Sharing on Saturday deel 16

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over de hilarische blog van mijn nichtje Robin, het bedrijf ‘Speak English Good’, het geweldige nieuwe Suite Novotel hotel in Den Haag, de film Interstellar, verloot ik maar liefst €200 shopping money van Come Get Fashion en maak ik de winnaars bekend van het CB12 pakketje. Spannend!

The Lavender Factory

Schermafbeelding 2014-11-28 om 11.38.05Bloggen zit kennelijk in ons Verbon-bloed! Mag ik je voorstellen aan Robin Verbon, mijn hilarische nichtje en queen of awkwardness. Ze was al langer actief op haar gelijknamige Instagram account, maar blogt sinds kort ook over ongemakkelijke situaties, fashion verslavingen en ja, random shit. Ze is heel openhartig en barst van de ontzettend droge, sarcastische humor. Vooral haar Men on Tinder en What we say vs. what we think posts zijn té grappig. Echt even The Lavender Factory lezen dus en vergeet geen comment achter te laten, dat vind ze vast en zeker leuk!

Speak English Good

1920398_625039804243669_1792349080_nJullie kennen Steven vast nog wel toch? Begin van dit jaar zijn we uit elkaar gegaan, maar dat wil niet zeggen dat we geen contact meer hebben. We zijn nog steeds bevriend en gunnen elkaar het beste. Steven heeft ruim 10 jaar ervaring als leraar Engels en is een rasechte taalnazi. Wat heeft hij me vaak op mijn flikker gegeven als ik weer eens een taalfoutje maakte! Gelukkig heeft hij me ook vaak uit de brand geholpen en ik moet zeggen dat ik door hem echt beter mijn best ben gaan doen en dat hij me veel heeft geleerd op het gebied van Nederlandse taal.

Naast zijn baan als leraar heeft hij ook een eigen bedrijf opgericht genaamd Speak English Good (ha, die naam heb ik destijds nog verzonnen!). Hulp nodig bij vertalingen? Wil je gecoached worden in je Engelse uitspraak (handig voor zangers of wanneer je vaak Engelse interviews of presentaties moet geven) of wil je een videofragment voorzien van ondertiteling? Steven is je man! Mocht je mensen kennen die hulp nodig hebben op dit gebied, denk dan aan Steven. Meer info vind je hier.

Winnaars CB12 pakketje

cb12 review_01Een tijdje geleden reviewde ik CB12 mondspoeling, de enige mondspoeling die zich puur richt op het krijgen van een goede adem. Van CB12 mocht ik 5 pakketjes verloten onder mijn bezoekers.

De winnaars van deze pakketjes zijn; Lin, Femi, Nikiet, Sophie en Nina.Gefeliciteerd dames! Jullie hebben als het goed is een mail van mij in je inbox waarin ik vraag om je adresgegevens. Als jullie die zo snel mogelijk willen terugmailen zorgt CB12 dat er binnenkort een fris pakketje bij jullie thuis wordt bezorgd. Enjoy!

Kiko Milano is geopend in Amstelveen

kiko milano amstelveenGoed nieuws voor KIKO lovers! Kiko Milano heeft gisteren voor het eerst voet gezet op Nederlandse bodem en haar deuren geopend in het winkelcentrum Stadshart Amstelveen. In de Kiko store (de foto hierboven nam ik jaren geleden in Milaan) kunnen make-up lovers hun hartje ophalen!
Luxurious_FotoFamigliaEr is volop keuze in oogschaduw, lippenstiften, nagellak, blushes en weet ik wat nog meer. Alles ziet er zeer luxueus uit en zo rond de Feestdagen hebben ze prachtige limited edition collecties. De prijzen zijn niet per se budget maar ook zeker niet duur. Neem in elk geval een kijkje in hun webshop om een betere indruk te krijgen van het assortiment en ga ook zeker langs hun fysieke winkel, mocht je in de buurt zijn van Amstelveen. Een waar beauty walhalla dat je niet teleur zal stellen!

Interstellar

interstellar movie 2014 Vorige week ging ik naar de bioscoop (ik weet dat je tegenwoordig alles kunt downloaden, maar ik houd er gewoon van om ouderwets naar de bioscoop te gaan, voor mij is het echt even een avondje uit) en we kozen de film Interstellar. Omdat ik van Hester had gehoord dat ie super awesome moest zijn, omdat we allebei stiekem een beetje op Matthew verliefd zijn en omdat deze film een dikke 8,9 krijgt op IMDb. Ik had al meerdere keren de trailer gezien dus ik wist dat het om een sci-fi film ging. En daar ben ik dol op! Wat ik er verder van kon verwachten wist ik niet, dus vol spanning zat ik in mijn zachte pluche bioscoopstoel. Uiteraard met voldoende snacks en een megagrote Cola, want het is een zit van zo’n 3 uur.

interstellar movieInterstellar moet zich ergens in de toekomst afspelen, ik gok zo’n 40 tot 50 jaar vanaf nu. Het is niet duidelijk wat er is gebeurd, maar de hele wereld is stoffig, men leeft van zonne-energie en gewassen willen moeilijk groeien. Er is een voedsel tekort. Veel mensen, waaronder de intelligente Cooper, zijn daarom boer geworden. Cooper heeft twee kinderen, Tom (15) en Murph (10). Door een speling van het lot wordt Cooper naar een geheime basis van NASA geleid. Het blijkt dat ze bezig zijn met een missie om de mensheid te redden; ze gaan op zoek naar een nieuwe planeet. Cooper blijkt met zijn achtergrond als astronaut de missende spil te zijn voor de missie en laat zijn kinderen achter bij hun opa om de ruimte in te gaan, niet wetende wanneer hij weer terug zal keren, op zoek naar een nieuwe woonplek en een betere toekomst.

Nou en wat er dan gebeurt… wat een film. Interstellar is zo traag als dikke stront, maar bij dit genre vind ik dat juist heerlijk! Het hoeft allemaal niet zo snel te gaan, waardoor personages goed worden uitgewerkt en scenes goed tot hun recht komen. Interstellar is echt een film waarbij je op moet blijven letten, want ze leggen dingen maar één keer uit en niet bepaald in Jip en Janneke taal. Als je dol bent op sci-fi en alles wat daarbij komt kijken (ruimteschepen, black holes, tijdsverschil en vijfde dimensies) dan is dit echt een film voor jou. Het is een soort ‘Gravity’ meets ‘Inception’. Het verhaal geeft stof tot nadenken en na de film loop je echt van ‘he… maar hoe zat het nou precies?’. Ik ben de film serieus nog steeds aan het verwerken. De film zit prachtig in elkaar en het acteerwerk is subliem. De prachtige ruimteshots alleen al zijn de moeite waard. Echt een dikke aanrader!

Suite Novotel in Den Haag

suite-novotel_08Afgelopen weekend logeerde ik in het gloednieuwe Suite Novotel in Den Haag. Wow, wat een prachtig hotel op een toplocatie! Wil je er meer over lezen? Op onze reisblog Travellab.nl heb ik een uitgebreide review geschreven waarin ik onder andere de kamers, het personeel en het ontbijt bespreek. Vergeet ons ook zeker niet te volgen via het Travellab Instagram account om altijd als eerste op de hoogte te zijn van onze reizen. Zo was Larissa afgelopen week ik Lissabon en ga ik na het weekend op en neer naar London.

Win €200 shoppingmoney bij Come Get Fashion

beautylab winBen je toe aan een nieuwe najaarsgarderobe? Bij Come Get Fashion shop je fashionable en betaalbare kleding waarmee je niet alleen warm, maar ook zeer stijlvol de winter doorkomt. Zijn faux fur jasjes, geruite blouses, chunky boots, warme vesten, ripped jeans en quote Tee’s helemaal jouw ding? Volg Come Get Fashion dan op hun Instagram account (@comegetfashion) en laat vervolgens hieronder een comment achter om te laten weten dat je meedoet met deze winactie. Laat ook even je Instagram-naam achter in de comment, zodat we kunnen checken of je ze daadwerkelijk volgt. Volgende week maak ik de lucky lezeres bekend! Succes!

Nou, dat was ’em weer deze week! Wat zijn de plannen voor vandaag? Ik ga overdag werken, maar ‘s avonds pak ik een feestje mee in de Tivoli. Zondag viert mijn nichtje Maren haar verjaardag dus dat wordt volop indofood en lekker chillen. Zin in!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

675 Reacties

  1. Kirsten
    11 december 2014 / donderdag, 11 december 2014

    Ik doe graag mee met de winactie.
    Het zou superfijn zijn als ik het win!
    Mijn insta naam is @kirrietje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *