Sharing on Saturday deel 11

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer een aantal leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Vooral veel video’s! Zo wil ik jullie iets vertellen over Carlton van The Fresh Prince, ons #12wishes project, een leuke vlog, mijn tip om je snel thuis te voelen op een kille hotelkamer en mijn nieuwe serie-verslaving!

Carlton doet de Carlton

Misschien dat je deze video al voorbij hebt zien komen, maar ik begin er maar gewoon mee want of je hem nu al gezien hebt of niet, van deze video wordt je sowieso heel vrolijk wakker! Alfonso Ribeiro, oftewel Carlton uit The Fresh Prince of Bel Air, doet mee met het Amerikaanse programma Dancing with te Stars. In dit programma worden celebs gekoppeld aan professionele dansers en dansen ze elke week een nieuwe dans.

Zo’n twee weken geleden danste Alfonso samen met zijn danspartner de sterren van de hemel. Pure nostalgie!

Laat je wens in vervulling gaan #12Wishes

Samen met 11 andere YouTube kanalen doe ik mee aan het #12Wishes project. In de 12 dagen voor Kerst gaan wij verschillende wensen en dromen uit laten komen die door jullie zijn ingezonden!

Bekijk hieronder onze promo video:

Het mag van alles zijn. Heb je een dochtertje die K3 wilt ontmoeten? Heb je zelf altijd al willen Kerstshoppen in London of New York? Wil je de Eiffeltoren in het echt zien? Het Noorderlicht bekijken? Van een besneeuwde berg afsleëen? Een geweldig feestmaal op tafel zetten voor je familie? Je oma over laten komen voor Kerst? Of jouw liefde opzoeken in het buitenland? We weten dat niet iedereen de mogelijkheid of het geld heeft om een wens te laten uitkomen en juist deze mensen willen we een onvergetelijke Kerst bezorgen.

Schermafbeelding-2014-10-21-om-16.51.43Dus ken jij iemand die een wens heeft die écht in vervulling moet gaan, of heb je misschien zelf een wens of droom? Stuur via deze website je droom in en wie weet wordt jouw wens uitgekozen en wordt deze werkelijkheid gemaakt door jouw favoriete YouTuber.

#12wishes vlog

Als je benieuwd bent naar een kijkje achter de schermen van onder andere de ‘making of’ van onze #12wishes promo, bekijk dan deze leuke vlog die mijn zusje Larissa in elkaar heeft gezet. Spot de YouTubers!

Travel Candle voor op je hotelkamer

10735281_559507300847484_360316431_nGisteren liet ik mijn Travel Essentials zien voor Letland, waarbij de helft van de comments bestond uit ‘waarom een kaars?!’. Best begrijpelijk natuurlijk, want wie neemt er nu een kaars mee op reis? Nou, ik dus! Ik zag het ooit eens bij een fashionblogger die veel op reis was. Om zich sneller thuis te voelen in haar doorgaans onpersoonlijke hotelkamers stak ze gezellig een geurkaarsje aan. Niet alleen lekker knus, door de geur rook het ook meteen een beetje naar thuis.

Ik nam een Travel Candle mee (het heet écht zo) van Jo Malone. Deze kaarsjes zijn 60 gram en hebben een ideaal formaatje om mee op reis te nemen. Ik ben nu op mijn laptop aan het werk en hier naast me brandt het kaarsje. Het staat echt heel gezellig en de geur is fantastisch. Op deze manier voel ik me inderdaad wat sneller thuis, ik krijg er echt zo’n huiselijk gevoel van. Het klinkt misschien wat maf, maar ik kan het jullie echt aanraden om een lekker geurkaarsje mee te nemen op reis.

Penny Dreadful

Oh my sweet goodness, ik heb een nieuwe verslaving: Penny Dreadful. Te bekijken via Netflix of via een andere creatieve manier waar ik niet verder op zal ingaan. Wat een te gekke serie! Voor de liefhebbers van fantasy horrors is er nu één seizoen te bekijken bestaande uit 8 lange, bijna een uur durende afleveringen. Het verhaal speelt zich af in London, in de tijd van Jack the Ripper. Alleen is er nu een nieuwe moordenaar in town: een soort oppervampier. Door middel van flashbacks kom je langzaam achter het verhaal van elk personage en de serie wordt met de minuut spannender. Je MOET gewoon blijven kijken.

penny dreadfulPenny Dreadfull is een klein beetje luguber dus je moet geen zwakke maag hebben. Je moet van fantasy houden en dus geen probleem hebben met het bovennatuurlijk, vampiers, ondoden, exorcisme en personages als Dorian Gray en Dr. Frankenstein. Maar ook al is dit niet helemaal 100% je ding, de acteerskills van bekende acteurs als Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green en Billie Piper zijn werkelijk verbluffend goed. Ze brengen de personages echt tot leven. Een aanrader dus voor de liefhebbers van fantasyseries met een vleugje horror!

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer, dan weet je wat je een beetje te wachten staat…

Heerlijk om Netflix series te kijken met mijn favoriete snack:

mini fuet worst
Of met pizza.
netflix sweatpants pizzaWat zijn de plannen voor vandaag? Ik krijg zo een guided bike tour door Riga, dus ik ben erg benieuwd. Heb zin om deze stad te ontdekken!

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

67 Reacties

 1. 30 oktober 2014 / donderdag, 30 oktober 2014

  PENNY DREADFUL <3 Helaas nu wachten op het nieuwe seizoen!

 2. caroline
  28 oktober 2014 / dinsdag, 28 oktober 2014

  Penny Dreadful is echt verslavend, vanaf de eerste aflevering was ik verkocht, en Eva Green is zo goed dat je er soms bang van word. echt een top serie !

 3. 27 oktober 2014 / maandag, 27 oktober 2014

  Dat laatste plaatje. Dat is echt mijn leven. :’)

 4. Joëlle
  26 oktober 2014 / zondag, 26 oktober 2014

  Ik heb gisteren de hele dag ziek op bed gelegen, alleen maar geslapen! Wist niet dat een mens zo veel kon slapen, haha. Nu lekker blogs terug lezen!

 5. 26 oktober 2014 / zondag, 26 oktober 2014

  Wat een leuk artikel! Ik hou echt heel erg van sharing saturday artikels!

 6. Annika
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Ooh wat een leuk dansje! Ik heb morgen weer stijldansles, het is echt zo leuk om te doen! Maar rock ‘n roll lijkt me ook erg vet om te kunnen. Dat iemand je dan gewoon in de lucht gooit enzo! Supervet!

 7. 25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Haha i love carlton!

 8. Rosalie
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  hoi Serena:)

  De site van 12 wishes doet het helaas niet:(

  Liefs. Rosalie

 9. romy
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Waah de carlton had ik natuurlijk al 100 keer bekeken
  maar krijg er geen genoeg van!
  Echt hilarisch

 10. Maaike S
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Penny dreadfull is echt een leuke serie! wel irritant dat we nog weer een tijdje moeten wachten voor seizoen 2 :/

 11. joyce
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  penny deadful heb ik laatst helemaal afgekeken! wauw wat gaaf maar je moet er wel van houden sommige scènes zijn zo goed geacteerd dat ze me kippenvel bezorgde.

 12. 25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Superleuke sharing saturday weer! Ik vind het echt een supertoffe rubriek.

 13. Manuela
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Rare vraag misschien maar waar koop je het zakje worstjes?

  • Serena
   Auteur
   26 oktober 2014 / zondag, 26 oktober 2014

   hi Manuela,
   gewoon bij de AH!
   liefs, Serena

 14. Kimberly-Nadieh
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Wat een onwijs goed initiatief, andermans wensen uit laten komen :)

 15. @nn
  25 oktober 2014 / zaterdag, 25 oktober 2014

  Ahhh leuk weer sharing on saturday

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *