Sharing on Saturday deel 22

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over mijn nieuwe sportbroek, een heerlijke variant op mijn rode linzensoep, nieuwe must-read artikelen op Travellab.nl, ben ik uitgeroepen tot girlcrush (jawel!) en kun je mijn zusjes helpen aan een nieuw logo (en daarmee een geldprijs winnen!). Ook vertel ik wie de winnaar is van de Eyelove bril. Spannend!

Uitslag Eyelove giveaway

eyelove-brilLaat ik allereerst maar even starten met goed en spannend nieuws! Vorige week kon je meedingen naar een nieuwe Eyelove bril of zonnebril door een comment achter te laten in de vorige Sharing on Saturday en vandaag wil ik jullie laten weten wie de gelukkige winnaar is van een nieuwe bril. Ik heb gekozen voor Maartje! Ze hoopt op een wat ronder montuur of eentje met een printje. Nou, dan zit je helemaal gebakken bij Eyelove. Enjoy je nieuwe bril, Maartje!

Voor wie niet gewonnen hebben, alle Eyelove brillen kosten €49 (zowel met als zonder sterkte en ook met zonnebrilglazen). Eyelove is te koop bij verschillende verkooppunten door heel Nederland, waaronder DA, Dio en Etos. Zoek het dichtstbijzijnde verkooppunt op via deze link. Enne, de Fashion Collection (waarvoor ik 3 toffe designs heb ontworpen) ligt al vanaf 2 februari in de winkels!

Nike Epic Lux Printed hardloopbroek

nike Epic Lux Printed hardloopbroekNormaal krijg ik nooit sportkleding opgestuurd, maar nu ik weer aan het sporten ben vond Nike dat ik kennelijk een nieuwe sportbroek had verdiend. Yes! Ik ben er ook echt superblij mee. Deze broek is heerlijk voor zowel hardlopen als fitness als groepslessen in de sportschool. Gemaakt van dri-fit materiaal waardoor zweet naar de oppervlakte van de stof wordt afgevoerd, en snel verdampt. Bij mijn knieën en de zijkant van mijn benen zit een mesh-stof voor optimale ventilatie en de broek heeft een extra brede band die ik vrij hoog kan optrekken – dat vind ik zelf erg lekker zitten – met aantrekkkoord, zodat hij ook niet afzakt. De broek zit lekker strak, maar wel comfortabel.

nike epic lux printed hardloopbroek_4nike epic lux printed hardloopbroek_5Er zit een rits achter, een zakje linksvoor en een zakje rechtsachter (aan de binnenkant) zodat je ook je sleutels en eventueel wat kleingeld kunt meenemen als je buiten gaat sporten. Als je ‘s avonds wilt hardlopen zit je ook goed met deze broek, want de reflecterende elementen zorgen voor extra veiligheid.

nike epic lux printed hardloopbroek_3En laten we eerlijk zijn, door de naden die over de billen lopen lijk je extra bootilicious (altijd een fijne bijkomstigheid) en de broek ziet er verder gewoon superkleurrijk en flashy uit! I love it! Deze Nike broek heeft én de looks én het comfort. Ik heb er afgelopen donderdag in elk geval lekker in gesport.

Tropisch eiland om de hoek en New York City Food hotspots

travellab scillyDe afgelopen week zijn er weer leuke en inspirerende artikelen op de reisblog van mij en mijn zusjes geplaatst! Zo schreef ik over The Islands of Scilly. Ongelofelijk dat er zo’n tropisch paradijsje net buiten de kust van Cornwall (Engeland) verscholen ligt! Wil je meer te weten komen over het beste bewaarde geheim van Engeland? Lees dan hier mijn artikel over de Scilly eilanden.

Begin januari waren mijn zusjes in The Big Apple en daar hebben ze nogal hun buikje rond gegeten. In New York ontdekten ze de ene na de andere geweldige eettent. In hun artikel New York City Food Hotspots delen ze maar liefst 8 geweldige plekken waarvan ik echt de kriebels krijg om meteen het vliegtuig naar NYC te pakken en overal te gaan eten. Ik had zelf nog nooit van deze hotspots gehoord en dat is juist het leuke aan New York. Het is zo’n grote stad, er valt elke keer weer wat nieuws te ontdekken. Klik hier om het artikel te lezen en laat in de comments ook zeker jouw eigen persoonlijke New York Food Hotspots achter!

Rode Linzensoep – de Turkse variant

rode linzensoepAfgelopen zondag plaatste ik mijn €3 recept voor rode linzensoep en in de comments reageerden een aantal lieve bezoekers van Turkse afkomst dat ik ook echt eens de Turkse variant moest maken. De Turkse variant – oftewel mercimek çorbası – bevat extra wortelen, aardappelen, rode peper, munt en citroen. Wow, dit klinkt nog veel lekkerder op deze wijze, heerlijk fris en nóg vullender. Ik heb daarom mijn recept aangepast en bedacht me dat het ook leuk was om deze variatie met jullie te delen. Komt ‘ie:

Mercimek çorbası ingrediënten;

een medium ui
1 aardappel
1 wortel

2-3 teentjes knoflook
2 theelepels kerrypoeder
2 theelepels paprikapoeder
1 theelepel zout
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel kurkuma
1 theelepel rode pepervlokken
400 gram gepelde tomaten uit blik
300 gram rode linzen
2 groentebouillonblokjes
1,5 liter water
300 gram rode linzen
munt
citroen

De ingrediënten die dikgedrukt zijn worden extra aan mijn bestaande rode linzensoep recept toegevoegd. De peterselie wordt weggelaten en vervangen voor munt. Ik ga wat munt door de soep heen doen, maar het ook gebruiken als garnering. Ik krijg morgen eters over de vloer en ben van plan de Turkse rode linzensoep te maken en het te serveren met Turks brood en lekkere Turkse bijgerechten. Hmmm! Heb er nu al zin in!

Girlcrush

girl crush lifestyleandglamourWow! Het is altijd fijn om te horen of te lezen dat ik mensen heb weten te inspireren, maar nooit eerder ben ik om die reden uitgeroepen tot ‘girlcrush’! Op de blog van Lindy las ik hele lieve woorden over mezelf waarvan ik helemaal blij word! Een van de leukste dingen van het bloggen is het contact met de volgers en soms heb je zo’n leuke klik dat het uitgroeit tot iets meer dan alleen blogcontact. Lindy en ik hebben al een paar keer met elkaar afgesproken en het is altijd heel gezellig en leuk, Lindy is een lieve, warme meid. Binnenkort gaan we samen filmpjes opnemen, ik kan niet wachten! :)

Ontwerp een logo voor KittehsCupcakes.nl

Schermafbeelding-2015-01-16-om-08.41.11-660x330klik op de afbeelding om naar de pagina te gaan waar je de video kunt bekijken.

Mijn zusjes zijn op zoek naar een nieuw logo en willen daarna hun lay-out daarop afstemmen. Ben jij creatief, snap je wat ze zoeken, kun je wel een goede springplank gebruiken én wil je kans maken op €500? Doe dan mee en pitch je ontwerp op CreatedonFriday.com. Je kunt je pitch inzenden tot donderdag 22 januari 16:00 uur. Daarna kiezen Larissa en Tara een top 5 uit de tien ontwerpen met de meeste stemmen. Uit de top 5 kiezen zij een winnaar. De winnaar gaat samen met Larissa en Tara het beeldlogo en de banner definitief uitwerken en wint €500. Pitch je ontwerp hier.

Gratis naar de huishoudbeurs

1549775Als je bij Kruidvat 2 producten koopt van Vogue, Therme, Bio-oil, Jordan of Amando (je kunt de merken en producten mixen & matchen) krijg je niet alleen het tweede product voor de halve prijs, ook krijg je een gratis entreekaart voor de Huishoudbeurs cadeau. Kijk, als je toch al van plan was om te gaan is dit zeker een goede actie! Gewoon even wat deodorant, douchegel en tandenborstels inslaan en je hebt je gratis kaartje zo te pakken!

Zo, dat was het weer voor deze week. Als jullie zelf nog leuke tips, nieuwtjes of deals weten, deel ze dan vooral in de comments.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

72 Reacties

 1. 18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Handig artikel :). En heel gaaf die hardloopbroek!

 2. Hoi
  18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Hoi Serena,

  Ik zag dat je bij de ingrediënten voor de soep twee keer 300 g rode linzen had opgeschreven. We willen dit gerecht zelf ook gaan maken, het ziet er namelijk heel lekker uit. We vroegen ons dus af of we 600 g of 300 g nodig hadden?

  Groetjes,

  Britt

 3. Astrid
  18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Dat ass! Hele gave broek, en je lijkt wel slanker, of bent slanker geworden…? Nice!

 4. 18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Zou om die nikebroek bijna gaan sporten zo leuk is ie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *