Sharing on Saturday deel 19

Welkom bij Sharing on Saturday! In deze rubriek deel ik een aantal leuke dingen met jullie en dit kan van alles zijn. Een gave nieuwe serie die ik aan het kijken ben, of een mooie film die ik onlangs heb gezien, een meme waar ik een kwartier om in een deuk heb gelegen, een beautyproduct die ik op mijn wish list ga zetten, of gewoon, random dingetjes die ik ben tegengekomen in real life of op het net en die ik jullie niet wil onthouden!

Deze week wil ik jullie wat vertellen over een aantal leuke winacties die nog lopen, de geweldige Ici Paris XL 40%-kortingactie op mascara’s, de 20%-kortingactie van The Beauty Bakery en deel ik een aantal mooie video’s met jullie die ik de afgelopen week heb bekeken. Enjoy!

40% korting op mascara’s bij Ici Paris XL

cils-denfer-mascara-06Het is weer zo ver, parfumerie Ici Paris XL geeft momenteel maar liefst 40% korting op alle mascara’s! Een uitstekend moment om je favoriete high end mascara in te slaan. Zelf ben ik helemaal weg van de Guerlain Cils d’Enfer waterproof mascara. Het is tot nu toe de enige mascara die mijn wimpers echt het gewilde ‘false lash effect’ geeft en de waterproof formule zorgt ervoor dat de krul er de gehele dag perfect in blijft zitten. Elke keer weer als ik deze mascara gebruik vind ik dat mijn wimpers er prachtig uitzien.

mascara 40Het enige nadeel is dat het een vrij dure mascara is, namelijk €32,41/8,5ml. Inmiddels is mijn mascara weer zo goed als op, dus deze 40% kortingsactie kwam precies op tijd! Deze actie is geldig van t/m 26 december 2014 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en in de ICI PARIS XL webshop.

Supermario Dans

In Amerika is ‘Dancing with the Stars’ onwijs populair! In deze TV show worden celebs gekoppeld aan professionele dansers en moeten ze elke week een nieuwe dans laten zien aan de jury en aan het publiek. Afgelopen week dansten de 17-jarige Sadie Robertson (reality TV star van Duck Dynasty) en danser Mark Ballas de sterren van de hemel op… Super Mario! OMG! De nostalgie! Ik word er helemaal vrolijk van en MOEST het gewoon even met jullie delen. En hierna kreeg ik NOG meer zin om te gamen op de Nintendo Wii U, hahaha!

A Film About a Smile

Wow, wat een prachtige film van Arke. Het doet heel internationaal aan en is mooi gefilmd. Het gaat over Miles de teddybeer die niet zo happy is. Gelukkig wordt hij meegenomen op vakantie en leert hij weer om te lachen! Ik houd van dit soort korte films, heerlijk wegdromen en het doet me denken aan de ‘Teddybear picknick’, een film die mijn zusjes vroeger altijd keken over teddyberen die tot leven kwamen. De tekst herken je vast wel, dat zijn de eerste regels van Queen’s Bohemian Rhapsody. Misschien herken je de prachtige stem van William Shatner ook, de acteur die de rol van Captain Kirk in Star Trek vertolkte. Love it!

12 Wishes – KittehsCupcakes

Larissa, Tara en ik doen mee aan 12 Wishes, een project waarbij 12 YouTube kanalen 12 mooie wensen laten uitkomen van hun kijkers. Zo liet ik afgelopen zondag de bijzondere wens van Nina uitkomen en afgelopen donderdag lieten mijn zusjes de wens van Amber uitkomen. Amber is op de middelbare school erg gepest. Gelukkig ontmoette ze Luca, die haar door moeilijke periodes heeft gesleept. De twee zijn vriendinnen geworden en hebben veel steun aan elkaar gehad. Amber wilde haar verrassen om te laten zien hoe dankbaar zij is voor hun vriendschap. In de video hierboven zien jullie waarmee Amber Luca mag verrassen! Een hint: ze gaan naar het buitenland!

Ik vind deze video zo schattig! Amber en Luca zijn een beetje verlegen, maar de vriendelijkheid en de liefheid straalt er gewoon van af! Ik vind het vreselijk om te horen dat Amber gepest is. Ik ben zelf ook een tijdje gepest en je voelt je dan zo ontzettend alleen en tegelijkertijd durf je het niet aan je ouders te vertellen omdat je je om de een of andere gekke reden schaamt. Je moet iedereen in zijn waarde laten en niemand behandelen zoals jij zelf ook niet behandeld zou willen worden. Ik hoop echt dat mijn lezers zich niet verlagen tot pesten, maar eerder de personen zijn die voor iemand anders opkomen. Als je de mogelijkheid krijgt om iemand te helpen, dan moet je die kans pakken. Dat heeft Luca ook gedaan. Heel dapper en iets waar ze trots op mag zijn! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik deze video hartverwarmend vind en dat de meiden dit leuke mini-reisje echt hebben verdiend! Bravo!

Win een complete reis naar Andalusië (2 personen)

Alhambra-Granada-AndaluciaJawel lieve lezers, via onze nieuwe reisblog Travellab.nl verloten we nu een hele mooie prijs, namelijk een 9-daagse rondreis door Andalusië voor 2 personen, inclusief retourvlucht (Eindhoven – Malaga), hotelovernachtingen in 4 verschillende steden en een huurauto. De reistijden zijn flexibel, maar je reis moet wel plaatsvinden in de maanden januari, februari, maart of april 2015. De totale waarde van deze reis is €1000 en JIJ kunt hem winnen! Ga dus snel naar Travellab.nl en doe mee aan deze winactie, en wie weer ga jij in de eerste maanden van het nieuwe jaar lekker op rondreis door Zuid-Spanje. Succes!

Reminder: 3 x Big Ass Beautypakket winactie

mega big ass beautypakkettenEven een reminder voor alle mensen die nog niet hebben meegedaan! Alleen vandaag nog kun je meedoen aan de winactie van de 3 Big Ass Beautypakketten die ik verloot onder mijn lieve bezoekers. Ik heb 3 prachtige pakketten samengesteld vol heerlijke goodies om jezelf heerlijk mee in de watten te leggen. Morgen kies ik de winnaars uit zodat ik maandag de pakketten kan verzenden, dan kunnen de gelukkige ontvangers het pakket HOP, meteen onder de boom schuiven. Dus, sla je slag! Er doen al veel mensen mee, maar nooit geschoten is altijd mis, zeg ik altijd maar. Klik hier om mee te doen aan deze winactie. Good luck!

The Beauty Bakery geeft 20% korting

the beauty bakery christmas box_02Dé gezelligste beautyshop van Nederland geeft speciaal voor de Feestdagen een korting van 20% over het gehele assortiment (met uitzondering van de gift cards)! Perfect voor wanneer je nog wat last minute kerstcadeautjes moet inslaan. De korting geldt ook op de limited edition Christmas Boxen die ik van de week heb gereviewed, en die zijn al van €60 naar €30 afgeprijsd en nu met 20% korting komen ze op slechts €24. Sla dus nu je slag!

XMAS20Je krijgt de 20% korting wanneer je bij het uitchecken de kortingscode ‘XMAS20‘ invult. Ga dus naar thebeautybakery.nl & happy shopping!

Zo, dat waren mijn sharings weer voor deze week. Voor de mensen die het zich afvragen; ik heb voor geen van het bovenstaande betaald gekregen. Ik deel alleen dingen die ik ik de loop van de week tegenkom en die ik zo leuk of handig vind, dat ik ze jullie niet wil onthouden. Mocht je zelf nog een leuke suggestie hebben voor Sharing on Saturday, mail me dan gerust even!

Een fijn weekend gewenst iedereen!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

69 Reacties

 1. 22 december 2014 / maandag, 22 december 2014

  Hey,
  Beautylab is echt mijn voorbeeld qua hoe een blog hoort te zijn!
  Een gezellige website met leuke posts en een mooie opmaak.
  Liefs, Inge

 2. Janneke
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Heel leuk om te lezen weer!

 3. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Weer hele fijne shares! Ik vind die Arke reclame ook echt goed!

 4. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Wauw Serena,

  Ik ben echt dol op je sharing saturday’s. Ik heb het al zo vaak gezegd, hihi.
  Maar ik vind ze echt superhandig en leuk om te lezen!
  Het is inderdaad een leuk filmpje van Arke, maar ik vind de muziek eronder niet zo leuk gekozen.
  Ik heb al meegedaan met de win-actie van de boxen, dus ik ga echt keihard duimen :$
  Ik wens je nogmaals succes met het uitkiezen!
  Wat gaaf trouwens dat je 12 wensen van lezeressen uit laat komen!
  Ik heb alleen gemist waar je kon deelnemen aan de actie.

  Liefs,
  Lucinda

 5. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Die rondreis door Andalusie is prachtig! Het is zeker een van de mooiste gebieden in Europa (vind ik :P) en de steden zijn zo mooi en fascinerend. Helaas kan ik niet weg in die periode, anders had ik het wel geweten haha.

 6. Neziya
  21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Die 12 wishes aflevering vond ik heel mooi!

 7. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Oh de ici paris actie ga ik gebruik van maken

 8. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Hahah die Mario dans! En van die 40% korting ga ik zeker gebruik maken.

  Thanks for sharing!

 9. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Geweldige sharing on saterday, vooral wat je zussen hebben gedaan met 12 wishes! Super leuk

 10. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Wat een leuke actie kortingactie voor de mascara’s!

 11. 21 december 2014 / zondag, 21 december 2014

  Die Super Mario dans is echt leuk! Leuk reisje om te winnen, laat die aan me voorbij gaan. Helaas.

 12. 20 december 2014 / zaterdag, 20 december 2014

  Leuke ‘sharing on saturday’ weer! Ik wil nog steeds een keer iets bestellen bij de beauty bakery. Misschien nu toch maar eens doen :)

  En fingers crossed, ik hoop echt dat ik een keertje geluk heb en win hihi. Zoals ik al zei, “ik heb nog ruimte onder mijn kerstboom”…. Just sayin’ haha

 13. 20 december 2014 / zaterdag, 20 december 2014

  Ben zo verliefd op je wimpers, zo mooi lang! Die supermario video had ik al gezien, echt zo leuk! Met de winacties heb ik ook meegedaan! :D

 14. 20 december 2014 / zaterdag, 20 december 2014

  Fijne sharings! Het filmpje van Arke vind ik onwijs leuk gedaan. Die beer is te schattig, en ook nog eens maar één oog. Is allemaal maar weer goed uitgedacht! Ik ga de 12 Wishes video zo nog even terug kijken. Ik geloof dat dit een heel mooi project is. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *