Sharing on Saturday deel 39

Welkom bij weer een nieuwe Sharing on Saturday! Deze week heb ik weer heel veel leuke dingen voor jullie verzameld die ik de afgelopen week heb ontdekt. Zo wil ik jullie iets vertellen over een eenhoornachtige Visapure, een Blog Fair waar onder andere ik aanwezig ben voor een Q&A, een nieuwe leuke game, een verslavend lekkere en nieuwe chocoladereep, een winactie voor een €50 Hunkemöller giftcard en een gloednieuwe fiets (wow!), mijn allerbeste koffer inpaktips en Soenda festival. Een goedgevulde Sharing on Saturday dit keer, maar er is ook zo veel om te delen deze week!

Limited Edition Ombre Visapure

Schermafbeelding 2015-05-15 om 16.49.05De Philips Visapure gebruik ik nu zo af en aan voor de afgelopen twee jaar en ik ben nog steeds erg te spreken over dit handige elektrische gezichtsreinigingsborsteltje. Omdat ik er laatst een advertorial over heb geschreven ging ik eens op zoek naar online verkooppunten en toen stuitte ik op dit PRACHT exemplaar. Deze limited edition Visapure verloopt van kleur van lila naar mintgroen en hij is echt super awesome! De kleuren doen me denken aan eenhoorns, zeemeerminnen en elfjes. Zo mooi! Mocht je overwegen om een Visapure aan te schaffen, dan wil ik je deze limited edition niet onthouden. Bovendien is de Visapure afgeprijsd bij Bol.com van €159,- naar €125,-.

I love Fashion Bloggers Blog Fair

HEADER MTV PRESENTS BLOG FAIR

Op 31 mei vindt de eerste Blog Fair plaats in de MTV Studios in Amsterdam. De Blog Fair is een initiatief van ilovefashionbloggers. Beginnende bloggers kunnen op dit evenement bedrijven en merken ontmoeten voor eventuele samenwerkingen, lekker netwerken, andere bloggers ontmoeten én bekende bloggers het hemd van het lijf vragen tijdens een Q&A sessie, waaronder yours truly.

POWERBABESNaast mij kun je ook Anna Nooshin (NSMBL), Noor de Groot (Queen of Jet Lags) en Aranka Van der Voorden (Fitgirlcode) vragen stellen. Leuk, want dit maakt het evenement niet puur en alleen voor fashionbloggers, ook beauty- en lifestylebloggers kunnen bij ons terecht met hun vragen. Tickets kosten €35 en zijn hier te koop.

Enne, neem wat extra geld mee, want ik verkoop er ook mijn Stijlgidsen (en natuurlijk signeer ik ze voor je!). Misschien tot ziens op 31 mei!

Mario Party 10

mp10aIn het bezit van een Wii-U en zin in een nieuwe game die je gezellig samen met vrienden kunt spelen? Nena is al een tijdje Mario Party 10 aan het testen en vertelt je er vandaag graag iets meer over.

Mario Party 10 bestaat uit leuke, verrassende mini-games die je speelt met de welbekende Nintendo personages zoals Mario, Luigi en Bowser. Het spel bestaat uit meer dan 70 (!) mini games die, en dat is knap, nog niet in herhaling vallen ondanks dat wij intussen al meerdere levels (spelborden) hebben gespeeld.

Het spel onderscheidt zich door het feit dat je met maximaal 5 spelers (via de nieuwe Bowser Party-modus) kunt gamen. Op deze manier kun je met z’n allen tegen elkaar spelen of je speelt met een groepje tegen de slechterik Bowser. Wat overigens niet gemakkelijk is, want de speler die Bowser bestuurt kan zowel knoppen, bewegingsbesturing en touchscreen van de GamePad gebruiken om tegenstanders op verrassende manieren te bestrijden.

amiibo_wiiu

Een leuke toevoeging is dat je je favoriete personage kan gebruiken door middel van een zogenaamde Amiibo. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit van een “Amiibo” gehoord had, maar inmiddels hebben we er twee. Amiibo’s zijn interactieve Nintendo figuurtjes van je favoriete personage (zo heb ik gekozen voor Yoshi en Roy speelt met Bowser). Spelers kunnen hun Amiibo niet alleen als pionnen over het spelbord laten lopen, maar ook gebruiken om speciale spelborden in de stijl van elk personage te ontgrendelen. Daarnaast kunnen spelers hun Amiibo gebruiken om speciale fiches in het spel te verzamelen voor power-ups, zoals de mogelijkheid om munten van tegenstanders te stelen, of om een kwart van het bord te veranderen naar het thema van een ander personage!

Als we dan toch een puntje van kritiek mogen geven; op het spelbord zit je met elkaar in een karretje, dus je bent ook altijd tegelijk op dezelfde positie op het speelbord. Terwijl het veel leuker zou zijn als je onafhankelijk van elkaar op het spelbord kunt wandelen, zodat je er ook nog om kunt strijden wie als eerste de finish bereikt! De minigames zorgen echter voor zoveel fun dat je dat na vijf minuten al bent vergeten. Mario Party 10 is alweer een goede game in de Marioreeks. Wij krijgen maar geen genoeg van die oude besnorde loodgieter!

Mario Party 10 kost €39,99.

Koffer inpaktips voor een weekendje weg

Deze video maakte ik voor Travellab.nl, maar ik wilde het jullie niet onthouden. Zeker nu de vakantieperiode eraan komt en veel mensen (lange) weekendjes weg gaan, is het handig om te weten hoe je het meest efficiënt je trolley inpakt en dus niet te veel onnodige items meezeult. In de video hierboven deel ik mijn beste inpaktips & -tricks met jullie! Mocht je willen weten hoe je zo efficiënt mogelijk een toilettas inpakt? Check deze post.

Rabarber en crunch en chocola

rabarber tony chocolonely1Hoera! Vanaf vorige maand zijn er twee nieuwe smaken Tony Chocolonely-repen bij gekomen: melk-rabarber-crumble en puur-pecan-kokos. Op kantoor is melk-rabarber-crunch onze absolute favoriet! Ik wilde een mooie foto maken van de reep, proefde tóch even een stukje, en voordat ik het wist hadden ik en mijn stagiaires al keihard aangevallen en was dit sneue hoopje chocola het enige wat nog over was voor fotografie. Even ter info, de reep is nu op.

Maar hoe smaakt ‘ie? Nou, ten eerste naar romige melkchocolade met een heerlijke zachte crunch. Het friszure van de rabarber komt later pas, als nasmaak. Een verrassende combi, maar oh-zo-lekker. Wij hebben hier allemaal hard zitten smullen dus we kunnen deze smaak van harte aanbevelen! Wees gewaarschuwd, hij is echt verslavend lekker!

Win Hunkemöller Giftcard van €50,-

hunkemoller bikini_2In de post van gisteren maak je kans op een knalroze strandtas, een mooie beach kimono, een trendy strohoedje én een Hunkemöller giftcard van €50 waarmee je een nieuwe bikini kunt kopen. Met deze prijs ben je helemaal ready-to-go voor een dagje strand! Het enige wat je moet doen is naar het betreffende artikel gaan (klik hier) en een comment achterlaten. Easy, peasy, dus zeker meedoen! Het is een kleine moeite en je weet het maar nooit, het kan zomaar zijn dat JIJ straks over het strand huppelt in een nieuwe bikini.

Win een Cortina fiets!

cortina fietsen_1

Laatst schreef ik een artikel over de leukste Utrecht Fashion Hotspots, die ik heb ontdekt door op mijn nieuwe blauw-witte Cortina fietsje door de binnenstad te crossen. Ik heb leuk nieuws, want JIJ maakt nu kans op exact dezelfde fiets! Dus, is je fiets onlangs gestolen of is jouw huidige exemplaar zo oud dat hij van ellende uit elkaar valt? Doe dan zeker mee met deze winactie.

hotspots_18Niet alleen vind ik deze fiets heel mooi en fris zo met het stevige, witte frame en de blauwe bandjes, hij is ook nog eens superhandig met dat rek voorop en achterop. Je kan zo lekker veel meenemen en hij fietst bovendien heerlijk. Ik kan deze fiets iedereen aanraden en ben blij dat jullie nu kans maken op exact hetzelfde exemplaar!

Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel. Ga naar de site van Fashiolista, vul je e-mailadres in en klik vervolgens op de button TRY MY LUCK. Wie weet kar jij binnenkort rond op dit kekke exemplaar! Succes!

Soenda

Schermafbeelding 2015-05-15 om 23.14.14Vandaag is Soenda Festival en daar ga ik heen, leuk leuk leuk! Helaas is het vandaag niet zo zonnig als op de foto hierboven, maar dat laat de pret niet drukken. Ik ga eigenlijk nooit naar festivals, maar ik ben met mijn vriend en een superleuke vriendengroep dus ik heb er zowaar veel zin in! En mocht het echt te hard gaan plenzen, dan zijn we zo thuis, Soenda is namelijk echt om de hoek (in Utrecht Overvecht). Mocht je er ook zijn, kom me dan zeker even gedag zeggen, vind ik leuk!

Zo, dat was het voor voor deze week. Heb je zelf nog een leuk nieuwtje, een geweldige aanbieding gespot, een evenement wat je ons niet wilt onthouden of een te gekke gadget, snack of drankje ontdekt? Deel het dan zeker bij de comments.

After all, sharing is caring <3

Until next time,
Serena Verbon

Volg:

51 Reacties

 1. Sem
  18 mei 2015 / maandag, 18 mei 2015

  Wat leuk dat je naar Soenda was! Ik was er ook, jammer dat ik je niet heb gezien want ik had zeker even hoi gezegd :).

 2. Maxie
  17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

  Tony chocolade… Ok ik weet waar ik vannacht over ga dromen!

  En Serena een vraagje, heeft Travellab nou een eigen youtube kanaal of plaatsen jullie de filmpjes op jullie eigen kanalen? Want ik moet ze altijd opzoeken op youtube zelf aangezien ik ze niet via de site kan bekijken.

 3. 17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

  Ik heb mario party 10 ook bij mijn vriend en ik vind het wel super jammer dat je niet meer zelf over het speelbord loopt, zoals bij 8 (de enige andere die ik ken) wel zo was. Verder is het wel erg leuk!

 4. 17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

  Wat een leuk artikel! Die fiets is ook super zeg!

 5. Vera van Gils
  17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

  Hoi Serena!
  Ik was gisteren ook op Soenda, had je een rode broek en paars jasje aan?
  Ik dacht je te zien maar wist het niet zeker!!

  Groetjes

  • Serena
   Auteur
   17 mei 2015 / zondag, 17 mei 2015

   Ja, dat was ik!

 6. Jessy
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ik ga echt superblij zijn wanneer ik eindelijk weer met de WII kan spelen over een tijdje. Die van mij is stuk dus ik moet een tijdje geduld hebben :( Ik kies ook altijd Yoshi!
  En ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Tony smaken! Klinkt alvast heel goed.

 7. Chey
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Wat een leuke deze week! Die fiets zou goed uit komen zeg! heeel benieuwt de rest laat ik liggen voor anderen ;)

 8. Gaby
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Die fiets is echt heel mooi! Nooit gedacht dat ik dat van een fiets zou zeggen!

 9. claudia
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  THAT BIKE THO ♡

 10. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ben erg benieuwd naar mario party 10. De vorrige versies vond ik echt geweldig!

 11. @nn
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Leuke sos weer. Thnx 4 sharing :)
  Ik kan niet wachten om de nieuwe TONNY chocola te proeven

 12. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Rabarber en chocola lijkt me een onwijs rare combi, maar dat leek me met zeezout ook! Misschien eens proberen als ik m zie. Die puur leek me ook lekker, maar door de kokos haak ik af!

 13. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Wat een leuke Sharing on Saturday weer! Die melk-rabarber-crunch chocolade lijkt mij ontzettend lekker!

 14. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Wat een leuke update! Wij hebben thuis nog de oude Wii, maar die blijft ook leuk. :) Wij hebben dan Wii Party, ook om je rot te lachen. Hahaha :D En die fiets is wel heel erg leuk!

 15. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Oehh wat een leuke sharings weer :)
  En dat bloggerevent lijkt mij echt geweldig.
  Wel pech dat ik er dan niet bij kan zijn, maar hopelijk
  bevalt het goed en wordt het nog meerdere keren
  gedaan. En ik wist het helemaal niet van die
  nieuwe smaken van Tony. Helaas houd ik niet van nootjes,
  maar misschien vind ik die andere wel lekker.

  Liefs,
  Didem

 16. t.
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Super leuk filmpje. Je haar is nu echt heel mooi. Ik wist wel dat je alles moet oprollen, maar niet dat je alles samen moest rollen! Ik ga het eens proberen. Ik ga wel 2 weken dus zal wel verschillende rollen moeten maken haha. Ik ga naar sicilië trouwens. Ik raad wel als tip aan om dingen in tasjes te doen. Je weet maar nooit of er iets gaat lekken. En persoonlijk vind ik schoenen zo bij mn kleren ook niet echt fris. Dus doe er altijd een zak omheen. Wat ik altijd doe is in die flap waar jij ritsen hebt, mn schoenen. Ligt eraan wat voor een koffer je hebt. Denk dat dat bij jou niet zal gaan.

 17. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Leuk om te lezen! Ik heb zeker meegedaan met de winactie van de fiets, na het enthousiaste stukje erbij te hebben gelezen :) Liefs, Jis

 18. Mariska
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Je kunt niet meer meedoen aan de winactie voor de fiets, dus misschien kun je dat stukje er beter uithalen :)

  • Mariska
   16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

   Oeps, sorry verkeerd gelezen :s

 19. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  meegedaan voor de fiets, mijn eigen fiets is al maanden dood

 20. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ik ben benieuwd naar de nieuwe smaakjes van Tony.

 21. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ik heb mijn kaartje voor de blogfair al even in huis. Ik heb er super veel zin in!

 22. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Nee die visapure is echt leuk! mooi dat ze ombre effect hebben.

 23. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  De pecan kokos chocolade smaak lijkt me heerlijk! Ik heb ook meegedaan aan de winactie van hunkermoller :D

  x

 24. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Wat een aparte combinatie met rabarber erin.

 25. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Hee Serena!

  De visapure ziet er heel mooi uit! Ik ben dol op mint. Helaas is hij wel een beetje te duur voor mij.
  De bloggers blog fair lijkt me wel heel gaaf! Ik heb zelf ook een blog, dus het is zeker interessant, helaas heb ik niet zoveel volgers, maar uiteindelijk gaat het mij uiteindelijk om het schrijven en het delen wat ik enorm leuk vindt :D
  Chocola eet ik niet, maar ik heb wel gehoord dat het een goed merk moet zijn.
  Ik doe zeker mee met de hunkemöller actie! Nog eventjes wat creatiefs bedenken ;)
  Ik heb ook meegedaan met de fiets win-actie, want ik ga in utrecht wonen. Ik heb inmiddels mijn eigen studiotje, maar nog geen fiets. En alles is op fietsafstand! Dus het zou echt super zijn om op een nieuwe fiets te mogen fietsen :D
  Van het Soenda festival had ik nog nooit gehoord. Veel plezier!

  Liefs x

 26. Annika
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Oehh zo’n fiets zou goed van pas komen! Ik ga volgend jaar studeren en ik moet nog een fiets hebben om mee door Wageningen te rijden.
  En OMG Tony’s! Ik heb volgens mij alle smaken al 30x gehad. Die nieuwe met pecan en kokos heb ik ook al geprobeerd, die is ook heerlijk! Ik weet zeker dat mijn moeder deze met rabarber ook kan waarderen! (jammer dat het net moederdag is geweest)

 27. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Heel veel plezier bij het Soenda festival! Hopelijk valt het weer een beetje mee vandaag.
  Fijn weekend, liefs!

 28. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ohhh die chocolade!! Daar ben ik heel nieuwsgierig naar!!

 29. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Yay, more chocola flavors please! :-) Heb zin in chocolade nu…

  Ben benieuwd naar ‘t nieuwe Wii-U spel.

 30. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Die chocola moet ik echt proberen!!

 31. ier
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ook weer veel reclame. Jammer.

 32. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ik heb gisteren nog ‘research’ gedaan naar de Visapure borstel van Philips en dit is eigenlijk het teken dat ik het moet aanschaffen.

  Ik heb de nieuwe Tony gisteren geproefd en ik vond het tegenvallen ik dacht Caps Lock WAAR IS DE RABARBER? Fijn dat jullie er van hebben genoten ;-)

  Leuke sos weer! Nu moet ik door naar Bol.com even 125 eurie aftikken op zaterdagochtend…

 33. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Leuk om deze tips te lezen! Ik heb een ticket gekocht voor het i love fashion bloggers event, ben heel benieuwd!

 34. Danique
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ah, die fiets! Leuk! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Mario Party. Mijn lievelingsspel op de Wii. Wel jammer, zoals Nena ook al zegt, dat je met zijn allen in één karretje zit. Dat was bij Mario Party 9 ook al vond ik wat minder leuk. Maar, nieuwe mini-games maken een hoop goed :) Veel plezier bij Soenda!

 35. Christine
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Dit zaterdag-artikel is by far mijn meest favoriete van jouw site, Serena! En wauw, wat heb je weer een hoop winacties voor je lezers, zeg!!! Heel veel plezier op het festival en straks ook met de Blog Fair. Als beginners iets over bloggen kunnen leren van iemand, is dat wel van jou!!

 36. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  De kofferinpaktips! Helemaal handig zeg. Ik neem altijd veels te veel mee..
  De fiets is ook helemaal leuk.
  Leuke dingetjes dus weer deze week.
  Groetjes!

 37. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Jeee, nieuwe smaken van Tony! :)

 38. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Leuke dingen heb je gedeeld! Die fiets is super mooi :)

 39. Marjolein
  16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Wat een te gekke fiets!

 40. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Heel veel leuke sharings deze week! Ik wil allebei de nieuwe Tony’s repen proberen, want pecan kokos lijkt me ook onwijs lekker.
  Liefs, Iris

 41. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Leuke dingetjes heb je weer verzameld. De fiets vind ik echt super leuk.

 42. 16 mei 2015 / zaterdag, 16 mei 2015

  Ik had de rabarber crumble smaak nog niet geprobeerd, omdat de combi me niet lekker leek. Maar nu moet ik hem zeker gaan kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *