Sharing on Saturday deel 21

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over de voordelige NS treinkaartjes die momenteel te koop zijn bij Blokker, nieuwe artikelen op Travellab.nl, de ontzettend leuke New York vlog van mijn zusjes, maak je kans op een Eyelove bril en heb ik als spuit 11 een toffe webshop ontdekt. 

NS treinkaartjes

ns treinkaartje blokkerBij Blokker kun je t/m 14 januari (je hebt nog 4 dagen) voor slechts €15,50 een treinkaartje kopen waarmee je het hele land door kunt reizen t/m 15 maart 2015. Vooral wanneer je wat verder weg wilt reizen is dit heel voordelig. Een goede reden om eens bij die goede vriendin die zo ver weg woont op bezoek te gaan, of plan eens een dagje shoppen in een stad wat verder weg van huis. 

Dille & Kamille webshop

Schermafbeelding 2015-01-10 om 09.55.38Ik heb vast in een grot geleefd de afgelopen tijd, kwam ik kwam er zojuist pas achter dat Dille & Kamille een webshop heeft. Deze winkel zit o.a. in Utrecht, maar lang niet in elke grotere stad, dus mocht je geen Dille & Kamille in de buurt hebben dan biedt de webshop uitkomst. Dille & Kamille is een ontzettende leuke winkel, heel schattig en sfeervol, en je slaagt er bijna altijd wel voor een cadeautje. Ze hebben veel keuken- en bakspullen, maar ook leuke woonspullen, spullen voor in de tuin, woonaccessoires en leuke badkamerproducten. Achter de kassa staan grote potten gevuld met thee en je vind er echt van die leuke, houten, gezellige spulletjes. Een heerlijke winkel! Zeker eens langsgaan en zeker eens de webshop bezoeken. Ik zit er alweer dik 10 minuten te neuzen, haha! Binnenkort maar weer eens langsgaan in de tastbare winkel aan de Oudegracht in Utrecht. Ik krijg altijd goede inspiratie daar!


Hoe pak je in voor één nachtje?

logitech-keys-to-goIn één van de nieuwste artikelen op Travellab vertel ik wat ik zoal meeneem als ik slechts één nachtje moet overnachten in het buitenland. Ik wil dan echt zo min mogelijk meenemen en zo licht mogelijk reizen. In de loop der jaren ben ik een stuk slimmer geworden met inpakken. Voorheen sleepte ik zo goed als alles mee, maar tegenwoordig kan ik veel thuislaten of vervangen voor kleinere, lichtere en compactere spullen. Lees hier mijn tips.

New York Vlog

Ik ben zo dol op de vlogs van mijn zusjes en zeker nu ze Oud & Nieuw in New York (!!) hebben gevierd, stond ik echt te trappelen om hun Vlog Friday te bekijken. Ah, het is zo’n leuke video geworden (gave muziek én goed ge-edit) en ondertussen heb ik notities gemaakt omdat ze langs de leukste hotspots komen op shop- en restaurantgebied. New York heeft zo’n geweldige vibe, als ik deze vlog alleen al kijk krijg ik er kriebeltjes van in mijn buik en verlang ik terug naar deze wereldstad. Zeker kijken dus, deze New York Vlog!

Mochten jullie nog niet geabonneerd zijn op het kanaal van KittehsCupcakesNL, zeker doen! Ze doen veel shoplogs, DIY’s en vlogs.

Win een Eyelove Bril!

eyelove bril 1Bijna is het zo ver, op 2 februari is de Eyelove Fashion collectie te koop! Voor deze speciale limited edition collectie heb ik 3 brillen mogen designen en ik ben dan ook reuze benieuwd wat jullie er van zullen vinden. Jullie moeten nog eventjes geduld hebben, maar op mijn Instagram account laat ik vast één model zien, als je nieuwsgierig bent ;-)

Van Eyelove mag ik één van mijn lezeressen blij maken met een gratis Eyelove bril! De glazen kunnen met of zonder sterkte en je kunt ook kiezen voor donkere glazen zodat je de bril als zonnebril kunt dragen. Als je toe bent aan een nieuwe (zonne)bril, laat hieronder dan een comment achter om te laten weten dat je meedoet en laat meteen weten wat voor soort bril je zoekt (kleur, montuur, sterkte, zonder sterkte, zonnebril), daar ben ik dan wel weer benieuwd naar. Alle Eyelove brillen, met of zonder sterkte, kosten slechts €49 per stuk. Meer informatie vind je hier.

Zo, dat was het weer voor deze week! Volgende week ben ik terug met meer leuke nieuwtjes, aanbiedingen, vondsten, leuke dingen en scherpe aanbiedingen.

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

487 Reacties

 1. dilshani
  28 januari 2015 / woensdag, 28 januari 2015

  ik zou graag een echte bril willen winnen op sterkte
  op mijn linker oog heb ik -2.50 en op mijn rechter oog heb ik -2.75
  en de montuur die je op de foto op hebt vindt ik geweldig dus zo square
  en ik wil hem graag in het zwart.
  ik hoop dat ik win
  Nou, ik kijk uit naar de je volgende artikel! Groetjes Dilshani

 2. barbara
  23 januari 2015 / vrijdag, 23 januari 2015

  IK ZOU GRAAG EEN ECHTE BRIL WINNEN

  DUS OP STERKTE

  EN GRAAG EEN REDELIJK KLASSIEK MODEL, NIET TE GROOT DAT BIJ MIJN SMAL GEZICHT PAST

  IK ZIE GRAAG EEN LICHT KLEUR OF KLASSIEK BRUIN

 3. Lenneke
  20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Hey! Ik zou het suoer leuk vinden om een Eyelove zonnebril te winnen!
  Een zonnebril met een zwart montuur en zonder sterkte is perfect! :)

 4. priya
  20 januari 2015 / dinsdag, 20 januari 2015

  Eyelove bewijst maar weer eens dat brillen hartstikke leuk en modern kunnen zijn. Misschien wordt het toch maar eens tijd dat ik mijn geliefde lenzen af en toe eens laat staan en dan kom een nieuwe bril wel van pas!

  Een rond montuur met dikkere randen lijkt me persoonlijk heel mooi! Mijn sterkte is -2 aan beide ogen

 5. Rosemarie Smit
  19 januari 2015 / maandag, 19 januari 2015

  Ik zou heel graag nog een nieuw bril willen hebben, ik hoop dat ik nog kan meedoen!!
  Ik heb er nog 1 nodig voor een outfit voor een bruiloft, waarbij een oudrose/ rood met witte streepjes niet bij past. :)

 6. Lynn
  18 januari 2015 / zondag, 18 januari 2015

  Na 2 jaar dezelfde bril is er behoefte aan edn nieuwe fus ik doe mee! :). Een voorkeur montuur heb ik niet maar de bril op je foto vind ik wel zeer mooi. Ook vind ik persoonlijk een zwarte montuur bril wel altijd leuk to combineren met je outfits. Beide ogen heb ik -2.5

 7. Lisan
  17 januari 2015 / zaterdag, 17 januari 2015

  Ik zou graag de bril willen winnen die je op de foto in deze blogpost op hebt in het donkerbruin. met in beide glazen de sterkte +7

 8. Nada
  17 januari 2015 / zaterdag, 17 januari 2015

  Hi,Ik doe mee!
  Ik draag pas een bril en het staat me niet zo goed.
  En als tiener wil je graag dat je er goed uit ziet!
  Ik kijk al paar jaar naar je vlogs en lees je vlog.
  Ik vind je echt geweldig het zou zo fijn zijn moest ik een bril winnen!
  -sterkte 1.5 aan beide ogen
  -en de montuur die je op de foto op hebt vindt iik geweldig dus zo square.
  – zwart

  ik hoop dat ik eens win en doe verder met wat je bezig bent je doet het goed loveyou x x x

 9. Patricia Baas
  16 januari 2015 / vrijdag, 16 januari 2015

  Ik zou graag de ombre zonnebril willen winnen!! Die heb je echt super mooi ontworpen! Met sterkte, aan beide ogen -1,5. Helaas heb ik dus met sterkte en een zonnebril op sterkte is al best duur, dus zou winnen een geweldige uitkomst zijn!!

 10. LindaJ
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Ik doe mee!
  Ik heb een (bescherm)bril nodig voor mijn werk(tandartsassistente)
  Zodat ik geen water/bloed spetters in mijn ogen krijg alleen beschermbrillen zijn vaak niet in leuke modellen.
  ik weet alleen niet of ik een sterkte nodig heb maar denk het niet.
  Ik zou dan wel voor een neutraal model/kleur gaan zodat hij tijdloos is en ik er lang mee kan doen en natuurlijk ivm werk.
  P.s. Leuke zonnenbril heb je uitgebracht!

 11. Amy
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Lijkt me leuk om een nieuwe bril te winnen! Ik heb een bril met sterkte nodig en zonder kleur ! Ik vind het montuur dat je op bovenstaande foto op hebt wel erg gaaf!

 12. mar
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Lijkt me super tof om een bril te winnen! Ik heb nooit een bril gehad, totdat ik in 2012 plots geopereerd moest worden aan mijn ogen omdat ik anders kans had om blind te worden. Hierna kreeg ik ook een bril aangemeten, maar ik ben het montuur ondertussen een beetje beu haha! Ik zoek nu naar een ronder, wat minder opvallend montuur, met fijne pootjes en bruin met die vlekjes (hoe noem je dat ook alweer…?)

 13. Sanne Marlijn
  15 januari 2015 / donderdag, 15 januari 2015

  Staat je tof die bril! Ik draag al een bril vanaf dat ik 13 ben (ben nu 23) en ik koop elke 5 jaar een nieuw model. Ik heb nu een vrij standaard modelletje, maar zou ontzettend graag een Cateye model aan mijn collectie toevoegen. Ik heb al eens zulke brillen gepast in de winkel en het staat zo leuk! Ik heb niet een hele hoge sterkte, -0,50 en -0,75.

 14. Michelle
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Hoi Serena, wat een super foto’s zeg bij de shoot! Ik wil graag meedoen met de winactie, ook al hoef ik geen bril op sterkte. Ik vind de modellen gewoon zo gaaf!
  Als ik win.. Zou ik graag het model willen die je zelf op hebt op deze pagina. Die op Facebook stond je ook gaaf hoor! Maar deze is net iets stoerder! Verder hoef ik geen sterkte erin, maar wel donkere glazen als zonnebril. Nou, ik kijk uit naar de je volgende artikel! Groetjes Michelle

 15. danielle
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Hoi,

  Ik doe mee aan de eyelove actie. Ik ben op zoek naar een nieuwe bril op sterkte. Ik vind een kleur erin wel superleuk, en toen ik jouw ombre ontwerp zag was ik helemaal verliefd. Wat een pareltje! Good job :-)

  Groetjes, Danielle

 16. Rosie
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik doe mee!!

  Ik hou van aparte brillen, mag zeker een beetje kleur in zitten maar ik hou ook van de bruin/zwarte kleuren in een bril. Dat geld ook voor het montuur, ik hou ervan als het montuur wat grof en groot is. Ik ben overdag een lenzen drager maar met een coole en leuke bril op sterkte wil daar best een uitzondering voor maken een paar keer per week ( of misschien wel vaker..) !!

  Leuke actie Serena!

  Groetjes Rosie

 17. Rosie
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik doe mee!!

  Ik hou van aparte brillen, maar zeker een beetje kleur in zitten maar ik ook van de bruin/zwarte kleuren in een bril. Dat geld ook voor het montuur, ik hou ervan als het montuur wat grof en groot is. Ik ben overdag een lenzen dragen maar met een coole en leuke bril op sterkte wil daar best een uitzondering voor maken een paar keer per week ( of misschien wel vaker..) !!

  Leuke actie Serena!

  Groetjes Rosie

 18. Leonie
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik doe graag mee met de win actie!
  Heb laatst zelf een bril aan laten meten door je artikelen van Eyelove. Nu ik een gewone bril heb is een zonnebril op sterkte natuurlijk ook erg handig, dus bij deze ‘loot’ ik graag mee voor een hippe zonnebril op sterkte! :)

  X

 19. Laura
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik doe mee, en wil graag een super leuke zonnebril winnen! Ik kan namelijk nooit een leuke, trendy bril vinden. ik kom dan altijd met zo’n standaard zonnebril aanzetten. misschien komt daar wel verandering in(hoop het) ;)
  soort bril:
  -kleur : basic(met een leuk kleurtje)
  -montuur : wel een trendy montuurtje ;)
  -zonder sterkte
  -zonnebril

  Fingers crossed

 20. Jacqueline
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Ik doe heel graag mee, echt een top winactie, ik ben fan van de ombre turkooise model, en dan als zonnebril. Dan ben ik helemaal fashionable op het strand, ik heb namelijk -1 en dan is een bril op sterkte van de opticien not done :P

 21. linda
  14 januari 2015 / woensdag, 14 januari 2015

  Leuk dat je de kans hebt gekregen om brillen te ontwerpen! Ik zou graag een bril winnen! Ik draag er altijd één achter de pc (voornamelijk op mijn werk dus), en ik ben bang dat ik een nieuwe nodig heb, met een andere sterkte! Ik heb nu zo’n redelijk dik zwart/bruin montuur (beetje wayfarer-achtig). Het montuur vind ik nog steeds mooi, maar ik ben op zoek naar eentje die iets dunner is.

 22. Charlotte
  13 januari 2015 / dinsdag, 13 januari 2015

  Like DUH dat ik graag die bril zou willen winnen! Alhoewel, voor de prijs van de brillen hoef je het niet te laten maar altijd leuk natuurlijk ;-) Dat ombre ronde montuur die Tara ook ‘gepikt’ heeft vind ik te gek! Zou hem met donkere glazen en met sterkte (-5, praktisch blind) nemen. Kan ik ook op zomerse dagen mijn bril op ipv altijd lenzen en dan een zonnebril zonder sterkte!

  Fingers crossed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *