) } want ik ben er nu al verliefd op!
  Mijn style kan echt heel erg veranderen, de ene keer stoer, en de andere keer meisjes achtig. Toch houd ik het meest van de tumblr style kleding, dus het past wel goed bij mn style! Ik weet niet of je je mail moet achterlaten, dus dit is mn mail: Valblogin@gmail.com
  Ik hoop dat ik kans maak! Liefs, Val – http://valblogin.blogspot.nl

  • 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

   Kom er net achter dat ik niet meer mee kan doen, jammer, maar de volgende keer ben ik er hopelijk op tijd bij ;)

 6. 23 februari 2015 / maandag, 23 februari 2015

  Ik zou heel graag de sieraden willen hebben . Ik wil ze graag van de zomer combineren met een kanten crop top en een high wasted licht blauwe short. En daar onder all stars . Ik hoop dat ik ze win -x-

 7. Es'
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Wauw

 8. Anouk
  22 februari 2015 / zondag, 22 februari 2015

  Wow ! Die sierraden zijn echt prachtig, persoonlijk ben ik totaal geen liefhebber van sierraden, maar deze zou ik zo dragen ! Ze geven me een vrolijk gevoel en zien er erg chique uit ! Ik denk dat ze enorm leuk staan bij mijn nieuwe kleding die ik afgelopen vrijdag heb aangeschaft.

  Liefs + een follow op Instagram voor beide :)

 9. Dees
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Die sierraden zijn echt heel mooi!
  Ik was altijd van de zilver maar draag steeds meer goud kleurig. Ik zou ze dragen wanneer het wat warmer weer is en tijdens vakantie met mijn pastelkleurig zwierig jurkje en teenslippertjes :-)

 10. Clio
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Wow, wat een prachtige sieraden! De ring is echt mooi chique en de oorbellen doen me denken aan de zomer/vakantie. Ik zou ze dragen op Curaçao over een paar maanden.

 11. Yuni
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Wauw de sieraden van riverstone zijn echt mooi!
  Ik vind de zilvere en simpele armbandjes en kettingen leuk.
  Echt ze zijn prachtig. Die oorbellen die in het artikel staan zijn ook onwijs leuk!
  Die oorbellen zou ik zelf het liefst in de zomer dragen.
  Met lekker veel gekleurde kleren (: (misschien tropical kleren??)

  Liefs ^^

 12. 19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Ok. Wow.

  Dat zijn de mooiste oorbellen die ik in lange tijd gezien heb en bovendien heel erg ‘so me’ (om het met een foute term te benoemen). Van alle bomen is de palmboom altijd mijn favoriet geweest. Dit zal waarschijnlijk voor veel mensen gelden, want voor ons Belgen en Nederlanders staan palbomen gelijk aan vakanties in warmere oorden. Ze doen me denken aan vakanties in het zuiden van Spanje, maar vooral aan mijn vakantie in Cuba en Marokko.
  Ik word oprecht gelukkig van palmbomen. Dat klinkt misschien raar, maar ik denk dat iedereen wel iets kleins heeft wat hem gelukkig maakt. Zoals dat bij sommige mensen een tas thee of Ben & Jerry’s is, zijn dat bij mij palmbomen. En het hoeven dan nog niet eens echte te zijn, een foto, een beeldje, kledij met palmbomen of in het ultieme geval een prachtig juweel met een palmboom brengen spontaan een glimlach op mijn gezicht.
  Dus als ik in het bezit zou zijn van deze set, zou het al een stuk eenvoudiger worden om mijn donkere dagen op te fleuren. Even deze juwelen aandoen en ik loop er alweer vrolijker bij. Bovendien zijn ze te combineren op zowat de hele inhoud van mijn kledingkast. Ik heb de Instagram van Riverstones meteen gevolgd want kende het merk niet maar ben onder de indruk van hun prachtige juwelen. Dus als ik niet win, toch bedankt voor de goede tip!

  X Naomi

 13. Mirte
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Wat een leuk artikel, en wat sta je toch altijd leuk en spontaan op foto’s! :) Ik vind de sieraden echt prachtig.

  Ze geven me een heel zomers gevoel en doen me echt denken aan vakanties op een tropisch eiland, ik zou ze zomers dragen maar ook zeker nu. Dan kan ik even dromen van een tropisch bounty eiland: Lekker onder een palmboom met een cocktail ;) Ik zou ze combineren met een paar sneakers, een boyfriend jeans en een leuke zomerse top. Of bijvoorbeeld met leuke sandaaltjes, een shortje en een leuke kimono over een bikinitop :).

  Liefs mirte :)

 14. Charlotte
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Wauw!!! Dat sieradensetje is echt heel erg mooi! Ik zag op de blog van je zusjes een post over de lente collectie van de Primark, en in ‘t midden stond een heel leuk groen hawai achtige crop top. Ik denk dat deze oorbellen met palmboompjes heel leuk erbij zouden staan! Lekker tropisch maar heel chic (en dat in combinatie met een Primark truitje ;))
  Iedere dag draag ik al mijn favoriete echt gouden ring en deze andere echt gouden ring zou er perfect bij passen. Een aantal jaar geleden ging ik bij sieraden voor kwantiteit boven kwaliteit, maar dat is nu zeker veranderd. Prachtig!! Ik doe graag mee met de winactie :D

 15. Charlotte
  19 februari 2015 / donderdag, 19 februari 2015

  Ik vind de sieraden echt echt onwijs mooi. Ik word er meteen vrolijk van en het roept een beetje zo’n ibiza sfeertje bij me op :) Ik zie het vooral voor me in een lekker warm land met een mooie bikini, mooi bruin kleurtje en een cocktail in mn hand… aaah smelt.

  Ook wilde ik nog even zeggen dat ik me elke keer verbaas over hoe mooi je altijd op foto’s staat, ik weet niet of bijvoorbeeld die foto op die boot er 1 is uit 100 genomen foto’s, maar ik vind hem zo mooi!

 16. Sara
  18 februari 2015 / woensdag, 18 februari 2015

  Wow Serena, al die reizen van je, wat leuk om te zien/lezen! Wat fantastisch dat je dit soort dingen mag meemaken, en ons ook (soortvan) meeneemt.

  En wauw die sieraden zijn echt prachtig! Ik krijg er een beetje een boho/chic vibe van, past precies bij mijn stoel!

  Ik doe dus zeker mee :)

  • Sara
   18 februari 2015 / woensdag, 18 februari 2015

   Past bij mijn *stijl!! Ooooops haha

 17. Merel
  18 februari 2015 / woensdag, 18 februari 2015

  Wat een mooie sieraden! Ik zou heel graag willen winnen. Heb na jaren eindelijk besloten mn tweede gaatje te laten schieten. Flauwgevallen, maar nu toch heel blij mee. Zou het heel leuk vinden als ik die palmboompjes erin kan hangen binnenkort!

 18. Elies
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Fijne inspiratie! Heb gisteren btw je Thaise kippensoep gemaakt, hij was heerlijk!
  Hoop dat je binnenkort weer een recept op je blog plaatst, ik mis ze!

  Ik doe graag mee voor de sieraden, wauw wat een prachtige ring en leuke oorbellen!
  Liefs!

 19. Lotte Kuijpers
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Wauw wat een mooie sieraden!
  Perfect voor bij een girly outfit, zakelijk, stoer noem maar op.
  Eigenlijk zijn ze overal mee te combineren, dat is het mooiste aan de sieraden.
  Ze zijn elegant met iets extra’s!
  Ik zou ze ontzettend graag willen hebben om mijn every day look net even wat speciaals te geven!
  Liefs

 20. Puck
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Hey,
  Die sieraden zijn zo mooi!
  ik zou de ring niet met een vaste outfit aan doen maar gewoon bij alle! De oorbellen zou ik aan me zus geven want ik heb zelf geen gaatjes. Ik heb niet echt een vaste kledingstijl maar draag het liefts crop tops en high waisted broeken en m’n Clarcs
  Xx ~ Puck

 21. Oh
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Leuke post!
  Ik doe mee met de win-actie (fingers crossed!)

  Waarschijnlijk blijf ik in NL dit jaar met de zomer, om net dat beetje extra zomergevoel uit te stralen zouden de sieraden niet misstaan! Als je niet naar de palmbomen gaat, dan haal ze je toch naar jou toe? (En eerlijk, je hebt toch nooooit genoeg mooie sieraden?!)
  Ik zou ze dragen met een simpele levi’s jeans en witte top met kimono, de bling-bling lekker in de spotlights zetten! Prachtig goud en een mooie steen, ik krijg er meteen een zomerse-avond-vol-cocktails-op-het-terras-of-strand-gevoel van. Dat moment van the golden hour wanneer je op je mooist bent en hoopt dat je lover die foto van je neemt haha!

 22. Soyon
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Hey Serena! Die sieraden geven mij echt een boho gevoel, lekker voor de zomer! Daarbij zoek ik al jaren naar zo’n perfecte edelstenen ring. Ik zou deze sieraden combineren met een bloemig Brandy jurkje met open rug, een witte kanten kaftan, een zwarte flaphoed, zwarte doc martens en een ketting om mijn nek met een kristallen pendant. Dit zou mijn ideale outfit zijn voor een zomers festival :). Ik zou mijn stijl omschrijven als non-basic, ik hou van mijn outfits met een edge. En ik combineer ook veel verschillende kledingstijlen, ik sta voor alles open. Super tof dat je deze winactie houdt!

  Groetjes, Soyon

 23. inge
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Ik heb net een 2e gaatje laten schieten en die oorbellen zouden daar denk ik echt super tof bij staan! ik zou de sieraden combineren met een hele simpele outfit, dus zwarte top en vest en destroyed jeans en dan mn haar in een ‘messy bun’ en een simpele winged eyeliner, zodat de sieraden mooi opvallen :) mijn style is van alles en nog wat, de ene day heel girly en de andere dag meer edgy. Ik hou van afwisseling en draag gewoon wat ik leuk vind en waar ik zin in heb!

 24. Meike
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Ahh de sieraden zijn zo mooi. Krijg er echt een zomer gevoel van, ik zou deze supergraag hebben zodat ik ze kan dragen tijdens mijn vakantie naar Gran Canaria :) xx

 25. Guusje
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Wauw mooie sieraden! Krijg er natuurlijk gelijk een zomer gevoel van door de palmboompjes. En ik hou van sieraden met edelstenen! Mijn stijl is minimalistish, maar ik hou ook wel weer van statement kettingen. (Wat ik deels door jou en je zusjes heb gekregen haha) Verder mogen ringen van mij best opvallen en dat doet ze ring zeker. Hij is niet te statement en ook niet te minimalitisch, dus precies waar ik van hou!

 26. 17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Als ik ergens een summer vibe van krijg, is het palmboompjes en gouden sieraden. goud omdat je gewoon sneller bruin lijkt en de palmbomen spreken natuurlijk voor zich ;-) Mijn stijl is minimalistisch met een aparte twist, en dat zijn deze sieraden zeker! Ik doe dus heel graag mee! Liefs!

 27. Lisanne
  17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Wat een te gekke sieraden heeft Riverstones weer ontworpen en gemaakt. Ik had al de super leuke armbandjes met kraaltjes en natuurlijk de gouden pineapple.
  Ik ga dit jaar naar Cuba op vakantie en wat past er beter bij dit tropische eiland dan tropische sieraden? Ik zou deze sieraden dragen als ik een strandjurkje aan heb met mijn bikini er onder en slippertjes aan. Of ‘s avonds met een mooi zomers avondjurkje over de boulevard met deze prachtige sieraden om. Maakt de outfit helemaal af en elegant voor een avondje uit eten en stappen.

 28. 17 februari 2015 / dinsdag, 17 februari 2015

  Hee Serena,

  Wat een leuke en interessante sharing saturday!
  Wat gaaf dat je op het reclame bord staat :D, die brillen zijn ook echt amazing.
  Die kaarsen zien er heel lekker uit ;D
  Ik zou graag op vakantie willen met een vriendin, maar die heeft geen instagram, dus heb ik gekozen voor mijn moeder. Zij verdient het echt heel erg om lekker verwend te worden en ik kan vanaf dit jaar niet meer op vakantie, dus het zou echt heel fijn zijn :D

  De juwelen zijn ook echt heeeel mooi <3 Ik ben dol op de roze kleur en de leuke palmbomen!
  Ik doe zeker mee. Wat lief dat je ze weggeeft en ze niet zelf houdt.

  Liefs,
  Lucinda

 29. Lies
  16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Wat klinkt die Yankee Candle weer zo heerlijk!
  Ik doe graag mee met je wedstrijd om deze Riverstones juwelen te winnen.
  Zelf draag ik voornamelijk donkere kleren en combineer ik deze graag met gouden juwelen. Deze juwelen van Riverstones zouden perfect bij mij passen! Goudkleurig en de ring met een beetje roze in zorgt voor een beetje kleur in mijn outfit.
  De palmboompjes zorgen dan weer voor een speelse toets en maken mijn outfit compleet.
  Ook zorgen de palmboompjes ervoor dat ik steeds zal rondlopen met een leuk vakantiegevoel.

 30. Gabriëlla
  16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Wat een leuke actie van starbucks zeg! Ik heb zelf lekker de hele dag in bed ‘gecocooned’ met mn valentijn dus helaas geen gebruik kunnen maken van het geheime wachtwoord haha.
  Ik ben nu al helemaal verliefd op die sieraden dus uiteraard doe ik mee. Ik ben gek op reizen -zelfs aan het nadenken over een reisblog :D, je hebt me geinspireerd namelijk, hihi- en dan vooral op plekken waar mooie witte stranden en een blauwe zee is, die palmboompjes vind ik dan ook helemaal geweldig! De ring zou ik graag aan mijn beste vriendin geven, daar is ze namelijk helemaal een type voor.

  groetjes!

 31. Shannon
  16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Wat een geweldige winactie van Riverstone! Natuurlijk wil ik heel graag meedoen! Alleen niet voor mezelf. Ik zou ze aan mijn zonnetje geven, namelijk mijn moeder. Zij is degene met wie ik alles kan delen en zij is ook de enige die mij altijd, maar dan ook echt altijd op kan vrolijken. Echt mijn zon dus! Deze sieraden doen aan vakantie denken, zon, zee en strand. Dit is precies de reden waarom ik ze zo bij mijn mams vind passen. Zij is rustgevend en stralend net als de zon en het strand. Dé perfecte persoon om deze sieraden te dragen.

 32. Shannon
  16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Wat een geweldige winactie met die sieraden. Natuurlijk wil ik heel graag meedoen! Alleen niet voor mezelf. Ik zou ze aan mijn zonnetje geven, namelijk mijn moeder. Zij is degene met wie ik alles kan delen en zij is ook de enige die mij altijd, maar dan ook echt altijd op kan vrolijken. Echt mijn zon dus! Deze sieraden doen aan vakantie denken, zon, zee en strand. Dit is precies de reden waarom ik ze zo bij mijn mams vind passen. Zij is rustgevend en stralend net als de zon en het strand. Dé perfecte persoon om deze sieraden te dragen.

 33. Zoe
  16 februari 2015 / maandag, 16 februari 2015

  Prachtig!! Dit setje zou ik heel graag willen winnen. Ik ben gek op palmbomen en goud ♡_♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *